Grad Velika Gorica (tu mislim na vlast) je davno učinila sve da zagorča život svojim stanovnicima to je poznata činjenica . Na žalost svi mi koji smo u okolici grada također trpimo posljedice nesloge,neorganiziranosti,samovolje sitnih duša koje su se u datom vremenu našli u poziciji da n mogu odlučivati, a gledali su na svoje sitne interese.
Nisu bili na visini svoga zadatka i svojim su odlukama učinili to što danas imamo.
Gledajući sa današnje pozicije povijest i minulo problematično vrijeme očito ne govori ništa današnjoj vlasti ,problemi se zajedno s razvojem grada samo gomilaju.
Izgovor je uvijek u nedostatku novaca ,a polovična rješenja samo generiraju druge probleme. Nitko ne ma ili ne nudi viziju za nekoliko godina unaprijed jer svi koji mogu odlučiti gledaju samo na svoj mandat. Unaprijed znaju da neće dugo ostati u istim pozicijama,pa im očito nije stalo. Jer svi ali uvijek svi slušaju stranku,a ne izbornu bazu i sve je postavljeno naglavačke.
Svi znaju što treba učiniti.ali tek kad nisu više u poziciji. Zanimljivo.
Zato mislim da mi možemo samo imati želje za što bolji promet kroz naš grad,koje samo to ostaju, na našu žalost.
Potpuno ste u pravu i slažem se s Vama, tipičan primjer za to Vam je Goricaplin doo, koji je pokrenula bivša vlast, koji dugoročno je trebao donijeti velike koristi velikogoričanima da je se projekt završio do kraja, no međutim plotikanstvom i politiziranjem, gledajući kratkoročno i nepromišljeno se ide ugasiti taj projekt i ide se u 100 puta goru i skuplju varijantu za velikogoričane, dogovorom sa zagrebačkom plinarom, iz neznanja, politiziranja, dokazivanja tobože nečije krivnje, kao i sportske dvorane koja je kao takva do sada mogla biti već izgrađena i novci su bili spremni, da se nije politiziralo, sada kada se novci potroše i popapaju, pa kad ne bude novaca za dvoranu onda će domaći dečki vjerojatno da zaduže grad opet 15-20 mil kn, jer kak bi oni mogli predati vlast bez duga kao i uvijek, jer nisu skloni napraviti novu vrijednost nego samo upropastiti ono što je dobro, pa vidimo to i na državnoj razini funkcionira model ko pod špagu. I u pravu ste Vi gospon mlačanin, samo trebate točno definirati koji su to koji rade tako a koji rade ovako. Razlika postoji i ona je vidljiva iz aviona.
Jedva čekam tu sportsku dvoranu " po zakonu ", koliko će koštati, kada će biti gotova i koliko ćemo ako bude gotova, biti dužni?