Domaće teme > Gradonačelnik, Gradsko vijeće i mjesni odbori

Gradonačelnik u medijima

(1/2) > >>

Alen:
Predlažem da ovu temu iskoristimo za postavljanje linkova na sadržaje u on-line medijima gdje je istupao gradonačelnik.

Jutro je gostovao u emisiji Zagrebački razgovori Radio Sljemena. Na linku http://rnz.hrt.hr/view_file.php?dat_id=30656 je download mp3 datoteke sa snimkom emisije (12,7 MB)

plemenitashica:
Poslušala sam emisiju. Ništa novog nisam čula.

Međutim, bilo bi bolje da se najave za gostovanje stave prije gostovanja da možemo sudjelovati u tako ponekim emisijama, zato jer ne možemo pohvatati sve megaherca na kojima bi gradonačelnik mogao govoriti.

Međutim ima jedna druga stvar, i zaista skidam kapu političarima koji moraju sluašati i odgovarati na totalno nebulozna i idiotska pitanja.

Daljnji dio teksta je na: http://www.forumgorica.com/obitelj-i-drustvo/500-m/new/#new

Edit:premještanje posta u novu temu

kekec:
... kak ništa novo ... am se Barišić pohvalio da će do Gorice doći i tramvaj, istom onom trasom koju su Šuker i Kalmeta stalno osporavali ... a spominjao je i bazen a i penzionere koje reba voziti u drugi grad na kupanje ... ?!?

Rožica-ljutibijes:

--- Citat: kekec - Rujan 10, 2009, 06:59:06 poslijepodne ---... kak ništa novo ... am se Barišić pohvalio da će do Gorice doći i tramvaj, istom onom trasom koju su Šuker i Kalmeta stalno osporavali ... a spominjao je i bazen a i penzionere koje reba voziti u drugi grad na kupanje ... ?!?

--- Kraj citata ---

uh, uh...propušteno...molim informaciju, a je li rekao što hoće li goričke penzionere i kako grijati, podgrijavati, dogrijavati ili tako nešto, jer slijedi nam LEDENO DOBA koje nam je "majstor za rupe i rupetine" namjenio posebno goričanima pa tako i goričkim penzionerima.

Ma o tome je bilo i nekih obećanja, ako se sjećam dobro, a to valjda ne misli sprovoditi tam na proljeće sljedećih godina.

plemenitashica:

--- Citat: Rožica-ljutibijes - Rujan 10, 2009, 09:39:39 poslijepodne ---......... a je li rekao što hoće li goričke penzionere i kako grijati, podgrijavati, dogrijavati ili tako nešto, jer slijedi nam LEDENO DOBA ......

Ma o tome je bilo i nekih obećanja, .....
--- Kraj citata ---

Pisala sam o tome: http://www.forumgorica.com/grad-velika-gorica/mazut-crni-gusti-'nas'-energent/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju