Da, nisam ni očekivala niš drugo nego da buš zvlekel iz konteksta ono kaj ti (ne)paše.
Zato ću ja dodati ono kaj si zaboravil spomenuti.
To je istovremeno vrlo vrijedna zbirka kajkavštine na jednom mjestu i treba naći načina da se kvalitetno prezentira, da bude dostupna i pregledna
Vidiš, meni se baš sviđa to kaj sam napisala. Pa to je kompliment, i to iskreni, ako nisi razumio.
Osim toga pišem iz iskustva, jer mi je nekoliko puta tvoj doprinos forumu bio od iznimne koristi, kad je trebalo nekaj detetu za školu.
Jedino sam imala problema dok sam našla kaj mi treba, tak da sam satima pregrnala po tome.
Ako ti je to cilj, onda u redu, ali ja mislim da toj zbirci (koja je i masivna i u svakom smislu posebna i potrebna) treba dati reda.
Kad velim da nije prikladna za forum, onda to i mislim, jer forumski smisao je međusobna komunikacija, a tvoji postovi su više blogovskog tipa, jer su podugački i služe za arhivu, a ne za komentiranje. To je tak, i ne znam zakaj se na to vređaš.
Ja zbilja iznimno cjenim tvoj rad, znanje i stručnost, mislim da si genijalni jezikoslovac, pravi erudit kajkavštine, ali to ne znači da ću ti radi toga podilaziti uvijek i svuda.
Kažem što mislim bez namjere da te uvrijedim, za razliku od tebe koji svoje uvrede i psovke, već poslovično pakiraš u simpatične dvosmislene rečenične tvorbe i misliš da si zbog toga manje vulgaran i bezobrazan. Moglo je i bez toga, kaj ne?