Svakidašnje teme > Zdravlje, rekreacija, priroda

Strani turisti u Hrvatskoj...

(1/4) > >>

Sledgehammer:
Tim budalama koje dođu tu iz Australije, pa se ponapijaju i rade pizdarije, potpuno bahato i bez obzira, treba unaprijed reći da nepridržavanje minimalnih pravila normalnog ponašanja neće biti priznavano za bilo kakove odštete... kao i ovoj glupači koja nadrogirana do jaja i pijana do boli ide malo tražiti svoj pileći mozak po vrletima planine...

A sve ove godine tu ima ponajviše zahtjeva Australaca (Iako ih u postotku zastupljenosti turista ima jako, jako malo), koji se drobe i trgaju na godišnjem, kurče se pa skaču sa kojekakvih stijena, kupaju izvan označenih plaža i kupališta, samoinicijativno jebu mačku mater sa adrenalinskim sportovima u vlastitoj amaterskoj režiji, što u kombinaciji sa alkoholom najčešće rezultira sa par slomljenih kičmi i sličnih ozljeda svako ljeto... i onda im ne valja Hrvatska, ne valja hrvatska policija, tu se nešto "skriva", tu se opstruira "istina", traže se milijunske odštete itd itd...

Sve to znam iz prve ruke, prijatelj ima detektivsku agenciju u Australiji koja dokazuje neutemeljenost tužbi, jer ako je nesreća nastala zbog glupiranja, nema odšteta, nema love, sve moraju sami sebi platiti... nije to kao kod nas, na NAŠU žalost... gdje glupost pojedinca uvijek plaća društvo.

NIje problem da HGS odradi posao, problem je što im se to onda ne naplati, iako bi trebali, jer oni svjesno krše zakone, pravila i zdrav mozak... vani se takve avanture debelo naplaćuju, jer nije ničije pravo zajebavati službe spašavanja zato jer su si oni "malo popili, podrogirali, i onda glumili Supermena..."

http://www.jutarnji.hr/u-omisu-nestala-mlada-australka--22--policija-pretrazuje-teren--posljednji-put-videna-kako-odlazi-prema-obliznjem-brdu/1114161/

kuntakinte:
Australci su goli * za Čehe.
Jeno leto su se pederi došli poklati na nekakvu jahtu knam.

večernja škola - ljetovanja
večernja škola - ljetovanja
4:20

koko-vg:
... što ste htjeli reči ... dragi nam turisti, svi vi iz Australije, potencijalni samoubojice, a i vi pederi iz Češke, bolje da ne dolazite jer ... pun nam vas je kufer, zato, samo pošaljite lovu, pa ni ne morate dolaziti.

Jučer je u Splitu,  za vrijeme održavanja ULTRA EUROPE FESTIVALA policija privela nekoliko osoba zbog posjedovanja opojnih sredstava ...  jesu li svi koji su bili na festivalu narkomani ? (u prethodna dva dana po riječima organizatora na festivalu je bilo više od 70000 ljudi)

prije puno godina carinik mi je na Obrežju pronašao neke stvari koje nisam prijavio, a trebao sam ... pustio me je da prođem bez plaćanja carine... jesu li svi carinici podmitljivi ?

Sledgehammer:
Nitko nije rekao da su SVI. No podosta njih je, a moj opis se odnosio na vrlo visoku zastupljenost ozljeda (pa i smrtnih stradavanja) Australaca u ukupnom broju turista u odnosu na njihov relativno vrlo mali broj u turističkoj populaciji.

No ako idemo tvojom logikom, je li Thompson ustaša jer u publici ima nekoga sa ustaškim obilježjima? ILi jesu li svi koji vole Thompsona i dođu na koncert - ustaše?? I to generalno gledano u toj mjeri da mu se usred Hrvatske zabranjuje koncert, dok nekakve četnikuše i četničke udovice to smiju?

Naravno da ne - no samo sam ti htio reći kako bilo koja generalizacija nije dobra u startu - kako ona koju ti navodiš, tako i ona kojom si se volio služiti kada ti je to pasalo.

koko-vg:

--- Citat: Sledgehammer - Srpanj 14, 2013, 08:28:58 prijepodne ---a moj opis se odnosio na vrlo visoku zastupljenost ozljeda (pa i smrtnih stradavanja) Australaca u ukupnom broju turista u odnosu na njihov relativno vrlo mali broj u turističkoj populaciji.

--- Kraj citata ---

... kako ono pjeva Mile Kekin :"... dobra kola radi dojma, ali  imaš stav kad nemaš pojma ...! "

Dovrši onda svoj "opis" sa konkretnim brojkama .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju