Domaće teme > Lokalna politika

ORaH - gradska organizacija

<< < (7/7)

Točkica:
ORaH Velikogoričanima predstavlja svoje kandidate za Europski parlament


Kandidati za Europski parlament stranke Održivi razvoj Hrvatske (ORaH) predstavit će se ovoga i narednoga tjedna građanima Velike Gorice u sklopu predizborne kampanje za europske izbore koji će se održati 25. svibnja.  Već ovoga petka 16. svibnja Velikogoričan će imati priliku družiti se sa kandidatima sa liste broj 15 - Marinom Biti, članicom predsjedništva ORaH-a i predstavnicom Zapadne regije, te Dinom Vidićem. Oni će na štandu ORaH-a na Trgu kralja Tomislava (ispred poslovnice Zagrebačke banke) u vremenu od 9 do 11 sati zajedno sa članovima Gradske organizacije ORaH-a Velike Gorice građane upoznati sa stranačkim programom i ciljevima za koje će se zastupnici ORaH-a zalagati kao članovi Europskog parlamenta.

Neposredno uoči dana izbora, u petak 23. svibnja, na druženje sa građanima Velike Gorice stižu i predsjednica ORaH-a i nositeljica liste broj 15 Mirela Holy, kojoj će se pridružiti i ostali kandidati sa liste - potpredsjednik stranke Davor Škrlec, članovi predsjedništva Marina Biti i Andrea Feldman, te Ivan Vicković i Dino Vidić. ORaH-ov će štand i toga dana biti postavljen na istom mjestu od 9 do 11 sati, a uz kandidate za Europski parlament sa građanima će se družiti i članovi gradske organizacije ORaH-a Velika Gorica.

Pozivamo stoga sve simpatizere ORaH-a i one koji stranku, njezino čelništvo i program žele pobliže upoznati da nam se pridruže u petak 16., a potom i 23. svibnja u vremenu od 9 do 11 sati na Trgu kralja Tomislava.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju