Baština > Tradicija i baština

Kurija Modić Bedeković

(1/2) > >>

Alen:

Snimljeno 25. rujna 2008. godine.

plemenitashica:


http://www.etnoselo.org/index.php?/esp/Galerija-slika/Eko-vrijednosti-zavicaja/Lipa-Modic-Donja-LomnicaNakon lipe lipajaarban:
vidjela sam do sad samo par fotki na netu unutrašnjosti kurije modić-bedeković,ali ovaj kratki video me oduševio,uistinu  divan prikaz života,kulture stanovanja našeg plemstva i  naše prve hrvatske slikarice milke bedeković

jaarban:
jel netko zna kad se može vidjeti unutrašnjost kurije,dal za bartolovo i koga pitati za ključeve?

plemenitashica:

--- Citat: jaarban - Siječanj 09, 2010, 09:35:14 prijepodne ---jel netko zna kad se može vidjeti unutrašnjost kurije,dal za bartolovo i koga pitati za ključeve?
--- Kraj citata ---

Kurija je privatno vlasništvo i ima pazitelja.


Moglo se doći organizirano, tako da se dogovorite u TZ VG ili Muzeju, ne znam točno (nazovite ih pa pitajte). Mislim da nećete moći ući samo vi nego bi trebla biti neka grupa, ali kažem, nazovite i raspitajte se.
Ali pripremite se da ćete se jako jako razočarati koliki je nemar u tim gornjim prostorijama, kako namještaj i sve unutra prilično propada (naravno kad niti tko stanuje, niti tko održava). Uglavnom, svako malo su postavljene po podu "šarene kuglice" za miševe ili još gore glodavce, tako da čak morate paziti da ne ugazite u to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju