Plemenitašice , sigurna sam da lokalni političari imaju inf. za ovo što sam napisala ,.......... Nažalost pretvorbu u Gorici još nijedna politička stranka nije dotakla .
Gospođo, pojma nemam o čemu vi ovdje na forumu pišete. Kažete da lokalni političari znaju….. OK, dozvoljavam. Ali ovdje na forumu nema lokalnih političara, a i ako ima ili uzmimo da ih ima jer čitaju svako slovo, dajte nama koji nismo političari pojasnite o čemu pišete. To da
"nisu velikogoričani blesavi ljudi" to vjerujem, ali nisi blesav zato jer ne znaš.
Spominjete Autoturist, spominjete parcele, raslinje, novu autocestu, hotel Garny, pa u drugom postu obitelj Bolješić (
"u sukobu morala sa samim sobom , znamo otkuda je familija Bolješić i koga je simpatizirala sve dok se nije pomamio za financijskim paketom HDZ-a")….
Pa nije predsjednik goričkih umirovljenika obitelj nego stari dedek umirovljenik, zašto spominjete cijelu obitelj?
Pojma nemam o čemu je riječ, i neću komentirati dok ne objasnite tako da je svima na forumu jasno o čemu govorite.
Hvala na razumijevanju, ali ja sam ipak blesava (valjda zato jer ne znam, a morala bih znati).
Usput… opet.. ovo je tema o vremenskim neprilikama.