Domaće teme > Grad Velika Gorica

Pomoć poplavljenim područjima

<< < (5/5)

Cyber Bomoh:

--- Citat: Zagorec BP - Veljača 04, 2013, 08:31:58 poslijepodne ---Bilo bi dobro da očiste Ribnicu, ali nitko ne reagira. Uputio sam pitanje komunalnom odjelu u Velikoj Gorici, ali tamo "nema" odgovornih, a Hrvatske vode koje su "odgovorne", nisu previše vruće da se prime posla. Bilo je samo bitno odvesti krupnija stabla, a ostatak ostaviti u koritu i sada je ovo posljedica (vidi se na fotkama).

Počelo je razlijevanje u dvorišta.

--- Kraj citata ---

 Potrebno je tužiti odgovorne osobe u Hrvatskim vodama temeljem Kaznenog Zakona Republike Hrvatske i to po članku 215. i po članku 216. gdje su zapriječene kazne do tri godine zatvora.

Turopoljka.com:
Neizvjesna noć u Čičkoj Poljani

Nekoliko kuća poplavljeno je tijekom noći u Čičkoj Poljani, a na terenu su noć provele sve dežurne ekipe. Stigao je i Crveni križ koji je dostavio vodu, hranu i ostale potrepštine. Voda se u samo 12 sati podigla za gotovo 20 centimetara.

Zapovjednik vatrogasne zajednice Velike Gorice Krešo Hubak obilazio je sinoć prepumpne stanice koje već par dana pumpaju vodu iz rijeke Odre u kanal Sava-Odra. Ukupno ima 5 prepumpnih stanca koje prebacuju oko 2000 litara vode u sekundi.

SLIKE http://turopoljka.com/2013/04/05/razina-vode-u-cickoj-poljani-i-dalje-raste-svakim-satom-sve-veci-dio-naselja-poplavljen/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju