Svakidašnje teme > Svi za jednog, jedan za sve

Pomoc za Haiti?!

(1/1)

marinko tur:
Evo ovako sutra idem do ravnateljice GVG (goričke gimnazije  :-\) predati prijedlog organiziranja sakupljanja novca za pomoc prezivjelim u potresu na Haitima. Naime CK je to vec organizirao, a GVG, nadam se i ostale skole mogu to podrzati. Darivanje je na humanitarnoj bazi sto znaci mozes,a i nemoras...

?? Da vas cujem ?? Ima tko da zeli pogurat ideju u druge skole?

domovinesin:
suosjećam s haićanima, ali sada je čas da se skoncentriramo na pomoć našim ličanima i ljudima iz okolice metkovića koji su stradali od poplave. nekako mi se čini nepravednim da se o našim stradalnicima više niti ne govori, a svi bi htjeli nešto učiniti za haićane.

marinko tur:

--- Citat: domovinesin - Siječanj 26, 2010, 09:51:48 prijepodne ---suosjećam s haićanima, ali sada je čas da se skoncentriramo na pomoć našim ličanima i ljudima iz okolice metkovića koji su stradali od poplave. nekako mi se čini nepravednim da se o našim stradalnicima više niti ne govori, a svi bi htjeli nešto učiniti za haićane.

--- Kraj citata ---

Slažem se ali ipak Haiti je puno veća katastrofa od nasih poplava, i nadam se da ce drzava nesto poduzet, jer to Haićani i njihova vlada, vidjeli smo ne mogu :)

Tur:
Zagrebačka županija donirat će 100.000 kuna Hrvatskom Caritasu za pomoć stradalima od potresa na Haitiju, objavljeno je na službenim internetskim stranicama.

Evo jednog komentara sa vgdanas.hr:
 
Svaka čast Haitiju, žalim ljude, ali djeca iz Pokupskog koja putuju u Zagrebu u školu mjesečno plaćaju pokaz više od 600 kuna. Za tu svrhu se nije našlo novaca.  

marinko tur:
Tur u potpunosti se slažem s vama, ali želim reći da i kuna može pomoći, bilo kome (nas 30 000 x 1kn =30 000 kn, sto u ovo vrijeme nije malo)

Da nas sve skupa ohrabrim riječima blaženog Alojzija Stepinca utemeljitelja Zagrebačkog Caritasa i pučkih kuhinja diljem Zagreba nam grada: " Dajite, dakle, pomažite obilato sirotinju  u ova užasna vremana, i dat će Vam obilato Gospodin!" ... " Pomagati sirotunju dok si živ, puno je spasonosnije i sigurnije, kao što i pčela više nakupi meda, ako je proljeće rano osvanulo. Dajite, dakle, i dat će vam se!!!"

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju