Autor Tema: NATO - čudovište kojem se Vlada RH pridružila  (Posjeta: 1667 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tur

  • Gost
NATO - čudovište kojem se Vlada RH pridružila
« : Prosinac 28, 2009, 09:53:11 prijepodne »
NATO - Cudoviste kojem se Vlada RH pridruzila

Borba protiv nepravde je uvijek u mislima, u rijecima, u sirenju istine.

Vjerojatno ima puno ljudi kojima je jasno da su stvari poput antropogenog globalnog zatopljenja - lazi. Ali ih svejedno podupiru misleci da je to jedini nacin kako se boriti protiv naftne industrije i imperijalizma koji trguje krvlju za naftu.

No ne vide da obje prijevare - povode za ratove i klimatske poreze - organiziraju isti ljudi. No i da to slucajno nije tako - svejedno je moralno pogresno boriti se lazima protiv lazi. Zivot je prekratak za bilo sto osim istine - bez obzira sto svi to cesto zaboravljamo. Vazno je samo podsjetiti se.

Ako se zalazete za mir i napredak - Amerikanci u borbi protiv rata su isto nasa braca i sestre koliko i napaceni narod u Iraku. Mi ovdje barem imamo pod povecalom posljedice rata, napaceni narod i profitere koji nekaznjeno jos uvijek unovcavaju svoje profite u krvi.

Svatko bira svoj nacin borbe - no na koncu su odluke one koje nas definiraju. Biranje ''manjeg'' od dva ili pet zala bi trebalo pretvoriti u biranje dobroga - pa taman za njega glasala skoro pa nevidljiva manjina. Koristim primjer izbora samo kako bih rekao - da vas glas nije izgubljen ako se ne prikloni vecem stadu. Izgubljen je tek ako se ne cuje u svom istinskom obliku.

IZVOR: http://www.youtube.com/user/CowboyBebop2012