C(r )ampus Turopolya8. velikobožičnaka (prosinca) 2013.
Predstava “Sveti Mikula v vrt(e)cu“ Cel tjeden deca su nestrplivo ščekuvala dolazek Svetoga Mikule v naš vrtec
Naša dramska skupina “
Cipelišeki” (Cipeliči) povodum blagdana Svetog Mikule razveselila je decu se objektov predstavum “Sveti Mikula v vrt(e)cu”.
Deca su z veseljem sudeluvala v predstave, popevajuč pesmice Svetomu Mikule i veseleč se darem terem je je darival.
Evo kak su deca doživela predstavu i zestanek z Svetem Mikulum:
BUŠEVECDora H. (4,2): “Najviše mi se zdopal Sveti Mikula kajti je imel dare.”
Katja K. (4,2): “Zdopale su mi se bebe s teremi su se deklice igrale.” Patricija S. (3,9): ” Da je Sveti Mikula lovil Krampuse.”
(Da)vid Č. (4): “Stravu sem bil Krampusu.” Marko G. (3,5): “Krampusi su mi se zdopali.”
Oroslanek (Leon) Š. (3,1): “Mene je bilo strav Krampusov.” Saša D. (6,2): “Da su Krampusi razitali obleku.”
Valentina Č. (6,7): “Da su donesli čižmu.” Petrek (Petar) B. (6): “Mene je bilo (Mi)kul(a) gda je Sveti Mikula potiral Krampuse.”
Marija G. (5,8): “Da je teta Ivanka onak Krampuse po turu.” Tena K. (5,3): “Gda su Krampusi otišli v kujnu, pobegli su od Svetoga Mikule.”
MRACLINKarlek (Karlo): “Bilo je super zabavno, najviše su mi se zdopali krampusi da su popevali.”
Jan: “Najviše mi se zdopal Sveti Mikula, a i Krampusi da su popevali. Oni su zločesti.” Dino: “Najviše mi se zdopalo da nam je Sveti Mikula dal dare, a v predstave su najbolši Krampusi kajti su crni i zločesti.”
Ana: “Krampusi teri su razitali igračke i cipele, imaju roge crlene i rep isto.” Valentina: “Bilo mi je dobro da su Krampusi popevali.”
Franka: “Meni je bil najbolši tal da su deca popevala i to je to.” Jakopek (Jakov): “Zdopali su mi se Krampusi teri popevaju.”
Ema: “Meni je bilo najbolše da nam je Sveti Mikula dal dare. Nikolina (Mikulina): “Najbolši je (moj imejnak) Sveti Mikula, ima bleščeču žutu kiklu, nemam rada Krampuse kajti su zločesti i imaju roge.”
Mihaela: “Najbolše mi je bilo da je došel Sveti Mikula i dal mi čokoladu i Krampusi su smešni.” VUKOVINAIVEK (IVAN) K.: “Predstava mi se jako zdopala. Zdopalo mi se da su se tete, tere su glumile decu z vrteca, igrale z morskem cuckom.”
JOŽEK (JOSIP) M.: “Predstava mi je bila super i smešna. Lepo mi je bilo da smo sv. Mikule popevali.” KARLA C.: “Predstava mi je bila super. Super je bilo da su Krampusi razitali se po garderobe.”
MARTINA M.: “Bila je lepa predstava. Lepo mi je bilo da su popevali, da su Krampusi nagovarjali deklicu da razita bebe.” Zvir:
http://www.vrtic-vg.hr/dogadjanja/168-predstava-sveti-nikola-u-vrticu.html * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Campi Turopolya * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Mikula i Krampus, 9. kaj buš, Buševec.wmv, 06:40
Mikula i Krampus, 9. kaj buš, Buševec.wmv