Ono što ja govorim je da HNS na SVOJEM portalu obavješćuje građane u okviru u kojem oni žele da budu obavješteni.
Slažem se. I to je normalno, jer su oni ipak stranka, a ne nezavisni forum.
I to malo mrvica koje imamo za pročitati u ovih zadnjih dana je još mnogo više nego ništa. Ostali niti stranicu nemaju, a kam tek ažurnu. Da bar imaju.
Jako me zanima lokalna politika, ali ne mogu stajati u Graziji na šanku i čekati da se dvojac ili trojac zasjedne negdje za stol pa prisluškivati što li oni to dogovaraju da bi mogla bar malo pohvatati kaj se zbiva. Isto tako ne mogu biti na sjednicama GV jer nisam vijećnik.
Čitati one besplatne uradke (koji prave smeće po gradu, a čitam u zaključcima uskoro i po ostalim naseljima), nekakvih piskarala koji još ne znaju da bar 15 godina u VG nema Ulice Đuke Vasića mi je ispod časti, dobijem nervozu želuca zbog neznanja tih direktorčića koji se nazivaju novinarima ili urednicima, osim toga nisam telent za biti HDZ slušač, čitač = lažov.
Prema tome, zašto nešto što govori o mojem gradu na službenoj stranici jedne stranke(a sami kažete da ne lažu) ne pretpostaviti kao istinu i pokušati raspraviti o tome. Pa i osuditi ako se ima koga za osuditi, naravno, mislim verbalno, forumaški, građanski.
Nisu napisali da je 18 milijuna potrošeno, jer to ne znaju, ali kad budu znali vjerujem da će reći.
Jasno da je u razdoblju nako rata ……….
Tur – kaj je za vas „Nakon rata“? Koja bi to bila godina?
ONI su krali od 1991 pa nadalje, nisu počeli 1997 ili 1999 ili još kasnije.
Hoćete li mi reći kako je restoran u Mesničkoj koji se danas zove Ljerke Šram u vlasništvu obitelji Tuđman? Kako je Vedriš došao u posjed dva stana na Tomislavovom trgu i spojio ih u jedan? Kak je Zagorac dobio dijamante, briljante ili kaj već, a običan je geometar koji je meril po Turopolju? Kako Pašalić gradi O2 naselje po Odri?
Kako je…….. ma ne da mi se naprezati mozak kaj je bilo prije 15 i više godina dok je ova zemlja krvarila.
Netko ih je naučio, netko im je omogućio, netko ih je skrivao, netko ih je branio, bili su nedodirljivi, a i danas su u velikoj mjeri. Netko… onaj čija žena od prodaje knjiga ima 200 000 DEM u banci a tvrdi da to nije imovina?
Ima li vaša žena tolike novce? Ili možda ja? A radim već više od 20 godina na vrlo dobro plaćenom poslu.
HDZ pokrao sve što se pokrati dalo. HDZ = izdaja i to stoji. Međutim, samo zato jer je na vlasti bio HDZ! Samo zato! Da je bio SDP tolike godine vladajuća stranka danas bi pisali SDP= izdaja.
Dozvoljavam, zaista dozvoljavam. Ali ne u toj mjeri, ne nikako. To je drugačiji sklop ljudi. Bar onih koji nisu prebjezi, i bar onih koji se javno i glasno izražavaju.
……… a kasnije se samo uloge zamjene: ovi kradu, a oni pljuju…..
Ne, ne pljuju. HNS u ovom priopćenju na portalu ne pljuje, iznosi uglavnom činjenice sa ponekim svojim komentarom.
Ako HNS ili netko tko nije HDZ dođe na vlast u idućem periodu, i pokaže javnosti da je nestalo 18 milijuna kn koja su bila spremljena i pripremljena za dvoranu, i direktno optuži gradonačelnika i njegove savjetnike, zar je to pljuvanje? Ne, to je iznošenje činjenica. Ali ako to kažu, a novac je i dalje na nerezidentnom računu i čeka dvoranu, onda lažu i pljuju.
Ali hoću dokaze u oba slučaja.
Nemojte me sad pitati za procesuiranja, jer se u to ne razumijem.
Možete vi sad nas uvjeravati da je HNS drugačiji, međutim ja Vam u to neću povjerovati…..
A dobro… dokazat će oni kad im se da prilika. Osim toga imali su malenu šansu zadnje 2 godine i dokazali su se. Upravo zbog te zadnje dvije godine ja im vjerujem. I žao mi je što im nije produžen mandat, pa da pokažu još bolje kako su bolji i iznad ovih današnjih ZNA SE.
Uspoređivati HDZ iz ratnih vremena i ovaj današnji je nerealno…..
Ja ne bih o tome. Možda jednog dana kad vas budem gledala u lice.
Zgodan vam je ovaj dodatak u ispravku.
Samo vi skrenite moju pažnju, drago mi je, stvarno nisam svjesna da to koristim ali ne koristim zlonamjerno.