prije nego sam postala fotke ,postavila sam naslov da su fotke s turopoljskog fašnika,
Ima na forumu podforum o ovogodišnjem fašniku. I kako mislite da se ta vaša informacija uopće može zapaziti?
na fotkama se lijepo vidi kaj koja maska predstavlja,
evo još fotki s turopoljskog fašnika,ova je posvećena @plemenitašici
............
Nisam razumjela što maska predstavlja, kao što nisam razumjela kakva je to posveta meni.
....a fotke stavljam gdje želim,čak su i na tri podforuma
Onda se mogu nadati da ćete fotke s ovogodišnjeg fašnika (koji ima svoj podforum) postaviti u gradska poduzeća i ustanove npr: reciklažno dvorište, ili plin, ili možda u cijenu grijanja ili npr: Natječaj s temom alternativne povijesti , jer
"fotke stavljam gdje želim". Pih.
Zagađujete forum, i da ne velim usporavate, ne misleći da se mnogima vrlo sporo otvaraju stranice zbog takve gomile duplih i vrlo velikih fotografija, a mnoge bi mogle biti manje i opet sasvim razumljive.
Usput, onak, bezveze, vama za informaciju – postoje ljudi koji nisu logirani na forum, ali čitaju ili gledaju s djecom fotografije. I onda u temi o Turopolju odjednom osvane slika npr. miša ili mačke, cvijeta, uz Lukavec-grad, ili Krčka vrata.
Mnogi ljudi se ne snalaze po forumu, i onda kad ga forumaši dodatno zagade, kaj im je preostalo – odustati od pronalaženja zanimljivosti.
Ako imate malu nedoumicu kako otvoriti novu temu, konzultirajte moderatora.
No, vi
"fotke stavljam gdje želite" bez obzira što postoje različiti naslovi.
Ispričavam se kaj sam nerazumljiva i kaj se usuđujem skrenuti pažnju, ali nije to samo moje mišljenje, no, očito se ja usuđujem komenitrati.