Svakidašnje teme > Politika

Šatoraši

<< < (4/4)

koko-vg:

--- Citat: Sledgehammer - Rujan 12, 2015, 04:13:21 poslijepodne --- ... neću više nikada ovamo doći, napisati ijednog slova ...

--- Kraj citata ---

 Hajde da i nekome uplepšaš dan  :-)

Jesi li se možda raspitao, Zrinka K. traži suradnike, za bljezgarenje na portalu čije ime ne želim spominjati ... Tamo bi bili sretni da im jedna "moralna vertikala" poput tebe počne pisati.


p.s.  karavane prolaze, cucki i dalje laju

Alen:
Stjepane, administratori, nemam niti vremena niti novaca za tužbe, debele guske od odvjetnika i sudove, a vjerujem da ga nemate niti vi niti Sledgehammer. Nemam pojma tko je Bob Rock, niti me to ne zanima, ali sam apsolutno siguran ja nisam ta osoba. Stoga, da sve poštedim nepotrebnih troškova i gubljenja vremena, sve što ću zamoliti jest da se pobrinete da se ukloni svaki trag uvreda koje mi je jedna duboko nesretna osoba uputila na ovom forumu.

Prije nekog vremena sam objasno da već jako dugo nemam interesa za ovaj forum, nemam nikakav rezervni alias, te da su uvrede koje mi je Sledgehammer uputio, javno putem foruma i privatno putem Facebooka neutemeljene. Pritom sam zamolio da mi se ugasi račun, jer meni to ne uspijeva.

Budite lijepo pozdravljeni.

Master:
Ideš na profil,forumski profil, pa akcije, pa zatvaranje korisničkog računa koji ti mora odobriti administrator.Ja ga ovim putem molim da mi odobri zatvaranje profila jer ovaj forum nije ni neovisni ni gorički .Hvala !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju