Svakidašnje teme > Zabava

Plesnjak u Velikoj Gorici

(1/2) > >>

Vegi:
Muzikaši, gazde ugostitelji i svi ostali zainteresirani,

Ima li igdje u okolici Gorice restoran ili kaj već ,gdje 40+ godišnjaci mogu doći na plesnjak,popiti malo, naplesati se, a da svira stara zabavna hr plesna muzika u kojoj jednostavno nema mjesta dindili-dindili šugavim narodnjačko cajkatorskim zvucima.?
Otvaram ovu temu kako bi eventualno prikupili saznanja o zainteresiranima ( a ja itekako jesam i moja bolja polovica) . Možda shvatite da ukoliko želite povratiti "zlatnu" klijentelu iz 80-90 i se (potrošnju i legendarni promet) kaj s tim ide, znači vratite i stil zabave na koju je ta "zlatna " klijentela i navikla i to bez hebenih sveprisutnih cajkatora.

Eto sve sam rekel, fala Bogu, generacija sam koja je obilježila , označila, doživjela i proživjela sve i svašta, a sad samo proživljava, ali ni to ni to greda, tolko love se ima, ali, još žalosnije je da , kad i odlučim negdje izći, malo se isplesati i spizdit par sto kuna, moram proživljavati sve te cajkatorske pizdarije .Ono malo vremena kad odlučim izači u te vaše birtije, a nekad poznate plesne stanice, ostanem posramljen ko pes, razočaran cajkatorskom muzikom , kao nezaobilaznim repertoarom muzičara vaših birtija. Šteta, nekad su zagrepčanci hodili u Goricu  ( Park) na plesnjak, a sad dok vam tisuće zagrepčanci spavaju u gradu i neznaju di bi se zbavili vi drmate cajke i čudite se zakaj su vam birtije prazne.

Organizirajte plesnjake sa zabavnom muzikom....

Mlačanin:
Vidim po ovom postu da nisam jedini koji pokušava pronaći zabavu primjerenu godinama i glazbi koja nas je oduševljavala.

Priznajem da sam pokušavao i sam nešto učiniti po tom pitanju u svojem mjestu ali nisam naišao na razumijevanje ugostitelja. Oni u svojim lokalima puštaju glazbu koja privlači samo mlađu populaciju,a sada po novome pripremaju čak i strip -tiz,samo da privuku mlade.

Od nove godine ,a i od zadnjeg koncerta grupe Peri Deri stalno mi se mota po glavi ideja da probam organizirati plesne večeri uz glazbu sa kompa i uz neformalno druženje nekih 4-5 sati uz glazbu za ples. To bi trebale biti pjesme sa domaće zabavne scene,mahom evergreen domaći i strani,ali po izboru publike.

Bilo bi zanimljivo pokušati ovu ideju provesti u djelo ,možda bi bilo zainteresiranih za ovakvo druženje ,recimo jednom ili dva puta mjesečno?

Vegi:
Ne znam kak si to zamislio, organizirati zabavu ili kajveć, al čisto sumnjam da je to provedivo i da bi ti itko došao na takve privat party čage u garaži uz komp.

Postoje već u Gorici ugostiteljski objekti, postoje i grupe koje sviraju...samo njima je draža cajkatorska klijentela nego zabavna plesna, a ko će znat valjda više zarade ili je to u ovom podneblju "normalan" muzički izričaj.


Mlačanin:

--- Citat: Vegi - Ožujak 09, 2010, 10:31:25 prijepodne ---Ne znam kak si to zamislio, organizirati zabavu ili kajveć, al čisto sumnjam da je to provedivo i da bi ti itko došao na takve privat party čage u garaži uz komp.

Postoje već u Gorici ugostiteljski objekti, postoje i grupe koje sviraju...samo njima je draža cajkatorska klijentela nego zabavna plesna, a ko će znat valjda više zarade ili je to u ovom podneblju "normalan" muzički izričaj.
--- Kraj citata ---

samo želim reći da nas "mući" isti problem.

Alen:
Naravno da je više zarade na cajkama gdje alkohol redovito teče u potocima, nego na plesnjaku na kojeg dođu obiteljski ljudi koji žele zaplesati, eventualno popiti butelju vina i doći doma trijezni kako bi ujutro mogli na posao ili se baviti svojom djecom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju