Svakidašnje teme > Zdravlje, rekreacija, priroda

Strani turisti u Hrvatskoj...

<< < (4/4)

Mlačanin:
Tema je bila i ostaje otvorena za pisanje i komentare svakoga tko želi nešto o tome napisati. Svatko odgovara za svoje pisanje, pa tako i za bezobrazluke!


Naravno , odgovara i za izazivanje sugovornika!


Ne namjeravam obrisati postove, neka služe za primjer (mada je uvid u iste uvijek moguć, samo ne za sve članove foruma).


Svoje neslaganje sa temom i suprotstavljanje mišljenja mogu svi uvijek napisati, uz primjerenu i pristojnu oštrinu, no to ne znači tolerirati ovakav način kao to radite vas dvoje, Sledgehammer i koko-vg.
Ako se tebi koko-vg ne sviđa način pisanja od Sledgehammera, što su do sada uočili već svi forumaši, ignoriraj ga, nemoj dalje namjerno izazivati. Jer svojim pisanjem ne pridonosiš kvaliteti rasprave između vas dvojice, naprotiv to je namjerno provociranje.


Zbog toga je sigurno i svjesno Sledgehammer zaslužio ban! Na kraju on to i sam sebi najavljuje (pogledaj zadnji odgovor).
Za "nagradu" ti si pridruženi član  ;)  u kazni, da se ovome konačno stane na kraj.


Sada je ionako temperatura povišena, pa se malo rashladite, zajedno.


Molim da se komentari, ako ih ima, rasprave u ranije zadanoj temi za takva prepucavanja; [size=78%]http://www.forumgorica.com/general-discussion/prepucavanja-bez-smisla/[/size] pa izvolite.


Moderator


Pozdrav!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju