Svakidašnje teme > Odgoj i obrazovanje

GVG

(1/1)

marinko tur:
Pozdrav društvanjce, evo mene opet  :D

Dakle... Polugodište je krenulo u prvom mjesecu, svi roditelji znaju. Ovako zanima me vaše mišljenje o dvijema stvarima:

1) Profesorica glazbene umjetnosti, organizira slobodnu aktivnost, tj. zbor za cure (dakle samo i isključivo cure). Svaka cura ukoliko redovno dolazi na probe zbora dobija odličan (5 u rubriku). Sve je to ok, cure se trude, dolaze i neka se nagrade. Sad apsurd je da ja koji ne mogu ici na zbor (to je manje više nebitna stvar jer nebi niti istao), prođem s 5 bez zbora i nekakvih dodatnih petica, a dotični učenik/ca koja uz pomoć svih petica koje je dobila tijekom polugodista iz "zbora", ima prosijek 4.3 te profesorica usprkos tome sto ju je vec nagradila odličnim ocjenama 3 mjeseca za redom koju ostali koji ne idu na zbor nisu dobili, pokloni odličan dakle 0.2 "bodova", a učenici koja ima isti prosjek bez zbora "ne pokloni" ocjenu. Ima li smisla???

2) Bivša ravnateljica GVG-a Biserka Dijanežević, po struci profesor informatike i matematike, nakon 27 godina obnašanja dužnosti ravnateljice vraća se u razred predavati matematiku. ! Dali profesori koji se tako vraćaju moraju polagati nekakve ispite...?? Sve bi to bilo ok da joj se na satu ne dešavaju greške poput krivo riješenog zadatka, ili neznanja rješavanja pojedinog zadatka. NPR. Učenici imaju blok sat, jedna sat riješe 2 zadatka, drugi sat dotična profesorica dođe u razred i kaze kako je zadatak krivo riješen, te nastavi dalje riješavanje a da isti nije ispravila?! I to bi bilo uredu da isti taj zadatak idući dan učenici nisu dobili u kratkoj provjeri znanja zvanoj blitz test...

Ajde sad malo jesma odužio ali...

Neo:
Moj marinko škola te treba naučiti životu, ovo ti je samo mali primjer što će ti se tek događati u budučnosti.

shaka zulu:
Dok sem ja išel v školu,v razredu de su dekle bile majnina one su z Hrvatskoga imale 4-5 a dečki 1-3.Da se na trepavice postaviš bole ni išlo.

A do je sad na mestu ravnatelice?

marinko tur:

--- Citat: kuntakinte - Veljača 24, 2010, 12:04:23 prijepodne ---Dok sem ja išel v školu,v razredu de su dekle bile majnina one su z Hrvatskoga imale 4-5 a dečki 1-3.Da se na trepavice postaviš bole ni išlo.

A do je sad na mestu ravnatelice?

--- Kraj citata ---

Bivša nastavnica biologije, Brankica Žugaj!

Zalosno da me ovakva skola mora učiti životu :(

Nino_vg:
Meni je gđa Dijanežević predavala matematiku prije 22 godine i garantirano je bila jedna od boljih profesorica u bivšem CUO"dr Vladimir Bakarić". Izgleda da joj je politika udarila u glavu,ŽALOSNO!

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju