Osoblje > O forumgorica.com stranici

Opomena Sledgehammer - uvjetno

(1/1)

Mlačanin:
Forumaš Sledgehammer,
 nakon zabrane pristupa na forum u trajanju od 4 tjedna, u svojim postovima nastavlja sa uvredljivim pisanjem ; " tako da odjebeš sa tim domaćim zadaćama koje si kao nekakva Jehovka dobila u zadatak u stranačkoj šupi i sada ih slijepo prodaješ."  (http://www.forumgorica.com/lokalna-politika/lokalni-izbori-resite-probleme!/msg50185/#msg50185 ).
 
Kako je već bio kažnjen , sada mu se izriće mjera - uvjetna opomena od 30 dana.
Ukoliko u tom vremenu nastavi sa uvredljivim pisanjem, izriće se mjera; ban od 6 tjedana, jer se na dosadašnju kaznu izriće još 50% kazne.

Narvano da se isto može primjeniti na sve ostale sudionike foruma.

Sledgehammer:
Po čemu je to uvredljivo??

Ja sam rekao ono što sam rekao, i iza toga stojim, a izrečeno je USPOREDBA, samo treba pažljivo čitati i imati moć shvaćanja da bi se to i vidjelo... reci mi kojim riječima sam vrijeđao NJU, a kojima samo usporedio njezin nastup sa očitim stranačkim reklamiranjem (na žalost, očito je i da ona drugačije ne zna, stvarno je zaslijepljena strančarenjem, gdjegod se pojavi - svi forumi, Face, sajtovi, članci, sve je opsjednuto HNSom i stranačkim reklamiranjem, zbog čega je već otišla sa foruma i očito misli da je pamet forumaša ovdje kratka kao što i HDZ smatra u generalnom biračkom tijelu, pa sa istim ljudima sada prodaje retoriku "nove stranke"...)...

Mlačanin, pročitaj ponovo - "kao nekakva Jehovka dobila u zadatak u stranačkoj šupi"... BTW, ja tu nju ne vrijeđam - no osvrćem se na njezinu politikantsku retoriku... jer nije isto ako ja nekome velim direktno da je "glup" i ako velim da mu je ponašanje "kao slona u staklani". To su dvije različite stvari. A ako ti je do opominjanja, imaš posla preko glave i bez mene (i ne znam zakaj to ne vidiš?), nemoj sada raditi usluge svojem kolegi... zato bih i ja volio da se to I POČNE primjenjivati i na ostale sudionike foruma... NHF, ali tako je. Ja nisam onaj na kojem se ti trebaš popikavati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju