Domaće teme > Grad Velika Gorica

Pomoć poplavljenim područjima

<< < (2/5) > >>

dadi:
Jučer su u crvenom križu rekli da im treba sve. Od odjeće i gumenih čizama, do hrane (trajne) krpa za čišćenje, madraca, jastuka deka itd! juraja ovaj prijedlog je vrlo dobar i nadam se da će i po gradskim četvrtima njihovi predsjednici organizirati  prikupljanje pomoći i organizirati prijevoz!

mojca:
Djelatnici Uprave Plive su se priključili svojim donacijama pomoći ugroženom stanovništvu.Sutra ćemo to dostaviti u Novo čiće.Kako bismo saznali  više o potrebama kontaktirali smo neke stanovnike sa tog područja direktno.Treba im sljedeće:ako imate kakvih starih ormara kreveta,špareta,frižidera,stolova.Doslovno svega za opremu jednog kučanstva sve im treba.

UltrasNoPolitica:
bio prije sat vremena dostavit prikupljene potrepštine i taman bili tamo dostavni kamioni Bille i Jamnice, lijepo od njih...

dadi:
Bio malo čas i kamion merkatora!

Ocelot:
Danas je FM SDP VG u suradnji s Podravkom otpremio kamion potrepština u Poljanu. Isto tako, prikupljali smo potrepštine od ljudi, a sutra možete donijeti donacije u prostorije SDP-a Vg, Cvjetno naselje 11, do 12 sati. Tko može neka donese, mi se budemo pobrinuli da do ljudi dođe sve potrebno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju