Domaće teme > Gradonačelnik, Gradsko vijeće i mjesni odbori

Gradonačelnik,glavom i bradom,nepatvoren,kao takav

<< < (2/106) > >>

goofy:
Ma cijela se priča svodi na to da naši građani rade u Zagrebu, vračaju se prekasno doma da bi još imali snage pokazati interes za Goricu. Djeca su ima cijele dane u gradu, idu u školu i premladi su da bi ih politika interesirala. Glasača praktički niti nema jer praksa pokazuje da samo sela glasaju u većoj mjeri, a grad u gotovo nikakvoj.
Znači u gradu vlada mrak po kojem se izvrsno kreću oni koji su tu po cijele dane i kontroliraju ga. Proračun se redovito puni ali i prazni bez kontrole (interesa građana). Svi smo mi samo skupina turista koju se legalno pelješi iz dana u dan, a da im se ne daje ništa osim praznih obećanja. Idealne pozicije za gradske fotelje, a manipulativni prostor veći nego upola manjim gradovima. Dugogodišnje ovakvo ponašanje samo još više obeshrabruje građane da nešto poduzmu i zbog toga su inertni i samo gledaju kako bi se preselili. Neovisni forum je hvale vrijedna ideja, ali bojim se bez većih rezultata jer je mali broj korisnika na njemu i ništa se ne postiže – samo potezanje lijevo i desno. Televizija & televizija je smijurija za grad veličine Velike Gorice. Mediji su pod kontrolom, ali i od pamtivijeka su bili – neovisno novinarstvo je uvijek bilo samo u povojima. Građani u autobusima psuju Bandića, a ne Piculu ili Barišića što je također suludo tj., lukavo smišljeno. Hoće li se ova situacija promijeniti? Čisto sumnjam jer bi građani počeli pokazivati veći interes, a to izgleda "foteljama" nije u interesu.

Zato dragi moji gledajte "stupove" kad idete na posao ili "prazna polja" kako god vam paše, ali dok ne pritisnete svoje roditelje, djecu pa i prijatelje, vaši će potomci biti u istoj situaciji.

Uglavnom nemam više inspiracije – možda me koji komentar potakne, pa drugom prilikom.

Bok… ???

Jablan:
Inače je zemljište na kojem se planira gradnja groblja bilo u vlasništvu plemenite Sučije Kurilovec. Puno je obećanja bilo o povratu te zemlje, kad ono, povrata nema već se mora otkupiti!! Sramota! A toliki glasovi plemenitih HDZ-u odoše!! Možda im opet kakve voćnjake pred pametnim nosom proturiše!!

kekec:
Pak su im muda pod bubrege prodali ... a dežurni žandar se nek ljuti koliko hoče .....

shaka zulu:
Pa,mislim da tu Barišič ni bogznakulko krif jel je to malo kompleksneši problem;
1. Poparu su zakuvali Picula i Šuker
2. Barišič je došel na gotovo i trenutno nema sve projektov nek samo završava Piculine;Japina,AKM,Groblje,Dvorana...
3. Čisto sumlam da vam buju groble vrnuli jel su več si paperi zvađeni na ime Grada,a nima se ni čas čekati z početkom posla na projektu jel još malo pa budu na Gorice zakapali kak i v Sarajevu-na Radniku
4. Če vam prema sporazumu Rakarec-Barišič pripadaju kakovi penezi prava atresa je Ivan Šuker (tu vam nedam velike šanse...)
5. Buduči da je več prije Šuki rešil Velkom-komada 1,kumu je ftopil poloprivrednu branitelsku zemlu,mislim si nekak da vam ni v nature ne nekaj pripalo
6. Ali...
7. HDZ je navek našel nekakove peneze il kompenzacije za koalicijske partnere tak da bi se po te linije mogli nečemu nadati-most vam da nekakovu ledinu a onda vam ju,kak i Azameru,prenameni v industrijsko i sl.
8. Jednak tak kak se Šuki rešil balasta Velkoma tak je otišlo i Josipovičevo k popu
9. Iako se nekaj šuškalo da bi se to moglo vrnuti POTu i da je POT živo zaintereseran do sat z toga ni bilo niš
10. Če bi i bilo kaj z toga to bi podiglo rep POTu ali ZZ stoga nima niš
11. Več je negdo napisal na forumu prije da su se ZZ i POT zalagali za POVRAT imovine a ne za crkavicu
12. Ali bole vrabec v ruke...
Tak da...
Neznam kaj bi ti rekel...

Jablan:
Užasno stanje, medijska blokada! Gledam ove njihove pamflete i ne vjerujem! Pa kaj u celoj Gorice ne postoji neki ozbiljni novinar ili nekaj slično da se pobuni protiv ovog ludlia. Iako Index piše hrpu gluposti bar mrze ove primitivce. Šuicu su nategnuli par put i baš sam se ponadal da budu raspalili i po našim stručnjacima, ali ništa. Znam da od pisanja ništa, ali bar buju izašli iz ove anonimnosti (neki savjetnici) koju sad uživaju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju