Domaće teme > Grad Velika Gorica

Pomoć poplavljenim područjima

(1/5) > >>

Alen:
Otvaram novu temu kojoj je namjena isključivo razmjena informacija o pomoći poplavljenim područjima. Ovdje možete ponuditi ili zatražiti svoju pomoć i organizirati se kako bi zajednički pomogli u spašavanju i sanaciji šteta.

Predlažem da se svako skretanje s teme strogo sankcionira.

Alen:
Donacije putem Crvenog križa

Hrvatski Crveni križ od 20. rujna dostavlja pomoć na područja pogođena poplavama. Podsjećamo da se donacije za pomoć građanima i nadalje mogu uputiti:

● uplatom na žiro račun HCK broj 2340009-1511555516 poziv na broj odobrenja 02
● pozivom na donatorski telefon broj 060 90 11 (cijena poziva 6,15 kn, PDV uključen)
● on-line donacijom na www.hck.hr

http://www.hck.hr/?path=hr/novosti/opsirnije/438

dadi:
Evo što je najpotrebnije!

http://www.rvg.hr/index.php?id=3546

Vegi:
Bila, Kaufland, Konzum,Lidl, Mercator..pa zar vas treba poimence prozivati da bi  shvatili  da su u pitanju teške okolnosti za inaće vaše redovne kupce iz ovog poplavom pogođenog kraja. Di koji kruh ( kaj vam pod večer i ovak ostane) , koja litra mljeka, vode ili pašteta iili mesni narezak bila bi mala al  čist solidna pomoć, a uz doradu vaših marketinških stručnjaki ( hebo samo vaše tiskanje letaka) itekak dober potez ulaganja u buduće poslovanje,a nebu vas puno koštalo s obzirom na prihod koji ubirete od nas s ovoga kraja.

Kad se već sve u ovom našem sadašnjem društvu gleda kroz profit, onda vam se stvarno čudim kaj još spite kad je u pitanju prilika za dobrom reklamom koja nepobitno nosi bolji profit u budućnosti.

Pomognite ljudima kad im je najteže, jer junaci se poznaju u muci a muka i pomoć u toj istoj se poslije jako dugo pamte.

juraja:
Pokušajte organizirat u svojim ulicama, zgradama i među prijateljima akciju prikupljanja sredstava, provjerite u N.Čiču čega fali pa tamo donesite. U nekim mjestima situacija je zbilja grozna.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju