Svakidašnje teme > Politika

Hrvatska politika, vanjska i unutarnja

(1/43) > >>

kuntakinte:
Domazet: Znamo tko i kako uništava Hrvatsku, a kao rješenje nudimo savez branitelja i naroda
...- U prvom dijelu ‘Strateških promišljanja’ objašnjavamo što je to unutarnja agresija i kako se može prepoznati, kako bi javnost lakše shvatila o čemu je riječ. Najprije tumačimo da je to situacija u kojoj se napada cjelina ili dio jednog sustava kako bi se blokirale sve stvaralačke snage i sve institucije tog sustava. U Hrvatskoj danas možemo vidjeli da su sve stvaralačke snage i sve institucije u državi čvrsto blokirane, osim Katoličke crkve. Upravo zato se Crkvu tako žestoko i napada.
 Analizirali geostrategiju zemalja koje imaju interes u Hrvatskoj, kako bi znali što nas čeka
...nastavlja Domazet, te dodaje da su u slijedećem poglavlju ‘Strateških promišljanja’ tumačili napade na četiri temeljne vrednote: čovjeka, obitelj, domovinu i vjeru, kroz informacijski rat koji se u Hrvatskoj, prema Lošinim riječima, sve žešće provodi.
...Trebalo bi, osim toga, osnovati ministarstvo domovinske sigurnosti, ne kao obavještajnu službu, već kao tijelo koje bi prosuđivalo je li neki projekt ili investicija u skladu s hrvatskim nacionalnim interesima. To ministarstvo bi svoje zaključke dostavljalo predsjedniku Vlade i predsjedniku države. Zaključili bi, primjerice, da ‘Končar’ ne bi trebao investirati u Maglaj, gdje žive pretežito muslimani, već u nekoliko kilometera udaljeno Žepče, gdje žive Hrvati. Na taj način se ne bi poticalo iseljavanje Hrvata iz Bosne i Hercegovine, već bi se radilo na njihovom ostanku u toj zemlji – pojašnjava glavni strateg Domovinskog stožera Zavjeta za Hrvatsku, te na kraju dodaje da ‘Strateška promišljanja’ nude i rješenje problema ‘loših koalicija’, odnosno svojevrsnog političkog  prostituiranja koje je zadnjih godina zagadilo hrvatski prostor.
...Rješenje je ‘Abrahamovo načelo deset nevinih u svakoj općini’
 -  Nakon loše koalicije obično dolazi još lošija. Kao izlaz iz tog začaranog kruga nudimo savez s narodom po ‘Abrahamovom načelu deset nevinih u svakoj općini’. Pretpostavljamo, naime, da u svakoj općini ima petnaestak poštenih i domoljubnih ljudi, kojima će Zavjet za Hrvatsku ponuditi mjesta na svojim izbornim listama – podvlači Domazet, te zaključuje da će ‘Strateška promišljanja za oslobađanje Hrvatske od unutarnje agresije’ uskoro biti objavljena i na internetu, te svima dostupna.
http://www.zzh.hr/domazet-znamo-tko-i-kako-unistava-hrvatsku-a-kao-rjesenje-nudimo-savez-branitelja-i-naroda
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/78532-domazet-znamo-tko-i-kako-unistava-hrvatsku-a-kao-rjesenje-nudimo-savez-branitelja-i-naroda.html

Nema nevine, do zajde f politiku il pliva kak političar il tone.

Sarajevo, 12.02.2013.
Predsjednik Stranke Zavjet za Hrvatsku general Marko Lukić i Ravnatelj Domovinskog stožera Zavjet za Hrvatsku admiral Davor Domazet Lošo bili su 12.veljače 2013. godine  u radnoj posjeti Uzoritom kardinalu Vinku Puljiću i Predsjedniku Federacije BiH gosp.Živku Budimiru, u Sarajevu.
http://www.zzh.hr/sarajevo-12-02-2013

Europa 2035: Belgija će nestati, a BiH će biti podijeljena između Hrvatske i Srbije
Ponedjeljak, 14 Siječanj 2013 18:13
http://www.4dportal.com/hr/politika/3285-europa-2035-belgija-ce-nestati-a-bih-ce-biti-podijeljena-izmedu-hrvatske-i-srbije

Zapovjednik ruske vojske: Vodit ćemo ratove za energiju i tržišta, treba ojačati nuklearni arsenal
 Uloga nevojnih sredstava u novim sukobima također se povećava, uključujući informatičke ratove, tajne operacije i korištenje 'prosvjednog potencijala naroda', rekao je general Gerasimov, dodajući da su takva nevojna sredstva često učinkovitija od korištenja vojne sile.
...Kina posljednjih godina navodno naveliko sklapa ugovore diljem Južne i Srednje Amerike, Sjeverne i Zapadne Afrike i kupuje poljoprivredna zemljišta, izvore vode, rudnike minerala i uranija.
 U tome je navodno već toliko uzela maha, da je to zabrinulo  SAD, Veliku Britaniju i EU, koji nemaju tolika financijska sredstva.
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/78719-zapovjednik-ruske-vojske-vodit-cemo-ratove-za-energiju-i-trzista-treba-ojacati-nuklearni-arsenal.html

Kakva je Hrvatska politika po ulasku v "dragu nam EUniju"?
"A, sad... laganini"?

kuntakinte:
Reuters propagira odlazak mladih iz Hrvatske
15 Veljača 2013 08:58
...Podsjetimo, facebook grupa koja otvoreno propagira odlazak mladih iz Hrvatske sada broji više od 50.000 članova.
http://hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=26208:i-reuters-propagira-odlazak-mladih-iz-hrvatske&catid=42:skandalozno&Itemid=361

ABH osudio najnovije pokušaje raseljavanja Hrvata .
14 Veljača 2013 10:48
Akcija za bolju Hrvatsku oglasila se priopćenjem za javnost u kome su osudili sve su učestaliji pozivi mladeži neka napuste Hrvatsku i svoju egzistenciju potraže u nekim drugim zemljama.
http://hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=26195:abh-&catid=1:politika&Itemid=9

Istraživanje: Broj Hrvata u BiH skoro prepolovljen u odnosu na popis iz 1991. .
14 Veljača 2013 15:08
Agencija ''Prizma istraživanja'' provela je istraživanje o etničkom, odnosno nacionalnom izjašnjavanju građana na predstojećem popisu stanovništva u BiH.
http://hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=26201:istraivanje-broj-hrvata-u-bih-skoro-prepolovljen-u-odnosu-na-popis-iz-1991&catid=42:skandalozno&Itemid=361

Kako smo zaboravili Prevlaku: Istekao je privremeni režim razgraničenja, a nitko ne reagira
 Kada sam predstavio sporazum na Odboru za vanjsku politiku Hrvatskog sabora Ivo Sanader, koji je tada stalno izazivao krizu u Hrvatskoj, digao se i otišao sa sastanka. Rekao je da je sporazum veleizdajnički potez. Nekoliko godina poslije Sanader je kao premijer posjećivao Crnu Goru i upirao prstom u sporazum kao primjer iznimno domišljatog rješenja granice
 Koča Pavlović, član Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Skupštine Crne Gore, ovih dana je pokrenuo pomalo zaboravljenu priču o razgraničenju Hrvatske i Crne Gore.
...– Iako postoji mogućnost, ne vjerujem da bi Hrvatska blokirala crnogorske pregovore za ulazak u Europsku uniju ako se ovo pitanje ne riješi – istaknuo je Pavlović, komentirajući činjenicu da će Hrvatska već od 1. srpnja, nakon ulaska u Europsku uniju, moći blokirati pregovore EU-a i Crne Gore.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/78779-kako-smo-zaboravili-prevlaku-istekao-je-privremeni-rezim-razgranicenja-a-nitko-ne-reagira.html

Bili bi blesavi da ne upotrebe to oružje, il bar malo ne zadime, iako "umijeće ratovanja" veli i drugač.

Predstavnici Hrvatske obećali da će lobirati da BiH dobije "zeleno svjetlo"
 BRUXELLES - Predstavnici Republike Hrvatske danas su u Bruxellesu obećali da će lobirati kod zemalja-članica Evropske unije, odnosno kod Evropskog vijeća da Bosna i Hercegovina dobije "zeleno svjetlo" kako bi njeni građani samo s ličnom kartom mogli ulaziti na prostor Hrvatske i nakon datuma njenog punopravnog članstva u EU, javlja dopisnik Agencije FENA iz Bruxellesa.
http://haler.blogger.ba/arhiva/2012/author/paulina-janusz

Politika
Pola milijuna građana BiH uskoro ulazi u EU
Iako Bosna i Hercegovina još nije stekla ni status kandidata za članstvo u EU-u brojni njezini državljani 1. srpnja ove godine postat će državljani Europske unije. Riječ je o osobama s hrvatskom domovnicom.
...Domovnicu imaju i Bošnjaci i Srbi
 Prema neslužbenim procjenama hrvatsko državljanstvo ima oko 87 posto bosansko-hercegovačkih Hrvata. Doda li se tome značajan broj Bošnjaka iz, uglavnom, Bihaćke regije, te Srba koji su iz Hrvatske izbjegli u Bosnu i Hercegovinu, procjenjuje se da će više od pola milijuna građana Bosne i Hercegovine 1. srpnja ove godine postati građanima Europske unije.
http://www.dw.de/pola-milijuna-građana-bih-uskoro-ulazi-u-eu/a-16596460

kuntakinte:
General Marko Lukić, predsjednik ZZH: ‘Srbijanski ‘KOS’ dao je uhititi Budimira, kao što gura Vesnu Pusić da odustane od tužbe za genocid!’
http://www.zzh.hr/general-marko-lukic-predsjednik-zzh-srbijanski-kos-dao-je-uhititi-budimira-kao-sto-gura-vesnu-pusic-da-odustane-od-tuzbe-za-genocid

Zdravko Tomac: ‘Mesić je prauzrok svog zla kojeg smo doživjeli, a ni Milanović nije ništa bolji!’
http://www.zzh.hr/zdravko-tomac-mesic-je-prauzrok-svog-zla-kojeg-smo-dozivjeli-a-ni-milanovic-nije-nista-bolji

Osvrt dopredsjednika Domovinskog stožera za unutarnju politiku prof. dr. sc. Zdravka Tomca na presudu Haškog suda “šestorici”
http://www.zzh.hr/prof-dr-sc-zdravko-tomac-peta-haaska-kolona-ponovno-napada

‘Čim su Josipović i Pusić sklopili pakt s Britancima, Hrvatska je opet kriva za sve!’
http://www.zzh.hr/cim-su-josipovic-i-pusic-sklopili-pakt-s-britancima-hrvatska-je-opet-kriva-za-sve

Kujundžić bi trebao voditi savez nacionalnih stranaka koji će Bajića natjerati da uhiti Mesića!
http://www.zzh.hr/kujundzic-bi-trebao-voditi-savez-nacionalnih-stranaka-koji-ce-bajica-natjerati-da-uhiti-mesica

‘Tek ćemo imati problema s Njemačkom: Nužan odlazak britanskih ljudi iz vrha države!’
http://www.zzh.hr/tek-cemo-imati-problema-s-njemackom-nuzan-odlazak-britanskih-ljudi-iz-vrha-drzave

kuntakinte:
DELEGACIJA GRADA ZAGREBA
Uredit ćemo groblje hrvatskih vojnika u Ukrajini
 Prošli je tjedan delegacija Zagreba posjetila je zapadnoukrajinsko selo Hlibivka, u kojem su spomenik i vojno groblje hrvatskih vojnika
 Obilježavanje stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata bit će po svemu sudeći prigoda i za otkrivanje zaboravljene i zanemarene hrvatske prošlosti iz toga razdoblja. Nakon formiranja državnog Povjerenstva, u obilježavanje ovoga značajnog datuma u svjetskoj povijesti uključio se i Grad Zagreb.
 Prošli tjedan delegacija Zagreba, koju su činili Ivica Pančić i Jevgenij Paščenko, profesor s Filozofskog fakulteta (voditelj odsjeka za ukrajinistiku), posjetili su zapadnoukrajinsko selo Hlibivka, gdje se nalazi spomenik i vojno groblje na kojem su pokopani pripadnici 25. zagrebačke i 26. karlovačke domobranske pješadijske brigade. Prema trenutnim spoznajama radi se o jedinom očuvanom spomeniku (i groblju) hrvatskim vojnicima iz Prvog svjetskog rata na istočnom bojištu. Ova posjeta se izdvaja po značaju jer se radi o prvom dolasku jedne hrvatske delegacije nakon 96 godina od pogibije ovih hrvatskih vojnika. Na spomeniku, dijelom oštećenom, uklesane su riječi:
 U slavu junacima, pripadnicima 25. zagrebačke i 26. karlovačke domobranske pješadijske pukovnije. Bog i Hrvati. Za kralja i domovinu.
...
http://www.zagrebancija.com/hr-aktualnosti/uredit-cemo-groblje-hrvatskih-vojnika-u-ukrajini_321906

More i tero slovo o preživele teri su završili v Sibiru da bi se posle sedem let vrnuli, z denes poznatem i popularnem PTSPejcem, pomalo rastavleni od pameti. Doma je "pokopali", žene se preudale a ovi se vračaju domom.
Santa Barbara. I Dinastija.

Sledgehammer:
Malo unutarnje politike, sve bre domaći ljudi, veoma dobronamerni prema ustaškoj državi Hrvatskoj, abolirani milicioneri SAO Krajine, sada na privremenom radu u MUP-u RH...

http://www.dnevno.hr/slike/razno/fotografija_aboliranih.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju