Nemoj ti mene "zguglaj",ja sem del sim vest,tera ni vest,pred dva tjedne,da te nebi ja "zguglal".Neznam jel sem samo ja bedast il mi je to od roze očal;zakaj velim da to ni vest?
Tko,koga,zašto,kako,kada,gdje..?
0 bodova!
Dragi Lisaki,kaj ste se zabili spominati?Ak velim "da i de" onda to znači "kad i gdje",na tera pitajna ova vest odgovora ne dava.
Ivana,da i de se more to potpisati?
Sažetak postupka provedbe javne rasprave: Temeljem Odluke Ministarstva Studija o utjecaju na okoliš zahvata: Betonara i asfaltna baza u Radnoj zoni Donja Lomnica (u daljnjem tekstu: Studija) upučuje se na javnu raspravu u trajanju od trideset dana. Javna rasprava trajat će od 7. siječnja do 5. veljače 2010. godine. Za vrijeme trajanja javne rasprave javnosti će biti omogucen javni uvid u jednu cjelovitu Studiju i tri Sažetka Studije u prostorijama Grada Velike Gorice, Velika Gorica, Trg kralja Tomislava 34, IV. kat, soba 421, svakog radnog dana od 8.00 do 14,00 sati. Javno izlaganje u povodu predmetne Studije održat ćo se 26. siječnja 2010. godine u 18,00 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, Zagrebačka 37 (u javnom izlaganju nazočni predstavnici nositelja zahvata i dr. neposredno daju odgovore i raspravljaju o pitanjima koje tom prilikom postavlja nazočna javnost i zainteresirana javnost.
Način sudjelovanja javnosti i zainteresirane javnosti - davanje mišljenja: Javnost i zainteresimna javnost može dostaviti mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju. Mišljenja, prijedlozi i primjedbe se zaključno s danom zvršetka javne rasprave upisuju u knjigu primjedbi izloženu uz Studiju, ili u pisanom obliku do 12 veljače 2009. roku dostavljaju na adresu: Grad Velika Gorica, Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Trg kralja Tomislava 34, Velika Gorica pozivom na broj ove informacije ili izjavom na zapisnik za vrijeme javnog izlaganja. Mišljenja, primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.
28.12.2009.
Državni tajnik
http://www.zagrebacka-zupanija.hr/static/files/misc/upravni_odjel_za_prostorno_uredjenje/Javne_rasprave/informacija.pdfBedast kakof jes,još mi je nekaj bedasto;
> upučuje se na javnu raspravu u trajanju od trideset dana. Javna rasprava trajat će od 7. siječnja do 5. veljače 2010. godine.
> Za vrijeme trajanja javne rasprave javnosti će biti omogucen javni uvid u jednu cjelovitu Studiju i tri Sažetka Studije u prostorijama Grada Velike Gorice, Velika Gorica, Trg kralja Tomislava 34, IV. kat, soba 421, svakog radnog dana od 8.00 do 14,00 sati.
> Javno izlaganje u povodu predmetne Studije održat ćo se 26. siječnja 2010. godine u 18,00 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, Zagrebačka 37
> Javnost i zainteresimna javnost može dostaviti mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju. Mišljenja, prijedlozi i primjedbe se zaključno s danom zvršetka javne rasprave upisuju u knjigu primjedbi izloženu uz Studiju, ili u pisanom obliku do 12 veljače 2009.
> Mišljenja, primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.
> 28.12.2009.
Državni tajnik
-
# Na portalu ni informacije da,de,do,kaj...nek treba "guglati i linčariti" a rasprava vam traja,eto,fala Bogeku,još samo 5 dan.Jel do most "oguglal" kaj više?
# Uvid je na Gorice.V radno vreme.Jel to komu paše?
# Izlagajne je na Gorice.BAB je na Lomice.Jel bute mogli mobilizerati stareše lude da se sprave i otijdeju dvaput na Goricu?V radno vreme? (Pitajne na osnovu Iskustvene metode.)
# Rok za podnošejne žalbi v pisanem obliku vam je istekel pred leto dan a ovo je napisano pred mesec dan.Bute rekli "štamparska greška".Zgodno,kaj ne?A ovo vam je službeni dokument.
# "Ak vam ni čitko onda ste Nitko."
Dršte za rukav Dehina,on je legalist i sposoben čovek,nek vam naprave raspravu na Lomice.