Domaće teme > Grad Velika Gorica

Upravljanje zgradama

<< < (2/3) > >>

BobRock:

--- Citat: Snegi - Travanj 09, 2018, 06:35:02 prijepodne ---Bobrock, zgrada ti se obnovila, da li ste vi birali izvođače radova, ili su i vama došli s pričom kako je bolje da oni to odrede da će više bodova dobiti i sl.?
Da li imate možda troškovnik da se vidi koliko je što koštalo?

--- Kraj citata ---
Ne. Nema niš od toga.

Sledgehammer:
Meni je fakat nepojmljivo kako potpisati veliki trošak, kao što je obnova zgrade, a da ni ne znate što ste potpisali, kakav je projekt, plan, trošak, troškovnik, podaci i reference izvođača itd itd... kakvi fakin bodovi?? Pa nije to Konzum ili Kaufland!

BobRock:

--- Citat: Sledgehammer - Travanj 16, 2018, 09:07:14 poslijepodne ---Meni je fakat nepojmljivo kako potpisati veliki trošak, kao što je obnova zgrade, a da ni ne znate što ste potpisali, kakav je projekt, plan, trošak, troškovnik, podaci i reference izvođača itd itd... kakvi fakin bodovi?? Pa nije to Konzum ili Kaufland!

--- Kraj citata ---
I meni je to nepojmljivo.
Na žalost (ili na sreću) to je moje mame nekretnina i ona je o tome vodila brigu, a od detalja niš ne znam.
A i ne bi se štel naknadno miješati jer bum se sigurno nerviral i svadil sa nekim, a kaj mi to treba. Imam dost svojih problema koji mi oduzimaju san tak da mi još i to ne treba. Samo se pitam - kaj je sa drugim vlasnicima? Kak oni razmišljaju? Kaj njih to ni briga? Ili samo slijepo vjeruju?

Najvjerojatnije misle kak i jedan moj frend: em pak svi to tak delaju...

Sledgehammer:
Dok je ovaca - bit će i vune, veli pjesma... i dobro veli.

kuntakinte:
Ovo me podseča na posmrtnu pripomoč, zamp, ""tv" "pretplatu"", "roze uplatnice",.. - si plačaju a nemaju pojma kaj. Kombajneranje (penez)!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju