Jedan od postova na prošlom forumu (nastavak na posljednji odgovor):
Ma konačno mi je danas postalo jasno:
Goran Beus Richembergh je na opojnim drogama. To je bilo vidljivo danas u Saboru.
Čovjek dolazi za govornicu, recitira stihove iz epa Smrt Smail-age Čengića:
„Bijesan aga, neman ružna,
„Harač, rajo, harač!“ riče,
„Harač, harač, il još gore biče!““ ,
a Jarnjak, poznati policajac iz Bednje, naravno nikad čuo za Ivana Mažuranića i njegov ep
viče Beusu sa svojeg mjesta u prvim redovima da neka ne viče.
Beus mu prisebno iz govornice prekidajući svoj govor odgovara da ne viče nego recitira. Zamislite ljudi, našao je vremena i recitirati neke od stihova nekakvog tamo Mažuranićevog epa umjesto da komentira prijedlog uvođenja novog nazovi socijalnog poreza za spas svoje i moje države. Pa dobro gospodine zastupniče, jeste li vi tamo u svojstvu pjesnika ili borca protiv vjetrenjača?
Malo kasnije zastupnicu HDZ-a Božicu Šolić zastupnik HNS-a Goran Beus Richembergh očito toliko iznervirao da se spustila ispod svake razine i rekla mu 'što se smiješ majmune?!'.
„Da se Vlada na novi porez odlučila jer ne želi rezati državne troškove za koje je sama odgovorna smatra i Goran Beus Richembergh (HNS), prozivajući Vladu da je od plaćanja poreza izuzela 'one koji imaju jako mnogo, a ne zna se kako su to zaradili'. 'Smišljeno se pogoduje klijentelističkom stroju HDZ-a i HSS-a', rekao je.
'Ima tih kamiona jako mnogo i kada bi se izbrojalo gdje je sve iscurio državni novac bila bi to kolona kamiona sve do Kine', kazao je Richembergh. Zastupnicima je poručio da sve dok ne postanu svjesni da njihove plaće dolaze od istih radnika i umirovljenika, kojima se sada uzima, neće ni shvatiti njihove probleme.“ (Hina)
Ovim riječima je Richembergh izazvao ovakvu reakciju Božice Šolić.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/30301/solic-Richembergha-nazvala-majmunom.htmlGđa Šolić je po zanimanju stručni referent, najvjerojatnije se stručnost dokazuje dobacivanjima poganih riječi u sabornici. A joj, pa kaj se i to uči u ekonomskoj školi koju je dotična završila, ili je možda to naučila u stranci pa ako se tamo tako razgovara, onda se može i svugdje naokolo, naročito u sabornici koja je preslika primitivizma MI glista.
Nakon toga je Richembergh zapitao predsjednika Sabora Luku Bebiću smije li mu se zastupnica obraćati sa 'majmune'.
A vrli nam polupismenjak predsjednik Sabora onaj nije onaj čuo da je ova primitivka koristila ove riječi upućene jednom zastupniku jer da je slučajno čuo odmah bi je kaznio.
E pa Bebiću prije nego li kreneš na posao operi uši ili traži snimku pa ćeš moći čuti i suditi. Ali da je primitivka netko iz redova onih drugih zastupnika koji nisu ZNA SE, sigurno bi Bebić čuo kaj to netko tamo dobacuje. Ali Jarnjaka i Šoličku nije čuo. Pa ZNA SE, kak bi njih uopće slušao, bio je skoncentriran na epske stihove jer ih u školi nije slušao, doma ih nije čitao, pa je htio nešto novo naučiti.
No, Šolićeva tvrdi suprotno.
- Nisam mu to rekla. ……
Ne bih mu rekla da je majmun. Štoviše, spremna sam sa saborske govornice pet puta javno ponoviti da smatram da nije majmun - rekla nam je Božica Šolić.
http://www.vecernji.hr/vijesti/bues-soliceva-me-je-nazvala-majmunom-solic-nije-istina-clanak-5888Na sve to Beus civilizirano i gospodski pametno reagira, zasigurno jer je na nekom od opijata.
Jer gdje bi čovjek koji nije na drogama mogao biti pribran i nadasve civiliziran pored ovakve gamadi koju su izabrali za zastupnike njih ZNA SE.
Jedan od stihova čuje viku, drugi je gluh i nije oprao uši, treći je primitivac koji kolegu po fotelji naziva majmunom, ovaj gluhi opet ne čuje, onda netko treći pokušava objasniti englesku verziju njenog majmuna, onda ona tvrdi da to nije rekla a svi mi koji smo gledali smo valjda isto majmuni i tako u nedogled.
S obzirom da sam to i čula i vidjela, očekujem od zastupnice primitivke Šolić da pet puta javno sa saborske govornice ponovi da smatra da zastupnik Beus nije majmun.
A možda ona niti to nije rekla. Jer to nisam čula, nego samo pročitala