Svakidašnje teme > Zdravlje, rekreacija, priroda

Zumba fitness

(1/2) > >>

miha:
Poštovani,

javite se na pp svi koji ste zainteresirani za Zumba fittnes koji organiziramo u Velikoj Gorici.

Zumba Fitness je program koji je primjeren za sve dobne skupine. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu, bili vi muško ili žensko, Zumbu Fitness je i izumio muškarac pa ne vidim zašto bi se ograničili samo na ženski spol.
Zumba formula osnovnih plesnih koraka čini Zumbu dostupnu svima. Na satu Zumbe se stvori tako zabavna i vesela atmosfera da je i onima koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi ili nikad nisu plesali jer misle da ne znaju. Svima njima Zumba ruši barijere i s vremenom koraci dolaze sami od sebe.

Velika stvar koju Zumba postiže je što u ljudima stvara želju da dolaze na treninge, a biti uporan i vježbati u kontinuitetu jedan je od važnijih principa kojih bi se čovjek trebao držati ako želi postići rezultate.

Zumba Fitness djeluje na sve skupine mišića. Jačaju se i oblikuju noge, stražnjica, trbušna muskulatura , ruke, ramena, leđa, prsa.

Zumba Fitness pruža blagodati aerobnog treninga (pozitivno utječe na kardiovaskularni i kardiorespiratorni sustav te na smanjenje potkožnog masnog tkiva), intervalnog treninga (izmjenjuju se intervali visokog intenziteta sa intervalima aktivnog odmora dakle niskog intenziteta).

U kombinaciji sa vježbama snage djeluje na sve mišićne skupine. Aktiviraju se velike mišićne skupine. Noge, stražnjica, trbušna muskulatura, leđa te se samim time troši više kalorija ali se uz velike mišićne skupine aktiviraju i male - ruke i ramena te je učinak još bolji kad je riječ o potrošnji kalorija na jednom satu Zumbe, a i veći je utjecaj na oblikovanje i jačanje cjelokupne muskulature.

miha:
Dragi svi evo krecemo od ponedjeljka 20.09.2010. od 20 sati, u Društvenom domu Pleso.

Dodjite, povedite prijatelje i vidite da li Vam se svidja, prvi trening je besplatan!

shaka zulu:
Evo kaj vele v Petrine..;

Zumba party - druženje uz fitness!
 
Petak, 17 Rujan 2010 08:01

U cilju kvalitetnije organizacije slobodnog vremena i poznavanja građana sa zabavnim fitness programom ženska akcijska grupa je u prostorijama udruge IKS organizirala Zumba party. Vježbanje je zdravo i bez sumnje koristi tijelu i duhu. Ako kada vježba postaje i zabavna onda je dobar primjer za to Zumba party!

Zumba Fitness je program primjeren za sve dobne skupine. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu. Zumba spaja hipnotizirajuće latino ritmove s koracima koji se lako slijede i tako stvara dinamičan program tjelovježbe koji se sinoć svidio svima! Zumba je nadasve zabavna - uz nju vježbate i (kada imate dobro društvo) čini vam se da ste na super tulumu!

Osim što je zabavna, Zumba je učinkovita jer se radi o aerobnom treningu.  Sinoćni je Zumba party bio prigoda za učenje osnovnih vježbi
http://www.petrinja.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1268:zumba-party-druenje-uz-fitness&catid=45:zene&Itemid=197

miha:
eto i mi obecajemo dobru zabavu....ucinite nesto za sebe i svoje zdravlje i druzite se uz vruce latino ritmove...

miha:
Dragi svi mi smo veselo krenuli u ponedjeljak i lijepo smo plesali i vjezbali malo vise od sat vremena. Pao je dogovor da vjezbamo svakog ponedjeljka i srijede od 20:30. Pridruzite nam se!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju