Osoblje > O forumgorica.com stranici

Muhino izbacivanje i ostalo

(1/1)

Muha:

--- Citat: ---Stjepan

Već su oni koji spominju dupeljupce isključeni na 7 dana, a ti i dalje nastavljaš.
--- Kraj citata ---

Stjepane, ovaj forum je arena za natjecanje tko će biti bučniji u nabrajanju anomalija u političkim opcijama, javnim djelatnostima, u kritici netransparentnog trošenja novca poreznih obveznika, o rasipnosti države i pokvarenosti naših političara da se i ne govori. Manje-više svi mi se ovdje prikazujemo kao narodni tribuni, siromašni borci za pravdu i poštenje, jedine moralne vertikale ovog društva. No upravo zbog navedenih moralnih prodika ovaj forum ima neke svoje specifičnosti. Naime, ukoliko postanete glasni izazvani nepristojnijim i neumjesnim upadicama ciljane skupine ovdje na forumu iskustvo je pokazalo da onaj koji sudi ovdje ne sudi (moje mišljenje) pošteno već vrlo pristrano i jednostrano. Naime uvaženi Stjepane takve optužbe demantiraš, što više navodiš da to nije istina podsjećajući da je forum osmišljen po radi različitosti i slobode govora, a u smislu iznošenja drugih mišljenja. Da, to je ok, tako bi trebalo biti, no ja imam drukčiji dojam, točnije držim da ovdje vrijede dvostruki kriteriji. Stoga te ovim putem molim da podastreš ovdje pred svim forumašima razlog mog izbacivanja. Dok čekam odgovor da bi sačuvao zdrav razum svoj mozak ću umotati u mrežu skepse, naravno po njemu ću posijati zrna ironije i premazati ga debelim slojem iskrenog pozitivnog mišljenja o životu.

Stjepan:
Kao prvo bilo bi dobro da se naučite postavljati pitanja na pravim mjestima.

Ti si izbačen na 7 dana jer si vrijeđao druge članove i nagađao o identitetu članova foruma.

Ovdje je navedeno samo par poruka i nisu samo one razlog isključenja.

Zadnjih mjesec dana je bilo nekoliko isključivanja iz razloga da se forum ne pretvori u nečitljivu hrpu prepucavanja i vrijeđanja.

Sudjelovanjem u radu foruma prihvatili ste i njegova pravila.  Većina vas uopće ne poštuje tuđe mišljenje i umjesto činjenicama najčešće se borite uvredama, omalovažavanjem i suptilnim podmetanjem onima koji ne misle kao vi.

Nemoj mi tu pominjati sudnicu, kakva sudnica. Ja nastojim ovdje održati red. Za razliku od vas ja si ne dopuštam da radno vrijeme koristim za privatne stvari tako da forum čitam najčešće navečer kad sve pospremim na spavanje. I onda umjesto opuštanja na kraju dana ju tu moram 'suditi' i utrčavati na bojište između dvije vatre.

Promatraj to ovako. Zamisli da je netko u birtiji izazvao tučnjavu. I onda nakon pola sata upada policija da smiri stvar. Tko će dobiti po nosu? Onaj koji je započeo tučnjavu ili onaj kojega je policija zatekla da lupa nekoga stolicom po glavi?

Tu sad filozofiraš o životu, o dvostrukim kriterijima i o nekakvoj moralnoj vertikali. Nemoj. Kakve su to moralne vertikale koje ne mogu izdržati dvije poruke a da ne vrijeđaju sugovornike?

Ako smatrate da ovdje nema pravde, da se provode dvostruki kriteriji onda izvolite, široki vam je Internet, odite na forum gdje moralne vertikale uživaju u savršenoj pravdi i gdje su svi članovi zadovoljni radom moderatora i nitko nema pritužbi ni na jednu njihovu odluku.

Sretno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju