Velika Gorica - neovisni forum

Svakidašnje teme => Sport => Autor teme: kuntakinte - Ožujak 27, 2019, 12:17:00 prijepodne

Naslov: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Ožujak 27, 2019, 12:17:00 prijepodne
Metepuvi v debelem črevu
 Na same svete Montana i Maksima, v ranu odvečerku, da su boli gazdi podojili krave i naštrajili štalu, Nijovo Poverenstvo po šesnajsti put je pozvalo Apostole breškoga nogometajna na Plenum. Za čudo Božje iako je f pozivu pisalo da bu na igrališču, de su i goli rekli laku noč, zestanek je održan pod krovom. V brojne svite retko do se našel sam dojti; večinum su si sobum, kak Sinjski alkari, zeli partnere. "Alkar Pero Perič. I njegov Momak." Da se več čudesa događaju kak na elevatoru za kuruzu ni nas mimoišlo ni najvekše v noveše povesti Breške civilizacije; Markuševec se setil "dojti zdoma". Da su ovi počeli nositi "žute kristalne kocke vedrine" i slagati je na "nevidlivo mesto" Presvetli jem je rekel;
- Ostavi to tu, da si vidiju. Most si do bu štel i popiti...
 Apostoli Breške lige koristili su "zdoma" za pružanje bolega korisničkoga iskustva i funkcionalnosti. "Zdoma" služi i za alkoholizeranje prometa, davanje mogučnosti delenja na šanku i za puščanje glasa kaj odgovara momentalnem korisničkem iskustvu (Tarzan, Đejn, Hulk, Mirko&Slafko, Čita, Mujo&Haso,..). Postavke "zdoma" moreju se kontrolerati i konfigurerati specijalnem klučem za posebne namene ili priručnem alatom v predelu štoplina. Čem više štoplinov ot "zdoma" disloceraš z prvobitnoga položaja v drugobitni položaj pobolšava ti se korisničko iskustvo i funkcionalnost. Z nastavkom pobolšavajna korisničkoga iskustva počme te pomalo * funkcionalnost, po cesta te stavlaju muški (f plavem), ak si baš totalno korisnički iskusen na momente te lovi da vidiš i štrumfe, bele miše i roze slone. Spinaš se po zide kak puš, moreš hoditi po plafonu, prelaziš čez zide kak da je ni, malo te * vuva da prelaziš čez dvokrilna vrata i tak... Ono, niš posebno...
Ni bilo Ilovače, čera je fajn puvalo, kamen gori, val se peni...
 Iako se lani govorilo, i to insajderski, da Bebe letos hitaju tenesice na klin to se, zgleda, kak za sad * stoji, ne trefilo. Posle, "U, * te!", more čovek vu to ime samo povedati; - Vržete jem mam pive ladit. Je da bi oni i kaču, i to kipuču, jel, ali, ret je ret. Bole da prepadne selo nek običaji.
 Da smo več pri selu, običaje i onem kaj se trefilo; kak se lani pripovedalo, kaj se dekle štelo - to se dekle snilo, došli mi do Lučelnice. Joža je održal jen motiverajući govor, vuz Števinu moralnu podršku dok je Petko zafrkaval z nosom ober pive, kaj bi i kamen rasplakal zakaj bi "Tesari" šteli vlesti v Ligu, kaj Liga dobiva, o povesti od mezozoika do osvajanja Meseca. Ja bi mu i bez izborov dal na osnovu ovoga "kredita" da bu precednik sabora. Veli, ni njem do prvoga mesta, il da jem se dopada prelazna kanta Breške lige il da neznaju kaj bi po letu dva mesece sami sobum a ono na kaj su mnogi zvadili male crne teke i zapisali tri bode, podvlečeno z žutum, je bila izjava "dostojno bumo zamenili Vukomerič". Na ove reči su jednojajčano v trideset i četiri i kusur jajec prijeti v Ligu.
 Tužna srca i suzna oka morali smo konstaterati da nas je v mlade dobi ot par breškonogometne lige napustil Vukomerič. Kak se i šika pravomu mužu to nam je i službeno došel povedati Joža; on je je dopelal v Ligu on je je i otpelal. Rekel mu je Prijespomenuti da je dosad on bil šef Jože i Števe z Lučelnice a sad budu oni nemu. Joža se z tem nikak ni mogel složiti i pomiriti.
 I za krajnost da nebu se završilo z malemi *darijami potrudili su se Tigriči kaj su uspeli registrerati jenoga mega ceplenoga kurilovčana na svoj konto. Veliju, Duba dela na naftne platforme v Severnem ledenem morju, nemre saki čas dojti domom nametat f pečku, ovi mladi kak su se nalutili nikak se razlutiti, Šaki se ostavil i muzike i nogometa i... koječega drugoga v korist šumadije. Da vjutro vlezne nutre nezna se od* van dok ne ostane bez nafte, vujla i benzina. Kaj ti je lubaf... Si neki * delaju a šteli bi si i pomalo ze strane nogometa pikati. Čak si i Sulio premišla da bi prešel med amatere. Za sad tulko, ak mi do kvalitetno ne poravna čuču za prijeizrečeno, vidimo se.

 Najte kaj zameriti.

 * Poverenstvo za pretakajne belajnka z levoga v desno jajce jednojajčano je odlučilo da je "zdoma" stari `rvacki pozdraf a spodoben je k malo mlajšemu `rvackomu pozdravu "bezeca", kaj je v čiste opreke z pozdravom "bezbezeca", teri se odnaša na one kaj pregusto zabiju dojti "zdoma". Pak je je gušče treba pozdravlati. Ili jem z kojekakvemi coprijami probati stirati, ili fundati, kaču f žepu.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16. / BREG-ZIT
Autor: Ljudevit Kaj - Ožujak 31, 2019, 11:07:53 poslijepodne
Citat:
Tužna srca i suzna oka morali smo konstaterati da nas je v mlade dobi ot par breškonogometne lige napustil Vukomerič.
http://www.forumgorica.com/index.php?topic=3099.msg56842#msg56842

Trdi i meki Brexit komenteraju i malobreški ligaši

Igrale se bregligje…

Trdi Breg-zit:
„Ojdi proč Vukomerič, Vuko(a)merika i naj se zastaviti do Amerike.
Dal Bog da z glavum vudriš v trdu „Ilovaču“.

Meki Breg-zit:
„Pomalo odi, Vukomerič, Vuko(a)merika, da ne opaneš na trdu „Ilovaču“.

Citat:
Felix Srečkec / BRE-KSIT
Trdi i meki Brexit komenteraju i kandidati teri oču vlesti v E.U.
http://www.forumgorica.com/index.php?topic=2914.msg56844#msg56844
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16. / BREG-ZIT
Autor: kuntakinte - Travanj 01, 2019, 11:38:11 poslijepodne
Tužna srca i suzna oka morali smo konstaterati da nas je v mlade dobi ot par breškonogometne lige napustil Vukomerič.
... malobreški ligaši
...bregligje…

Ovo bi ti prije bil Vuk-sit.

I ni niš malo; velikobreški.

Breg lignje; kak na Panonskem morju, tak reči mam vuz obalu, stoji Vukomerov otok tak jednak i na Jadranskem stoji Korčula. Veliju da pot bivšem Vukomerovem otokom pozoj spi kaj mu je glava negde pri Kupincu a rep v Brestu. Da mirno ne spi se tera cesta ili šuma pot brek omekne.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Svibanj 14, 2019, 11:54:51 poslijepodne
16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.

15.06. GORNJI HRUŠEVEC
16.06. HOTNJA
22.06. NOVO BRDO
23.06. DONJI HRUŠEVEC
29.06. ŠILJAKOVINA
30.06. LUČELNICA

06.07. VELIKA BUNA
07.07. GORNJA OPATIJA
13.07. KRAVARSKO
14.07. GLADOVEC
20.07. MARKUŠEVEC
27.07. OPATIJA (u POK/ŠIL/VEB/GOH?)
28.07. STREZOJEVO (u DOH)

03.08. KOZJAČA
04.08. POKUPSKO
10.08. CEROVSKI VRH
15.08. DUBRANEC
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Svibanj 14, 2019, 11:57:00 poslijepodne
16 MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORICE 2019
RASPORED ODIGRAVANJA ZA POČETNA KOLA

1.kolo, SUBOTA, 15.06.2019., GORNJI HRUŠEVEC
Strezojevo - Gornji Hruševec
Velika Buna - Lučelnica
Dubranec - Cerovski Vrh
Gladovec - Novo Brdo
Šiljakovina - Gornja Opatija
Opatija - Pokupsko
Kozjača - Kravarsko
Markuševec - Donji Hruševec
Hotnja ---


2.kolo, NEDJELJA, 16.06.2019., HOTNJA
Kravarsko - Markuševec
Pokupsko - Kozjača
Gornja Opatija - Opatija
Novo Brdo - Šiljakovina
Cerovski Vrh - Gladovec
Lučelnica - Dubranec
Gornji Hruševec - Velika Buna
Hotnja - Strezojevo
Donji Hruševec ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Svibanj 15, 2019, 09:03:00 poslijepodne
Humina
 Došel je i taj dan. Da se vidi čija baba bombu nosi. Zajdne nad* prije početka *. Obično se čekalo Manekene, Šiku, i sličnu egzotiku kaj je tak dalko da se more od štale z pol cigla nahititi do Sporckoga centra, ali su se vremena nepovratno premenila. Najvekša nevola za slobodnoumnomislečega muža v najbolenmi letami široke svetonazorov je da mu baba doma prisedne kiklu pak se nemre stati i na dugoočekivani Plenum dojti, na vreme, i z volum. Drugi, pak, par šleputkov je da se nekaj z i v Kušancu skurvalo. Il se selo tak predužilo il je se dale od Bunske plešivice. Nekteri su se petnajst minut vozili čez Kušanec i nikak do Bune dojti. Ak je zakazala koza ni zakazal rok, i pečenje v dolnem talu pleč; Tigriči su se isprsili pošteno, valda bu "stanoviti Klasnič z Kurilovca" to znal kompenzerati v predelu obrane prve crte šanka, jel kaj su ti ludi napravili to več dugo ni zapamečeno v kratke povesti breškoga nogometajna, bil bi čak tulko kuražen da velim nigdar,.. da logistika odigra maestralno a prvi igrač zakesni na teren pol vure. Kak jem je to uspelo, da me * malo vekša zadruga izbeglic, ja neznam. Pive čekaju prigrejane na dvosobnu temperaturu a Tigričef ni kaj bi oko natepel.
 Kaj sem još štel sra*..?
Ak bu letošna Liga kakov je bil zajdni Plenum most je bole sem deti culo na pleča i pravac Sedinjene Nemačke Države. Jen viđeniji član Breške nogometne konfederacije bi rekel: katastrofa! Jel bila prejaka anticiklona il mere globalnoga zatoplejna, preveč vitaminov v moje pive, kemija unutar strukture, neprolaznost krize, privatizacija droge, preveč kiše, premalo snega, nestašica suše, predrobna tuča il to kaj je kuruza potirala kak spalena z bedzgove puške rešila bu Komisija za istraživajne droge i sukoba interesa. Da su Apostoli videli kak su Tigriči rešili svoje subcidijalne probleme "kak da bi Oreškovič prodal Končar" sem su pošle skomine jel si imaju nekakve špilere i španere "z druge fare". Posle početnoga gubitka kontrole, inicijative i povlačenja Bok se skoncentreral i rekel; Halt! * se kak se got znate, ali od drugoga leta. Of popis glumcov vredi do 2020. a drugo leto Plenum ne trajal 25 minut  nek 5445 minut dok se ne dokončamo kaj i kak dale, do koga i s kem. Da je svladan taj "Fantom ze Zaselka", il Fanta, mislilo se da je dale se kamilica. Ali je brus. Ojtna i Gladovec imaju svadbe. Jel bi ovak il bi onak i kak bi... Bil sem tam ali neznam kaj je rešeno; kvantna filozofija. Broj 17 je četiri put zvlačen i tri put vračan f škrlak, Bok čuvaj `brani.
 Bila je inspekcija igrališča na Ojtne. Centralni zakluček jednojajčane komisije je ; kupete ofce. Kaj budu kupili ovi na Bune nezna se; il suce il napraviti dan otprte vrat na šanku, tzv. "pijavica u gostima". Ak se preširi na se sfere vugostitelske ponude mogla bi biti i "Trakavica".
 Na rubu Plenuma je "puščen golub z jatom" da bi drugo leto most pustili 1-2 ekipe, kaj ni/su uspela/e vlesti v, ili z, TPMNL, jel su letos dve ekipe, navodnom, odbili, da odigra/ju revijalno Brešku ligu. Kolo-dva bi se igralo prijnemi, i tak to. Dosta otprta, radna, tema kaj išče još dodelavajna, ak bu kaj z toga.
Navodno, velim, navodno, su Švabi imali dobru žetvu riže, medkultura je letos detela, a Svevišnega prosiju letos pri Trsišču da jem priredi vreme za mak i konople. Ne indijanske nek baš domače. Z rižum su i prezadovolni, več jem ide na vuva van, a veliju da bi z ovem bili još zadovolneši. Ono vreme ot lani jem je rešilo problem krtov; nekteri su se potopili, nekteri su stradali v prometu da su se probali spasiti od ftaplajna, su je nogometaši zgazili na terenu, a retki preživeli su našli svoj mir na igrališču pri Kravarščice. Oni su našli svoj mir ali ga je Brajko zgubil.
 Obično da ludi kosiju to ide il po kvadratu i po vure, jedino pri Švabi ide po litre. Veli Mamič, kosili smo (igrališče), popili smo šest litri vina. Onda kulko to je trave!?

 Najte kaj zameriti.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 12, 2019, 02:25:28 prijepodne
Izbor za "Mistera, spred dučana"
 Napisati bilo kaj pametno bilo bi glupo.
Počelo je tureranje za najvažneje događanje ovoga leta. Kaj povedati a da se ostane na pozicije statike. Posle zajdnega Plenuma kaj je bil na sv. Matu apostola na samo Vidovo ob pol četvorke počima jubilarna 16. Breška liga. Stvar je dost čupava po pitajnu glavne glumcov pak je davati bilokakve prognoze dosta naivno da ne velim nekteru drugu reč i ne budem pregrub prema sebe. Ali kaj me je to da prečilo..?
 Traja taj okršaj predugo. Na jene strane, v korneru, nepokoleblivi, krvi žedni, Brajko a na drugem korneru krti. Deli je samo ledina z 548 krtolovcov. Kak več skoro mitska bitka feldmaršala Svete Borojeviča i digitronov na Soče. Z jene strane "Zmaj od Soče", dobro sad, of put nek bu "Pozoj ot Kravarščice" a z druge strane, praf za praf, ze se stran, mrski crnci. Kak je to povedal pokojni Patulek; pukel je štil, pukla je i šajba.

Strezojevo - Gornji Hruševec
 Ak se kaj ni i ne premenilo prva na repertoaru, šlager sezone, večni mladiči;
Robijaši otpiraju z Obadi čija se glavna sneja preselila v mistično selo Čakanec, kaj je regulerano na nivou Lige. Kulko su Robijaši spremni na `đenje i kulko jem bu trebalo dok se ne prespominaju i kulko bu to striček Slavek mogel pošarafiti, kaj zvana, kaj znutra, rešilo bu pitajne pobednika i pobeđenoga.

Velika Buna - Lučelnica
 Da su pri Glumci vojke opale z kol pitajne je jel je do zdigel. Velika nepoznanica z novum nepoznanicum. Pitajne je kaj bu Ševa dopelal na Kravrščicu, jesu došli novi dresi i tak to.

Dubranec - Cerovski Vrh
 Rekel je na Plenumu stanoviti P. z Cerovskoga Vrha da nisu spremni prodati utakmicu Ilovače za nikakvu pijaču i penezi. Ja bi se žalil; 200 kuna je 200 kuna ali v pravnem sistemu, teroga nesmemo rušiti,..

Gladovec - Novo Brdo
 Selo kaj ima izbornicu, da bi reč rekel, i selo kaj ima vekši stručni stožer nek igrački kader. Na vagu se zna do dobiva, strateško-taktički isto, statistički jednak ali...

Šiljakovina - Gornja Opatija
 Mrkijevi pioniri, kaj su malo navlekli kile, nepoznatoga sastava čekaju kakovu jem sudbinu budu odrezali Mamičevi (12) žigosani. Ne igra se zajdna tak da...

Opatija - Pokupsko
 Takoreči bratoubitačna. Pek na golu, Šestaki oko gola, Tigriči z novem glumcem. Još samo fali moj intimni prijatel za komentatora. Pak.

Kozjača - Kravarsko
 Do zna jel i kak je Glavnokomandujuči z Kozje drage preživel personalne i socijalne vuspehe i kak se to bu reflekteralo na ostatek jata. Bila je smena v stručnem stožeru Leptiričef tak daaa...

Markuševec - Donji Hruševec
 Sad, zavisi kak su jeni i drugi otporni na komarce. Kak kvalifikacije za ulaz v MNLVG, samo fali kiša.

Hotnja ---
 Mislili su neki več nas neče biti, zato kaj smo mi tak lani rekli i povedali, ni veselje svoje, i cugu, nisu mogli skriti, ali još nas ima... Pogotovo da se zarolaju pive spred dučana. Iako "stara" ekipa letos su  Bebe velika nepoznanica, i tak bu ostalo do nedele. Do bu a do ne bu, igral, bumo videli. Lani je je pral predlajnski sneg z istekom trajanja, ali po hrvacke zakone, kak i meso, i taj se računa pod lajnski, iliti po domači, friški. Kak bu to letos zgledalo sam Bok zna. Rekel je Mika; igramo, makar cela ekipa v preširenem sastavu završila na transplatacije jeter. Bole da prepadneju jetra nek običaji. Dobri stari običaji na cveču cveča cvetovoga cveča se stadionov v okolice, i prikolice, stadionu "Kravino sedlo".

-

Trojstvo, ob pol četvorke, na Ojtne, a slavi se Ilija, ne golman.

Kravarsko - Markuševec
 Jel su Leptiri došli k sebe, do je još bil i bu i kak zgleda krvna slika ekipe? Jel OFK Mladost bila na pripremami v toplica, jel se dron v šume zgubil dok je * iskal i počem ideju rezervne gume za istoga.

Pokupsko - Kozjača
 Štršani v gostima, ak je glavnomu golgeteru ostalo još kaj zubi ni greda kak se budu pive otpirale. Manekeni sigurno nosiju svoj prenosni USB sustav S-600 "Trokrilni ormar". O igre nebi trošil struju dok ne vidim z kem imamo posla.

Gornja Opatija - Opatija
 Nepoznanica dve poznanice. Jel Duba v Emirate? Do kulko staklari delaju? Jesu Parikožari podigli barikade da pomoreju Švabom pobediti? Kulko je Mamič spremen odojkov v sezonu uložiti? Jel cucek Žučo z čem želudec pokvaril? Kulko se popilo dok su išli "pašum"?

Novo Brdo - Šiljakovina
 Ševi metal. Ak Poštar ne napne štrajnge odoše kola pod brek. Jednak tak ak Tona ne zajde v utakmicu z 120 %. I jednak tulko kil.

Cerovski Vrh - Gladovec
 Teško je bilo kaj predvideti, jel ak bu Tomekova Legija više pratila kaj dela Izbornica nek kaj se događa na terenu...

Lučelnica - Dubranec
 Ak se Žacu od ovoga ne zdigne čir na jedenaestercu neznam od čega bu. Neznam kulko su Tesari vični na "specifičnosti Kravinoga sedla"... I funkcionalno vino "Jebežlivec". Oštre prenamene z subjekta v objekta i tak to.

Gornji Hruševec - Velika Buna
 Vmori me nežno, povedala bi jena američka sneja.

Hotnja - Strezojevo
 Zajdna a bratoubitačna. Ak Bebe nedu mogle narivati loptu v gol budu zrivali se Robijaše z loptum na dotično mesto. Ak povedeju; "V šumu! V kuruzu!"

Donji Hruševec ---
 Ono da se kvalitetno naleješ na Lige a da nisi niti zgubil niti pobedil. Rekel bi japanski vojni analitičar Šeng-Či; da si pobedil v ratu teri opče nisi vodil. Rekel bi pokojni Puntek; "Dej me razmi če me razmeš ak me razmeš da me razmeš."

Kaj su zašlogale Vile Suđenice ostaja nam da vidimo. Da ne govorim o suve slive i brze izmene.
Najte kaj zameriti, ak morete.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 15, 2019, 11:04:29 poslijepodne
1.kolo, SUBOTA, 15.06.2019., GORNJI HRUŠEVEC
Strezojevo - Gornji Hruševec 2:6
Velika Buna - Lučelnica 2:1
Dubranec - Cerovski Vrh 3:3
Gladovec - Novo Brdo 2:1
Šiljakovina - Gornja Opatija 3:2
Opatija - Pokupsko 4:5
Kozjača - Kravarsko 3:5
Markuševec - Donji Hruševec 1:1
Hotnja --- krajcali smo se z svadbum
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 16, 2019, 01:45:14 prijepodne
425 jahačof alkoholipse
 Moja gajba i ja i draga puna pive.. Ludi moji, kaj se ovo događa, a de smo stali ono, a, ... Jel se planet Nubiru strknul z Božicum Sreče pak su z dekadnoga prek kubnoga završili na kvantnomu svemiru il je kadet jajce trknul pri Trsišču cucka Žuču dok se of spravlal za medeno mesečarenje ja ne bi znal ali ... Da se Liga otpira na `Ojtne za se *darije je krivo "Kravino sedlo" ali da se Liga otpira pri Kravarščice zna se da je igrališče nagrajeno z 549 nagrade za najbole igrališče znači da objekt nemre biti krif onda se si loviju subjekta, i to za "grčku". Ludski faktor bu jenoga dana kvalitetno popil šore, šteli mi to il ne. Si su pomalo postali svesni da se Liga ne dobiva v zajdnem kolu, jel v zajdnem kolu popravka ni, nek f prevem. A pri svesnosti obotem pojmu si nastojiju startati hipersonično ali samo se retki domogneju te žele i brzine. Drugi završiju z 200 kune mejne v žepu, po pitajnu Žalbe, il z dve minute po pitajnu "subjektivnoga dojma" i "verbalnoga delikta". Kaj čoveka, dobro, ne samo čoveka nek i Kurilovčana, veseli je da su nove generacije navijačic stasale za Ligu da se samo postavla retoričko pitajne jel je to endemska vrsta rezerverana samo za Gorni mi ga Ruševec il se bumo "očno" pasli i drugde. Da smo več pri endemskemi vrstami i srodnemi rodi i padeži, ono kaj je pred dve lete zgledalo kak kata-strofa, a, bome i na letošnem Plenumu ni dalo bog-te-pitaj kakve optimistične primisli, na Ruševcu se pokazalo kak promašaj. Kaj pijana zalokana budala z Kurilovca kaj piše bedastoče da pije kolu oče z tem povedati? Počele su se vračati lastavice z juga, legende, otpisani, bivši, endemske vrste i autohtoni subjekti. Letos, na početku Lige, čovek, more biti zadovolen, viđenem... Da ne velim, zadovolen. Kak je to zgledalo da se riba zove "list";..
 Jako (pre)motiverani, iako su i drugi bili isto tak jako motiverani, Robijaši su istoga momenta, da ne velim mam, iskali ekstra slikajne za enciklopediju nogometa. Peki je kazal zavidne bravure z visokem naglaskom na obranu z slepem okom i levum obrvum ali funkcionalni nedostatek mase i volumioznisti je zel svoje. A, da! Novi dresi! Mustra INA Rafinerija Sisek. To sigurno ne prešlo nezamečeno i nezapamečeno, med navijačicani, v Kongu, Čileu, Obale oglodane belokosti i Ban Gladešu. Kak su ovi Obadi pustili ze svega jata maloga Zlodiča nejde mi v glavu niti z pištolom za svijne tuči. Mali je sretno odsel pri Švabi (a mogel je i med Irci).
 Tesari v nepoznatem Č-sastavu imali su prilike upoznati Glumce v M3-sastavu. Obično da nova ekipa vlezne v Brešku ligu prvi jem je problem aklimatizerati se na proporcije, pravila, zakone, ustaf i poslovnik. Zgleda da je početnička sreča počela pomalo * i Glumce; da prvo poluvreme završi z 7-7 v fauli sigurno je znak za opču uzbunu v Ustafnem sudu. Na su sreču drugo nam je polunevreme doneslo kamilicu za gablec pak se to se pomalo kultiveralo.
 Nije čuča na prodaju, ni čuča ni prikolica; popeval je negda Milodrag Ugurguzovič. Neno je napravil opču mobilizaciju v selu i semi zaselki kaj magnetizeraju, koaleraju i graviteraju k Dubrajncu da mu se ne trefi "Črni labud f gostima". Žac je daval moralnu samozatajnu podršku. Počele su se vračati "zgublene nade"; Joža se ni (pre)prodal Tesarom nek stoji na dispozicije svoje (pra)stare ekipe, z Leve Štefankov i zemle nedođije vrnul se Šeki, neobrcki zet, kaj bi nekteri nazvali srečum, dok se drugi nebi složili žnemi. Po pitajnu žgaravice, krvnoga tlaka i očnoga zapalenja. Puleni DVD-a Cerovski Vrh nisu mejnali puno, skoro bi povedal niš, jel ekipa kaj pobeđiva, ak pobeđiva, se ne mejna. Čak je i Tomica donesel čvrstu odluku v Korizme da se letos bu odrekel nogometajna, ak Bok drugač ne veli. Se je v negvemi rukami. I Reči. Mali neurozni Lukafčan je napravil više koristi nek štete tak da mu nekteri moraju spustiti škrlak do zemle. Ni bilo potrebe, ni trebe, da se v igre švica Messi, OnajKajSamumSvojumNazočnoščuRešavaUtakmice. Ilovača ni opala, a da bu, nezna se.
 Gospari su si z Divje dubrovačke vaterpolo lige donesli maske za ronjenje da se skrijeju od sveta. Sekaj, kak da je mi ne poznamo... I novi dresi, i novi sponzori. Ruška te Zimača v čelo kušnula, kak prava ekipa. Prad par se mesec povedalo da nima do igrati, je, ziher, nekteri glumci su se bole i više držali klupi i pive nek nogometajna, valda misliju da budu tak prije zdigli spomenik palomu borcu, Medo se počel više baviti z reproduktivnemi sporti, Šan-Ku si je rašarafil kolena... Izbornica je pala... To opče nima veze da Osvetnik Zoro z brojem 10 razdrapi neprijatelsku mrežu kak japansku ižu od papera z krampom. Origami, tatami i tak to. A ak je Šan-Ku rašaraflen kak tek onda zgleda da je zašaraflen!? Nueva Brdo si je jednak tak priskrbelo nove drese a, bome, dobro su i došli Števini grbi z fejsa za nakititi iste. Taman da je prešireni stručni stožer z Nou Campa povedal da nima do prijnemi dati gola of kaj je ocenen kak nemočen ga je vrgel, rekel bi Mile; ko pas majci. Poštar mi je na poštede; il ga žuli * il nimaju broja dresa zajnega...
 I Šika si je priskrbela nove drese. Kak bi vam povedal..? Najbole; "Strezujevo negativ". Ali ni samo tu problem... Odkad su bili na ekskurzije v Crne Gore si su se pokumili uzduž i poprek; kum prek kuma, nemreš veruvati, kak ni v drveni šporet. Mamič je imal problemov, v * te *; kak pokrpati ekipu da je frtal fali. Zlodi je došel, pod sumlivemi okolnosti, ali nemre on sam rešiti utakmicu, kak ni bicka od 300 kil. Tuta dela čudesa božja, nogometne abortuse, od obrane do napada, zgubi loptu v napadu i stigne još obraniti na svem golu, vuz malu pomoč "maloga od Supermena", Tona vrača istum merum. Jedino Rakič nema pandana z druge strane. Brajkovič bros dela punum parum ali nejde kak ni tate Želku naivna umetnost.
 Došli su navijači, il nabijači, Tigričef z organizeranem vanrednem prevozom v Brajkovu autonomiju da bi potšprajcali svoje pulene. Čak se i Mali z šume zlekel. Mega su Kurilovčana jednak tak dočarili na poprište bitke. Ali! Velim, ali! Kaj je se Pek uspel mobilizerati graniči z naučnum fantastikum, praksum urote i otmicami ovozemalcov. Jedino se Jole ni pojavil, zajdne vesti povedaju da su ga negde f šume oteli partizani. Suma sumarum, krem de la krem veteranof kontra isto takove kreme juniorov OFK Kupe. Pitajne je bilo do bu postal posle utakmice krem de la cipele ovem drugem. V drugem se poluvremenu utakmica otprela kak krafska * na telenju. Šumari sufleraju Malomu da otkopči prikolicu, ali ludi moji, oni nisu svesni da nega * statika. Naprovo ima gevigte a zabil je zakopčiti pluge. Posle se lepo popilo, nema kaj.
 Dok Precednika ni jel je na pripremami z OFK Goricum v Gornem Levom Neobedišču negovi "mali od kujne" su počeli delati *darije. Najprije su si dali naštampati majce z "K`ZJAČA", z takvemi je sigurno nebi pustili na Bleiburg. Onda su bivši ovčari počeli delati rajčulu tak da je malo falelo da je sudačka dvojka ne eutanazera z elektrošokerom z utakmice. "Trokrilni ormar" ni `zostal tak da smo bili spašeni od maratonske tonske probe. Ali! Velim, ali! Zagi je v Švicarske v zatvoru. Tam hobla drvene žlice i dela Lipovica radijatore. Do bi ga mogel zameniti? Jedino Majoneza, kaj je Šebeku na oči mast vadil. Da bi se štel zlagati onak kak ja najbole znam povedal bi da je utakmica bila repriza letošne z Trsišča. Krvi do kolena, blata od kolena. Ali! Niti blizu. Leptiriči su kolo vodili. Šuki je došel još jutro posle zornice da dobro snimi protivnika. Kak "Družina spod Križnoga brega" ima stanovite probleme z (KVS) kvalificeranum radnum snagum tak je v igru dospel moj Ivica kaj se pokazalo kak pravi pogodek v tandemu z prijespomenutum kravarskum snejum. Kak negda v Reke Barnabás Sztipánovics i Igor Musa. Skupa vrediju za tri igrače, saki sam niti za pol. Na su sreču Leptiriči imaju sreču v nesreče da imaju golamanov na hitajne. Inače...
 Fali Brebričef, ima je ali je fali... Valda su pak v Grčke... Buduči da se si v prvem kolu rivleju kak rubača v rit ovo malo i čudi ali... Črni se zdigel z (nogometno) mrtve. Lani se grozil da više ne ali kaj je pamet kontra srca? Kak gume i mator. Jel moram pak povedati; novi dresi? Kak na modne revije, Nosiju se kak mladenka zamuš. Da ovo izbeglice vidiju mesec bi se dan ober slike plakali. Limuni držiju tri bode v ruke kak dekla vrapca a onda je jemle penalizacija v zajdne minute. Ma, kaj minute, sekunde.
Najte kaj zameriti. Do se još po istine pomogel...
Ne budi vam potuženo...
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 16, 2019, 12:00:24 poslijepodne
Velika Buna - Lučelnica, MNLVG16., 2019.06.15., Gornji Hruševec
www.rutube.ru/video/ac01050d7bbaceea018edded4f09723e/

Dubranec - Cerovski Vrh, MNLVG16., 2019.06.15., Gornji Hruševec
www.rutube.ru/video/0715167cc74daf4c177e8e47e8e55569/

Opatija - Pokupsko, MNLVG16., 2019.06.15., Gornji Hruševec
www.rutube.ru/video/408d9a2b0cba418dfed6d5a281a22b14/

Markuševec - Donji Hruševec, MNLVG16., 2019.06.15., Gornji Hruševec
www.rutube.ru/video/dcec399e30e33aba3b988ed53ce2dc35/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 16, 2019, 09:52:43 poslijepodne
2.kolo, NEDJELJA, 16.06.2019., HOTNJA
Kravarsko - Markuševec 3:2
Pokupsko - Kozjača 1:9
Gornja Opatija - Opatija 3:1
Novo Brdo - Šiljakovina 1:0
Cerovski Vrh - Gladovec 1:1
Lučelnica - Dubranec 2:1
Gornji Hruševec - Velika Buna 1:1
Hotnja - Strezojevo 0:3
Donji Hruševec --- ono da ti kazna otijde v zastaru
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 17, 2019, 09:40:39 poslijepodne
Kravarsko - Markuševec, MNLVG16., 2019.06.16., Hotnja
www.rutube.ru/video/2d66fbf738252f76dd03056d91cb4a20/

Pokupsko - Kozjača, MNLVG16., 2019.06.16., Hotnja
www.rutube.ru/video/1072ed18d2a60204b91e7be9bbd576cf/

Lučelnica - Dubranec, MNLVG16., 2019.06.16., Hotnja
www.rutube.ru/video/bf40dd30d9a628bf373a0cea71a58a03/

Hotnja - Strezojevo, MNLVG16., 2019.06.16., Hotnja
www.rutube.ru/video/629e144bbcf0df57a300786675ad1160/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 18, 2019, 01:03:36 prijepodne
Tupa sekira (i umetnička inteligencija)
 Bole je zakrmeti da se igra na Gornem Ruševcu nek da se igra na Ojtne jel mejne čovek, da ne velim Kurilovčan, zakesni. Mam da čovek, dobro ne baš čovek, zakesni Bebam na turbo-limač šou prvo kaj mu opadne na... oko je kak se Glavna komanda Markuševca zestavlena od tre kaubojov raskošno smestila spod trosobnoga oreja. Ni orej velik kak trosobni stan nek pod svoju gordu krošnu prima tri osobe; tro-osobni, ne. Da bu dojam još jakši Limun-plavi su imali čak dve zamene, z tem da jen ni planeral igrati nek je samo nosil dres, ne v ruke. Čisti seks. Tak čist da se moreš predozerati. Da su mesto oreja posadili slive đenarike več se celo pleme zapadne slavenov moglo na* podnje. Veli, budu se deca pentrala gore... I to dete kaj se bu najne popelo, pozdravim mu mamu, baš ni bog-zna-kak-točno med vuvi. Kak da bi z čelom zabijal možđenake f plajnke. A i pofalil bi detetovu rezistentnost na bol kak i pomeknutu percepciju iste. Da čovek, dobro ne baš čovek, pogleda zapisnički stol vidi da su na Ojtne fajn poskupeli žileti. Se je čupavo kak živica na rubu šume. Rekel je mam jen od najmlajše Bradičef, ak ne i najmlajši, da mu paziju na travu jel su ju specijalno kultiverali i vuzgajali za ovu prigodu a i za kletu bi nekaj trebalo ostati. Najte se letos pogaziti. Igrališče (a la) Beba, se v vagu, pod vinklin i v dijagonalu, čak su ga i malo prikurtali da igrači nebi preveč spešali - bole da ostaviju dušu na šanku nek na igrališču. Samo kaj je šank v druge županije. Dok dojdeš dojnega zabiš pokaj si pošel. Iako je kurirska služba odigrala majestralno, jena jem se lopta nekam skrila, za sad, most v čiji gepek. Najviše koristi od kurtanja igrališča su imali oni kaj su došli na kamping, logorovanje (ne v Jasenovcu), taborovanje, čebovanje i sl. samo kaj zna biti dosta, ovak, za* za frizuru, pive, belu tehniku, tehničku robu itd. Kak da bi podigel šator v Rakovem potoku, na streljane. Jesem se dost na*? Za of put to bi bilo to. Idemo na serijski program.
 Laptiriči su se još pojačali od sobote na nedelu kak da bi, Bok prosti, igrali negda z Novem Brdom ili Bunum Grande a ne z Markuševcem. Pak su mi Ivicu zvadili z naftalina, ili Naftalana. Da se vrak ne omrsil... Limuni su više vrgli na iskustvo nek na mladost, iako bi se i ova mladost z dosta rezerve mladosti mogla zvati. Još ni kritično dok nekteri moreju planduvati pod orejom, ne na Odre, a drugi zebirati jel budu il nebudu igrali.
 Sebastaseunabellakancone, poveda bi jen nepoznati pevaČ z Talije. Jel više vredi vrabec na grane il golub v ruke, jel više vredi tata Jole v publike, teroga je Iranska Republikanska Garda oslobodila od partizanov na Kluke, il Prosinečki na terenu? Samo jangeli znaju... Jel više vredi jen pevec na grane il tri v ruke? Samo Bok... Mejnali su se na golu Gjalski i Majoneza; Gjalski je zasel na gol a negvo mesto v Švicarske v zatvoru na hoblanju drvene žlice je prevzel Majoneza. Veli da opče ni loš posel, plača je bola nek v Hrvacke, mogel bi se prifčiti. Za tu dobu se obetežan od teške nejebice v zatvoru a sprovoceran od presuvoga terena, bačva 200 litri vode pred golom bi spasila stvar, Gjalski namerjal na ekipu i pol Štršanov. Kulko je situvacija bila samokritična kaže primer da se sam On moral spustiti ze sedala k kopanje da reši dubijozu f kolektivu. Za tu se dobu Vaso molil da ne mora zajti nutre igrat i da mu, uzročno posledično, dres zdura bar mesec dan bez pranja, ak bu sreče. Tomica se moral kultiverati da ga sudački tandem ne zručil haškomu sudu radi ometanja zapisavanja za stolom.
 Si su se počeli namerjati na Opatiju Orginal. Tigriči više nemreju dijati od pritiska. Sad jem je počel mast vaditi i of mali Zlodičef kaj je prekčera došel med Švabe. Mamič se samo "nunal" na bregu i gledel kak Njegovo Visočanstvo Črni sprevodi negove Reči v delo, normalno, ne prazne ruk i z blaženem osmehom "do je gasil svetlo" na licu. Posle se zagajbalo do dugo v noč. Most su još posle išli i kosit v Trsišču za 2 i pol litre vina i 3 vode. Nekak mi se čini da je pojačanje kaj je prek studenckoga servisa vlezlo med Tigriče skužilo kam je došlo. V jaju je lepo ali je na * bola ekipa, rekel bi neimenovani egipacki faraon na početku kamenovanja.
 Dok je duha bit će i Novoga Brda, povedal je jen veliki mislioc. Malo okleštreni po pitajnu publike i Glavnoga stožera ali ojačani po pitajnu pešadije na teški megdan na "Kravino sedlo" atererali su Miši. Da vidiš ta gorda lica znaš da pobeda ni upitna samo je pitajne da ga i kulko budu vrgli. Kumi su, na druge strane, vlezli v nekakvu rastafarijansku fazu i zgleda da igraju v nekakvomu paralelnomu svemiru. Niš je nemre `znenaditi pak čak niti `znenađenje samo, nepatvoreno, ko takvo, a utakmica ne traja 30 nek bar 35 minut, ak ne i više. Si nosiju žute gajbe a oni zelene, specijalci, nema kaj. Utakmicu je rešil moj Rođeni, ne vrekel ga, z jene šah-mat poze.
 Od ove otakmice Sandra Paprika bi napravila hit, za gusle i harmoniku, kaj bi drmal od bureka do Balkana. Nekak se čini da Tomekovu Legiju drma "sindrom Ilovača", samo slažeju remije kak cigan decu za trgovinu. Upirali su oni celu nedelu ali su uspeli samo spasiti bod od ras* Gruntovčanov. Veliju "unutarnji organi" da je Izbornica pala, ali to se nevidi "v Gruntovcu v gostima". Pomalo nam se Liga skliže prek "dark horsa" na "dark labuda".
 Milion miliona rulje je došlo z Lučelnice podšprajcati Tesare na Ojtnu. Došlo bi i više ali MUP ni stigel izdati više putnice. Veli, glavni sponzor legendarni "Sunčev zraček". Če si bil negde blizu a nisi sprobal vugostitelsku ponudu, i spodobne osečaje, "Sunčevoga zračka" je jednak kak da si bil v Rimu a nisi videl Papu. Il da imaš ižu punu izbeglic a ti se plačeš zaprt v ormar. Ma, opče nebitno. Kaj je bitno? Da je Mika ostavil Internacionala v leru z zapregnutum balerkum da bi nazočil ovem događajem vekšem od života i dal gol važneši od opstanka planete. Ne z kilometra, ne z sto metri, ne z pol igrališča nek skoro z pol igrališča. Tu negde, z 9-10 metri. A jen drugi se Mata vrnul v svoju staru ekipu, več vidim da se tu slaže jen drim-tim, ne na duge steze, ne na zvezdane steze nek na mlečne steze. A da Glavni stožer, konačno, prepozna kvalitetu i potencijal ove moje Amadičev, to budu čudesa božja. Žac je z vrha tribine imal najboli pregled igre a negove sugestije stručnomu stožeru i ekipe skoro su porušale Pefca i "maloga" Kikija teri su se skoro skopitali na "Kravino sedlo".
 Iako su se na početku utakmice Obadi i Glumci dogovorili oko pristupa igre, ferpleja i druge korektne-neutral reči jako se fletno videlo da od toga ne ni "d" a kamoli "r". Pa teren ovo pa teren ono pa neznam... Jel za teru saobračajku v ove države igdar igda bila kriva cesta? Nigdar nigde! Navek je krif lucki faktor, tu i tam tehnički, ali objekt niti pod "r". Sina je na golu večinum briljeral, a na momente čak i biseril, obrane su mu bile zlatnoga sjaja ali v ovakve konstelacije stvari popil je jenoga viška dok je negov kolega v napadu zlatne lasi dal premalo, i od sebe, i ovak, i onak. Ali trejte poluvreme je bilo nijovo. Obadi budu pak morali više oplemeniti igru z iskustvom, da malo razbiju monotoniju, samo da ne ispala plamenjača.
 To su ti oni osećaji da se domačin za zajdnu utakmicu skupla kak glad večeru. Ali! Novi dresi... Si su se obnovili pak su skomine pošle i Bebam; došle su nove benkice v bojami Velike Bune. Da je več sponzor z Velike Bune onda su i dresi takovi, samo na pleče piše Ojt-Na. To inače nebi trebal biti problem osim da igraju protiv Bune ali ni to ni problem jel su slobodni da igraju protiv Bune. Khm-khm... A na druge strane INA Rafinerija Sisek, v svojemi staremi dresi novoga kova. Buduči da se tu dela o praktički iste ekipe, Ojtna h1 i Ojtna h2, kaj se, kakti, dobro pozna, malo je čudno da je mator ostal bez vujla, pukla salja od kočnice a kvader opal na gas dok je menjač veznul v krive brzine, zbušile se tri gume a srectvo grezlo v piskute. Zagrebačka milicija sumla da se dela o inverzije.
Najte kaj zameriti. Do se po istine pomogel...
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 19, 2019, 10:48:58 poslijepodne
3. KOLO se igra : Novo Brdo   22. lipnja 2019. 15:30 -

Kozjača - Gornja Opatija
 "Stroj kaj se mele" ide na noge Mamičevemi Švabi z tem da Slatki još z rukava ni zlekel se adute.

Dubranec - Gornji Hruševec
 Jel kiše bu il kiše nebu? Ilovača navek vodi krvave bitke na Nou Campu.

Velika Buna - Hotnja
 Jel ova Velika Buna more sprečiti da se ne dogodi ona Ojtna?

Donji Hruševec - Kravarsko
 Most Šinovi nemreju biti prvi ali moreju odmoči Leptirom da leptiraju prema tem naumu. A most i nemreju...

Šiljakovina - Cerovski Vrh
 Novi popravni za Legiju il novi remi? Nekakva se svadba spominala...

Opatija - Novo Brdo
 Popravni za Tigriče a i Miše

Gladovec - Lučelnica
 Relativno `Đenje i novi potencijal

Markuševec - Pokupsko
 Faaajer, frende, fajer. Ak dojdeju...

Strezojevo --- no siki-riki4. KOLO se igra : Donji Hruševec   23. lipnja 2018. 15:30 -

Gornja Opatija - Markuševec
 Nekak mi se čini da klupe za rezervne igrače ne treba, dost bu par štokrlinov.

Hotnja - Dubranec
 Faaajer, frende, fajer.

Novo Brdo - Kozjača
 Još jen fajer.

Cerovski Vrh - Opatija
 Negdo bu sreten z prometom na šanku. Treba je tulki fajer rešiti.

Gornji Hruševec - Gladovec
 Hu iz hu in de midel.

Pokupsko - Donji Hruševec
 Teško bu Štršanom v osinaku na Čučinem oku.

Strezojevo - Velika Buna
 Hmmm... Jal su snjezi jal su labudovi...

Lučelnica - Šiljakovina
 Svadba tu bi or not tu bi.

Kravarsko --- most bole prije nek posle
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 22, 2019, 05:27:51 poslijepodne
3. KOLO se igra : Novo Brdo, utorak,   25. lipnja 2019. 15:30 -
Kozjača - Gornja Opatija
Dubranec - Gornji Hruševec
Velika Buna - Hotnja
Donji Hruševec - Kravarsko
Šiljakovina - Cerovski Vrh
Opatija - Novo Brdo
Gladovec - Lučelnica
Markuševec - Pokupsko
Strezojevo ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 22, 2019, 07:19:24 poslijepodne
Apsolutno romantično, fatamorgana
 Kaj bi povedali, do je krif? Bela baba ili črni cucek? Do bi rekel da bu na dan Ivana F. i Tome M. vrak kola baš ober Novoga Brda zesipal... I da je po rasporedu za trejte kolo prva bila na sporedu Gladovec - Lučelnica? I da je Šika - Legija odgođeno za nektera bola vremena? I da bu po Ruševcu raskrivalo iže? Ali kak to v Evrope je, po evropske pravne stričevine, navek se počme od početka, nebudi vam potuženo. Tesari su dokurili pol vure prije da bi se dobro podgreli. Za razliku od Gruntovčanov kaj su došli "pet do dvanajst" i još mesto da se podgrijavaju za* Lučelnicu. Taman da sem dolazil ide z kontrabajsa Dragan Đajič na malem fergusonu i vozi stole i stolce. Reko, Đajič, (ovo mi se dopada, da ja pišem, navek ispadnem pameten) bilo bi ti bole da si dopelal suncobrane i šatre mesto stolcov. Ajoj,dej budi točen, am mi toga imamo na hitajne. Buš videl. Veli on. I skoro je bil v pravu. I krivu. Kokošar je mislil da si konačno bu nekaj prislužil jel na Nou Campu nigdar ni omanulo. Reko, idem malo pod* Gruntovčane na igrališče pod suncobrane. A onda je počel rokenrol. Lučelnica je prva skužila de pes jajca nosi, prijnemi tuča valda pada saki den, i vlovili su priliku za kulturnu eskivažu a mi smo ostali zarobleni pod suncobrani. Kaj imaju šiberdah... I od tud smo se sega nagledeli; kak se pod krovom pri šanku pive pijeju (Tesari su uspeli plasiknuti dve runde još pri zagrijavanju), kak kokošar pokriva imovinu i na vrh meče produžni kabel, da ga veter ne odnese (am navek v avutu moraš imati rezervni kotač i 5-6 kvadrov domače izrade baš za takvu prigodu, ili silu), kak nam se boja obleče mejna z "suvo" v "mokro", kak se "fi" tuče mejna od lešnaka do oreja i nazad (nekteri budu tukli i z kokošini jajniki i purinemi jajci, pak nojevemi jajci i kokosovemi oreji, i to su oreji, ne, z tikvajnami i kotači od FAPa...). Videli smo mi da naša enklava ima po ovakvem vremenu mejne šanse da opstane nek Srebrenica i onda smo si `rabro zakoračili v kišu. I dobili po *. Ni ovo prvi put da ona tuče po Lige na Nou Campu ali je prvi put da ovak kvalitetno mlati da nijena utakmica ni odigrana. Rekel bi jen poznati i priznati opegejec, * ligu, ode mi trsje v MP3... Đajič je samo gledel kaj se događa v režije i za zapisničkem stolom. Veli, ak je odgođeno, nosimo odojka van i gotovo. Ak se igra, čekamo i * mu *. Posle miga z Ministarstva za obranu od tuče, odgađajne utakmic i nošejne odojka Đajič je spalil tri rafalne plotune ze svojega priručnoga žepnoga topničtva, mrknul z batom v gong i viknul; - Nosi ga!!!. I onda su ga oni donesli. Išla je (ne)predviđena večera v tri sleda; najprije sira samoga, pak odojka i na kraju gulaš, od šumske plodov, presečeno z plitkem jarkom domače kaplice ili slubleno z prefinem Vukovarskem, a garnerano z raznemi maštovitemi prilogi. Odkad su Miši osvojili prelazni pehar nisu prestali slaviti. Veliju, dok je prinami mi slavimo. I još vele da ak kaj ostane od gulaša budu ga pritopili za tork da si moreju probati, niš mu nebu. Odojek ne do onda preživel... Fizički i tehnički. Onda je trebalo pojti domom... Šta je ovo, kru te *!? Amazona teče po ceste ze sela v Boriščak. Jedva preživel. Da je tu kraj... Pri semišču spod Kravarske, tam de je negdo trknul lisicu, ili lisjaka, nis se išel pod rep nagledat, tenkovska vodena prepreka. Jel to teče prek ceste z Buredela ili v Burdel? Most ni gaz pol metra ali ima ga. Fala Bogeku kaj sem si kupili prigodno amfibijsko vozilo, kaj me ni ostavilo na pol Burdelskoga jarka, i kaj sem si još jemput denes opral noge. Ak se ovo nastavi treba bu v Rusiju otijti po nekakov ZIL, VAZ i UAZ. To bi trebalo rešiti taj problem.
 I kak to navek da čovek, dobro, ne baš čovek, zabi gasiti kompresor of se baš saki put vužge ob dve vure popolnoči? I zbudi selo. A of kaj ga je vužgal krmi kak i Hrvacka akademija znanosti i umetnosti.
Najte kaj zameriti. Do se još od istine pomogel? Da pijem kolu pišem gluposti.
...
- In kola veritas!, povedali bi stari Glagolji. Na to se zdigel od šanka i svoje bondovski počrnelo lice uperil prema mene Mamič; - Kaj ti driščeš, tuljan, foka kurilovečka!? In vino veritas, rekli bi stari Latini. Na te se reči z čoška podigel Bledi Lik i rekel; - * vas * pijani zalokani... In piva veritas, povedali bi stari Čirili. Na to je ze šekreta zlezel Sv. Savo Štrpčef; - Kaj Veritas!? Komu Veritas!? Zakaj Veritas!? Da vam ja nebi dal Veritas! Onda je počel zasukavati kratke rukave i potfrkavati lačevice na bokserica...
Onda se zgasilo svetlo, tu i tam opala kmica, nekomu i mrak, a berba šamarelic je bila v punem jeku.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 23, 2019, 10:11:41 poslijepodne
4. KOLO se igra : Donji Hruševec   23. lipnja 2018. 15:30 -
Gornja Opatija - Markuševec 0:2
Hotnja - Dubranec 0:3
Novo Brdo - Kozjača 2:1
Cerovski Vrh - Opatija 3:5
Gornji Hruševec - Gladovec 1:1
Pokupsko - Donji Hruševec 1:3
Strezojevo - Velika Buna 1:2
Lučelnica - Šiljakovina 0:3
Kravarsko ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 24, 2019, 01:15:52 prijepodne
Zaporožec CC, ful, osim kože
Blejk Karington si je baš premišlal kak bu mrknul Đefu Kolbiju, kaj mu je zmrdal bivšu žanu Aleksis, 145 milijardi dolarov da mu se f sobu pripetil sin Đef. Veli, stari, * te *, of tvoj sin, a moj brat, Stiven se čudno ponaša, kak da je peder. Veli Blejk Si Si Karington, dej naj bedastoče povedati am se več šest put ženil, tri put z muškemi. tri put z ženskemi, smo mu si bili na svadbami. Da je kaj žnem v neredu, da se propederil, am bi več negdo videl. Kaj ima novoga? Buš škropec popil? Veli, ščem škropec? Z vinom ili z vodum? Am smo mi bogata hiža, kaj bedastoče spitavaš... Veli Đef, dej mi onda poškropi vino z vodum. Očeš pol-pol, ha? More, dej. Ili očeš 2 v 8? Oču. Kaj si rekel kaj buš? Niš, nis žejden. Aha, nis te razmel. Sem mislil da niš nečeš. Bum vodu. Da ti znaš kulki ludi od vode miraju... Onda bum vino. Očeš ono kaj si mi pred pet let za rođendan dal? Si točen, am to ni cucki nečeju piti... Onda ščem da te počastim? Idem na operaciju, budu mi slepo oko zvadili, pak bi trebal pol litre krvi a znam da imamo istu krvnu grupu, pak sem došel pitat jel bi mi dal? Dobro, posudil, ajda... Čega? Guzice, čega! Očeš gverca? Imam pol litre tri lete iza frižidera... Imaš beloga? A-a, z cvebum... Stari, to si sam pij, od toga jedino moreš dristu dobiti. Imam i dva deci rakije od zelene sliv iza ormara... Kaj očeš da grižu dobim i od toga parnem? Kaj si za Stivena povedal? Da ima novu flizuru. * ga vrak pišek, am ne mora cela opčina znati da je letos bila plača v naše kompanije, se mogel drugo leto iti štrigat v drugu faru... Nigdar taj ni znal z penezi, a kaj da ti povedam, znaš i sam. Pred sedem me je let pital da mu kupim cigaretline. A de su ti oni kaj si dobil da si se fermal? Popušil... Vužgal!? Dečo moj, tak se ne žive, nem ja tebe sako leto kupoval škatulu Opatije. Da je nisi popušil još bi je navek imal. I nebi mu molci zašli v žepe... Točno! I nebi mu molci zašli v žepe... Kaj veliš de su SemiĐo, Kristal i Samanta? Mene se čini da se kurvaju po selu. Ajd, da i one kakov dinar doneseju fižu...

 Komu bi zafaliti na kiša free danu? Ivan Krstitelu, Josipu Cafu., Sidonije ili Zdenke? Mislim, ni baš bil total free. Od Kušanca do Male Bune dere, fala Bogeku, "brisači-na-3", veliju prectavniki 8 sile da je i Kravarsku dobro vumilo a, bome, i Gladovec se smočil. Zgleda da smo mi svoj fasung popili čera. Na Ruševcu pak nekakova kemija vlada, kemijske tiple i tak to. Fajn se sveta skupilo, ovi kaj čera nisu stigli penezi potrošiti na Novem Brdu skoristili su priliku da se rešiju te stvari kaj je žuli, ili svrbi. Če mislimo na istu stvar. Muzika je demonterana v Dom (čemu inače Dom služi), pred Domom suncobrani, šatori i tak to, ober šanka i stolov jednak, jedino je semaforđija ostal zakinut, i pod vedrem nebom. Da nebi bilo da su si zakinuti, nekteri su i okinuti (z loptum, istina ne med jajnike kak v Gladovcu), kak bi to povedal Đim Keri v filmu "Glup `gluplji"; - Opal sem z utovarne rampe za avijon. Pak. Tu su bile i krvničke borbe oko muzike; ova u-životna protiv CD-benda protiv USB-simfonije.
 V Markuševcu su videl da ak ne naprave totalnu mobilizaciju kola se nedu genula z gliba na početku lige. A ak prepustiš početek bole da nisi ni igral jel posle da se si sprakseraju teško da buš komu bod scukal ze zubi. Joža se moral sleči, veli, šume komarcov za zaklati, nesmeš stati. Švabi su se ponovili, veliju, zeli dve plavuše na akcije, model Brigite Nilsen v najbolemi dani. Tutu su pak počele loviti žele za ausflugom, mogel je pocicati još teroga, da ni bilo sreče. Veli Maminjo, bu bole. Da nas vuk poje.
 I to da vidim! Da igraju Velika Buna i Argentina. Ojtna skoro kompletno kompletna, nekakovi autsajderi z ruba nogometnoga spektra (kak bi Precednica povedala) fale, kaj su do sad držali kičmu ekipe. To lepo, mlado, novo, speglano, upraf neznam kak jem ni žal friške drese fundati. Na druge strane došli i konobari, Lukafčani, Šekiji, i of ostali inventar. Saobračajec na golu Bebe se začuđujuče dobro držal dok ga nisu načeli kum Zeko i Konobar. Onda je Savet samoupravljačev donesel jednojajčanu odluku da se uvede v igru Messi da stabilizera istu. I Messi je to napravil kak nigdo drugi nebi.
 Letošni dupli domačini su probali parerati raspoloženem Kojzačanom, čijega kibica su neimenovani izvori nastojali držati dale od zapisničkoga stola da nebi negdo nekoga moral izručevati v Haag radi Ruševečke transkriptof. Krizni stožer Novoga Brda je malo izostal ali je zato igrački nafilan z internacionalci kaj brane boje sela. Za razliku od Manekenov de je krizni štab došel prekompleten, iskala se piva više, a igrački malo šepavo jel Marko tzv. Pevec negde (g)ladi jajnike. Gjalskoga je najprije načel kapetan ekipe, kak se to i šika, a onda su se lepemi željami pridružili i si drugi z tugujuče rodbine. Da jem malo pokvari veselje z svojum Desankum dal si je truda još jen član klana Pevec teroga baš sad nečemo imenovati radi zaštite osobne podatkov i u svezi glede malog mede i čimbenika ukrudbenog. Još se moremo teri put setiti da su baš na ovem terenu oboreni nekteri rekordi Breške lige pak bi ovum prilikum spomenul Kup MNLVG. da su v iste ekipe igrali 4 z iste iže čija imena i ime ekipe radi politike kolačičef nemremo povedati.
 Prokleti Ruševec! Prokleti Ruševec! Rekli bi Legionari. Pak jem se trefilo da posle dobre igre cocneju na Ruševcu. Nekaj ne štima z Čučinem okom. Igra je bila ajnc-a ali su se na momente "prehombinovali", pak problem čuča-lopta, kaj retko da ide skupa. Na druge strane Duba je moral zeti bič da bi ovi negovi povlekli jel reč više ne pomaže. A da te ide-ide te; pak je predelala kemija 9-10. Ja neznam do je delal ove male Šandorove ali da je ide - ide je, da počmeju tenfati suvleju do kraja. Neznam de je of mali Suki, taj valda ide samo na Plenume de se je i pije a nogomet ga baš ne interesera...
 Ona utakmica rivalov za osvajanje srednega mesta na tablice de se večinu utakmice spipava žila protivnika. Kulko su Obadi za dve lete pali za tulko su se Gruntovčani podigli ali... Još na Ruševcu ima onoga žara i zujanja, da se nemreš ni okrenuti ni puknuti a da bar jen ne vesi na tebe. Šan-Ku je zroštilan kak kišna glista ali poznavanje taktike i filozofije Vrapcov z Male Bune spasilo je Gruntovčane od debakla. Veli, "mi planeramo da moremo premeniti plan". Dej ti sad prebij tu taktiku i enigmu... Obadvoji kvalitetno podšprajcani z druge strane crte, nogomet na visine, tempo jednak, bez kalkulacije. Utakmica - Miss Breške lige. Da je završila a zaintereserani napustili teren i bližu okolicu i otputili se na prve crte šanka skoro pol publike je falelo.
 Brojna nogoloptačka svita z Opčinskoga središča uveličala je ova selsko-nogometna događajna. Most je malo falelo držačev pive i odstupnice ali na terenu se lepo zacrnelo v farbami Pokupčanke. Domačini su brojčano nastojali parerati, na terenu, a v publike se osetila znatna nadmoč - red veličine viagra-normabel. Štršanom ili paše of teren ili voliju piton, ne gledeč na rezultat, nema predaje. Napadaju ne u hiljadama, ne u tisučama, ne u stotinama, ne u desetinama nek u parovima a nekad i sami solo. Kakov je to fanatizam, da ne upotrebim i nektere druge reči tere još nis nafčil a pitajne je jel i bum. Šinovi loviju prikluček na osnovu akumulatorov a onda se hitaju v prednost z iskustvom da bi završili na krile publike kaj je nosi kak kareranu rubaču. O pol vijagre neču opče trošiti reči. Jedino je Zvona malo razočaran, veli,.. teren je malo presuv. Da je kanta vode, več bi bilo leže... hititi se na glavu. Jedva čeka kakovu poplavu, i gostovanje v Trsišču.
 Veli Števa da kaj ovo igra Buna protiv Bune. Nemrem ja znati sečiju gentiku par kolen vu rikverc i poznati se punice, tece, vujne, zelve, šurjake i sl. tugujuču rodbinu. Baš moraš biti "otud" da bi znal "to". Pri Robijaši su na privremenem radu stanoviti trudbeniki z Bune kaj baš ni pomoglo v brikanju taktike Glumcov. Dok su se Glumci zagrijavali Robijaši su brusili taktiku i strategiju i kovali plane. Zlatokosa ni došla ali je zato tu bil standardno odlični Sina kaj je v majce "Zalokane device" blistal kak svetlo na početku tunela. Na kraju podela bodov, bracki, ne po pol.
 Ono, fajer se fajerov. Je trebal biti. Tesari su dopelali se klučne igrače na Čučino oko, jedino su Miku ostavili z krive strane crte. A neznaju oni da su Stari Mački med Obadi jenem potezom znali rešavati utakmice. To ti je več druga filozofija nogometa, medgeneracijski jaz, to se ne vuči v škole, to nemreš kupiti. Moreš samo imati ili neimati. Ali kaj je za saku falu i respekt, publika je prati, ak treba i na Ojtnu. I Novo Brdo. Ove crnogorske kume letos pere nekakov špurijus, nemrem je prebiti niti z rengenom. Mrki se, japa Mrki, parkeral mam do semaforđije, da nebi bilo "po evropske pravne stričevine", Joža je zel vojke v ruke i pazil na ekipu, dok su drugi zeli pol vijagre i pivu i pod* ze strane. Utakmicu su rešili konkretniji napadi i više vertikale a mejne paralele, i dijagonale i krivule i kojničeve skokov tzv. kavalinjo rampate skok.
Najte kaj zameriti. Do se još od istine pomogel.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 24, 2019, 09:24:23 poslijepodne
Novo Brdo - Kozjača, MNLVG16., 2019.06.23., Donji Hruševec
www.rutube.ru/video/32627fc79250296762dca8a8e174f7ca/

Cerovski Vrh - Opatija, MNLVG16., 2019.06.23., Donji Hruševec
www.rutube.ru/video/14474561fc10151924d6433f2c894997/

Gornji Hruševec - Gladovec, MNLVG16., 2019.06.23., Donji Hruševec
www.rutube.ru/video/fe2879f135063f796fbd6c784cb65ea5/

Pokupsko - Donji Hruševec, MNLVG16., 2019.06.23., Donji Hruševec
www.rutube.ru/video/b3988e534095e5951ceec84d21279694/

Lučelnica - Šiljakovina, MNLVG16., 2019.06.23., Donji Hruševec
www.rutube.ru/video/f01f5f2fee71f8e4add5231ac630a3a1/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 24, 2019, 09:30:20 poslijepodne
Onomatopeja tišine
 Cela horda neduvov čeka da se of tjeden zavleče v Ligu; bajkači, bagun, runješ, danje, voha, pečni ban, hižna kača, ftič papič, vedi i vede, dušice, glođani, posvečkari,.. se na samo Petrovo, i Pavlovo, i Krešu (ak se zoveš Krešo na Petrovo - mila majka) i v nedelu na Rimske prvomučenike, Kaju i Emilijanu.

5. KOLO se igra : Šiljakovina   29. lipnja 2019. 15:30 -

Opatija - Lučelnica
 Šandorovi killeri protiv Jožine Tesarov teri su i žedni i gladni pobede, još ako Mazo dojde... i Suki... i of moj, kak se zove...

Kravarsko - Pokupsko
 čista politika, tu ni nogometa ni kaj bi oko natepel; dva opčinska središča.

Markuševec - Novo Brdo
 Limuni skuplaju bode kak glad večeru a Mišem treba... kak Sušcu mesecu.

Gladovec - Hotnja
 Rekel bi silencium stampa ali... da počmejuj godišni? I kulko Ojtnanov stane v VW-4, onda su tu i ovi z ruba nogometnoga spektra...

Dubranec - Strezojevo
 Sad te vrak *. Na Kocke cukora ak zvezda dere prekovremeno navek se dogode nekava čudesa za Glasnik i Zapisnik da zutra imamo kaj za čitati. Most "to" ne "taj dan".

Kozjača - Cerovski Vrh
 Aj-haj! Sad se ti vadi protiv Manekenov na "skoro domačem terenu". I još ako nutre zajde Sepinho, zamotan do vrata kak mumija z forbanti, i još taj želeni sraz prežive zmučeni šilakovečki asfalt, iako je to teren de svoje maestralno nogometno umeče (umijeće, da gospođa nebi imali pokvarene misli) prezentera i garderobu prelufta stanoviti brko, kratkoga brka i još krajše korde.

Donji Hruševec - Gornja Opatija
 Kvantna geometrija, atomska fizika i nuklearna inženjerija. Rekel bi Maminjo; dej ne drišči.

Šiljakovina - Gornji Hruševec
 Več vidim pol sela oko igrališča, ono pol ni moglo od Dnevnika, v prvemi redi naglancana čela, negde odostraga, z trejte linije šanka, Mrki i Joža probaju rukovoditi z ekipum kaj je skros posteklela na domačem terenu.
 
Velika Buna - na žalost tu Glumci gube te tri bode kaj je budu posle teško nadoknadili.


Šinobus zvan alko`ol

6. KOLO se igra : Lučelnica   30. lipnja 2019. 15:30 -

Gornji Hruševec - Opatija
 Ove ze sredine su najbole. Za posaditi živce na štake.

Velika Buna - Dubranec
 Hmmm... Jel bu to Buna prva kak lani Brdo? Okolo poprek? Ili bu Žac napravil šlus svojemi maestralnemi kombinacijami. I šahovskemi judo potezi.

Cerovski Vrh - Markuševec
 Sami derbiji, dej gledi. Ovo nisu čista posla... Treba bu zvati Komisiju. Joža, kulko si platil ovakov raspored!? Šank bu planul dok si rekel kotlokrpina. Ili rašpa za drevo. Ili otorinolaringologija.

Lučelnica - Kozjača
 Mada faka... Ovo je za žifčani slom na kredit. Od ovoga pucaju štokrlini na pleče. Još samo da se vrne Briki z Amerike, i negva "Čika borača kon semen in pelo"

Hotnja - Šiljakovina
 Sad, zavisi kak budu Mrki i Joža složili plan, taktiku, strategiju, i jel budu Bebe ponorele. Tzv. Lude Bebe.

Strezojevo - Gladovec
 Ono, kak Pavle sam na svetu, Mali princ na zrnu graška, Princ osvaja Ameriku, Buč Kasidi i Sandas Kid, Rambo 3, Čera, des, zutra v Saboru, ali malo drugač. Kak da v gulaš mesto paprike hitiš vugorek. Od lakta.

Novo Brdo - Donji Hruševec
 Tu se na ovakvemi utakmica dobiva ili gubi prvo mesto, prelazni ili neprelazni pehar i šajbica fi 4.

Gornja Opatija - Kravarsko
 Rekel bi Maminjo; a, kaj nam moreju? Si bumo popili prije i posle utakmice, ak treba i za vreme utakmice, i bumo si pojeli. Ovo drugo, `oče ni bitno. Dobil, zgubil, ista stvar. Ja bi volel da mi pobedimo ali jaki su ovi. Jel ti znaš kaj je Kravarska? Oni nisu prvi, saki put bili, ali su sako leto bili skoro prvi. Mi nje moremo, to bez dalnega, a jel je bumo... (Hina)

Pokupsko - dalko gostovanje ali ak te svrbe gume na autu, se vidimo.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 25, 2019, 10:47:34 poslijepodne
3. KOLO se igra : Novo Brdo,   25. lipnja 2019. 15:30 -
Kozjača - Gornja Opatija 3:6
Dubranec - Gornji Hruševec 3:2
Velika Buna - Hotnja 5:1
Donji Hruševec - Kravarsko 0:2
Šiljakovina - Cerovski Vrh 5:5
Opatija - Novo Brdo 1:3
Gladovec - Lučelnica 1:3
Markuševec - Pokupsko 1:2
Strezojevo ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 25, 2019, 10:48:32 poslijepodne
12. KOLO se igra : Opatija   27. srpnja 2019. 15:30 - (Lučelnica,  `Žlebečiče). Službeno.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 26, 2019, 10:33:12 poslijepodne
Kozjača - Gornja Opatija, MNLVG16., 2019.06.25., Novo Brdo
www.rutube.ru/video/53db1d3e2a345a7b17af34471e59e83b/

Dubranec - Gornji Hruševec, MNLVG16., 2019.06.25., Novo Brdo
www.rutube.ru/video/69cefcd2f118c22b0b8a5fbdf810350d/

Šiljakovina - Cerovski Vrh, MNLVG16., 2019.06.25., Novo Brdo
www.rutube.ru/video/3d85d548e6dbae67faf07ab779a026ea/

Opatija - Novo Brdo, MNLVG16., 2019.06.25., Novo Brdo
www.rutube.ru/video/f1f2bb12c67a4bd1b53a645a5f44daab/

Gladovec - Lučelnica, MNLVG16., 2019.06.25., Novo Brdo
www.rutube.ru/video/7f44a4c3295e0b5d7c2ef99da9f4f6ba/

Markuševec - Pokupsko, MNLVG16., 2019.06.25., Novo Brdo
www.rutube.ru/video/27009b9367654c17df0d61cd713238d3/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 27, 2019, 01:52:37 prijepodne
Čamil i Mujo
 Joža G. je mirne duše pomalo delal svoje trsje i briguval o svem slivaru kaj mu ga je deda posadil. Vina ni pil ali rakiju, to je več druga pesma. Se do jenoga dana dok se pred negovum ižum dok je on špičil kolce za bažul i paradajz ni stavil kombi z teroga je zišel van plunuti Ivo Robič. Veli, na tečnomu rvackomu teroga Ožinec ni baš najbole razmel, da bi oni v koprodukcije (ščem vragom?) z hbom, htvom, đeografikom (a?) snimali kak zgledi jeden den na selu, kaj bi posle prikazivali po škola, po vane, na satelitu, da su jem na Opčine preporučili nega a i bili bi volni nekaj platiti. To su prave reči! Več na prvu se našemu Ožiču ideja dopala, on je navek bil za koprodukcije, glasu politike se nesmeš opirati a i penez nigdar dost, kak i vreč z Virovitičke sladorane kaj vinu i rakije davaju pravu jakost i šmek. I dokončali oni tak da bi mogli dojti, da bi Joža mogel i tak to. Da je došel taj den na Jožinem se gruntu zjatilo ludi kaj je ni bilo nigda ni dok se još z poloprivredum aktivno bavil. Kak da je zadruga pak f kupu, samo još Japa fali da se to tira i rastirava na posel. Ali, tu je bil nekakov od meter i žilet kaj se nebi mogel voziti na beciklinu z ramum, na pol plešivi, z brki i očali, kaj je sem zapovedal. Na negvem gruntu i fundušu. To mu se ni dopalo. Ovi nosiju kufere, ovi nosiju ovo, ovi nosiju ono, to vrzi sim, to vrzi tam, cucek nesme biti na lancu ( nek de bu * materine bil, ak ga pak pukne ptsp am vas se bu poklal i pogutil kak torec piščence ), vugni kantu z napojem (kaj bum olijandere nosil i žnemi svijne ranil?), premeni firunge i stolnak, nisu autentični (oču te *, nek kakvi su?, premeni si je sam, * te * kilavi...), vugni televizor (nek kaj bum kravu `rit gledel?), vužgi peč da se ogen vidi (po letu?, če si i ti čovek božji točen, kaj još i da ižu vužgem da moreš pijane vatrogasce snimati?)... Veli, znači, snimali budu Jožu na raznemi lokacijami po gruntu i on bu povedal kak zgleda jen den na selu a onda budu se to zmonterali v jen film. Veli Joža, a, jel moremo prejti k Števe?  Veli mali, nemremo, Števa ni v scenariju. Znam da ni, on je tu gore, prek brega v drugem zaselku. Mali ga je tak mrsko pogledal i odrezal kak trsna kosa grebenice zaraščene v trave. I, veli, da mu da znak on počme povedati a da mu da pak znak on stane povedati, jednostalno kak bažul na šalatu. I, počeme mali; kamera, ide, svetlo, ide, zvuk, ide, se, ide, i pokaže Ožiču. Joža počme povedati kak negda da ga je sused Franc `lovil na ruške da mu krade; Ja sem Joža G. ze sela toga-i-toga i povedal vam bum kak zgledi jeden den na selu. Najprvo da se stanem prejdem v kujnu de me na stolu čeka flaša z rakijum (mali je podigel jenu obrvu). Tu si popijem jenu rakijicu (mali je zdigel i drugu obrvu). Onda se oblečem i popijem si još jenu... rakijicu (mali je raširil oči i zapalil duga svetla). Onda idem zakuriti f peči a onda si popijem još jenu... rakijicu (maloga je počel švic oblevati). Posle idem f štalu zesnažiti, naštrajiti, naraniti blago i živinu, i pustiti živad. Poberem jajca i vrnem se fižu. Onda si popijem još jenu... rakijicu (malomu se lalafka obesila, sama od sebe). Za tu dobu je baba več nekaj spravila za jesti pak idemo k froštuku. Ali prvo si popijem još jenu... rakijicu, a gda-gda i dve (malomu je počelal lalafka igrati kak niske mavune da čežne ideju race). Posle k mene dojde sused Števa, on je tu gore, prek brega v drugem zaselku, on jako voli dobru kaplicu, ali ne prebira preveč, jedino nemre,.. slabo podnaša vodu, da se malo pospomenemo. I popijemo si... rakijicu. A gda-gda i dve. Stani! Sve stop! Činilo se da bu maloga srce pobralo kak je zgledal v licu. Kamera, stop, svetlo, stop, zvuk, stop, se, stop. Pa, majku mu staru, jeste vi, deda, normalni!? Je, a, kaj..?, Ožiču niš ni bilo jasno. Pa, ne delamo mi emisiju o promocije alkoholizma med decum nek o emisiju edukativnoga sadržaja kaj se bavi z jenem danom na selu! Am sem vam se po istine povedal, niš vam ja tu nis lagal... Oža se držal sve storije kak Titanik dna. Dobro, dobro, dobro... Nek jel vi to morete kak zamaskerati, da velite nekaj drugo a da ne zijdete z konteksta? Ožič se čudil kak cigan belomu kruvu... Neznam, neznam, neznam, da velite da ste delali nekaj drugo, neznam, neznam, neznam, kaj bi bilo korisno za mlade... Da ste prečitali knigu! Da sem prečital knigu? F štale? Pa, da... Da nisu bile dve vreče cukora več zakaparene v dučanu Joža bi to se rastiral z roglami z dvorišča ali ovak samo je mogel reči;.. dobro... Da su se ovi pak pripravili mali je počel šlebekuvati; kamera, ide, svetlo, ide, zvuk, ide, se, ide, i pokaže Ožiču. Ja sem Joža G. ze sela toga-i-toga i povedal vam bum kak zgledi jeden den na selu. Najprvo da se stanem prejdem v kujnu de me na stolu čekaju... knige. Tu si... prečitam jenu knigu. Onda se oblečem i prečitam si još jenu... knigu (mali je složil blaženo lice kak Marija na oltaru samo su mu još čislo i skloplene ruke falele, ni mogel veruvati da se ide kak podmazano). Onda idem zakuriti f peči a onda si prečitam još jenu... knigu. Posle idem f štalu zesnažiti, naštrajiti i naraniti blago i živinu, pustiti živad. Poberem jajca i vrnem se fižu. Onda si prečitam još jenu... knigu. Za tu dobu je baba več nekaj spravila za jesti pak idemo k froštuku. Ali prvo si prečitam još jenu... knigu, a gda-gda i dve. Posle k mene dojde sused Števa, on je tu gore, prek brega v drugem zaselku, on je, ovak, jako načitan čovek, i ne prebira preveč, jedino nemre,.. slabo podnaša novine, da se malo pospomenemo. I prečitamo si... knigu. A gda-gda i dve... Na večer znamo otijti v našu selsku... kapelicu... malo si još prečitati. Tam je jen zit od zida do zida i od plafona do poda pun knig kakve ti srce želi i... čitaaamo do dugo v noč. Dok nam... knižničarka ne veli da je dost. Činilo se da se mali bu rascvel kak pori luk na mesečine. Kamera, stop, svetlo, stop, zvuk, stop, se, stop. Na kraju mu je povedal, z suzum v oku, vam bi deda treba tu spomenik podiči z razloga kaj ste napravili za su decu i mlade i kaj ste je pospravili na pravi put. Veli Joža, z više pol flaše rakije v riti; Je, bome, nek deca... čitaju... kak i mi.

 Prema Neobrcke, živuče, nogometne enciklopedije, kaj se prenaša z kolena na koleno, z levoga na desno, i tak to, za Čamila i Muju veliju da je jen igral v napadu a drugi v obrane. Kak Boro i Ramiz. Kaj je još opalo sobotu z onum tučum još mi ni jasno ali nekakovi se baroki i renesanse događaju v ove naše Lige. V nedelu na Ruševcu milijon milijona ljudi a f tork na Nou Campu na ova naša autonomna i autonomaška nogoloptačka događanja pohrlili su oni kaj nigda ili retko, zajdnu dobu, pohode slične manifestacije, da ne velim onu reč tere se baš sat nemrem zmisliti. Da nisu došli preslaviti Adalberta, Vilima ili Doroteju? Kokošar je, konačno,  došel na svoje, tržilo se se v 16, ili je teret vuspeha bil v tem kaj je docukal sneju ofarbanu v plavo. Milina. Došlo je široko izaslanstvo Ilovače, ne brojno, ni visoko, z tri "u načelu". Dok su dva kontrolerali kak se tokom konzumacije mejna temperatura v pive trejti je, osim toga, kontroleral kak muzika igra, sam na dens floru, na pol metra od zvučnika dok mu cigaretlin teroga je zabil nategnuti ni dogorel do kopita. Opasno je to da te pogodiju šlageri v osetlivo doba jeseni života da imaš viška penez a manjka čas. Jen od one dan da te v pol tjedna pogodiju dva črni labudi; jen f sobotu kaj ti zamlati trsje i rastira narot i drugi kaj ti, vuz Božju pomoč, se to vrne z kamatami, i to još po hrvacki, šumske mere, i još pol trejtoga kaj te baš na of sveti den * da si nemreš popiti v ovakve, ne smaragdne, ne biserne, ne platinaste, nek još ober toga, atmosfere jel moraš iti zutra na haltere. A atmosfera je bila "otišel sem z pivum a vrnul se z gemištom" tipa. Taman za razdužiti vozačku pri gosponu, ili gospodične nadzornice prometa. Nek se ide` kuzdu pisinu! Pukla sajla od kočnice, letva od volana i si luft-vajnkuši na rafalno. 121 kojn odlazi f kmicu, šemeritno, ekscentrično i epicentrično. Onda naletiš na umirovlenika F.I., a ni Frajno Tuđman, pak na Ime i Vincu z Gustelnice... Brrrrr... Nedaj vam Bok toga nigdar,.. do sobote.
 Imam za rešiti nekakov vanjsko trgovinski deficit z Drašom, još od Bele nedele, vodi me z 2:0 v rundami. Reko sad je taman prilika, za skočiti "v" Vukovarsko, i ožujsko. Taman da bum, na pol puta, počela utakmica, ni sim ni tam, ni vrit ni mimo. Dok sem ja rešil vanjsko trgovinsku razmenu ovi za minutu nabubali tri gole, rafalno. Da sem čubel pod razbelenum zvezdum celi dan, ma, kaj dan, tri mesece, bi si trgali noge i kopali oči na centru. Kaj češ... Znal je reči moj pokojni deda Janko; do nima sreče bu mu iža i na vode zgorela, i, bole se roditi bez nosa nek bez sreče. Če imaš sreče bu ti zrasel. Gjalski prema ocenami trbuhozborcev 7/10, na veru, prije utakmice. Manekeni ekipno solidni, ima nove šprajcerov ali i nekteri faliju. Retko viđena preširena kažnjenička ekspedicija dotepla se z Gorne Opatije. Ovulko je ni bilo ni da su doma igrali. Maminjo samo okreče tri deci v ruke dok mu se rosa sceja do lakta i kaple v štumfu. Nirvana. Zen. Centreran. Pi (3.14) i Či v ravnoteže. Nikakov mu * zvana nemre prebiti auru. Čakre v balansu. Čisti 6. Nebo br. 7. 8 krug raja. Device ga držiju za... ruku. Nje 14. Neznam jel se vrnul z toga vantelesnoga iskustva... Jel ga do videl na ovem svetu...? Rekel bi Tomaž Kek; zaprem se f sobu, sednem, otprem si pivu, i uživam, v pobede. Zemla zove Mamiča, Mamič, javi se... Nekteri su se kladili na Kojzaču na fejsu, da jem sad ne spominam imena i ne kažem z prstom najne, ali onjemi v nastavku.
 Na Nou Campu još se nisu smirile padaline, još ni utakmica dobro počela a več goli curiju kak tuča. Fletneše od golov se mejnaju prazniki i posti; Dan žena, Vuzem, korizma, blagoslov iže... Nekteri su si zeli i godišni tokom  utakmice, 5 minut šumske mere. Dobro kaj nisu spucali celi godišni jel nebi imali ščem pucati po Ruševcu. A pucalo se, malo kaj ni milicija došla. Da to ni bila rana utakmica z plitkum anticiklonum drugač bi to završilo. Obadi su dopelali i rezervni sastav 3. poziva.
 Zakaj je Velika Buna velika? Nektera sela nemaju tulko duše kulko je Sina dopelal igračev. Dve klupi za rezervne igrače su jem premalo. Treba bi negde parkerati nekaj zglobno, autobus, trajvan ili cug de bi si stali. Ili su počeli igrati za penezi..? A Bebe... Na najbole tradicije crne labudov, crne kojnov, killerov favoritov, nova se generacija spravla da upokoji bar jenoga, ili scuka nekomu vnaprovo napisane bode. Još nisu apsolverali "bunker-baštu" i "svi i sve u napad" ali imaju dinamita v nogami, i širše. Kaj znači renome, brand ili trade mark Bebe videlo se da su preluknali saobračajca Glumcov, da se crv sumle zavlekel v postroj Bune, strav(a i užas) nalejal splašene okice a panika se zavlekla v kosti - v zraku se moglo nanjušiti "gotovi smo", poštenja mi. A samo par minut prije se moglo čuti novu filozofiju "Ekipe z Križajne" (kaj bi za amblem mogla imati Andrijin križ); ima nas dost, ne moraš iti van, igraj dok ne parneš. Ili; pa, kaj si moral dati gol!? Zakaj nisi dodal Žoržu, bil ti je na centru? Ili Maceku, on je golmanu vezal žnerance? Zakaj nisi puknul van? Kaj se moraš sam!? Kaj nismo rekli da bumo skupa? I na kraju, da su pozdravili se Bebe, ali se Bebe, bukvalno i doslovno se, odbili su pozdraviti navijačice iste. Kaj to ni (ne)gentelemenski? Onda su po uzoru na rimske kohorte stali v krug i rekli po prilike ovak; sira, putra,.. poroga luka, jajec i krumpera. Ak su to letošni prvaki,.. ovo bu gorje nek evrovizija.
 Si su došli prekbrojni i punobrojni, i igrački i navijčki i pijački (mama kaj si mi kupila u pljački?) pak tak i Šinovi. Navijačice v traper minica, volani se više ne nose, nek voze. Neznam kak su uspeli v prošlomu kolu nasnubiti bivšega golmana da se reaktivera. Jesu mu frkali ruku na pleče dok ni pristal, jel bila f pitajnu ucena, jesu ga omamili z alkoholom, jesu potpisali ugovor z gospođum teroga se of moral držati ili je samo gospođina bila zajdna, neznam, ali znam da ga of put ni bilo. Ali bilo je Crne pantere crvene boje, v nastavku teksta Crvene pantere, i vuz taj bi mu špicnamet bole išel 3/4 kimono nek dres. Mada, i panteru bi mogli zameniti za pumu, jaguara, kuguara, kaguara, geparda, ajkulu, tigra, lava, pumu, ajkulu, pumu i još 4 jaguara. Da Leptiri nisu došli z praznum haubicum videlo se još utakmicu prije da su se na ekranu vrteli sastavi za iduču utakmicu. Anđo. Dosta je reči samo Anđo. Glavni stožer disloceran na isturenomu zapovednomu mestu. Osovina Ivica-Šuki. Netreba crtati. Standardna kičma ekipe, pojačajne od "fotogejične" Barbaričanov i Killer. Da taj igra, zabija. Ak ne zabija, ne igra. Jenostalno kak pori z lukom. A onda je naj* i kimono i puma i ajkula i panda i 4 jaguari.
 Nekteri su se kladili na Kojzaču na fejsu. Pitajne je na kaj su se kladili v ove utakmice tera je imala više zavojev nek da ju je delal Markus Gronholm. Da nebi bilo na jene spovedi; grešil sam jako puno; z mišlum, rečjum, delom i prepustom; moj premašeni gol, moj gol, moj... Kriva je kladarica. Kumi fletno kanalizeraju utakmicu prema sigurne luke za istovar tre bodov, a i pojačali su si vodenu dozu z dve flaše na tri. Nek se vidi kaj je raskoš. Dok Hrc soli jajnike, Prco kleči na kuruze i moli pokoru doma za se premašene gole i krivo dodane lopte, Tomo je skrpal ekipu "Bok čuvaj brani". Kumi stalno vodiju i davaju gas ali nikak se odlepiti od Legije kak da su svezani z pupčanum vrpcum ili štrikom za vuču. Čem ti bole bežiš i ovi pojačavaju, nekaj. Vukovarsko. Kak da bi cucku svezal konzervu za rep. Skoro kak repriza Cerovski - Markuševec na iste lokacije. Skoro, ali ni.
 Došlo je se kaj je moglo dojti z Opatije i nezine nogometne emiratov. Muške sile obostrano kvalitetno zastuplene, zelene frule lagano brboču, žene zostale totalno, čast izuzetkom, ili izuzetnem, dok se druge kladiju po fejsu ili su grezle v prometnem štoplinu na fejsu. Dok se stari Miši naslikavaju za Glas koncila a posle podgrejavaju za utakmicu mlade svrži kaj uletavaju v ekipu oko 2030. paseju saki pokret uzorov i zvezde z teremi su v krvne veze. Jedino kaj mene, ko takvoga, nepatvorenoga, malo *, osim vida, je spoznaja da od četiri igrače tri imaju rukavice na ruka. Sat, il su to buduči golmani, matematiku na stranu, il se spravlaju iti vuglena zmetat. Moj Rođeni je mam dal sem na znajne da bu on napisal račun, potpisal, obračunal i naplatil. Komu milo, komu drago. Nekteri su se pak tak jako zagrejavali da su i vrgajne našli...
 I Gruntovčani su "obilno" došli, skoro kak i sobotu, onu sobotu, ali kaj se pak trefilo na Lučelnice, Bok moj... Kak je to negda povedal Krpica; pusti seno, pusti blago, tenesice v auto i pravac Novo Brdo.  Klučni feler v Gladovcu, glavni stožer ni prispel a skup z tem ni zapovet za napat. Kaj znalački koristiju, vuz se iskustvo z futsal lige, Tesari preusmeravaju najprije izmeničnu struju v istosmernu a posle istu na svoj akumulator konto. Onda si je celo mnoštvo posle utakmice zagajbalo spod barjaka.
 Tajnik društva "Bez starca ni udarca" z Markuševca načima Štršane svojemi bravurami. Štršani zujiju i letiju oko gola kak da jem je negdo f gnezdo pehnul. Mladi ubadači koristiju nisku izmaglicu i zalazak sunca iza brkov Boriščaka, kak i kadrovsku nepotpunost v rede Markuševca, da bi jem ga kvalitetno vrgli. Pri slabe vidlivosti i opče pomutnje Limuni su prekesno skužli da su napiknuti. Da je fanfara več poprilično natekla ni ostalo puno časa za lečenje i kontranapad. Više ili/ili. I Cowboysi su se odlučili za jeno kvalitetno lečenje. Duše. Vuz pogled na zalazeče sunce, izlazeči mesec i rosnu pivu. I prekputa Štršane kaj su zubmi pootpirali celu gajbu pive vuz pogled na rosnu travu i još rosneju pivu i skalp Bledolikoga kaj vesi z opasača. Ajd, mobilnoga teleta. Pitajne je jel prije nestalo zubi il pivi.
Najte kaj zameriti. Da pijem kolu pišem gluposti. Do se još po istine pomogel.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 29, 2019, 09:54:23 poslijepodne
5. KOLO se igra : Šiljakovina   29. lipnja 2019. 15:30 -
Opatija - Lučelnica 4:5
Kravarsko - Pokupsko 4:0
Markuševec - Novo Brdo 1:1
Gladovec - Hotnja 3:0
Dubranec - Strezojevo 2:1
Kozjača - Cerovski Vrh 5:2
Donji Hruševec - Gornja Opatija 3:3
Šiljakovina - Gornji Hruševec 2:2
Velika Buna ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 30, 2019, 12:29:54 prijepodne
Yes, little duck!
 Zgubil se Mujo v đungle. Dva je tjedne lutal, nigde Konzuma, kartice ne primaju, se kaj bi štel pojesti bi radi i nega pojelo. Steščal se, nemaš čemu vritnak stisnuti. I onda ga vloviju ludožderi. Donesli oni nega v svoje selo, ogen gori, na ognu veliki rajnglek, voda se naleva, Mujo gledi... Glediju i oni nega; poglavica, vrač, mesar i kuvar; kaj bi žnem... Vidiju, ni za juvu, za meso pogotovo. Posle pol vure dokončali se oni da ga budu složili na gulaš, da se ne potepel. Poglavica sedi na stolcu na prestolu i gledi, mesar plasiknul Muju `vodu, kuvar dodava se kaj treba a vrač meša pomalo. Gledi poglavica vrača a of sako malo z velikum kuvačum plesikne Muju po glave. Posle pol vure dojde poglavica vraču i cukne ga za rame; vrač, vrak, tri, kaj ga tučeš? Am to ne za jesti! Veli vrač srdito; * mu * * gladnu, sav nam krumper bu pojel!
 Navek to za* zijde da se voziš na svemu matoru a onda prije zavoja preceniš da ničesa ni iza i da se moreš prepelati kak nor čez koprive. A onda skužiš v sekunde prije katastrofe da iza zavoja stoji šleper. Matoru ni niš, malo farba zgulena kak da bi se muva posrala a ti radi te sitnice, i promene ličnoga opisa, moraš zlupati par selfijov za novu osobnu. Jel više nisi spodoben k sebe. Kumi su si, i si drugi krivi i zaslužni, dali truda, da bi ostali trudni i, da bi rezendicijalno zdajne i spektakl bili nezaboravni. Ali... Veliju kibici da kaj to Velkom ni mogel bole pokositi a ne pomlatiti, da se trava mam po rose diže, kak čuna, prava pionirska. Števa je mam zjutra da se rosa povlekla z garaže zrival drona i vudril frišku polituru da se sveti kak pesja jajca da bi i prosti narot mogel videti kak se to zgleda spod kape nebeske z božje perspektive. Kaj smo još nafčili..? Da ni jena vojska ni uspela bez logistike. To ne postoji. Osim partizanov. I da nis ja na tvojem nek ti na mojem.
 Jedna od one kaj bi bilo dobro da su ovekovečene za nektera bola vremena da denešne zvezde moreju nukom kazati kak se je to negda igralo, ali ni. Ostaja samo narodna predaja kaj se bu kopitala skupa z praznemi flaša na nekterem šanku v bliže i dale budučnosti. Kak i ono da se z Dubranca išlo pešice igrat na Šilakovinu, pred 20 let. Tesari trgaju Tigriče kak smotlek leskovine a ovi nikak puči. Čak z publike adreseraju svoje nezadovolstvo na saobračajca Opatije; nebi taj mene više branil za Lučelnicu, veliju. Da su je načeli, Alenko pak vrača, Tesari dižeju, Šaki pali reaktivne matore Hispano-Suiza, ovi pak dižeju... I na kraju jem je ostal zdignut, barjak. Tigriči su morali poštambilati one pive z zagrijavanja z još jenum gajbum, "južnjačke" utehe.
 Derbi zmed dve opčinske središč je bil derbi dok su Štršani držali vrata zaprta, "X" v zraku, "0" na terenu i bod v žepu. Da se otprlo tu više ni bilo pomoči, pogotovo jel su Leptiriči imali dukšu štabnu klupu kaj otpira nemoguče bezbrojne mogučnosti kombinacije. Rekli bi Vrapci z Male Bune; Mi planeramo da moremo premeniti plan.
 Miši tu navek vodiju krvave boje, jes rekel. Ni Limuni nisu bole sreče, tu je moj rođeni ostavil prst. Još Liga ni dobro ni počela a Markuševec bije kadrovske bitke, nedostatek kvoruma, bolovanja, apstinencije a da još dojdeju godišni... Kak bilo da bilo, i krvi do kolena, utakmica je ispunila očekivajna, i brijački i razbijački, a prevagu je odnesla mrzla glava kaj se vrnula z halterov. Ne tulko rezultacki kulko strateško-taktičko-plansko-igračko-napadno-obrambeno-tajmaucki.
 Jena od one v teremi Gruntovčani bistriju dobrosusecke odnose, kakva je čeka i zutra, i odnose v Dolnem domu tablice. Bebe su zaprle vrata na liftu i držiju stisnute zube da jem ne vujde. Gruntovčani napadaju, Bebe se braniju, kosti pucaju, faulov i više nek je zapisano. I držiju oni jenu kvalitetnu "bunker baštu" do pred sam kraj, da jem je kapnulo, da je negdo na 1. katu stisnul gump i otprl vrata. Imaju Ojtnani svoje prilike ali sami promašaji su je sprečili da je ne pogodiju. Jel tak, Števa?
 Neočekivano, za dom, spremni Robijaši su na muke vrgli Ilovaču. Ilovača bitku bije i z Robijaši i z terenom i suci, jedina svetla točka na početku tunela je ona v publike. Robijaši su kapitalizerali utakmicu mejne, i to dobro. Jednak kak je i Peki kapitalizeral Grgine udarce.
 Da je Precednik bil, on bi se slekel i gol bežal oko i po terenu. Još jena od one kaj bi bilo dobro da su ovekovečene a nisu. Imaju one dve narodne mudrosti kaj veliju "da te ide-ide te" i "da te nejde-nejde te" a da to vržeš v jenu utakmicu dobiš ono kaj smo mi gledeli pol vure. Ili da jena ekipa treba 12 za "dosta" a druga 102 i ova druga pobedi "z pol * snage". Legija mlati kak stigne ali neeebi zašla da si * odgrizneš i na njega se z čelom postaviš. Ovi drugi kaj got pukneju ide nutre i to v kategorije "eurogol". Posle utakmice krš-lom na šanku. A, zutra je novi dan...
 Šinovi pak imaju "novoga" golmana, z obzirom na rezultat taj je osuđen da i zutra brani. Ak se kaj kvalitetno ne skurva. Mamič ni v sponzorske majce i nosi vodu, posle utakmice čak i sok, nebi ga čovek poznal, da ga ne pozna. Ruševec je namučil ove negve da se več činilo da bu "pantera" bode vozila na Ruševec, na dva put. Ali, stanoviti gospodin Josip Brajković dela of dan prekovremeno, i kvalitativno i kvantitativno.
 Odi, pusti se, pusti šank, idemo igrat. Cela se elita skupila z obadve strane crte, Kumi znutra, selo zvana da bi dostojno preslavila Petrovo, po mogučnosti z pobedum. Čak je i Šiki, pak, postal, kum. Rekel bi svet; * utakmicu bez faula. Ali, ovo je nova kategorija; dva poluvremena - 0 faula a utakmica dobra. Obadi v kvorumske krize, dve izmene, skoro "mini mi". Prvo poluvreme zima Šika na "laganini" a onda se v drugem budiju Obadi i z "5"-e brzine hitaju v "R"(ally). Dobro zajne, škoda za domačine kaj nisu uspeli piknuti jagodu na šlag na torte.
Najte kaj zameriti. Do se po istine pomogel.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 30, 2019, 11:14:15 prijepodne
Kravarsko - Pokupsko, MNLVG16., 2019.06.29., Šiljakovina
www.rutube.ru/video/bca7d22b721033f3a8bdc6eede8e7bc7/

Markuševec - Novo Brdo, MNLVG16., 2019.06.29., Šiljakovina
www.rutube.ru/video/957ef933c10a2efcd1f19fe3bf8c9ea1/

Dubranec - Strezojevo, MNLVG16., 2019.06.29., Šiljakovina
www.rutube.ru/video/7e32222ebd900bedce7c837c46328ae2/

Šiljakovina - Gornji Hruševec, MNLVG16., 2019.06.29., Šiljakovina
www.rutube.ru/video/b1d68fbbfc6db9befb3579c06e6512d4/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 30, 2019, 01:54:28 poslijepodne
JOŠ JEDNA VAŽNA OBAVIJEST: DOGOVORENI SU SUSRETI SA POSAVSKOM LIGOM. SUSRETI BI BILI U SUBOTU 17.08.2019. MI SMO DOMAĆINI. TRAŽIMO ORGANIZATORA TOG DOGAĐANJA. PET UTAKMICA JE PREDVIĐENO. TEREN TRAVNATI. PA TKO OD TRAVNATIH TERENA JE ZAINTERESIRAN ZA ORGANIZACIJU, NEKA SE JAVI POVJERENIKU DA OBJASNIMO UVJETE.
 BABA JULA !!! - 05/2019
Datum: 30.06.2019.
http://mnlvg.velikagorica.com/liga/herald/74


Važna napomena: NAKON "DUGOG" PREGOVARANJA I RAZGOVARANJA, NAKON RAZMATRANJA SVIH PONUDA, NAKON UKLJUČIVANJA U POGON ZAKONA O PONUDI I POTRAŽNJI, NAŠI DIČNI NOGOMETAŠI Z OPATIJE ODLUČILI SU DA ĆE SE KOLO U NJIHOVOJ ORGANIZACIJI ODIGRATI U ILI NA LUČELNICE. ZNAČI, 27.07.2019. SUBOTA, OPATIJA DOMAĆIN NA LUČELNICE. OK.
http://mnlvg.velikagorica.com/liga/herald/73

Dva put, službeno. A dva put je, osim kaj je dva put, i bedaku dost. Ak ni (pre)visoke škole završil...
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Lipanj 30, 2019, 10:14:35 poslijepodne
6. KOLO se igra : Lučelnica   30. lipnja 2019. 15:30 -
Gornji Hruševec - Opatija 1:1
Velika Buna - Dubranec 0:2
Cerovski Vrh - Markuševec 0:3
Lučelnica - Kozjača 3:1
Hotnja - Šiljakovina 0:9
Strezojevo - Gladovec 2:4
Novo Brdo - Donji Hruševec 2:0
Gornja Opatija - Kravarsko 1:3
Pokupsko ---
Naslov: Odg: Ruski hakeri – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 01, 2019, 05:27:51 poslijepodne
Gornji Hruševec - Opatija, MNLVG16., 2019.06.30., Lučelnica
www.rutube.ru/video/a86f4075e7d50fa465f8c6ae55e348e3/

Velika Buna - Dubranec, MNLVG16., 2019.06.30., Lučelnica
www.rutube.ru/video/a393721708e28f0be1ac1e02506467c3/

Cerovski Vrh - Markuševec, MNLVG16., 2019.06.30., Lučelnica
www.rutube.ru/video/e575e42fd2b25e366408ef682e1575ad/

Lučelnica - Kozjača, MNLVG16., 2019.06.30., Lučelnica
www.rutube.ru/video/2861fb34b16b0b6ef192398b16ad2ecb/

Strezojevo - Gladovec, MNLVG16., 2019.06.30., Lučelnica
www.rutube.ru/video/1261554c66becf4d0c313311192ce892/

Gornja Opatija - Kravarsko, MNLVG16., 2019.06.30., Lučelnica
www.rutube.ru/video/f9170fe6e4f984fc322631db99780ce5/
Naslov: Odg: Ruski hekleri – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 01, 2019, 11:25:04 poslijepodne
A sat nekaj sasma drugač.

Na najbole tradicije omnibusa teri je obordal se rekorde gledanosti v kinu Tuklačevo,

 Pijavica (https://rutube.ru/video/d91ea1e7900aa2ede57aeba5b99a4e9b/)

 Nekak z proleča, da se mački preganjaju... (https://rutube.ru/video/76c68dfe5b7bf412ab8f7ca5e22d1dee/)

 Nekak z proleča, da te krava ritne... (https://rutube.ru/video/c8b4a9d631ea8a10dd54a36487f5fbac/)

 Nekak z proleča, da se piščenci ščofleju... (https://rutube.ru/video/d32d0f7a8f82e7686c54a8b8e672ee84/)

 Nekak z proleča, da se cucki pujaju... (https://rutube.ru/video/6c45ecb3fd97a50871eb3033eaafe8f9/)

 Nekak z proleča, da te telek oblezne... (https://rutube.ru/video/98ee10dc72f8aba29625b049a2e6d05c/)


Po scenariju Day Dvekune, scenarista velike hitov Dober, loš, tudum, Miris stare pive i Rigoleto u Parizu.


V režije Paul Via Gre, poznatoga po hiti Žal mi je kak cucku, Atentat v Karajevu i Kad šankovi utihnu.


Šofer- Drot Kefa
Kamera- Levi Charapa
Svetlo- Empty Box
Vizažnekaj- Mia Kopriva
Specijalni efekti- Gnoy River
Postprodukcija- Dik Tresi


 Predrta lopta production

predstavla svoj novi veliki hit


 Ovo nete gledeli na televizije (https://rutube.ru/video/d472b1468ab0cf093e7de317bc2e6bb0/)
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 03, 2019, 01:04:46 prijepodne
Budu došli zeti, samo škrlake poveseli po klinčenica
 Muš i žena nisu mogli imati dece pak su obišli se klinike, bolnice i ustanove sličnoga karaktera ali ze sega skupa niš. Veliju jem v zajdne; veli, mi nemamo niš na lageru, žal nam je, ali morete probati tu pri ciganu na nasipu on ima dece da ni sam nezna kulko i kaj bi žnemi. Most bi štel tero i prodati. I otijdeju oni tak knemu i pitaju jel bi štel prodati. Da bi. I postroji stari cigan decu, se jen drugomu do vuva, nezna jem se broj. Da teroga bi? Veliju ovi da bi najmejne. Nemoj najmanje; znaš kako se kaže, najmlađe-najslađe. Onda ovoga do njega. Jaaaaoooo, veli cigan, kako taj peva. Po kafanama ide, pare zgrče, pare donosi kuči. Onda ovoga do njega. Ijaaaooo, nemoj njega, kako taj svira violinu, ide po kafanama, pare zgrče, sve nas rani. Onda ovoga do njega. Nemoj njega! Kako taj svira harmoniku, po kafanama ide, pare zgrče, da nam nije njega beli lebac videli nebi. Več je mužu po malo počel pucati *; onda teroga bi? Uzmi največeg... Sumnjivo mužu,.. veli, kaj taj zna? On ti je poslušan... Kak poslušen!? Veli, jedamput sam mu reko; * si majku, i vid` šta mi napravi!

 Navek je dobro dojti malo prije glavnoga događaja, ak se kvalitetno ne zakrmi, da se upije atmosfera. Da se čuje kak se cepaju atomi z tupum sekirum. Več se vidi po konfiguracije terena, i kulko čoveka pamet, dobro, sat, i čoveka i pamet, khm-khm, služi, da su podritni podmetači v klasičnem postavu. Pod šatrum, na desne strane, gužva, Tesari glediju s kem bi se des mogli potuči. Kad, eto mene. A, veselja, kak da bi cucka pogodil starem buflinom glavu. Na leve strane, skoro je nis videl, su se stisnuli f čošku Obadi. Kadrovski problemi. Hmmm... Veliju da je * komarci. Dok smo razmenili "friendly fire", obleznuli aktualne teme, akutne probleme i par verbalne šamarelic več su se tu do* i Tigriči. Kadrovski problemi. Hmmm... Ima je za kajak-kanu ekipu. Obadvoji tiščeju po svojemi Brus-li 4G i 5G, veza se razbelila, tekuči kristali skupa z baterijamu očeju kapnuti f štumfe ali je z druge strane ladno kak sečnu mesecu. Veli automat; "Korisnik je u *". Onda smo se išli malo zagrijavat i za*. Pak smo čekali najvekšu zvezdu padalicu Ujedinjene emiratov Opatije i Roženice. Veliju neimenovani izvori da je Cico Petrac otišel v Belišče po škrlak. Tehnički, Tesari su delali nekakve adaptacije od lani. Šank ni više levo i "v kluč" nek je pomeknut v "stratešku dubinu" ali... Kaj ti to vredi ak ti dojde 200-300-500 ludi a moraš motati dva pune anšlage, jen levi i jen desni, na sredine tere su ti štenge, na tere se napandrčil of z kotlom. Se to pomotaš, svladaš uspon, dojdeš na vrata a nevidiš niti nutre jel su zajdni v redu pri Saloonu ovi trokrilni kauboji z Markuševca. A ima je i po broju i po "broju", i kvalitativo i kvantitativno. Nekak mi se čini da "na vagu" moreju dobiti saku ekipu. A, gledi, to se tri-četiri put na leto kole, večina struje se plača za šporet, frižider i škrijnu, * klimu, ima i lofcof, beštek se podere za dve lete - rezultati se negde moraju videti, to negde mora prebiti. Lani je kotel bil vane, bilo bi dobro da se i šank deregulera. Veli, jesu kobasi boli z katarom, majonezum, senfom, kečapom ili "suvi"..?
 Došla Crvena Zvezda. Reko, kaj se neš zagrijaval? Veli, kaj bi se zagrijaval, sat sem se z * omeknul. Saka čast, ni ja nebi bole povedal. Kakvo pitajne - takov odgovor. Nabiješ me. To je ta breška uljuđenost de se narodna mudrost da prečitati zmed redov v kniga kaj još nisu napisane , de se kultura omikava vuz interpunkciju kak maček vuz noge dok se meso reže a istina i laš se sprepličeju kak dim i voda v odrazu `površine. Ili da ti se oko nok omota kupinje pak flapiš f trjne. Dok imaš ruke ` žepu. V prvem talu obadvoji dali po jenoga, jeni prije, drugi posle. Lopta baš neče kak oni očeju, čip ju *, kak katar, ni dobro zbalanserana. Veli Crvena Zvezda, dej ovo snimaj, sat bum dal hat-trick. Buš? Bum. Buš. Bum? Buš! Bum! Buš? Bum? I, repeteram ja tetejca, vržem metak v cef, otkočim, nanišanim... A, onda... Bogovi su opali na teme. Zbogom gibanica i penezi! A od hat-tricka ni a. Jel taj opče zna počem je struja "Karilovce"? Jel taj zna kulke mi fiksne naknade plačamo? *, ne *, peče te rit. Do bu sat taj trik obavil ak je pukla *? Da * * * negdo je nekomu dužen hat-trick, makar protiv Ojtne. Ma kaj koštalo. Ak mu oni kvalitetno ne namažeju *...
 Obadvoji natprosečni, Ilovače kak pri Porfiriju za pravoslavni Božič a Glumcov, ak sem prije sumlal da igraju za plaču, sat je bila povišica. Setim se Beloga jeno leto na preglašejnu pobednikov; Letos baš nismo planerali biti prvi, ali, kaj češ,.. trefilo se. Drugoga Beloga je mali dopelal na nogomet, kak i dan prije na Šilakovinu. Žena ga ne vozi otkad mali nema vozačku. Veli Šeki, jesi videl kak sem v drugem poluvremenu..? Reko, ti ne igraš za Kojzaču. Onaj pogled,.. da skužiš,.. da je kruv,.. `vrečice... Neprocenivo. Hat-trick. Rafalno. Neznam jesem vam povedal..? Čera mi se pak prismudil bažul. Kaj sem ono štel povedati? Aha! Grga je došel k sebe, posle dugo časa je centreran i balanseran, meče ga kak retko do, i da. Otkad ni Štefeka. Bilo je samo 2:0, a da su ga poslušali, negve zlata vredne savete, bilo bi 16:0. Na druge strane Sina je napravil se kaj je bilo v negve moči, čak si je i zel one kostobrane za kolena, za lepiti pločice, ali na prve strane je bila vekša žela. Kak lasica. Malo. A krvoločno v MP3. Posle utakmice, a prije pive, Beli je rekel; dečki, bumo morali održati SRZ, i roditelski zestanek, na temu ove utakmice. I, dober tek.
 Došel je mali Prco pogledati svoje. Još mu se vidi kuruza v kolene od klečanja. Rekli su negvi; dej nam pogleč Tomicu kak je tužen. Idemo pobediti jenu zajnega. Idemo! I onda su oni išli. Jedino je malo problem kaj su Limuni jako jaki, lopta se odnje odbija kak od štagla a igrač kak od stoga sena, i najboli strelec jem je v kalibru "Vinca i pol". Jedino je moreš dobiti na tehniku, a i tu su jako jaki. A, kaj češ, * ga, na šank po pive...
 Kojzača, apsolutna dominacija z obadve strane crte, glas i stas, imiđ, bajseranje na suncobrane (kaj se namerjaju na suncobrane!?). Gjalski je skoristil nedelu za detoksikaciju i hodočašče na kolene Nabistru. Manekeni su mu prijatelski rekli, odi, ko te *. Imamo mi ko oče. I mora. Cela je Lučelnica došla na teren da napne oči i vuva, i nategne pivu, i sprati svoju ekipu v jubilarne, 6., utakmice v, letošne, Lige. Bend Mile, Lale i Febo je vudiral sve v 17 da animera brojne goste, uzvanike, slučajne namernike i visoke dužnosnike. I golman Tesarov je bil na neplačenem dopustu, nemu su se v istu dobu tri krave telile, jedva dobil veterinara, veterinar opal nesvest, vleci sim, vleci tam, vleci veterinara, jedva žif ostal. Joža je moral v takvem rasporedu stvari povleči Miku z penzije (37 je preveč) na gol, Matu, teroga sem ja skoro "skašil" svojem kvalitetnem vozilom da sem dolazil na of "event", hititi na špicu a Števu povleči "na polulevo na desno". Isti onaj Števa kaj se posle gola zaletel prema šanku i vikal; Pojačaj! Pojačaj! Pojačaj rundu! I nem je sinul sunčev zraček.
 Kum Tona je sprobalval novu taktiku "najprije ja a posle mene Fiček" kaj je dostojna zamena za prijašnu taktiku "najprije Fiček a posle nega ja". Utakmicum je precedavala Negva Ekselencija Mrki, spred visokoga i širokoga izaslanstva, stalkov za pive. Da je polazila kolona Bebe ze sela bila je brojna i duga. Kak se i šika, takovi su i običaji, ide se "pašum". Kak su bili se dale od sela, a se bliže Lučelnice, kolona se steščala kak pašno blago za suše. Izviđači su otišli na jenu stran, prethodnica na drugu, krila bočnoga osiguranja su odletela, nekam, štap je postavil IZM na nepoznate lokacije, prištapske jedinice su grezle još pri dučanu na Ojtne, začelek, rezerva i atilerija ni ni mogla pojti ze sela jel je straže završila smena a nigdo drugi nima kluča, oklopna mehanizacija je dan prije povlekla mulj. Jedino je Prateči vod došel za dobe i z volum na Waterloo. Još od Istarskoga ipsilona vrata su se otprla da bi se zišlo van, pol vure prije, ili se lesa opče ni ni dala zapreti. Najprije su se po par put popile nekakve pive, pak se odigrala nekakva utakmica onda su se pak po par put popile nekakve pive i več moraš iti domom.
 Gruntofčani su nadišali krf. Iako je jen duplič na porodilskomu, sat je bar čovek slabeše kognitivne sposobnosti more raspoznati, brusiju se kak da su v punem sastavu. Došel je i Tinča, veli, penezi su penezi, pobedil ojtmu il bunu, penezi su penezi. A, da. Glavni štab je v maksimalnem sastavu, samo fali jagoda na šlagu. Denis Rodman si je dugo dumal kak bi završil karijeru i ni znal. Onda je otišel k profesoru Baltazaru i of mu je povedal; prek sedem morji, prek sedem bregov, prek sedem dolov, prek sedem sel i prek sedem šankov, Denis, ima jeno selo, Denis, čiji je golman, Denis, vumoren, čiji je golman vubit kak crna mater zemla. Odi tam i reši to. I Rodman se do* `Strezujevo. Otad Denis Rodman hara po Lige a Peki hara po Zrču. Dobro, više nega haraju. Seksualno neostvarene, nezadovolene, neispunene, frustrerane, napalene,.. polovnjače. I tak su v nedelu popoldan i Rodman i Peki dobili po četiri komade, saki v svoje sfere interesa. I živeli su sretno. I živele su sretno.
 Šinovi gubiju a mrzli kak špriceri, Miši vodiju a stalno v glavnem štabu hitaju osigurači, radi oluje i ruskoga radijo-elektronskoga (o)metanja. Pak novi golman na Ruševcu. Oni sigurno očeju pokazati kulke golmane imaju po selu. I navijačice. Buduči da utakmica ni mogla biti rešena v regularnem talu pucali su se penali na šanku. Nekteri i na zajdnem zicu od auta.
 Ti, đubre kurilovečko! Tuljan kurilovečki! Kaj lažeš? Kaj istinu ne pišeš? Samo mi probaj dojti `Trsišče, videl buš svega Boga. Se bumo brke borom z tobum potrgali! Se ti ruke i noge bumo potrgali! Švabi su došli pod jakum ciklonum, sigurno su pak kosili. 6 litri. Veli Maminjo, ne stojite dobro na terenu. A Švabi vračaju, dobro kaj opče stojimo. Solidno su se skupili ali na druge strane se se žuti kak da je kuruza za brati. I glavni stožer Kravarske v solidnem sastavu. Leptiri su ovo skužili za ozbilno. Pristup, disciplina, stega,.. za*ancija. Posle dugoga spipavajna žile Crni ga meče v svem stilu, do ga je probal zna o čem pripovedam. Ne odma, ne sad, ne mam, nek istoga momenta Kravarska zove taj maut. Mam se razglabaju teme o tem kak bi bilo najbole goblene heklati, do još ni okopal kuruzu i pokosil trsje, kaj je čera bilo za obed i kakvu je velečasni propoved imal. Niti Mamiča taj maut ni vlovil nespremnoga, i on ima srectvo i taktiku, o strategije i tehnike da opče ne povedam. Ze supersaka vadi litru i pol gemišta, kučne radinosti, a mrzlooogaaa, pingvinu bi klun pozebel. Veli, se bu dobro. Dejte, dejte, samo si popijte. I onda su si oni popili. Tri komade.
Najte kaj zameriti. Da pijem kolu pišem gluposti. Do se po istine pomogel.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 03, 2019, 05:48:25 poslijepodne
Desni klik z nogum
7. KOLO se igra : Velika Buna   6. srpnja 2019. 15:30 -

Šiljakovina - Strezojevo
Ak se Šiki ne nacrta na Križajne Rodman bu sam demonteral Šiku.

Kravarsko - Novo Brdo
Hrvacki velikani, Števa Radič i tak to. Kaj povedati a ostati pameten ili ne opasti glup, malo teža kategorija? Po pol.

Kozjača - Gornji Hruševec
Jel Gjalski odigral povratnu i jesu Obadi došli k sebe. Od sebe.

Opatija - Hotnja
Jel Duba more, jel Zvezda f komadu i kulko je se more zjatiti, a ne zjakati, prilika za neminovne Bebe, ak nedu predugo digali promet vugostitelskemi objekti.

Pokupsko - Gornja Opatija
Jel Štršani moreju spikati načete Švabe i jel Maminjo ima još asteriksovoga eliksira f pevnice od teroga bi i polarnomu medvedu gubec okocenel?

Gladovec - Velika Buna
Pa dobro, kakov ti to more biti motiv nakantati višestruke prvake na domačem terenu f centru sela? Oni osečaji i motivi tere ne deliju Glumci.

Donji Hruševec - Cerovski Vrh
Našli se f čistilišču dva...

Markuševec - Lučelnica
Vrvci, kaj drugo reči nek Vrvci.

Dubranec ---
Odmorete se, zaslužili ste. Odoše tri bodi. Z tupum kosum.Uroklive oči
8. KOLO se igra : Gornja Opatija   7. srpnja 2019. 15:30 -

Donji Hruševec - Strezojevo
Šinovi of vikent imaju samo birane protivnike, ak ne skombajneraju 6 bodov, nedu više nigdar. To je ono da na Plenumu zvlečeš prave broje. I ak se nisi zameril Rodmanu, da te ze za* nakanta i nasmeje selo.

Gornja Opatija - Lučelnica
Švabi doma navek nemaju kvoruma, ak Maminjo ostavi samoga odojka i zajde igrat davam Tesarom 3 bode na kredit.

Kravarsko - Hotnja
Ak opadne plova - egal, ak ne opadne, * ga, zna se.

Kozjača - Dubranec
Jel budu Pefci zeščofali Grgu, kulko faulof podnaša semafor i zajdne, ak ne i klučno, Messi v proseku dava tri gole na leto. One lopte kaj su je si več prekrižili i otpisali on znalački trpa iza onemočale saobračajcov. Jel to taj dan da Messi more izvesti trick z hat-trickom?

Novo Brdo - Cerovski Vrh
Ono da znaš da taj dan mora prije ili posle dojti ali de baš sat!? Miši otkopčili pluge i zakopčili ralice.

Pokupsko - Gornji Hruševec
Sindrom mačka f krtolovcu.

Opatija - Gladovec
Egal čist ko suza, ak negdo ne pobedi.

Markuševec - Velika Buna
Neznam jel se Limuni opče budu mogli prebiti do igrališča čez gusti postroj Glumcof. Ak se prebiju do terena most bi kaj i moglo biti. A, zajdna. A, 0.8 v zraku, 1.2 promili na visine od pol metra. F Trsišču je 0.5 i da veter puše 4m/s. Milicija opče ne koristi dregere jel tam davaju krive rezultate. Radi ruske hakerov, radijo-elektronskoga (o)metanja i virusa zlatnoga tuduma.

Šiljakovina ---
No šiki-riki la-la. Rap.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 04, 2019, 08:57:29 poslijepodne
VARanje na Gorice: Suci vežbaju za drugu sezonu na vašem stadionu
http://velikagorica.com/vijesti/

E, ludi moji... Am ste vi skoro dve lete zaostali v razvoju. V odnosu na nektere napredne lige.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 06, 2019, 10:11:23 poslijepodne
7. KOLO se igra : Velika Buna   6. srpnja 2019. 15:30 -
Šiljakovina - Strezojevo 2:0
Kravarsko - Novo Brdo 1:2
Kozjača - Gornji Hruševec 1:5
Opatija - Hotnja 7:2
Pokupsko - Gornja Opatija 1:4
Gladovec - Velika Buna 0:1
Donji Hruševec - Cerovski Vrh 2:2
Markuševec - Lučelnica 4:1
Dubranec ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 07, 2019, 02:17:02 prijepodne
Mešalica za ruške i jabuke
 Da si čovek, dobro, sad, čovek, malo popije menjač nikak neče v brzinu ali zato zupčniki lepo stružeju. De početi nek v druge hemisfere, na Kupu MNLTP. Taman za zagrijavanje za MNLVG, vuz put, da ideš nalejati svega oldtajmera k Spajiču, ti je Ribarnica. Stigneš pogledati jenu utakmicu i pravac Križajna. Došel je i Kokošar, i on igra na dva terene, rekli bi mladi, hendla. Veli, otprl je filijalu i na Bune, ob jedenajst. Srce mu je na Brege a duša na Posavine. Moramo i nekakve runde porušati ali to je več privatna stvar. Crni labud napal Bukevje. Taman da bu Matori i negva ekipa zabila gol za 1:0 Jagodno vadi loptu z crte i v dva poteze zabija na druge strane, 0:1. Da je bil Šestok lasi bi si popukal. Bukevje se vrača na početku drugoga tala dva put ekspresno prek svoje 8 na 2:1 ali Labud ne miruje. Golman Bukevja oče biti i igrač, i kak to obično završi, ni golman ni igrač, gubi loptu a onda ide viktorija Jagodnoga. Da Matori ni odmotal jajca i spustil trejtu nogu - potop. Bukevje šele dugu loptu v napad, golman Jagodnoga izletava i izbija,.. i loba golmana Bukevja na druge strane. Publika svršava. I posle nekakov gol v stilu Akija Rahimovskoga i Tonija Cetinskoga rešava utakmicu v korist Jagodarov i Dolne Podotočarov. Na povratku nazad čovek, dobro, sad, čovek, se nemre načuditi te vrhunske inteligencije i prometne strategije Grada. Tera je potegnula na par mest po 50 metri asfalta i na sredine sakog nazidala ležečega milicajca. Pokrili je mrzle žnem, i asfaltom i milicajcom. Još samo fali po jen kružni tok na sakem mostu, puna crta od Čič do Siska i zapreti sva dvorišča da se ludi po ledina voziju. Na zbornem mestu još niš ni v pune funkcije, osim Kokošarove autonomije, frižideri prazni ali pijača je v ladnače. Natrulih! I Šilakovci se buniju da bi nekaj inhalerali, s početka su birali ali onda je več postalo kritično i rekli su; bilokaj, ak ima. Na su sreču i to je bilo v ponude tak da su mogli oladiti dušu. Onda ti nedaju platiti. Več mi je onda počelo imati duvu da se des nekaj bu prismudilo. Onda je došel Draš, i on okreče rundu. I još par put tak, bez kune penes na šestem nebu, kak Čamaza. A, da, i on je bil; živi zdravo, umri mlad, došel je z beciklinom. Kak bi to Dubravko Klasnič povedal; daj lajk za bajk. Na svoje su došli oci, teci, strici, vujci i drugi obliki šleperov za decu da je več matere nečeju pelati. Da se vučiju na nogomet, pijaču i se drugo kaj vole mladi. Iako ni bilo v planu i prognoze došla nas je posetiti gđa. Rain. Do ju *. Jesem dost *? Sobota je, nemam čas, pomalo me ded lajn *...
 Prijespomenute Balerine imaju krive drese, ili igraju z krivum ekipum. Kak da bi gledel INA Rafinerija nafte Sisek pozitiv i negativ. Buša je bil i prezadovolen z igrum, a tek z rezultatom. Robijaši su dali se od sebe da premeniju sudbinu ali ni išlo. A i zvezda je bila previsoko. Štovateli imena, lika i dela Šike kaj su ostavili svoje posle i tuđe bauštele, milom, su mogli biti zadovolni z viđenem. I ostvarenem. A i vugostitelskum ponudum. Nekterem je piva bila slatka, nekterem žufka, nekterem do pol puna, nekterem do pol prazna. Kaj češ, gore visoko, dole trdo. Do pod drugem kopa zajdni se smeje.
 Miši, samo stožer fali, nebitno. Leptiri, si stalni i bitni na licu. Mohač, Krbava, Siget, se v jenem, more početi. Leptiri se žaliju na teren da je malo preveč frezanoga asfalta, malo smeta za kolena. Organizatori samo mašeju z desankum, najte iti v klizeče i najte opadati i se bu v redu. Stare kuke su dopelale utakmicu v egal i nikak pretrči protivnika prek kolena, nigdo ne popušča ni za elektrodu 4 chrom 20. Onda Tijač zima stvar v sve nejake mlade ruke i to rešava v stilu staroga rutinera. Vura postaja najvekši neprijatel i jenem i druge. Jeni bi da je lopta čem više v šume i kuruze a drugi da je čem više na trave. Slažeju se prilike v napadu Kravarske ali des je samo jen Tijač i taj igra za Novo Brdo. Ende.
 Gjalski se vodi pod "nestali". V publike bi napravil par ekipe Manekenov ali na ledine je samo jena, čuklava. Po sistamu rotacije da glumi Gjalskoga došel je red na Marka. Vaso je zauzel počesno mesto v napadu. Na druge strane renesansa. (Mnogo)Brojni Obadi brusiju žalce kak retko do sad. Ruševec v prve dva napade zabija dva gole, smer utakmice je traseran. Jura vrača nadu, ali Obadi Nadu ne poznaju. Moglo je biti i više da se Gabi par put bole snašel.
 Došla je Zvezda bez mrežaste kape i šelne na glave. Mam meče žvakaču zube da ne vubije koga z Superhik dahom. Reko, jel znaš da do sad još nigdo ni odigral utakmicu z čikom zube. Veli, do sad. Most bum probal. Ak pak ne piknem na *. Tigriči su popukali svoje rezerve z naftalina, zlu ne trebalo, a zakon "67 jer preveč" još ni usvojen. Bebe su se ras*, jel od sunca, jel od kiše, il rosne detele v flaše. Ima je, a i zajdnu dobu ne poznaju strah. Tuci, *, vubij, ništa, samo napadaju. Meče Šaki, meče Marijo, pa da vidimo do more dule. Tu mušku igru su morali svojem zajdne zviždukom prekinuti suci. Preventivno. Da ne do truden ostal.
 Štršani su pomalo počeli zavrgavati veterane a metati pionire v postroj juniorov. Ak tak nastaviju još budu prije Velike meše imali celu ekipu cicibanov. Kvantiteta i kvorum je ne * ni kulko je crnoga pod noftom na *. To su zajne trenutno nepoznati problemi. Jedino crno kaj je * je Crni na druge stranice terena i kvalitetni čopor Švabov. Beli je ne * niti kaj Beloga *. Nemu je več zutra, f Trsišču. Ni oče bitno, formalnost denes, zutra je glavno. Kak je Kravarske pobegel Tijač tak je Švabom pobegel pionir. Ali samo jemput. Da su ga prečitali taj više ni bežal. Crni se povlekel na pleja i kak rasipač za umetni gnoj z loptami ranil Dančija i Marka kaj su samo zabijali i zabijali.
 Ono da imaš brojnu ekipu i slatke muke do bu igral, malo je tenko z golmani jel kaj ak Sina opadne na glavu kak Zvezda, igraš doma, publika te nosi kak robi Cezara i kaj ti još treba? Most pobeda? Na Breške izbore, do pe v Dubrajnski parlament po preferencijalne glasi? Kemija je postignuta, biti prvi ni imperativ ali ak se trefi oni znaju kaj budu z tem. Zapili!!! V ovem su se kolu nosili "kiselo zelje" i "ličko lešče" a zutra se most moda premeni. Dupliči il su f toplica z nogami il su pri none, Šan-Ku kak je nestal još se ni pojavil. Most su ga oglobali medvedi v Baranje. Na golu postojano stoji Mika kaj puši one čudne stvari radi čega bu milicija zaprla Ligu a nas se skupa odpelala v rešt. Da ni bilo Belinde bilo bi nerešeno i nula čista kak suza. Ovak su bodi otišli Ličko Lešče.
 Veli Buša, zakaj Tomica ne igra, pustete nega da malo igra, kaj ga ne pustite. Došel je i "onaj kaj navek i odnavek igra za Cerovski ali ga jako retko viđamo ili ne" ili gledimo krive sporcke programe na krivemi televizijami. Negdo se odmetnul, v zeleni kader. Il je otišel v Nemačku. A tam ga pak pozna više ludi nek vevo. Veliju da Prvonoščane redovito namečeju a vevo ni tr ni mr, sebe nemreju pobediti. Na druge strane, pak novi golman. Da mi je i videti toga do nagovara te lude po selu da ideju stati med bandere... Il je ovo audicija, za drugo leto..? Veliju bivše zvezde bivšega prelaznoga roka da jem samo život šume ima smisla, ništa bauštela, ništa kolinje, ništa, ništa, ništa... Stara je se odrekla, žena je *, z ocem se opijaju. Onda dojdeju sim lečit komplekse i uživati v SDA, i sem kaj vole mladi.
 "67 je premalo". Veli nova zvezda staroga kova, dok gledi prek sredine Tesare kak se zagrijavaju, kaj mi nje moremo pobediti? Reko, na vagu navek, i iza toga stojim. Limuni su skros počeli zavrgavati ove suvarke po selu; kak ima age code, dres code, code ponašanja f cirkve tak pri njemi ima "weight code". Znači, komisija ti zajde na teren, odšaca te, vagne i ak zadovolavaš još kakve kode, nutre si. Ak ne, zdravo-doviđenja, iako je to zbogom. Da su se nove zvezde staroga kova počele vupisavati v strelce, kaj jem je prošli tjeden bilo onemogučeno jenem čistem banalnem problemom kakov je kraj utakmice, na najbole tradicije Vukomeriča Tesari su počeli igrati z golmanom-igračem. Ne na tradicije Bojsov, nek baš...
Najte kaj zameriti. Do se još od istine pomogel.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 07, 2019, 02:17:41 prijepodne
Kravarsko - Novo Brdo, MNLVG16., 2019.07.06., Velika Buna
https://rutube.ru/video/766edb55ddd67129139e4d446ef25a45/

Gladovec - Velika Buna, MNLVG16., 2019.07.06., Velika Buna
https://rutube.ru/video/5d1b58f0f41d8e2f8b480569a0d6d5c0/

Donji Hruševec - Cerovski Vrh, MNLVG16., 2019.07.06., Velika Buna
https://rutube.ru/video/70737995002797ab3647eef802c46a54/

Markuševec - Lučelnica, MNLVG16., 2019.07.06., Velika Buna
https://rutube.ru/video/de3227c19a53e1aa7f4dc898efb5ba99/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 07, 2019, 10:34:23 poslijepodne
8. KOLO se igra : Gornja Opatija   7. srpnja 2019. 15:30 -
Donji Hruševec - Strezojevo 5:0
Gornja Opatija - Lučelnica 1:4
Kravarsko - Hotnja 6:0
Kozjača - Dubranec 2:1
Novo Brdo - Cerovski Vrh 0:2
Pokupsko - Gornji Hruševec 0:7
Opatija - Gladovec 1:1
Markuševec - Velika Buna 3:2
Šiljakovina ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 08, 2019, 11:33:07 poslijepodne
Gornja Opatija - Lučelnica, MNLVG16., 2019.07.07., Gornja Opatija
https://rutube.ru/video/5c2797ef06cf03e644851b0ee154941d/

Kozjača - Dubranec, MNLVG16., 2019.07.07., Gornja Opatija
https://rutube.ru/video/032e89397b59d1ee83cc8686da94028e/

Novo Brdo - Cerovski Vrh, MNLVG16., 2019.07.07., Gornja Opatija
https://rutube.ru/video/69173ed59942188fc287c19f74ae8eeb/

Markuševec - Velika Buna, MNLVG16., 2019.07.07., Gornja Opatija
https://rutube.ru/video/047dd3ad7445a19a7856c93225fdeb93/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 09, 2019, 09:50:44 poslijepodne
Idu naši z trsja
 Došli su koperanti hrvacke vod k Mamiču da mu budu to regulerali oko igrališča da opadne kiša. Kaj!? Si ti točen!? Ote vi lepo f MP3! De se vi pojavite tu više trava ne raste. Nigdo nigdar ni čul za Ojtnicu dok ju vi niste regulerali i uređivali a sat Ojtnica da malo kiše opadne oče most odnesti. Da oni moraju... Potpiši da si napavil i, idemo, kiflaj! Da te više nis videl tu. Da bi oni onda nekaj popili... A? Kaj!? Moreš jedino popiti šore. I to najprvo odmene a posle od druge. Tak te dugo bumo bubali dok neš odil kak nastrelani cucek. Idemo, đada! Ak se mam nisi odnesel milcija te bu špahtlini strugala z ceste i z žlicami za čaj skuplala po Trsišču. Megla! Još se ovi nisu dobro odnesli kat evo ti nekakvoga z besnem autom, svezani kravatlin, naglancano čelo, naglancane cipele. Jedva zlezel van, kak princeza, da si cipele ne zapraši. Mamiču pol dvanajst pred očmi... Gembač se opasno greje a Maminjo još i bole. Koju * * sat ti očeš, vidiš da imam pune ruke posla. Da bi ga on osigural, po jene tarife da pada kiša po druge ak je suša, da je to super ponuda. Jesem ti ja spodoben k magnetu za budale? Da, ni. Zakaj se onda des celi dan takovi lepite zame? Gledi, sad bi ti dal da mi primleš gemišt dok te ne šupim ali vidim da si tak kilav da ti se bu razlejal a onda te bum pak moral šupiti kaj si mi razlejal gemišt i tak se dok mi ne prestaneš razlevati gemišt. A vidim da te trejti put šlofim više nem imal kaj šlofati. Mamič se okrene prema šanku i pokaže; jel vidiš onoga tam, čitavoga, blont, kaj je za glavu višeši od se druge, a ima ga. To ti je Joža. Joža, odi sim! Joža ti sam, bez dizalice, mejna kotače na zetoru. Jel znaš kaj je zetor? Si to da osiguraval? Da zna, da je... To ti je fajn veliki traktor. Joža te bu tak svezal v vuzel, kravatlin ti nemo pehali, da buš sam sebe z nosom v pišek pogodil. Jel ti to jasno..? Idemo! Đada!!!
 Mrakula i Mora su se karali. Mrakula je rekel da je se mam ftopi f kiše a Mora je rekla da treba imati mačehinski pristup. Da je se naprije pusti da počneju igrati a da se onda zalejeju z kišum kak z kabla. Dej, Mora, ne drišči, budu odgodili kak na Novem Brdu, još jen datum imaju v žepu. Mam šakum v glavu i gotovo. Da su se dobro pokarali onda su se pak pomirili i iskali kompromis. Ta poznata ženska diplomacija da je se po muževem a žena presretna. Muš ni ni svesten kak se žaba več zdavna i skuvala i raskuvala. Ili ona, da slušaša ženu i za tri lete se prebudiš kak prvi sused od sve punice. A se je bilo po tvem i žena se stalno slagala z tobum... Pa, kak to more biti!? Veli Mora, dobro, nek bu po tvem. Najprije je bumo prali z kišum, onda je bumo pustili, pak je bumo pak malo oprali z kišum. Kaj!? Ja tak nis rekel! Mrakula, am ja vidim te tve gliboke aluzije, niš se neboj. Kakve aluzije!? Kaj driščeš? Niš takvoga nis niti mislil niti rekel! Si pak bila `pevnice da me ni bilo doma? Si zaprela pipu da pak ne scurela bačva? Am je po tvem, Mrakula, kaj se svadiš? Naj da se ja počnem svaditi. Moooraaa, bum na tebe baltu zatupel, šuma mi nigdar ne oprostila. A, onaj Mamič? Kaj žnem? Nega bum ja rešila... Ti ga buš rešila..? Babaaa, naj mi tlaka digati, još ni obed prešel a žgaravica me *, oču zdevjati. Glediju to Marija Goretti, Bogomila, Klaudije, Vilibald i Vilko i končaju se. Zajdna vremena, vele, nima kaj drugo biti.  I kak je "rekel" Mrakula, tak je i bilo. Od Kušanca do posle Kravarske je prala kiša, "brisači-na-tri", a posle niš. Mamič je več mislil spikati igrališče z roglami ali "nepregledna roza rižina polja" dišeju pod vodum kak riba. Jel bi odgoditi (i rešiti kotlovinu kak i na Novem Brdu odojka), dej gledi prognozu, dej gledi v nebo, poslušaj društvene mreže... I veli Maminjom, posle kratke konzultacije z najpametnešem , i najbolem i najlepšem , f Trsišču, samem sobum; Igramo! Do mu * mater! Zovi muziku, nek se pakeraju, mi plačamo, očemo prvoklasnu robu. Da su počeli igrati prije nek dojdeju. Do 8 kaj smo prodali, prodali smo, zutra se dela. Otpiraj šank, dej gasa na kotlu, reži taj kruv, napni mreže. Beli, de je senf i drugo mlezivo? Pri mene doma frižideru. Onda kaj budu si k tebe domom nosili kobase da jem je posenfaš, poajvazeraš i pomajozeneraš, nabijem te smotanoga na svega ratnoga zločinca. Da si prije tu nek doma. I naj zabiti senf, i drugo mlezivo. Kum Medo je pomagal Mamiču "zastrečati" stole, stolce, klade, bandere i klupi da se voda nebi tak lako prebila do tere breške riti. Da ni bilo Maminja i kuma Mede krti nebi sami otišli z ovakve idile kakve ni niti na televizije. Joj, da vi znate kulko su ti krti benzina popili i karabita pojeli... Nebi bez kuma Mede bila ovak lepa riža, kinezi bi ju z očmi jeli. Nisu zabadof Maminjo i Medo hitili tri posipače za gnoj riže na 140 fati igrališča. Došli su i Polanci pogledati kak napreduje ta agrarijakop z rižum, i prijnemi se tu i tam najde malo viška vode pak bi si i oni porižali teri fat. Bili su na otprtem dok ni opala tera kaplica kiše a onda su se kak klopi zakelili za šank i ne gibleju. Da prijemi pada kiša zapadne do oblukov. Veliju, ovo je super, celi dan more padati kiša a nigdar ni poplava. Visinska razlika zmed brega i dola je 750 metri šumske mere. Na Polane visinska razlika zmed najvišešega brega i najnižešega dola je peden i pol. Supermen je po kazne disloceran z šanka na semafor jel da on ordinera fali i pijače i penes; kak da sam sebe plača kaj je popil, dvostruki užitek. Ali stezu i pogazu de taj svojum nogum pogazi i najhujše zveri zaobilaze. Sat se raz* i semafor i suncobran. 3-či faul ze semafora je "otišel", il bi na godišni, il mu je smena završila. Ni najelitnije postrojbe krovopokrivačev nisu uspele rešiti problem šiberdaha na kišobranu. Zvali su hitne intervencije ali su jem povedali da je cela Gorica pod vodum pak nemreju of tjeden dojti. Veli, a, jel bi mogli čera? Da nek je nazoveju prekčera pak budu videli predečera jel bi bilo kaj od čera ak se dokončaju prekčera, samo da kiša ne pada. Onda nemreju. Da, vredu, nek pošeleju z poštum. Ali veruje Maminjo svemu Supermenu, v roku odma za zapisničkem stolom se rascvela gajba kak najlepša roža. Očete gemište, bum donesel gemište, kaj očete, nudi Mami. Ni problem, Liga jen dan na leto to ti je kak svadba jemput v životu. Tri-četiri utakmice su odigrane po suvem a onda je pak bilo po Mrakulinem. Osnovni problem da je po Mrakulinem je da jeni imaju dobru volu i velike oči a drugi otijdeju, ili imaju malu rit. Tu se najde raskorak z teroga štrčiju neotprte pive tere ima viška i išče se grlo više. Ne za pesmu, nek za igru. Kolo. Nepčani drmeš. Lopte su malo, kakti, dotrajale pak je je stalno bilo treba, kak nimfomanke, pripumpavati. Nigdar dost. Nis bil, tak su mi povedali.
 Crvena pantera se pak vupisala med strelce. Do ga bu bavil ak ovak nastavi. Neznam jel zna da su pehari za najbolega strelca več graverani a najnemi ni negva slika. Drugi jem je golman, ne novi, nek drugi. Ide jen od stare golmanov a ovi ga fektaju da ide branit. Veli, a-a, došel sem samo gledet. Pak, stani na gol i gledi kulko te vola. Bole vidiš otut, nigdo ti ne smetal. To ti ludi inače plačaju a ti buš dobil zabadof. Zvona veli, presuvo. Zval je Poverenika Lige, celu komisiju, svedoke,.. par put se hitil na igrališče i... ni kapi vode. Veli, ovo nisu regularni uveti, uveti su katastrofalni, pogotovo za ovakov derbi, ovak važnu utakmicu, više od derbija i više od utakmice. To bi se trebalo odgoditi, bar za dve vure dok ne žmekne kiša, da se dostigneju MTU (minimalni tehnički uveti) za odigravajne. Poverenik z francuz klučem a komisija z rolcangami 2" su ga skinuli z * i naplatili mu 200 kune kazne da svedoki imaju zakaj piti. Iako ja mislim da je utakmica prodana za besplatno domačinstvo Robijašef na Čučinem oku. Ali, do mene *.
 Švabi si ekspresno zabijaju autogol da se rešiju napetosti i neizvesnosti i da utakmica dobi ozbilneši karakter. Onda je Števa del zvan funkcije celu obranu, na čelu z Tutum, i neefektno poenteral. Da se igralo na Lučelnice Tesari bi več krof z doma obalili dole, vu trešče napravili i vužgali. Se to Maminjo ni videl jel su za rana počele smetnje i šum na kotlu, kaj got da naručiš dobiš "standard meni". Dečki, veli, ak je čovek naručil krmenatline kak ste mu mogli dati kobase? A, kaj on zna kaj oče... Još se nigdo ni bunil niti je kaj povrnul! Buš ti videl da si ludi malo popijeju, povadiju sekire z auta i da nekomu opadne sekira v kotel ili ti ga prevrne. Onda te ja bum pital koga budu cucki lizali. Ak je of štel par kobasof, to su ti još navek dva kobasi, zakaj si mu dal jenoga? Zato kaj je bil lepi! Zato kaj je bil lepi? I dva tajnere je dobil, prosim lepo! Dva tajnere? Je! I kaj bu žnemi, dej mi reci... More kobas prerezati po pol i deti ga na tajnere, saki v svega. I kaj bu žnemi? Kaj ja znam kaj bu žnemi, kaj mene pitaš, more delati kaj got oče. Glavno da je platil. More ga gledeti tak dugo dok ne prehodi... Na primer. Ja pijem tjeden dan i stalno sem isti, znam da vam to ni od paprike, luka i vegete... Z kakvem plinom kurite? I mi pijemo... Ni,.. od paprike. Obični, rozi, ova boja, plavi šlaf... Zakaj vam se denes ni otprl padobran, stvarno mi ni jasno... Najte si kaj napraviti. Mi? Nam? Am mi ne vozimo auto-bombe, ne mineramo štreku i ne farbamo tunele sedmem mesecu, kaj bi nam se moglo trefiti. Dej odi za svem poslom, kaj ti nemaš druge problemov? Tesari su pomalo povečavali svoju prednost a jedino je Tuta došel v šansu da realizera šansu da je veter okrenul preveč faulof. Crni je na morenu, bilo je reči da bu došel Bumpa, ali samo reči... Saki pad domačega igrača teri se ni mam stal publika je popratila z reči; kaj iščeš, kaj si zgubil, leče? Veli, a-a, kauciju za flaše. Nemreš, nemreš, nemreš... Kiša, riža, Lučelnica, nemreš... Ne jen labut, nek stampedo crne labudov, i još sedem mlade. A još ni gotovo. Veli Mamič, upraf me je straf kaj bu zutra `novina... Kaj, zakaj..? A, kaj Zlatko more napisati, da smo zgubili i da smo se napili. Ne Zlatko, lako mene za Zlatka, nek ovo drugo durilo kaj glumi kak da je z televizije. Kaj bu napisal, jel bum trebal na posel nositi škrniclin na glave i komad štrika oko vrata da me ovi moji ne *...  Kak me žifcera of z televizije. Idemo ga potreti. Očemo mu * rastuči kak na ampusu? Idemo ga razmonterati beba-zvečka! A, neda mi se, vruče mi je... Kak ti je vruče? Kaj si betežen? Celi dan pada kiša, ne pametim da sem sunce videl a tebe je vruče? A, blato je... Pa, bumo se sezuli. A, kaj ak negdo opadne..? Paaa, bumo se i slekli. Si točen!? Budu ludi misili da ga idemo * a ne tuč! Dej zamisli zutra jutro da mi stara ide po kruv `dučan da ovo čuje... Je, bome... Ak znaju `dučanu onda več celo selo zna. Do sad su mislili da smo pijanci a sad budu mislili da smo pederi. I to je tebe okej? Gejicokej, kaj. Dojdi sim da te šupim.
 To je ta Breška škola, Ojtnanski smer. Ideju Bebe i mam z vrat kulturno pitaju; oprostete, de su tu slačijone? Reko, ova zelena prostorija iza parkerane autov. Najte fulati ženski odelek. Leptiri napadaju kak navinuti a brojna "Velika Buna replika" je prijela gače, stisnula zube i ne pušča da jem zajde. Dobre deset minut su oni nje "odvajali od stroje", a ovi čak i pretili da lovina postan lovec, dok ni nekakva lopta završila iza saobračajca Bebe. Posle se kvalitetno zagajbalo, delale su se analize i preseki utakmice, kovali plani, vadila statistika i pripovedale nogometne lovačke pripovesti.
 Malo je Kojzačanov ostalo doma da čuva žene i decu i kuri peč. Si drugi su se nacrtali v Mamičeve autonomije. Precednik je mejnal razne tehnike i objekte žonglerajna, od ambrele prek pive do čika. Od grčko-rimski prek Šamac-Sarajevo do Dan Borca. Navodno je Lukafčan na morenu, mogel bi de vrnuti v teškem disbalasu i neravnoteže kaj more rezulterati neželenmi posledicami. Za prolaz asteroida blizu Majčice Zemlice desetem mesecu. Z pogledom na, još jen, smak sveta. I rađajne nove zvezde na Mlečnem putu. Ali tu je Mata, nakuren, napalen i želen da ga nekomu vrgne. Dva Luke ga mečaju saki z jene strane v poze 96 i nikak se nisu mogli dokončati do bu gore dok ni došel jen od najmlajše, ali ne najmlajši, i najžifčaneše, Šebekof z Šebekove iže i rekel, kaaaajeee!? Poza 46 se igra. Ote domom, il na šank. Da nebu nekomu desanka presudila. Kaaajeee!?
 Prco je nadišal kišu i ni se dal na* da dojde f Trsišče. veli, am bu, tak i tak, na televizije. Ali je došel onaj teroga of put nemo imenovali. Napunene baterije, akumulatori 5 zvezdic, friško ujle, nove gume, full (z kožicum i jajci, da se zdigne i kabrio), ni na prodaju. Mam na početku se videlo da to ni ona Legija od letos, nek ona od lani, i da to ni Ono (i DSZ) Novo Brdo. Neimenovani gori v želje, beži na trepavicami, skače na obrvami, prelazi po tri igrače v driblingu, prelazi sebe, dodava sebe, v minute slaže nebrojene dijagonale, vertikale, horizontale i druga gimnastička tela te, na kraju, efektno poentera v stilu Crnoga Labuda. Tu nas je več kvalitetno počela i podlevati * graševina, nektere zvana, druge znutra. Pak su vu te posmično-klizne situvacije nekterem počeli pucati halteri. Onda smo jen čas gledeli fašnik i Santa Barbaru de se ni znalo do koga napada i do koga brani. To se rešilo na iskustvo jel ak to ideš smirivat dobiš sunčana očala, boliju te beli bubregi, negdo ti zbuši se pet gum na avutu, spukne ti aspuh, zabije ga čez šajbu nutre i iti ti volan f šumu.
 Da je več dobro biberilo došel je red na Štršane i Obade da se spikaju. Mokrina rižinoga pola bole je sela Obadom kaj su ostali bez još jenoga igrača kaj, osim kaj ide na moreno, ide i v Draškovičevu. Tam ga ionak več si znaju jel se bavi z ekstremnemi sporti, zalevajnem cvetja, okapajnem bažula, lovom na muve, pračenjem lastavic pogledom i stepajnem črešni z kratkem kolcom. Štršani su se pojačali ali jem je teren sel kak saobračajka trudnice, ili tikvajna na roge. Po publike, kvalitete i kvantitete iste, trebal je biti egal ali, broje se stepajna mrežice iza golmana v terem su bili nadmočni Majstori z doline Kravarščice.
 Da si bil v Parizu a nisi videl Papu, da si bil v Černobilu a nisi niš zel za domom, da si bil na slapovima a nisi videl Krku, da si bil na Sutjeske a nisi videl bitku, da si došel `Trsišče a nisi zel senf, da si videl kusu a nisi videl meru, da si igral dva poluvremena a cela utakmica rezultacki stane v minutu. Otkat je Joža zabil gol nemre pobeči z ekipe Gruntovčanov a oni iščeju još i još. Dobro kaj je Šan-Ku pak v (uni)forme da su več Dubrovčani dislocerani fizički. Medo vodi bitke z Šakijem, * i Sutjesku i teretanu. Si plivaju kak najbole znaju i glediju da se ne ftopiju. Viče Tuta, najte se pokositi ovo leto, ostavete nekaj i za drugo. A ima i još utakmic.
 To su bile borbe. Belinda si je zel dopust, pol je mrtve, pol je rajnene po "Bitke na Križajne" a po onem kaj je ostalo od Glumcov opče se nevidi da do fali. Na druge strane Limuni su svoje kratke rede gusto zbili, mali a nabiti. Na prve strane, dva "Š", znutra, kreeraju politiku Glumcov. Limuni su drugač posložili svoje strateško-taktičke trupe; dva "J", zvana, kreeraju politiku a Bartol i Domi to trebaju samo realizerati. Ono, niš. Posle muške borbe, mladič na mladiča, debeli na suvoga, blatni na čistoga, žuti na plavoga, sedi na sedoga v zajdne minute zajdne sekunde Limuni imaju više sreče, kaj oni rezloutno nečeju priznati nek se baviju glorifikacijum višega ranga. Na primedbu "u svezi glede suvoče i čistoče" Joža veli da se čuva za iduču utakmicu, za trejte poluvreme. Veli, da vidiš da sad počnem napadati na šank i hitati klizeče na kotel. Nogomet je sporedna stvar, ovo je bitno, treba je znati uživati. V sakem poluvremenu. Ne * me vešmašina radi blata i trave na dresu nek da se zamastim na nogometu. Jemput mi je našla v jenem žepu štopline od pive, v drugem kosti od reber a v torbe pajser, čekič, šarafcegar, kombinirke i glavu od odojka. Am znaš kakva je glava od odojka, nemreš ti z golemi rukami najnu, ona pruža otpor. Samo sila tu igra. Veli, na kakov ti to nogomet ideš? Nemrem ja to nje objasniti.
Najte kaj zameriti. Do se po istine pomogel.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 10, 2019, 05:54:54 poslijepodne
Klencarice
9. KOLO se igra : Kravarsko   13. srpnja 2019. 15:30 -

Hotnja - Novo Brdo
Mesto radnje disko klub, svira zabavnjake, jel Bebe moreju skoristiti karmu kravarskoga asfalta i skalperati grogerane Miše tere je Legija načela? Da Miši ideju na moreno? Ak se poklopi puno ako...

Velika Buna - Pokupsko
Na vagu Glumci dobivaju. Inače...

Šiljakovina - Markuševec
Hm. Huh. Da. Je. Dve mobilizacije. Idemo reči repriza Markuševec-Novo Brdo pred tero leto na licu mesta. 5:4 za nekoga.

Opatija - Kozjača
Do bu čuval Šakija, ak se nacrta "face of the place" i do bu polovil se te silne Pefce? Jel bu perje letelo il se budu Tigriči linjali pod prisilum.

Gornji Hruševec - Cerovski Vrh
Jen fali ali imaju Obadičev. Jel Tomica ide na dosta il na pobedu? Koga je uspel mobilizerati? Ak jem Obadi pikneju dva jel se budu uspeli vrnuti?

Dubranec - Kravarsko
HA-HA-HA-HA-HA!!! Ilovača-Kravarska na Kravarske. Kaj je ovo nekakvi crni humor ili..? Ma, to je več onda rešeno. Nemaš kaj misliti.

Gladovec - Donji Hruševec
Joža je drmnul tekilu, Joža je skupil gerilu, Joža je pil v stilu ta-ta-rata-ta. Ak se dogodil kakov godišni na Ruševcu i ak Gruntovčani ponoriju od sunca, sega bi moglo biti.

Strezojevo - Gornja Opatija
Jel Mamič uspel napraviti kakovu rekuperaciju, to je ono da si spiješ gemište z kupice, jel se gasilo pod kotlom, jel šank linija još dela i kulko to * Robijaše, po se prilike ni kulko je crnoga pod noftom na *.

Lučelnica ---
Neznate kaj prepuščate, osim ove ceplene Vukomeričanov.
Pogled na Burdelski jarek
10. KOLO se igra : Gladovec   14. srpnja 2019. 15:30 -

Gornji Hruševec - Kravarsko
Na osnovu iskustva od lani, predlani itd. 2:0 Kravarska, na lepe oči, iako...

Lučelnica - Pokupsko
Tesari su po mene favoriti, ak se ne skupi elita Štršanov.

Cerovski Vrh - Gornja Opatija
Teško da se Crni bu vrnul posle pet dan z morena, kulko to Maminjo more posložiti bez vertikale i ščem raspolaže Tomica v ove trde partije šaha.

Hotnja - Donji Hruševec
Dok se pri Šinovima se vrti oko golmana pri Bebami se se vrti oko šanka. Sraz golmana i šanka odlučil bu o... ničemu.

Strezojevo - Markuševec
Osnovno pitajne z dva potpitajna, kulko Limuni moreju pratiti tempo štrklaste Robijašov i kulko Robijaši moreju izbegavati bliski duel da bi kapitalizerali svoju brzinu.

Gladovec - Šiljakovina
Mrki i Joža sediju saki na sve polovice prazne gajbe i glediju kaj Bok da i sreča junačka a oko igrališča milijon milijona Gruntovčanov

Dubranec - Opatija
Kulko golman Ilovače more zbaviti bez morena? Jel Žac na diskursu za nekteru poziciju, il on upražnava takove osečaje samo na domačem terenu? Kulko se dugo još Tigriči moreju zbrajati? Kam je nestal Jež?

Velika Buna - Kozjača
Missica kola, bez obzira na pobednika.

Novo Brdo ---
Moreno


Posle 10. kola se splati pogledati tablicu, (iako Limuni veliju da je i to prerano, u svezi glede malog mede i bogatoga iskustva, od lani), duljinu klupe i motivaciju ostatka Lige.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 10, 2019, 06:34:29 poslijepodne
Nis baš gledel Barmena ali jes Borodača (Bradonju). I to z guštom. Nekulko put.

Бородач
https://rutube.ru/video/d7136b20acfddf632937c513a20fc7a8/

https://ok.ru/video/83776047813


I još par klipanov, rekli bi "trekov", nisu baš kak Markuševec - Buna, ali nemrete stalno ni gledeti Markuševec - Buna.


Marina Kravec (i još neki tam), Boginja diskoteke
https://rutube.ru/video/0433e932e266e331c3436a84b99a29ef/

Egor Krid, Budiljnik
https://rutube.ru/video/3b5f6fc84a6236b89fa41101cc8ead55/

Egor Krid, Nado li
https://rutube.ru/video/03d01673fa456845fdd0920bedbd42f3/

Timati, Ključevi od raja
https://rutube.ru/video/66c5f67d77e7d35dfaaf85300297efea/

SEREBRO - Među nama ljubav (#LIVE Autoradio)
https://rutube.ru/video/c4c8e61ad3f522457ac4d05cb7e52446/

Lenjingrad, Eksponat (još dok je popevala Alisa Vox)
https://youtu.be/i6CV4RqXBV4
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 13, 2019, 11:06:43 poslijepodne
9. KOLO se igra : Kravarsko   13. srpnja 2019. 15:30 -
Hotnja - Novo Brdo 1:6
Velika Buna - Pokupsko 4:2
Šiljakovina - Markuševec 4:1
Opatija - Kozjača 2:2
Gornji Hruševec - Cerovski Vrh 3:5
Dubranec - Kravarsko 1:4
Gladovec - Donji Hruševec 0:5
Strezojevo - Gornja Opatija 2:6
Lučelnica ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 14, 2019, 11:14:49 prijepodne
Šiljakovina - Markuševec, MNLVG16., 2019.07.13., Kravarsko
https://rutube.ru/video/e9cf8c41dc7793709ee542f8ce1bf12b/

Opatija - Kozjača, MNLVG16., 2019.07.13., Kravarsko
https://rutube.ru/video/258621aa514402181bc465850f571ec1/

Gornji Hruševec - Cerovski Vrh, MNLVG16., 2019.07.13., Kravarsko
https://rutube.ru/video/d6b0357ed2d2d7ab0fb3b5979bc00f5c/

Dubranec - Kravarsko, MNLVG16., 2019.07.13., Kravarsko
https://rutube.ru/video/8032056840a64beb52e3f6a32080d5e8/

Strezojevo - Gornja Opatija, MNLVG16., 2019.07.13., Kravarsko
https://rutube.ru/video/dc52bdbbd6c1b159f00dc131914e735d/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 14, 2019, 11:17:18 prijepodne
Kipi sarma
 Na Kravarske puca svora. Jel buju kola otišla curik pod brek ili budu premanula na drugu stran. Pol vure prije Dana D, Vure V i Minute M još šanki nisu v funkcije, kaj bi značilo da su disfunkcionalni, ali na kotlu krmenatlini cvrče i namazani z kopertonom loviju boju. Šuki išče nekoga da mu (ga) klasično uvali da nosi stole i klupi z Pozicije A na Poziciju B. Ali, za samo par let, on je več prečitana kniga kak i Misterije sveta, zajdne izdanje, od onoga pokojnega autora. Veliju neimenovani izvori da je sam Načelnik zapregnul traktor i pomalčerisal zelenu travu spod Doma svog. Asfalt spod Križnoga brega još navek ima puzajuču tenziju prema dole. Jednak kak se nastavla i Sindrom Šaki, ono da Breške zvezde i starlete svršavaju z glavum na istomu. Buduči da se očekivalo nevreme z 5.6° po Merkaliju Leptiri su skoristili blizinu Doma kulture i tam pripravili jenu kulturnu veselicu. Teru su pohodile se Zgublene Nade i nijove partnerice, i sparing partneri. I partijaneri. I prekomerni lubiteli kaplice ili lubiteli prekomerne kaplice. Buduči da je pol Opičine raskopano nekteri su skoristili priliku da se parkeraju v mrtvačnicu. Mene je žal kaj se ja nis setil da se parkeram pri bake i dede na grobju. Neznam ščem su Kravarščani mazali ove gole ali najizglednije je, osim z ničem, z nekavem maščoblinom. Da lopta tulko put oblezne se cevi na golu a neče nutre je više od statistike i statističke falinge. To je katastrofa!
 Iako su postojale visoke šemse da Bebe dekapiteraju Miše slučajnem zbrojem i spletom okolnosti činjenično stanje se malo skurvalo na nijovu štetu. Se je počelo da bole nemre, dok se Miši ubijaju na zagrijavanju Bebe koristiju vreme za okrepu i rekuperaciju. Stručni stožer Novoga Brda diši probleme i več prije utakmice vleče odlučujuče poteze. Dok Bebe zaudaraju po žuje na Nou Campu davaju prednost gemištu. Gem za gem i gem za game (reper Mile Utiskovič). Dok su na početku utakmice stožerni naredniki i časnički namesniki vodili igru Miši nisu nikak mogli dojti do gola a onda Mišel preuzima stvar v svoje ruke i hita kontru; zarolal je čarape, hitil kostobrane v živicu i od* kombinacije. Ništa bole od van-men-šou, pak nismo mi Cerovski Vrh da davamo gole z 564 poteze, veli. Bebe davaju zraka svoje žarafke i utakmica opasno vesi da se pretrgne na štetu Nou Campa ali, iako pod, očekivanum, ciklonum stručni stožer vleče racionalne poteze. Hitaju v ogen Tijača i Fištera teri kapitalizeraju svoje minute postignutemi goli. Je da su se tu i tam pomalo počeli gubiti i napadati i braniti krivi gol ali to se i Amerikancom događa.
 Več se onda videlo da nas "ona kmica" ne mimoišla i pametneši su lovili pozicije na branjenemi položaji dok su budelajzeri ladili jajca z mrzlum flašum v žepu i čekali da jem ju negdo stepe da bi mogli imati pune gače steklovinja i štumfe žutanjkov, a možda i ne. Da nas je "ona kmica" poklopila Glumci su več imali solidnu taktičku a i minimalnu rezultatsku prednost. Štršani su se usrečili z znanjem da je Pek na ribičije a vrata jem čuva "novo lice z poternice". Malo kaj se nisu plakali od sreče. Il je to bilo od kiše. Kruno to drži se nekak na vojka a onda se na kišu pali udruga penzionerov "Cvijeta Zuzurič" z Velike Bune. Škojcu se nekak slabo omikavalo na suvo a da mu se solidno smočilo bil je kak da bi ga z katapulta spalil. Isti Andre Agassi, očeš od flizure, broja cipele do toga kak reže paralele. Ide paralela u aut, Agassi ju presreče na pol puta, crna se odbija v rupu a Agassi iza gola.
 Brojna ekspedicija z Šilakovne je usrečila kravarski asfalt svojem bivanjem, ili bivkovanjem. I ne samo asfalt nek i šankove ugostitelskoga tipa. Limuni su se (p)omladili, kaj bi zdravorazumskimislečemu mužu na pragu jeseni svega života trebalo povedati da su opali na vage. Jako loša vest. Za nje. Vaga je bila spočetka dok Šika ni primenila svoju šah-judo taktiku "trgajne kače prek *". Zvana z stajnem maestralno upravla Buša, pod budnum paskum Mrkija, i Jožek Šebekov kaj je došel k sebe posle prestrašne nesreče da je išel skakat z neretvanskoga mosta v Mostaru de je dobro precenil gliblinu vode ali je laserski dalinomer krivo odšacal visinu mosta. Se drugo je povest. E, tu je pukla svora na utakmice a kobila se okrenula i zašla jest z kol. Več da su Šilakovci donesli prvu gajbu videlo se da ne dost. Onda su donesli i drugu, pak je došel ret na Joška Miškecovoga, pak na Fičeka Ožičevoga. Dale nis brojil, i ovo mi je bilo preveč. A na liste strelcov sami Raki...
 Perje celo, glaka na broju. Iako osakačeni za dva Pefce, z obadve strane crte, Manekeni su zbežali na vruči, dobro, sat, bil je moker ali lepše je čuti vruči, asfalt. Šebeki su se pojačali, Gjalski se našel, i oni su ga našli, Danč Bozaničef se našel,.. Pak kaj to ni lepo i kaj si nebi zato popili? Bi, ali posle, i prije. I Tigriči su se zmobilizerali, Ješ je osvenul, Kurilovec city dava potporu, i sa sila znane i neznane junakov bitki kaj još nisu zapisane niti opisane a most ni odigrane. Kumek si je oblekel k`jzačku majcu a onda se slekel da se majca vidi a onda se pak oblekel da mu bubregi nedu preladeli na vručemu kravarskomu asfaltu. V bitke se bitek Manekeni zbijaju na čelo z gupcom i pol prednosti ali Tigriči v zajdne minute provode akciju Tigričev skok z plana Babaroga taktičkoga odelka Šumska zima pododelka strateškoga razmatranja projekcije budučnosti Kupa-But drink-tanka Sivi 8. Uspešno. Iako su i jedni i drugi na kraju nezadovolni; prvi z propozicijami a drugi z vurum.
 Obadom je nestal golman pak je negovo mesto z najkrajšum šibicum moral zauzeti Danč. Kovač je još navek na svojem tradicionalnem odmarajnu na štaka tero provodi redovito sako leto kaj znači da ni na morenu. Legionarom se vrnula velika zvezda maloga formata ali je svoju apstinenciju nastavil "Buntovnik `Gorne Opatije". Oni ak nisu na 110-120 % se jem postaja problem. Kvalitativno početak utakmice rešava Vinca v stilu "z nogum vu vrata". V prvem talu grogerani Obadi budiju se v drugem talu ali vura jem ne dava velike šemse. Ali tu je pilar Kiki da zameni staroga Mladena Deliča.
 I staro i mlado, si-si-si, su bili pod Križnem bregom da sprate jedne od Prvakov Breške lige, ak ne i dvoje prvakov, ne na počinek, nek na put k zvezdami. Leptiri kvalitetno brojni, ko da igraju doma, a Ilovača v "a kaj se more..." sastavu. Beloga mali ni štel dopelati jel doma gledi crtiče, zvezdam 2030. još nisu zrasli očnaki a z mlečnemi zubmi slabo grizeju, Luka na Hreliču trži goblene ali tu su Žac, Kiki i Tajson kaj vrediju skoro za tri. Žac je "offline" i "of the record". Do je najvekša zvezda na Ilovačinomu sazvežđu najbole opisavaju reči novinarov; Idemo, Grgeči, na slikajne. Posle početnoga spipavajna žile Leptiriči ga mečeju za ozbilno. Veli Ilovača, ma, mi se tej čas vračamo. Onda posle zbijanja lopte na istu je naletel jen od Gustelničanov na privremenom radu na Kravarske i več je dva razlike. Do če komu nek svoj svomu. Ma, mi se tej čas vračamo. Gol smrdi kak v mraku. I, stvarno, Turopolsko Srce ga meče. Ali na krile publike Kravarska je nezaustavliva. Da je došel Real, naguzili bi Barcelonu, žnemi obrisali * i pitali da jel ima još teri.
 Konačno da jenem svene, iako je drugem smrklo. Vođeni čvrstum rukum tera drži gemišt brojna kaznena ekspedicija z Dolnega Ruševca uspela je ostvariti neočekivani cil, demonterati motiverane Gruntovčane. Teri su imali skovane plane, tere je samo trebalo realizerati, ali ispalo je da je realizacija teška kurvača, za razliku od nade. Gruntovčani se pomalo osipaju i mole Onoga da čem prije prejdeju godišni. Štrumfi su se uspeli održati na kupu iako muku muče z golmani, il mene pomalo * krivi dojam, i neznam prepoznati pravoga golmana. Obično se očekiva da igrač ne puca nek da zijde z loptum v gol, prejde čežnega, beži do autobusne stanice, zajde z loptum na autobus i otijde domom. Of put se nigdo ni nadal da bi negdo mogel pucati z centra, četiri put, pak vekerica ni za dobe zvonila. Da se alarm vužgal več je bila meša gotova. Ali zabava je tek počimala.
 Maminjo je tu, Medo je tu, krtov ni, Crnoga ni, Maca ni, Joža je negde grezel, z prikolicum punum riže. Robijaši su... si? Mene se čini da su oni kak kinezi; niti do `mira, niti do ide na godišni, niti je do betežen. To je predanost poslu, profesionalci. Jedino su most malo prepredani pak od male greške v obrane delaju malo vekše, cipelarenje svega suigrača i tak to ali to se i Amerikancom događa. Švabi su delali nekakve rošade, Tuta v igru a jen duplič na gol. Iako neznam kak su je uspeli razdvojiti jel oni čak i pišat ideju skupa. Prijespomenuti Tuta dela pomutnju v obrane Robijašef i kapitalizera to svoje nastojanje a posle su se tomu pridružili si. Nisu ni Robijaši pali bez spalenoga rafala; 2M ga mečeju i Švabom da ovi imaju kaj nositi domom, da nejdeju peške.
 Posle zabave od lopte Ilovača se spravla na zabavu od muzike, jajec i Nadaline a Kiki lovi gajbu svojum drobnum ručicum kak rubikovu kocku. Veli mu Žac odostraga, joj, Kiki, kak ti se šika ova gajba. Tak si mi kak Modni Maček. Na najbole tradicije Ruševečkoga pod* skovan je tajni plan kodnoga imena „Riba-List“ teri bi trebal ostvariti preduvete za pobedu na zutrašne utakmice protiv Kravarske. Tajni plan teri je samo delomično puščen v javnost, kak golub bez jata, a zahvalujuči ruskem hakerom,  teroga sem uspel tek krajnem naporom nasmukati, veli da budu Ruševlani nastojali ostati čem dule na šanku da tak zmoriju Leptiriče teri nebi zutra mogli leptirati po Podkupinju. Do bu više osakačen z obadve strane linije Maginot ostaja nam da vidimo.
 Najte kaj zameriti. Do se od istine pomogel.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 14, 2019, 09:44:15 poslijepodne
10. KOLO se igra : Gladovec   14. srpnja 2019. 15:30 -
Gornji Hruševec - Kravarsko 0:3
Lučelnica - Pokupsko 2:0
Cerovski Vrh - Gornja Opatija 5:0
Hotnja - Donji Hruševec 1:8
Strezojevo - Markuševec 2:2
Gladovec - Šiljakovina 0:5
Dubranec - Opatija 1:0
Velika Buna - Kozjača 6:1
Novo Brdo ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 16, 2019, 01:53:40 prijepodne
Gornji Hruševec - Kravarsko, MNLVG16., 2019.07.14., Gladovec
https://rutube.ru/video/7bac8e93645e2df8f328f66acdd4b31e/

Cerovski Vrh - Gornja Opatija, MNLVG16., 2019.07.14., Gladovec
https://rutube.ru/video/268311a835e16ed4db08e659e95f7bb1/

Hotnja - Donji Hruševec, MNLVG16., 2019.07.14., Gladovec
https://rutube.ru/video/7763b1c5e9d2dd432f36eb306b65aa7f/

Strezojevo - Markuševec, MNLVG16., 2019.07.14., Gladovec
https://rutube.ru/video/c884af2c036df7e66476b1f0546a6112/

Velika Buna - Kozjača, MNLVG16., 2019.07.14., Gladovec
https://rutube.ru/video/b03a57f33a38dadea840ee388721eb27/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 16, 2019, 01:57:19 prijepodne
3 babe 6 5
SUB 20 Ilija prorok; Margareta; llijana
NED 21 16. KROZ GOD. Lovro Brindiški, Danijel pr., Dane, Danica

11. KOLO se igra : Markuševec   20. srpnja 2019. 15:30 -

Dubranec - Gladovec
Samo je jeno pitajne, jel se Gospari povračaju il predužavaju. Ak se povračaju, čupavo, ak se ne povračaju, tamburanje nazivnika.

Gornji Hruševec - Markuševec
Dva kvantitativna pitajna, kak zgleda mobilizacija `Markuševcu i jel Obadi moreju biti boli od Robijašof.

Lučelnica - Donji Hruševec
Ak Štrumfi spod kakvoga stoga najdeju golmana, ak sponzor mam zakapari tri gajbe na šanku i ak Crni ne zabi de se igra, i dojde na utakmicu, pak, sega bi moglo biti. Inače... Tesanje. Štrumfi su namazali se susede, Strezojevo 5:0, Gladovec 5:0, Hotnju 8:1, jedino su Ojtnani uspeli puknuti počasni rafal. Gol razliku opče neznam zračunati. Jel ovo doba da se prejdeju k*čit v drugu faru? I teri je razlog i povod za takovo ponašajne? Jel to kaj se sponzor mejne bavi z Žabarijum il to kaj su prestali igrati nogomet a počeli se kvalitetno za*?

Velika Buna - Šiljakovina
Dobri stari derbiji, pod* i tak to. Kulko "2Š" moreju zroterati, "zroštiljati", igračev na utakmice i jel Šika more pratiti taj tempo. P* dlačica prednosti Kumom.

Hotnja - Kozjača
Ak Manekeni mam ne pretrgneju Bebe kak * rebra moglo bi biti "farbanje tunelov sedmem mesecu" i "lov na medveda v špilje". Nigdar neznaš kak bu to zišlo ali obično pati *. Rekel bi Lenjingrad; P*bol (https://youtu.be/i05rG--SQPk).

Cerovski Vrh - Kravarsko
Sama neposredna blizina, neznam ni kak se piše "velebnoga", stadiona OFK Mladosti i karma lokacije jamčiju nezaboraven provod sem cenenem posetitelom ali i nagajnačem okrugle nenapumpane stvari po ledine. Legija more samo još jemput dobiti po čuče a Leptiri par put stati na zupce, z istem ishodom ali vekšem ulogom, v iste utakmice.

Novo Brdo - Pokupsko
Ak se jenem i/li drugem nekaj ne pomota, jednosmerna.

Strezojevo - Opatija
Jel Robijaši moreju Tigričem prodati svoju spiku i jel Šaki more na pleče nositi tri prijespomenute i zabijati. Ili samo opasti pod teretom Muže.

Gornja Opatija - A do vam je krif... Mislim, znam da bu Mamič došel pucat penale na šanku. Nemreš biti golman takvoga kalibra a prek noči se prestati baviti z nogometom.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 16, 2019, 01:59:04 prijepodne
Znam da nemate kaj delati do nedele pak... Ste za kakov šarajzlin?


Šarajzlin, Ojtna, MNLVG15., 2018.06.17., Hotnja
https://rutube.ru/video/435e5249688f11bb6fc7c2e50113d11d/

Šarajzlin, DolniRuševec, MNLVG15., 2018.06.24., Donji Hruševec
https://rutube.ru/video/e73bad44fe1d89531bbb8099266686fa/

Šarajzlin, GorniRuševec, MNLVG15., 2018.06.23., Gornji Hruševec
https://rutube.ru/video/704b06f026f7b57126dcd5a10b8ccf1b/

Šarajzlin, GornaOpatija, MNLVG15., 2018.06.30., Gornja Opatija
https://rutube.ru/video/570593442b8d0fc46ae275d07c0b013d/

Šarajzlin, Šilakovina, MNLVG15., 2018.07.01., Šiljakovina
https://rutube.ru/video/e47b5cf21313016f2f3fdc921767e1bf/

Šarajzlin, VelikaBuna, MNLVG15., 2018.07.07., Velika Buna
https://rutube.ru/video/09327319b49386568014fbee551a14d6/

Šarajzlin, Gladovec, MNLVG15., 2018.07.08., Gladovec
https://rutube.ru/video/f7e4e7200393069aef8f297ffc2ab5bc/

Šarajzlin, Kravarska, MNLVG15., 2018.07.14., Kravarsko
https://rutube.ru/video/48a59b94f445927bb4085946ef0a5b82/

Šarajzlin, Opatija, MNLVG15., 2018.07.15., Opatija
https://rutube.ru/video/d9a5cc0cc6dbbc22d870cbee56543935/

Šarajzlin, Markuševec, MNLVG15., 2018.07.21., Markuševec
https://rutube.ru/video/325f4552297837ce856388790487b830/

Šarajzlin, Kojzača, MNLVG15., 2018.07.22., Kozjača
https://rutube.ru/video/ca964248c99c01048f91f6ca84856450/

Šarajzlin, Pokosko, MNLVG15., 2018.07.28., Pokupsko
https://rutube.ru/video/d29e356eb7668b9793cd66ec272f71ab/

Šarajzlin, Strezojevo, MNLVG15., 2018.07.29., Strezojevo
https://rutube.ru/video/5cae1fd22a82c20dcce384c2724e8fe3/

Šarajzlin, Novo Brdo, MNLVG15., 2018.08.04., Novo Brdo
https://rutube.ru/video/5ecc4bb65327bb33c5106e4677b0967a/

Šarajzlin, Cerovski Vrh, MNLVG15., 2018.08.11., Cerovski Vrh
https://rutube.ru/video/fe1a8d14c78755d3d748f64eacf2a14b/

Šarajzlin, Vukomerić, MNLVG15., 2018.08.12., Vukomerić
https://rutube.ru/video/d4fd802f54dc13445d9f9909309b70fb/

Šarajzlin, Dubranec 1/2, MNLVG15., 2018.08.15., Dubranec
https://rutube.ru/video/c6dd84ebb9d642700f6224a6163a91fc/

Šarajzlin, Dubranec 2/2, MNLVG15., 2018.08.15., Dubranec
https://rutube.ru/video/532885c73a3c4d09e6a63e28367cbea1/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 16, 2019, 10:53:13 poslijepodne
Breški vuzel
 Peh i Bes glediju z šume kaj se to spravla f Potkupinju. Od ranoga jutra ideju prošecije čas sim čas tam. Jel bi moči kaj potkuriti da si malo oduška daju. Glediju, nema šemse. Se ide kak podmazano. Veliju, bumo probali dojti popoldan, most bu i Šemsa došla. E, da. Da ti pečenjari veliju da ideju domom k obedu, to samo za se fajn govori. Preporuka kak z koruša, ili predekalnice. Iako retko Gruntovčani hodočastiju po Lige da je proščejne f selu si se nacrtaju na licu mesta. Šatori rasprostrti kak da Turci opsedaju Siget. Klupi na hitajne, tak da si segdo more zeti i odvrči meso de mu paše. Toi-toija ima do Ruševca kulko ti srce i drugi organi žele. Nemreš se zapišati da si cucek. Parkerajne se ne plača, od Boška do Balabana. Kokošar se več brusi za drugi tjeden, da de je, da kaj je, da je on na Pokoskomu, da ga pokupimo f Kupe. Lani su mu se nekakvi pokupili i zašli mrdat v auto. "Fucker inside". Jedva to stiral i rastiral. Nebi ni znal da mu Bradiči nisu na šanku povedali da se auto čudno ponaša z obzirom da je sam, da ga negdo neče poštetiti i da se čudne aktivnosti odvijaju. Dobro ak čovek imaš nove gume, z staremi zna biti problem, pogotovo da kopaš tuđu kuruzu. Reko, sino, tak dalko ne mislim niti pod "R". Na su sreču Brajko misli. Veli, dojdi ti Markuševec, tam ti se nigdo ne mrdal v autu. Most. Veli, prevelika je vlaga, nikak nemre dobiti zacukorenu vunu kak spada. V zraku se mešaju mirisi zacukorene vune, se fele rane i "kobase natikače".
 Draš, nisi bil v pravu. Javi se na šank da to rešimo kak muži. Leptiri slabo leptiraju na podgrijavanju, most bi treba potpaliti centralno. Oči crvene, lagano zadebljane, noge teške, zadevaju se za saki stolisnik i trputec, kameno lice, kak šakum odvaljeno. Obadom golman više ni problem, of dan, za razliku od čerašnega dana, a i kvorum se još kak-tak drži. Za razliku od publike tera se počela baviti z nekteremi drugemi sporti. Ima je ali nema je. Da su Leptiri počeli napadati nisu znali stati, se su brenze zatajile, pojam vremena se zgubil v međuvremenu a nijova gorda tela je prebila sopunica od čerašne pive.
 Utakmica tera je trebala biti a ni. Tesari su nabrusili balte za borbu do zajdne treske a i Štršani su imali skovan plan. Teri se po tri put mejnal v jenem dodavanju. Brojni šprajceri su mam videli da of raspored klup iza gola ima jen sitni feler, * te sunce, nemreš žif ostati. Onda su oni spod suncobranitela napravili četverored klupi. kak pri Svetomu Duvu, i to se pokazalo kak dobro rešejne, pogotovo da tvoji napadaju prema tebe. Da je kontra, slabo se vidi bez očali, jel su igrači f MP3 dalko, skoro pri Ruševcu. Tesari su bili prek jako zadovolni z utakmicum, za razliku od Šestak i co., i mam su iskali jel je utakmica išla prek Evrovizije. Toga filma nisu gledeli.
 Mamič je imal ruku lagano položenu na gemišt, iako bi se z gemištove perspektive to činilo kak da on lagano leži v Mamijeve ruke, dok je gledel zagrijavajne Švabof. Imaju čak dva golmane-igrače. V negvu dobu toga ni bilo, to su bila druga vremena. Da se on samo probal genuti od gola mreža se, ne mam ne odma ne sad nek istoga momenta, počela stepati kak da ju napada jato ščuk. Pirane su goli *. Videl je Vinca da ak se ne vrne v zlatna vremena Ilovače, da je znal celu obranu skup z golmanom zrivati v gol, da od te mele ne niš. O kruvu da opče ne pripovedamo. Videl je i Mali da ak se bar ne opadne z puškum v ruke da bu leto dan moral okolo oditi z škrniclinom na glave. Pavel veli da je problem v broju "0", toga nigdo nema, da ima lošu karmu, nekakvu copriju, da bi ga treba vužgati i nekov drugi broj uvesti. Jožu je živo bolel *, nemu je 69 v redu. I 2 mu je v redu. v golu Švabof. Terem je došel Mac ali je trefil kak z prstom v ... Veli, ove letne ruške su najgorje, kratko trajaju a da opadneju se se potereju. F kašu. Gledi Mamič praznu čašu...
 Derbi teri to ni smel biti. Ojtna v, skoro, B2 sastavu, vidi se da se igra, skoro, v fare. Odkud početi z pod* druge strane..? Ludi moji! Štrumfi imaju pravoga pravcatoga golmana! Žena došla i gledi, kaj se to opče more, tak se kopitati i hitati po ledine. Veli, najte mi ga jako demonterati, još mi treba. Da je utakmica več dobro počela i odmeknula došla je i Pantera, da ga zaobijde zvlačejne slamčice za golmana i da se kvalitetno vupiše med strelce. Veliju Bebe, treba je pucati, * kombinacije, faule, taj-maute, isklučejna i ferp-lej. Ne igramo za statistiku. Onda su ga oni tak mrsko zakuburili Štrumfom da se ove pol opče ni snašlo a druga polovica još navek misli da su pobedili. Najgorje ti je da te si poznaju, a ima i ove kaj su več odigrali pak je boli *, više-mejne, za te, a nemreš reči ne. Veli golman, samo je jen golman v ove pripovesti, * čoveka kaj se neda nagovoriti. I lepo se prešetal do svega "prijatela" na, ponuđenu, pivu a gol je ostavil nek ga čuvaju vrapci. Na negvu nesreču to je opazila "Osoba A" kaj promptno i striktno, kaj got to značilo, kažnava prijespomenutoga i stišče mu "dvojku". Črnomerec. Ima sreče kaj ni dobil crveni kurton do "dok Hrvacka ne postane država". Ja verujem da mu je to mejna kazna od one sankcije kaj je dobil od žene i da još navek kleči negde iza vrat na kuruze. Sino, zna se do na utakmice more piti a do nemre. Se je v propozicijami, a nekaj i ni.
 Derbi teri to ni trebal biti. Limuni, vidno smireni ali spod kože se spravla oluja. Rodman, vidno raspoložen, Robijaši se zagrijavaju za igru mačka i miša, samouvereni v plan teri su več odavno skovali, tak dugo da su več zabili kak ide. Slavek je nacukava za vuva i ponavla pak i pak a negovi puleni zveraju po publike jel bu kaj posle za zbariti. Jel se kakve sneje zagledaju vujne. Ili vujnu. Iako Muža vesi na Jože kak privesek, kak da su sinajski blizanci, Joža se v jenem razmimoilažejnu z istem našel v prigode da ga "put-in" kaj znalački koristi. Ostatek vremena ga je Muža kopital po trave, očeš grčko-rimski, očeš slobodno, kak miceka. Onda Robijaši okrečeju svoj šalter z istosmerne na izmeničnu a posle z jednofazne na dvofaznu kaj je i pokojnega Teslu ostavilo bez reči. Na kraju gol smrdi ali se nezna čiji je.
 Postojiju momenti v životu muža da jenostalno treba pravi muški zagrlaj i malo lubavi i pive. Pogotovo da svedoči raspadu igre svoje ekipe na proste faktore. Joža se teško demonteral, nosi bebu, i dugoročno je offline. Dupliči su offline. Piva je online. Šilakovina je online. Buša je online. Dela prenos za eurosport. Jen od one dan da nemreš dojti v prigodu da dojdeš v prigodu da ti je Milanovič kum. A Kumi samo trpaju. Kumi su online. Mrki ni došel v prigodu da dojde v prigodu da nekaj veli. Mrki je offline.
 Utakmica tera je to trebal biti. * ti i nogomet, i loptu, i pušku, i nišan,.. 658,000.oo šansi a nikak gola pogoditi do zajdne minute. Segdo ima svoje 15 minut slave a nekteri ne dočekaju niti to. Nek samo minutu. Znate našega Šekija? To je pripovest ojnemu. Šeki beži kak navinuti, nemreš ga stiči niti z Čazmatransom, negda mu se trefi i da pukne ali mu večinum obraniju ili pogađa, v regularnem talu, krive mete. Večina Ilovače ne kuži negovu filozofiju nogometa ali sad jem je pokazal da ak dugo čekaš da se načekaš. Slava izborniku kaj ga je vrgel v pravo vreme na pravo mesto i kaj se Šeki našel tam de se trebal najti jel inače bi se pak mimoišel z Slavum. Puca Šaki, puca Pota, pucaju šavovi, puca Tonček, puca Čič, si pucaju ali samo pravi pogađaju.
 Manekeni su grezli v Litve, ili Litre. Solidna se ekipa skupila, ima tu i rezerve. MP vidno nabrijan, Šebek vidno uzrujan, samo kaj ne spludera a još utakmica ni ni počela. Gjalski, korisnik ni dostupen. Zec, switch user, log on, restart, online. 1Š je nakupil Glumcov z Murskoga Središča za solidni dokumentarni dugometražni film. Davaju se instrukcije, kujeju se plani, dela se raspored godišne odmorov, uletov i izletov a saki se gol slavi ali i kažnava z napuščajnem terena. Organizacija tere čak niti Badel ni mogel parerati v regularnomu talu obračuna.
Najte kaj zameriti. Do se od istine pomogel. Da pijem kolu pišem gluposti.
Naslov: Odg: 16. #bottlecapchallenge VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MbccVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 18, 2019, 11:09:29 poslijepodne
Vasja Peljmen odgovorio na izazov te šamarom skinuo čep s boce (VIDEO)
Vasilij Kamocki (desno)

Dok cijeli svijet zamahuje nogom iz okreta u izazovu #bottlecap, sibirski majstor u lupanju šamara ostaje dosljedan i vjeran svom oružju!

Izazov nije zaobišao ni sada već poznatog Vasju Kamockog zvanog Peljmen, sibirskog seljaka koji jednim šamarom smrvi lubenicu ili pošalje čovjeka na spavanje. Evo njegovog odgovora na #BottleCapChallenge:
...

Više
Sibirski farmer Vasja pomeo sve redom na natjecanju u šamaranju (VIDEO)
Ruski meč stoljeća: Sibirski farmer Vasja i osobenjak zvani Ruke Bazuke u dvoboju šamarima! (VIDEO)
Gledaš i ne vjeruješ: Puče lubenica od jednog šamara Vasja "Peljmena" (VIDEO)
https://hr.rbth.com/lifestyle/84958-vasja-peljmen-odgovorio-na-izazov

Statham mora još mnogo žganaca pojesti: Momak iz Rostova pokazao kako se odvrće čep iz okreta nogom
https://hr.rbth.com/lifestyle/84976-statham-mora-jos-mnogo-zganaca-pojesti-bottle-cap-challange

Alina Zagitova odvrnula čep oštricom klizaljke! (VIDEO)
https://hr.rbth.com/lifestyle/85073-alina-zagitova-odvrnula-cep-ostricom-klizaljke

-

I mi kojna za trku imamo.

#bottlecapchallenge Kravarsko, 2019.07.13.
https://rutube.ru/video/0992cd86138581f14986e4de3d3bd67b/

... i 500 kune kazne za Kravarsku kaj nemaju na šanku kluča za flaše otpirati nek ludi moraju z nogami mlatiti.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 20, 2019, 10:32:19 poslijepodne
11. KOLO se igra : Markuševec   20. srpnja 2019. 15:30 -
Dubranec - Gladovec 3:0
Gornji Hruševec - Markuševec 1:3
Lučelnica - Donji Hruševec 0:0
Velika Buna - Šiljakovina 1:3
Hotnja - Kozjača 1:12
Cerovski Vrh - Kravarsko 1:2
Novo Brdo - Pokupsko 5:1
Strezojevo - Opatija 1:4
Gornja Opatija ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 21, 2019, 08:51:10 prijepodne
Gornji Hruševec - Markuševec, MNLVG16., 2019.07.20., Markuševec
https://rutube.ru/video/0a14738bb91aeb2771305e3d12dbf767/

Lučelnica - Donji Hruševec, MNLVG16., 2019.07.20., Markuševec
https://rutube.ru/video/239adda3cac642b21ac4d96e901634d0/

Velika Buna - Šiljakovina, MNLVG16., 2019.07.20., Markuševec
https://rutube.ru/video/6d2529dd187a7d73825c2be75bbff788/

Cerovski Vrh - Kravarsko, MNLVG16., 2019.07.20., Markuševec
https://rutube.ru/video/7175a2305597db02da18b3eb0f58227e/

Strezojevo - Opatija, MNLVG16., 2019.07.20., Markuševec
https://rutube.ru/video/8abb729404eb62858064ce5b3c992300/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 21, 2019, 07:44:47 poslijepodne
Preklapača
 Ni mi jasno. Več tri lete Limuni štrojzukom omataju banderu kak da se negdo bu vujno zaletel. A klupi i stol nisu omatali. Kak je piton opasen za glave i ruke tak se ispostavilo da je markuševečka trava najopasneja za jajnike. Brojni su pokleknuli pred loptum i napravili kameno lice. Nabavili su si i transparamentol "MNK Markuševec 1918", i na* ga skros v MP3 na vrh mreže i stupa, mesto iza gola tak da je na sake slike. Valda ga buju z dronom snimali. Da ga tiči moreju gore, jel... Kak se i šika, bole da prepadne selo nek običaji, ničega ne fali, rane ima i na pretek. Pijača se nosi kak da je zabadof. Slavi se i dan mesne zajednice, to se malo pomeknulo da se poklopi z najvažnejum sporednum stvari v bregovitomu Turopolu. Da nebi čega sfalelo "na vilicu" pazi Nevenko kaj je još posle jutrešne meše potkuril pot kotlom. Ili koltom. Se fele mirodije igraju na tajneru i samo čekaju da med se primleju biranu mesinu. Domija su ostavili da bu glavni na šanku jel on najbole naplačiva. Veliju, bole da smo v minusu na utakmice nek na šanku. Da smo još pri šanku, pijača mrzlaaa očeju ti se kameni v bubreku raspasti. Iako su nekteri našli i tople pive med temi mrzlemi. Rekel je gradonačelnik da bu osnoval proverenstvo kaj bu proverilo da kak je ta piva zašla med ove druge i kak se to moglo dogoditi a krivcu se bu otpilila ruka. Il bu tak dugo moral piti tople pive dok ne spiša bubrege van. Ni vekše uvrede nek napisati domačinu da je imal toplu pivu a još je vekša uvreda čoveku toplu pivu prodati. Rekli bi cigani, `vaku uvredu može samo krv da spere. Bivši Minister bez portfelja i fotelje, taj je valda na kutijami sedel, il na praznemi gajbami ot pive, veli da se Briki vrnul z Amerike. Najprvo je otišel v Lenjingrad, onda v Beograd, pak v Petrograd a sad je, navodno, na Pagu, de ruskinjam kaže zakaj je važneši bod doma nek bod v goste. Nejadranko je zabadof čekal Nevedrana, čiji beg z kučnoga pritvora je osujetila kučna milicija, da okrene kakve štakore v čaše. Meksikanca, i negvu Čiku Boraču, su vlovili dok su potkopavali Trumpov zit kak bi otišli snažit piščencom na nekakvu farmu v Teksasu. Sat čekaju v Nju Meksiku da jem sudiju za potkapajne države i odrežeju jem glave, posedneju je na stolec pot strujum ili da se ideju bavit z dobrovolnem poslom na nekavu farmu piščencov v Teksas. Nigdar nis razmel Ameriku, još odkad je precednik bil Bik Kaj Sedi. Do trejte utakmice suci su slavili sv. Janu a onda su premenili sveca dana na sv. Žuja i st. Pramen. I nijov svetli primer su pratili si dobronamerni lubiteli oštre osečajof i zlatne pijače. Kockaste stative, neda nutre da je pivu platiš. Lokacija, omileno mesto za omešne polovnače, dober nogomet i kvalitetnu za*. I ove z moto kluba "Kam te vrak *", kaj su mislili da su glavne zvezde ak moreju na prvem, zajdnem i bez ruk. Navijačice nisu delile nijove osečaje.
 Gruntovčani su došli još ni pot kotlom ni gorelo ali nisu gubili vreme na podgrijavajne nek na lađejne. Glavno da šank dela. Brojna Ilovača v A2 sastavu je došla z autobusom. Kiki i Šeki su našli zajednički jezik kak retko da. Navodno budu i Raščani vrnuli mužar da se more pucati za Veliku mešu, ak dubrajnčani i gustelničani dopelaju meter drvi v DVD Rašče. Još prije utakmice Ilovača razmejniva utiske, otiske i dojme ot koncerta za prde, dude i gajde kaj je ove dan održan v kapele `Gustelnice. Gruntovčani više nemreju računati na Dupliče jel su baš potpisali za Dinamo z Čeljabinska - kaj su batin popili na lige, popili su, više nedu. Joža ima svoje nove problemov - kaj je popil batin na lige, popil je, više ne. Komu se preprodal Šan-Ku još navek ni jasno ali je jasno da Mata mora glumiti pokretnu metu na golu. Ni mi jasno kak brata kaj je dva prste višeši zoveju Mali a ovoga drugoga opče ne zoveju..? Tinča veli da odkad je buraz zalegel i nabil v ladu sunčana očala na oči opče ne gible, samo svira na frulu dobro poznatu melodiju "Stari pramen". A on vozi. Morala bu sestra potegnuti vozačku... Zvezda je dala potvrdu teze o "Grgeči". Kaj bu na to povedal Štefek da dojde domom na Urlaub..? A v postroju Obadov se našlo mesta i za Marija, i on se vrnul. A da se još Mika vrne... A, da... On igra za Cerovski...
 Obadi preživlavaju nekakvu krizu identiteta, se je teže napraviti kvorum. Dok drugi padaju Marko vleče i za dva. beži i za zgublenemi loptami, reže neobrezano i suvle nesuvano. Most je problem v sobote, kaj je preblizu petku a predalko nedele. Onda na red dolaze ta gorda stvorenja, slikajne ovak, slikajne onak. Jožu su ostavili vane, vele, ti si letos dal jen gol, da ti ne preveč. Kruz se mam jutro premanduril v dres, da vidi jel broj premenil odkad se aktivno bavi z apstinencijum od nogometajna. Do sad je okolo glumil ozledu a da se igra doma naglo je prizdravel. Il je bil v Međugorju il Nabistre. Iako se igra doma i Limuni imaju dugi popis apstinentov. Ali i strelcov.
 Ono da glediš pol vure nagajnajna po ledine a da se ni mreža ne stepe. Pak, to bi i Šeki pogodil. Čak i Ojtna v proseku dava gol po utakmice, retki su jem se omeknuli da nisu dobili po babure. Kak je rekel moj Rođo da ga je deset napalo; ja sem si zebral jenoga i taj dobil kulko i ja. Ovi mene, ja nega. Zgura je zaprl svoju lesu i neda da mu sumnjivci šmugneju nutre. Na druge strane da je kvalitetno obranil z jajniki golman Tesarov se vrača još luđi i čvrsto je stisnul i gore i dole da mu ni Tuđman nebi prešel. Slavo kopiče i Števu i Jožu i Petka, Mata kopiče Slavu, si se kopičeju kak da je dan otprte vrat v vrtiču. Krpa nemre naprovo a neda nazad, drugi Krpa v publike trpa nekakve druge stvari i tekučine. Navijačice očarane z igrum. Rezultat jem ni biten. Brojni navijači Tesarov nisu reč rekli, na šanku je bila druga pesma.
 Glumci nabavili nove drese, veliju, dosta je te neuniformerane anarhije. Mi smo ozbilna ekipa z ozbileni namerami, za za*. Inače, još veliju da dresi ideju kak alva, skoro kak dresi reprezentacije, malo ober 200 kune po klunu. Boja, kockasto adriatic blue, broj, po izboru, more i registracija. Gore, pripito vuz "body", ak imaš "body", ak nemaš, samo pripito. Dole, tesno, nemreš špagu napraviti niti pod "r", de se i z zajdne i z prve strane jasno nazire demarkacijska crta zmed leve i desne 63. paralele tera deli i jajnike na levi i desni. Imaju i žensku verziju ali ta bi prouzročila preveč saobračajki pak bi se sukladno prometne strategije grada morala isporučivati z friškoasfalteranemi ležečenmi milicajci i kružnemi toki, i betonskemi bloki po biciklističke steze, i drugemi specijaliteti "Made in VG". Došla je i Belinda, direktno z mora, z adriatic brown bojum. Da ni plav mislil bi da je izbeglica kulko je braun. Taj je zbegaval borovu šumicu kak i vrak tamjan. Malu na stranu, zgleda da Glumci još nisu razdelali drese niti obavili nulti servis na iladu kilometri kaj su skoristili Kumi z novemi ali razdelanemi dresi, odnosno, v nijovo ime stanoviti Joža, kaj more biti da kotera za najbolega strelca, ak Manekeni nisu napravili pomutnju na lojtrice strelcov posle tesne pobede nad Bebami, i stanoviti Rakič, sin od staroga Rakiča i brat od mladoga Rakiča. Posle su saki seli v svoj krug oko gajbe, pekli pecilke na ognu, tukli se z koprivami i zgajali z kamenjem. Se ono kaj voliju mladi.
 Ošter brk, visoko čelo, dres od Manekenov. To more biti samo jen čovek, zato kaj drugi ne igra. Gjalskoga su v ove utakmice glumili najprije Marijo a posle Vaso, nekakov "Šika style". Bebe još navek imaju igračef na hitajne i stalno pučeju nove. Je da su malo zamotani kak i Ruzlin i Sep na vrhuncu svoje karijere ali služba je služba. Još Bebe nisu uspele stisnute zube a Manekeni ga več mečeju. De ima mesta za jenoga ima i za drugoga. Ali, Bebe kak Bebe, oni se ne predaju niti znaju za pojam bele zastave, a most su i daltonisti. Uglavnom, ne ubija saki metak ali da je spucaš tulko nekaj mora zajti makar čez stisnute noge ili med roge. I tak je bilo. Dok su Manekeni dostojanstveno slavili Bebe su se raskalašile do, i još pol metra nižeše, jajec.
 Tek da pogledaš v raspored skužiš da su se nekakve utakmice krajcale il su se dogodile a nisu se smele dogoditi. Štršani navek imaju `Markuševcu, il je bit v datumu, problem z mobilizacijum. Tak je bilo i of put. Posle jem uletava v mini-mi sastav jen bivši v.d. golmana i to je bilo to. Da ni bilo Tinče kaj je pol Pokoskoga napojil z pol pive Miši bi je demonterali "ko srušenu šupu". Kak su uletavali v "box" k Tinče na pričest tak su izletavali još luđi, brži i borbeniji kaj je i rezultaralo z jenem "put-in"-om. Veli Tinča, je da sem skromen ali na Pokoskem očekivam nekakvu kompenzaciju za ovu pomoč i spašavajne časti. A, da. Glavni selektor glavnoga štaba Novoga Brda nam je pripretil da ak ne prestanemo bezveze mlatiti i remetiti mu koncentraciju da nam se ruke i noge bu potrgal. Tinče je mam piva z ruk opala kaj se videlo na rezultatu. A Fišter neumoljivo grabi prema vrhu liste strelcov.
 Nema Hrce i Prce ali Trpa se kvalitetno uvalil v sastav Legije. Ni Leptirom baš ne cveteju rože ali oni su vekše selo i još se naslajnaju na Barbariče kak i Vrh na Dragonožec. V publike milijon milijonov šprajcerov Legije, most i više nek kaj selo ima ludi. Isti naručivaju od Čestitarov "Turopole moje drago" kaj diže moral Legije do stratosfere, a pogotovo strelcu Krpe, kaj je z Štefankov, kaj je čez tri obrambene igrače i golmana preluknal gol. Čem je pesma završila mam jem je opal a još bole minutu posle da Jožica vrača utakmicu na početek. Isti taj, stanoviti, Jožica koristi priliku i "da te ide - ide te" i diže na, za Vrh, neuhvatlive jen razlike. Posle su suci imali dramski program z šprajceri Legije a Leptiri terapije antialkoholizma - "uništavali su ga nesmiljenom žestinom". Postavilo se na marginami utakmice i kantovsko pitajne; jel ti doktori daju ili zemeju štake. Z obzirom na viđeno i prejak veter bilo bi je dobro imati, a i pomočne kotače.
 Osoba A se ni pojavila v predviđeno vreme na predviđenem mestu. Veliju neimenovani izvori da po Dubrave trži paradajz, vugorke, papriku, žabe za lizanje, nore glive i druge teške droge. Tigriči imaju čak i jenu zamenu, kaj se več vnaprovo smatra pozitivnem rezultatom. Na istem broju tavore i Robijaši, z tem kaj je na golu v.d. golmana, ali oni primenjivaju taktiku Šike, "najprije on a posle njega ja". Muža čuva Šakija, ak stigne i ak se seti, ide v napad, vrača se, još samo fali da stane na gol. Šaki mrzel kak Žuja, ni pustil kap znoja a Muža nemre dojti k sebe, ni do sape a i žnega se zleva kak z Krke. Obično oni kaj stojiju vane se znaju a da zajdeju nutre naglo jem opada količina znajna. Roki je uspel preluknati Dubu ali to ni bilo dost za nekaj pozitivno zato kaj su Šaki, Pota i Leon preluknali kombinerane snage golmanov Strezojeva.
Da pijem kolu pišem gluposti. Do se po istine pomogel. Najte kaj zameriti.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 21, 2019, 11:00:56 poslijepodne
Leteći šankovi Babilonski

SUB 27 Klement Ohridski, Klemo
NED 28 17. KROZ GOD. Prohor, Nikanor, Viktor I., Nazarije

Od sveta z one strane sveta treba bi spomenuti Markulesa, Pesiglavce, kače jadovače i kačejega cara, Vulimana i Grabare, Palčeka i Patulka.

A, of tjeden, ludi moji, sa sila čudes. Samo da nam se do pak ne stepe na glavu. Dva put piton.


12. KOLO se igra : Opatija (u LUČ)   27. srpnja 2019. 15:30 -

Dubranec - Markuševec
Mešovita kategorija i teška kategorija, ak su Grgeči, dlačica na strane Limunov, ak nisu Grgeči, puna šaka. A ak se kum Zeko vrne..?

Velika Buna - Donji Hruševec
Više za* nek nogomet, obadvoji su pocicali pred mesec dan z 2:0 na iste lokacije, do se bu bole za* taj most i pobedi. Buduči da Glumci imaju nove drese ...

Strezojevo - Kravarsko
Citat od prije dve lete, mesto radnje: Dubranec: "Pejo je z črlenemi očmi plačnem glasom rekel, a kaj smo mi, bokci, krivi. Sad si veliju da mi rešavamo prvenstvo a mi z tem nemamo nikakve veze, čak ni slabe autobusne. Mi smo došli sim da si nekaj malo pomrdamo, popijemo i malo poigramo nogometa, nigdo nam ni rekel da bumo mi morali pomikati Brda i Vrhe, šaltati Gorne i Leve, i jako se neurozerati. I mi smo naš plan z 120% realizerali, da ne velim oživotvorili..."
http://www.forumgorica.com/index.php?topic=3068.msg56441#msg56441

Gornji Hruševec - Gornja Opatija
Neznam kak bu ali mi osečaj za filing neda napisati da bu izjednačeno. Ak Obadi uvedeju težu kategoriju, ak se crni vrne, ak Brajkoviči nisu otišli, ak Maminjo ni prodal utakmicu za dve bale slame...

Hotnja - Pokupsko
Štršani još nisu probali lučelničkoga pitona a Bebe su tam več svoji na svemu. Negdo bi mogel scukati tri bode.

Gladovec - Kozjača
Ja se bojim, baš se bojim, da se bojim, da bi nekomu moglo trebati pravoga muškoga zagrljaja, muške lubavi i mrzle pive. Iako se z Manekeni nezna, kak vreme tak i oni.

Lučelnica - Novo Brdo
Nezgodni pad ak Dragan Đajič ne uvede nove taktike, strategije i rasporede. Najprije pustiti da je Poštar raskrvari a onda pustiti Tijača i Fištera da je dokrajče... Inače...

Šiljakovina - Opatija
Mali su goli a veliki je Duba. Kaj je jakše; Tigriči imaju aduta a Šika dvajs` do asa..? Tigriči su zutra slobodni i moreju se podrapati do kosti. V sakem kontekstu.

Cerovski Vrh --- ili OO ili DragonožecŠkatula ot Pandore

13. KOLO se igra : Strezojevo   28. srpnja 2019. 15:30 -

Kozjača - Šiljakovina
Šika nema baš nekakve brutalne oscilacije. Zavisi kulko budu rasp* Manekeni, na of ili on način.

Donji Hruševec - Dubranec
Brutala. Podeliti kacige i pomoliti se.

Markuševec - Gladovec
Imaju dani v životu jenoga muža da mu fali muške lubavi. Ili da oponaša "hit-and-run" taktiku Robijašof protiv Limunov, i da mu nikak ni dost mrzle pive. Ili ak si Limun da si apsolveral taktiku borbe protiv komarcov.

Pokupsko - Strezojevo
Štršani baš moreju reči da je raspored ni mazil. A Robijaši da of tjeden samo rušiju opčinska središča. Totalna revolucija, * Bastillu, i se druge čumeze.

Novo Brdo - Gornji Hruševec
Nezgodno, dojajčano. Samo kaj su kritični datumi, nemreš niš znati. Kak da bi išel s* v koprive; rešil si se proleva a peče te rit i zadobavil si se klopa. Most se Alenko bu vrnul...

Gornja Opatija - Hotnja
Nezgodno. Da te v dobite utakmice deklasera, formalno, slabeši protivnik. Bebe nemaju kaj zgubiti, osim na šanku, a Maminjo čast i reputaciju.

Cerovski Vrh - Lučelnica
Je da su jeni bili formalno slobodni, ali OO dela čuda. Je da su drugi formalno domačini ali kulko se čudes v jene utakmice more dogoditi.

Kravarsko - Velika Buna
Negda je ovo mogel biti derbi. Ne pametim kak je Buna prelazila na Ruševcu ali mi se čini da Čučino oko leži Kravarske, pogotovo kesne utakmice kakva je ova. Samo se moraju pojačati. Inače... Adriatic blue.

Opatija --- totalni kvorum
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 27, 2019, 02:07:56 poslijepodne
MNK Lučelnica was live.
https://www.facebook.com/MnkLucelnica

De su ludi, krvavi Spilberg!? Kaj je odgođeno radi sunca?  ;D ;D  ;D
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 27, 2019, 11:19:21 poslijepodne
12. KOLO se igra : Opatija (u LUČ)   27. srpnja 2019. 15:30 -
Dubranec - Markuševec 0:0
Velika Buna - Donji Hruševec 1:1
Strezojevo - Kravarsko 1:1
Gornji Hruševec - Gornja Opatija 2:5
Hotnja - Pokupsko 0:5
Gladovec - Kozjača 0:1
Lučelnica - Novo Brdo 3:1
Šiljakovina - Opatija 3:2
Cerovski Vrh ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 28, 2019, 10:27:05 prijepodne
Dubranec - Markuševec, MNLVG16., 2019.07.27., Lučelnica
https://rutube.ru/video/a59512226afae5f4a6c2e71041d22120/

Strezojevo - Kravarsko, MNLVG16., 2019.07.27., Lučelnica
https://rutube.ru/video/77fd7a873c5b94ac01e89f9e4d79806a/

Lučelnica - Novo Brdo, MNLVG16., 2019.07.27., Lučelnica
https://rutube.ru/video/f556e27941956660dc38a61bdad4c979/

Šiljakovina - Opatija, MNLVG16., 2019.07.27., Lučelnica
https://rutube.ru/video/e3f0de0d913a7d07ddb1bd14cebe1777/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 28, 2019, 12:27:11 poslijepodne
Anđeli me čekaju da mi potrgaju krila
 Ona atmosfera, ne kak da je mrl Tito nek kak na berbe grozdja. Nekaj je bilo divje v zraku, karakter na štakami, pamet v kolice i svest na hitne. Svekoliko događanje je pohodil i humanitarni vođa i veleposlanik mira Sri Sri Ravi Shankar kaj su ga nekteri videli na šanku. Drugi su videli bele štakore, roze slone, pratili isprekidanu žutu crtu po plafonu, pešice, i hrvali se z belemi gorilami v megle. Trejte je poluvreme zasijalo v punem sjaju kak zvezda repatica da ti česne v štagel pun friško pokošenoga sena. Če niste bili nemrem vam ja to objasniti. Otijdeš z gemištom, vrneš se z pivum a presečeš z kolum da moreš s* gluposti. A zajdni put da sem tulko zaudaral po gemište bil je Štenkov memorijal na Udarniku, tam negde oko 1996., praf-za-praf, dan posle. Da su se rešavali zaostatki od zalihe z serije "skupleša voda od vina". Limuni budu dugo pametili of dan. I nijove bar šest poluvremen. Šesto, a sigurno ne i zajdne, ni da me baš briga ali više-mejne tak-i-tak tut moram prejti pak vidim, odigrano je na vajnske terase reprezentativnoga objekta "Pri Masne Kate". A ne mora biti da je bilo zajdne. Most je posle igral film "Povratek Mirka i Slafka". Tak smo se znali i ja i Kovačevič negda da smo išli "na kave" i "na jene" emocionalno potrgati, a nit su bile kave i nit su bile jene. Dojdeš z volum i za dobe a več najdeš Markuševčane spod Janinoga suncobrana v emotivnomu zanosu. Slaže se "Markuševečko korner", nosiju se "litre" i vode, ali ni to ni bez vraga. Veli, pak kaj smo mi najpošteneši na lige!? Kaj je to litra? Nek kaj bi bilo nek litra? Dej pogleč kaj piše na flaše. 7. I. Pol. Deci. Onda kakva je to litra kaj ima sedem i pol deci!? Prinami litra navek ima litru. I još su nam prodali mušicu v flaše, am nismo v Maksimiru v zološkomu vrtu. Da oču gledeti mušice bi otišel domom v pevnicu. Reklamacija! I ide nova litra. Od sedem i pol deci. Veli, dej me naj *, kaj ni prave flaše? Am su se takve! Vino je v flašami od sedem i pol a voda v flašami od litre i pol. Onda kak da mi najdemo pravi omer kulko da zememo vina a kulko vode? Bila je jena bertija na Črnomercu kam su išle stalno iste mušterije, tzv. "inventar", kaj su imale sličen problem i da su se baš stabilizerali po pitajnu omera vina i vode bertija je prepala. Kaj se pak mušice dotikavle, to bi trebal biti pravi znak da je "vino-inside". Osim ak ni kinesko de na saki hekt dobiš škatulu z 100 plastične vinske mušice i 2-3 dron-mušice. Bil sem na jenem "otmenom događaju", tzv. eventu, de su ovi kaj su pili skupe butelje imali v serije i obranu od mušic, tzv. "mušicobran inside", ni vražja ni štela iti na vino a mi kaj smo pili rakiju nismo se od nje mogli obraniti niti z kuvačum za čvarke mešati. Ali, Limunom se lepo omikavalo. Temperatura; ajnc-a, slublivo ze sem, čak i z dregerom. Jedino nemreš pogoditi kulko zeti čega; čas ideš po jeno čas po drugo, nikak v paru. Eno ponudu smo rešili, a bil je održan i "Gastro Lućelnice" de su mrtvu bitku vodili ovi kaj su spravlali "na vilicu" i ovi kaj su spravlali "na žlicu". Pak problemi z kockastemi stativami, neeečeee da ju *. Pak problemi z petkom; iako je bil radni dan mnoge su duše, i tela, došle potrgane bole nek v nedelu posle sobote. I muziku su osakatili godišni, Febo je na morenu. Morali su Mile i Lale najti dostojnu zamenu a Macu si znaju f selu tak da je sled bilo logički.
 Došel je Štefek, došel je i otec, došel je i stric, i brat je tu, i kum Zeko je tu, v dresu ot Brežanke, drugem, ne črlenem. Opča mobilizacija. Markuševec ima problem da imaju više navijačov nek igračov. Malo je usko i oskudno z voznem parkom pak se pot hitno po plavem oglasniku iščeju kobače i prikolice za dalka gostovajna. Joža se konča jel bi se sleči, jel se nebi sleči, ak da još jen gol da ne mlajšem zel kruv ze zubi. Dok je tak dumal još su tri "litre" opale kaj je pozitivno utecalo na negov kuraž i on se slekel. I oblekel. Zabadof. Jel da je videl kak se utakmica odvija najrajši bi pobegel v kuruzu i tam se skril. Na terenu sama fiškalija traja. Dok na terenu gori eruptivni požar vojnoga skladišča z atomskem naoružajnem Stric je mrzel, ma, još mrzleši nek Žuja v desanke. Retko dolazi, još ga redeše viđamo a zajdni put smo "ukrstili ruke" na Nou Campu. Obečal mi je da mi za Veliku mešu bu povedal kak držati kojna v neizvesnosti. Pol vure, pol krvave vure gledeli nagajnajne spumpane kožnate stvari po pitonu, zabadof. Golmani dobili mlade; obrambene harmonike raštelane kak metla ot Marice Hrdalo.
 Pak nestal golman na Ruševcu! Ovi kak da je jeju na juvu. A, bome, malo se i Buna steščala. Jedina svetla konstanta je ona na golu kaj svetli nepomučenem večnem Sjajem. Veli, gle me, deset pive inhaleral a ni mi niš. Opče ne moram braniti, se se odbija od mene, kak od kontra magneta, da opadnem tri put odskočim, ono, ništa, nemrem se zaleteti v stativu, odbijam se kak balon od čarlija. Žuja je zakon! Došel je i kapetan Kuka drito z svoje plutajuče orejove luske. Slavo je prvi odustal, nemu je i/na pol bilo tu-mač i opala mu je kmica na slepo oko. Jedino se malo pojavila pučina v odnosi zmed šoferof i putnikof. Veli, kaj ideš domom, a kak bum ja išel? Veli, vozi ti autobus na Safski most. Pak, mi smo bližeši Kupe nek Save, jel ti znaš de je Sava? Kaj bum još z avijonom išel domom. Zagrep ima erodrom ali ga Ruševec nema. Moral je sponzor se sponzorov još bole pokupiti vojke v ruke i napeti štrajnge. I se snimiti z mobilnem teletom, da generacije kaj dolaziju vidiju tu muku, čemer i jad, te, v istu dobu, svetle i kmične momente v bližeše povesti sela, tu epopeju naše malobrojne narodov i narodnosti v odsutne bitke z ovemi Bunci, Z jene i druge strane crte.
 Draš je na krstitke; dost se, ovak, kesno setil da bi se krstil v poodmakle dobi svega života. Zgleda da je fajn krstitkov v fare jel su Leptiri došli skoro v mini-mi sastavu. Veli Šuki, kaj te to *. Dopelali smo muže kaj moreju piti i popiti, da bar na šanku demonteramo ove žutoklunce z zdravemi jetri. Kaj nam očeju ovi kaj samo cmrčeju soke, ližeju vodu i mučiju se z ovemi smešnemi pivami. A da je bila borba, bila je. Napadaju naši, napadaju nijovi. Posle uvodnoga greštvanja i Pablo Eskobar i negov kolega na druge strane su zaprli vrata na butige. Trejta nerešena, čuden dan, petek je krif.
 Zgleda da su Švabi rešili pitajne Urlauba jel su se solidno zjatili. Maminjo šalta gemišt z leve v desnu, v jene gemišt druga na temenu. Valda ladi mali mozek za presudne šahovske poteze. Velika je gužva na tablice, pogotovo v srednem predelu, pogotovo v talu de se stružeju Obadi i Švabi. Rekel bi čovek direktna. Obadi su v nekakve mini krize, nekaj kak Kubanska kriza ali još malo gorje. Dosta je povedati da je Fiček moral spašavati čast sela. Dok je Gabi zapikaval kolce v špice svoje bivše ekipe. Na druge strane se videlo da ga se i Crni zaželel, Joža još i bole, gola i nogometa. Maminju nebi osmeh skinul z lica niti kirurškem putem.
 Bebe su morale na megdan dovleči C3 ekipu z v.d. golmanom jel su se "oni z Markuševca" jako razočarali v lubaf, SDA i se kaj vole mladi. Štršani su, valda, rešili pitajne godišnoga, ili ga baš of moment rešavaju, a brojna kaznena ekspedicija pohodila je Lučelničku rivijeru. Jole, i negov krizni štab, se letos malo čudno ponaša, odnosno ne ponaša, jel ga skoro ni za videti na Lige, ali se zato Bekem (re)aktiveral, ne v Štefanke nek v OFK Kupe kaj je usko povezana z MNK/MNE/MNnekaj Pokosko. Bebe su pružale nadlucke napore da bi z igračem mejne polovili navinute Štršane. Z polovičnem uspehom. Više, ovak, kombinacija Rade Končara, to nisu oni frižideri, i Prve proleterske; 1. Milosti ne iščemo niti bi ju vam dali i 2. Pol je mrtve, pol je rajnene, a z ovem kaj je ostalo računajte da moremo popiti kak da smo v punem sastavu.
 Moj Rođo je baš zapregel traktor da pe kosit kad, eto ti na, zvoni telefon. Znal je da ne dobro.  Mobilizacija. Raspregni kojne, dej jem jesti, naštraji i pravac mesto mobilizacije. Zadužil TDO i vudri. Kojzača, ta gorda poštena stvorejna. Da na igrališču najdeš USB znaš da nečiji mora biti, ni tu zrasel, i još ni kompaktibilen z kineskum simfonijum na kotači kaj igra čudne pesme. Onda išči čiji je a Limuni su več uzduž i poprek pozublali igrališče da bi spasili situvaciju ali štikla kak da je f zemlu prepala. Iako su Gruntovčani nazočili eventu v C4 sastavu Manekeni su je jedva nekak...
 Dok Đajič doma špiči kolec za nakoliti odojka negvi puleni su morali oddelati nezgodno gostovajne na Lučekničke nogometne špice. Ekipa brojna i solidna i sigurno bi dobili nekakvu drugu ekipu ali Tesari su tu doma, i logistički i tehnički. Čak su i konobarice prestale dijati i ostavile šank za nekakva bola vremena dok se ne reši pitajne ove utakmice. Morale su se hrvati za mesto z navijači Tigričev teri su se več počeli gruperati za nijovu utakmicu dana. Kuvarice su pomolile nos ober kotla da vidiju kak se utakmica odvija na terenu. A utakmica, kaj da se pripoveda, je bila neizvesna 4/5 časa. Ak odrežemo početek i kraj.
 Fiček je nestal, tak da posle ni do imal Tonu, zameniti. Ni bilo nuka ali je bil deda APIS (ak platiš imaš službu) kaj ima i svoju stranicu www.dej500eura.com (ve-ve-ve dej 500 eura kom). Pak se čekalo na Crvenu Zvezdu da bi Tigriči mogli biti skoro v punem sastavu. Utakmica se stalno trga a Tigriči na kraju prepuščaju šemsu da zvlečeju bot a most i nekaj više.
 Najte kaj zameriti. Da pijem kolu pišem gluposti. Do se još po istine pomogel.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 28, 2019, 10:03:41 poslijepodne
13. KOLO se igra : Strezojevo   28. srpnja 2019. 15:30 -
Kozjača - Šiljakovina 0:3
Donji Hruševec - Dubranec 2:1
Markuševec - Gladovec 2:0
Pokupsko - Strezojevo 0:0
Novo Brdo - Gornji Hruševec 0:4
Gornja Opatija - Hotnja 5:2
Cerovski Vrh - Lučelnica 6:10
Kravarsko - Velika Buna 1:0
Opatija ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Srpanj 30, 2019, 10:41:02 poslijepodne
Donji Hruševec - Dubranec, MNLVG16., 2019.07.28., Strezojevo
https://rutube.ru/video/d5d5c8b2c50812e1553eef2c6a00afb4/

Markuševec - Gladovec, MNLVG16., 2019.07.28., Strezojevo
https://rutube.ru/video/82ebf4c3ce9e42d5f247ca70fd081e6f/

Novo Brdo - Gornji Hruševec, MNLVG16., 2019.07.28., Strezojevo
https://rutube.ru/video/62718d4b29f0eaa25dd31d514262d9b9/

Gornja Opatija - Hotnja, MNLVG16., 2019.07.28., Strezojevo
https://rutube.ru/video/7302545432b28ad2afeacd52df463cef/

Cerovski Vrh - Lučelnica, MNLVG16., 2019.07.28., Strezojevo
https://rutube.ru/video/97ec07f10f1b4dc4f98b09f21804adc4/

Kravarsko - Velika Buna, MNLVG16., 2019.07.28., Strezojevo
https://rutube.ru/video/3896e57fc81f94c304e88dc232b611fe/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 03, 2019, 12:33:34 prijepodne
Dok sveča dogori (https://rutube.ru/video/37343d947fbf6e3850a2e240cfc9dd07/)
Neznam, stvarno neznam, jesu se ovi Robijaši nahitavali z kamejnem za Jezušom ili je nekaj drugo f upitniku. Najprije je poštambila kiša, onda pret kraj sine zvezda taman tak nisko na horizontale da niš nevidiš a onda se spusti megla, ne ona prava, orginal, nek ova obična, 40 kilometri visoko i tak da nevidiš pet metri pred sobum. Teške devijacije v sretne čakre i karme. Nemreš dobiti dom zato kaj ti krive, i čudne, stvari pišeju v osobne, vane zleva kak z kabla ali zato moreš dobiti šator. Bez upuctva za zloupotrebu. Gledi cela ekipa v vreču ž "njem" a on gledi ž nje i lepo jem se smeje znutra. Nigde ne piše "put-in-out", "push", "pull" ili druge čudne reči. Veli, da to ni automacki, da ga hitiš on se sam otpre kak na crtiču? I onda su ga oni hitili, v MP3. Šika je došla za dobe, nje 12 je selo v dva Smarte i dojurilo čez kišu kak kišne gliste. Mam je uspostavlen hot xxx video (link) z Maraskum de Mrle Jr. mrli po slivare i bere čas višne čas lubenice, kak stigne. Posle viđenoga Mrki je rekelo da sat da je ovo videl more sreten mreti. Kumek ni bil sreten jel su mu se črni oblaki navlekli nad glavu jel više ni znal ćije penezi više čuva i za koga da zavija. Si na terenu mu nekaj jesu. Ali nisu samo kiša-sunce-megla * želnem Brežanom volu i uživanciju. Takve lepe okrugle stative, zavari pošvasani kak da bi je obleznul ali golmani su za* stvar. Najprije ju ovaj od Markuševca vadi ze se četiri z crte a onda su i si drugi navalili kak mutav na telefon. Nemreš piti, vreme te ubi, ovi si nedaju zabiti... Muzika igra na baterije, na mestu muzike šank, na mestu šanka razno.
 Šika počela ozbilno gristi. Opča mobilizacija po se zaselke oko Petrove cirkve. Čak ni Šebo svojem rengenskem pogledom ni uspel narušiti koncentraciju Tone i Fičeka. Si ovi kaj (za)vise od renomerane igračev na pol lige ostaneju bez igračkoga kadra, a onda drž gače. I jajne stanice. Bole da stradaju jajniki nek glava.
 Čak se i Miško spel ze sve rupe na Čučino oko, elita elite elitine elite je vuz šank hodočastila do igrališča de se bu poklonila sem vekšem nogometnem svecom v selu. Žac je na Ruševec dočaril se kaj je bilo kaj k čemu i kaj je moglo oditi. V zraku se mogel osetiti miris nogometa i prije početka utakmice a bome i kuruze kaj su ju lepice spile. I Čučinoga oka. Utakmica se važe kak sto kil polovnača na dečje nijalke a onda slede mile scene kaj sakomu navijaču zmame osmeh na lice, zasuze oko i gliboki uzdah otmeju gliboko z tela. Da razdragana gomila nosi komad štrika posle faula i pita na teru ga banderu bumo obesili.
 Gruntovčani su uveli smenu B4 v ligu, oni kaj su rekli da više nedu igrali zato kaj ima mlajše. Mlajši teri više voliju, nektere druge stvari. Markuševec skros ozbilno (kak da ono na Lučelnice ni bilo ozbilno, poluvreme..?) ulazi i v zagrijavajne i utakmicu. Sumlivu tišinu narušava samo pritajeni šum, negde v daline kak da se čujeju valovi graševine. A v glave odzvanja pitajne, jel bi smel popiti, još jen, gemišt. Nebi smel, ali bum. Vračam se za dve minute na klizeči za dve minute. Dok ti naleješ ja sem nazat... Činilo mi se da sem videl golmana br. 1 od Gladovca ali na golu je Mika. I Mata se kak golman razočaral v obranu, i stal je v obranu, da jem pokaže. Kak se brani v obrane. Šan-Ku je skoro v napadu. Da je ovo videl Čiro mam bi se kladil na ovakvu kombinaciju. I zgubil.
 Pek je na bolovanju. Boli ga više *. Nema prijnemi "najprije ti onda posle tebe ja il najprije ja onda posle mene ti". Il je jen il je drugi, nema tu filozofije. Mobilizacija solidna, snage mlade, samo kaj je malo problem kaj se igra protiv v.d. domačina kaj isto nemaju takove problemov. Ak Pablo Eskobar i negov narko kartel ne dilaju. I još je jen problem; Štršani su se počeli spominati kak da igraju ženski nogomet ili kak da vodijju dnevnik. To te tak hiti z kolotečine, ubije ti volu i dekoncentrera te kak da bi te negdo suval z nogum vrit dok ješ juvu. Dobro, bar nismo gole videli. Očito šprehica smeta napadu a ne obrane.
 Kaj je ovo bilo? Il je Glavni štab Brda nadišal Los Problemos il spravla obranu od tuče v trsju; makedonske rakete, bosanski VBR-i, mreže, kazetni mamci, minska pola, Pancir S-1, Tor M-1, S-350, Vojvoda i sl. Obadi su konačno našli nekoga da ga se žijeju. (Kumek moj dragi dej ga se žij.) I to kakvoga, kapitalca. Utakmica se trga a da se otprlo samo je curelo. Ja se nadam, neznam zakaj postavlam glupa pitajna i sumlam v lake nade i očite aluzije, i na šanku.
 Veli Supermen, bute nam poslikali golmana, i ne pada mu osmeh z lica kak da je čvaknul vijagru i pol. Reko, sino, kak prvo, jel ti kaj z vidom ne štima il si se v ranu popoldnevku več prišikal, kulko ti mene vidiš. A, kak drugo, kaj bi ja videl, z Tutačem je se, z vana, v redu. Veli, a-a, Tuta ne brani, i ne pada mu osmeh z lica. Naj me klati, nek do brani? Ivica, i ne pada mu osmeh z lica. Teri crni Ivica? Ni crni nek Beli, i ne pada mu osmeh z lica. Gledim je se i nigde ne vidim Slatkoga, neznam jel me * il me još od čera * graševiski il sem preveč švasal bez maske. Reko, pa, de je, nabijem te na ono malo kaj više nemam nek kaj imam, nigde ga ne vidim? Prek, tam de vi stojite. I stvarno, podbočil se z rukami i prek stoji sav v zelenem kak zastava Saudijske Arabije. Reko, jeste vi prodali utakmicu? A-a, i ne pada mu osmeh z lica. Reko, jel more kakovo masovno naslikavajne? Veli Beli, od kuma Mede, da more, da ovekovečimo of povesni moment. Sa je novinarska svita kaj se otpravlala na utakmicu Croatia - New Castle napravila abortus v svojemi plani da bi popratila ovu senzaciju z terum je Mamič odlučil besplatno počastiti se namernike i nazočite. A Mamič kak Mamič, gospon v duše, i telu, đentlmen z manirami, Breška škola Futački smer, odlučil je počastiti Bebe z dvemi komadi. Pokazal je svoje pravo lice, dve ruke (levica ti je bolnica, desnica ti je grobnica), čeličnu narav, dobru čud, oko sokolovo, srce junačko, široke svetonazore, visoko čelo, meku dušu i tvrd... pogled. Veli, glavno da je odojek topel i pijača mrzla a ti me * za nekakov gol teroga se više nigdo ni ne seča. Kaj buš popil, povedaj mam dok sem još tu i pri vole. Žifci me *...
 Da pogledaš rezultat čini se da su obadvoji zabili ili zeti ili raspakerati golmana. Legije došlo - nema do tri pive popiti. Tesari solidni, Mika je i onak leteči kak i Vlado med Obadi. Samo... Ludi zeli zimske drese. Veli, čera je bilo napeto, potrošili su se garniture dresov, samo su ovi ostali. Reko, pak kaj ne odrežete rukave? Veli, šnajderica jem je trudna, nesme se napinati da je nebi vodenak pukel; i odeju dresi. Trpa Pavel, trpaju Tesari, semafor zablokeral, ludi samo pijeju i glediju kak tenis ili rukomet.
 Leptiri su imali sreče igrati kak guske v megle. Bole sreče nisu bili niti Glumci. Povedali su neimenovani posle pobede Šike da sat je Kravarska pot pritiskom, nema bi-nebi, moraš. Ak ne pukneš. Buna igra bez pritiska iako onu kvantitetu z Markuševca teško da moreju ponoviti, 23/25, ak mi oko ne fleksa. Utakmica puna dinamita a stručni stožer ze strane samo podleva z mrzlum vodum da se ne otijde v MP3. Utakmica završava z minimalno minimalnum pobedum tera nosi tri bode i još tjeden dan mira pod Križnem bregom. I 456 verzije utakmice spripovedane v A1 i A2.
 Najte kaj zameriti. Do se još od istine pomogel. Da pijem kolu pišem gluposti.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 03, 2019, 12:37:57 prijepodne
Bezobrazno blatnjave

SUB 3 Bl. Auguslin Kažotić, Lidija
NED 4 18. KROZ GOD. Ivan Marija Vianney, Justin


14. KOLO se igra : Kozjača   3. kolovoza 2019. 15:30 -

Šiljakovina - Dubranec
Ni jenoga mega prijatela kaj je i neodlučeno znal kapitalizerati z par odmerene špičokof f šumu i kuruzu. Ilovača of put ne igra za se nek protiv Šike. Oni nemaju kaj zgubiti a nekomu trebaaaa...

Donji Hruševec - Gornji Hruševec
Hm! Ak Šinovi zgubiju zutra sigurno nemaju golmana ni pod "r". Obadvoji v naletu... teško je bilo kaj napisati. Zavisi jel budu Manekeni večeres zalevali igrališče.

Markuševec - Hotnja
Bebe su Švabom piknule dva ali jem ni bilo dost, jel moreju Limunom više ili mejne ali da jem bu dost? Na prolaz ili dost...

Opatija - Velika Buna
Tigriči i z i bez pojačajna zgledaju šaromigasto. Il jem ide il jem nejde il je ima il je nema il su v šume il su v zdencu. Za razliku od Glumcov kaj preživlavaju drugu mladost. Ranu. Jako ranu. Ranu v MP3. Prvaki v skuplajnu kvoruma, na igrališču.

Kravarsko - Lučelnica
Intimni poset gospođe Mada Faka. Trgajne * reber i zvlačejne belanjkov na debelu slamčicu. Kulko Limuni moreju prehititi navijačov v igrače, ili pol-pol, zovi prijatela i tak bliže. S kem su lani tu igrali? Mene se čini da je bilo čupavo. Kravarska se baš nemre pofaliti z lepem sečajnem na Kozju dragu, ne leži jem. Ili mene * onaj švaba kaj starem ludem skriva stvari.

Pokupsko - Cerovski Vrh
Jel došla doba da Legiju zmasakreraju i Pekovi turbo limači? Nekakov lepi rezultat... 10:9 v gostima. Il samo repriza CER - GOH od lani?

Kozjača - Strezojevo
Kojzača ponori!

Gornja Opatija - Novo Brdo
Derbi na pol puta, ak si ga merimo od Čakanca.

Gladovec ---
Leglo jem kak 100 eura na šanku. Da je bar više ovakve dan...


Cukorškrabica

15. KOLO se igra : Pokupsko   4. kolovoza 2019. 15:30 -

Gornja Opatija - Velika Buna
Crni na Beloga, Mamič nema pandana na druge strane ali zato "2Š" z letami dereju pol Švabof. Prva na pitončiču... Nek bu Bune.

Markuševec - Opatija
Nedela je, most se i Tigriči skupiju. Piton a Limuni v teške kategorije...

Kravarsko - Gladovec
Zavisi kak su Leptiri dan prije išli domom, jel redovnum linijum ili na vučne službe. I jesu Gruntovčani gliboko zavlekli ruku v naftalin.

Lučelnica - Gornji Hruševec
Prvem treba a drugi sigurno "nisu" nabrušeni kak britva.

Cerovski Vrh - Hotnja
Junak na junaka, vites na vitesa, ak se uspeju zbrojiti, obodvojajčano.

Donji Hruševec - Šiljakovina
Ak se več nisu razbelile se žice, bandere i repetitori zmed Šike i Ruševca onda bu odigrana nekakva utakmica. Buduči da ni baš rana mogla bi biti nekava anticiklona i naoblaka v glave z čudnem ishodom. Ne baš prečudna jel Pančo ne brani.

Pokupsko - Dubranec
Samo par reči, kum Zeko i kum Štefek. Ak ni ona, dalko od oka, dalko od... srca.

Novo Brdo - Strezojevo
Hmmm... Jesu Robijaši nadišali krf i jel jem se Miši moreju othrvati. Taktika Markuševec. Ak se Alenko ni vrnul, onda taktika * ga.

Kozjača ---
Oškobacat stadijun.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 03, 2019, 12:39:32 prijepodne
Posle velikoga uspeha prvoga nastavka teri je pogledan više od 25, ne milijonov nek put, sumlam da su nekteri zbavili do kraja da vidiju kak su naši prešli posle predužetkov i penalov, a samo zato kaj ste vi to iskali snimlen je i drugi tal v prigodnem obitelskem pakerajnu. Po akcijske cene, jen prigodni sonderangebot.

Ovo nete gledeli na televizije 2, MNLVG16., 2019.
https://rutube.ru/video/47d561de4606843450f8080b3f293e86/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 04, 2019, 09:12:35 prijepodne
14. KOLO se igra : Kozjača   3. kolovoza 2019. 15:30 -
Šiljakovina - Dubranec 3:1
Donji Hruševec - Gornji Hruševec 2:2
Markuševec - Hotnja 4:1
Opatija - Velika Buna 3:2
Kravarsko - Lučelnica 7:2
Pokupsko - Cerovski Vrh 4:2
Kozjača - Strezojevo 1:0
Gornja Opatija - Novo Brdo 2:0
Gladovec ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 04, 2019, 02:19:31 poslijepodne
Šiljakovina - Dubranec, MNLVG16., 2019.08.03., Kozjača
https://rutube.ru/video/991a85a809fe950e9b2cc89cfdbbef51/

Donji Hruševec - Gornji Hruševec, MNLVG16., 2019.08.03., Kozjača
https://rutube.ru/video/fea6559fa317bba7054437d843a9fc48/

Opatija - Velika Buna, MNLVG16., 2019.08.03., Kozjača
https://rutube.ru/video/9750aed4d1729786f727136369959736/

Kravarsko - Lučelnica, MNLVG16., 2019.08.03., Kozjača
https://rutube.ru/video/cfebc87862f9c81cfec5bae1882a8a77/

Kozjača - Strezojevo, MNLVG16., 2019.08.03., Kozjača
https://rutube.ru/video/30d4219ebb649c2879ae41db093867c3/

Gornja Opatija - Novo Brdo, MNLVG16., 2019.08.03., Kozjača
https://rutube.ru/video/542c624e56940345f891db9c77466533/

Če kaj vidite, dobro, če nevidite, pak dobro. Nekaj kak Gladovec za oblačnoga vremena ili Pokosko za Sveckoga prvanstva. Ali muzika igra...
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 04, 2019, 02:20:46 poslijepodne
Miss July 1963.
Ak bu letošna Liga kakov je bil zajdni Plenum most je bole sem deti culo na pleča i pravac Sedinjene Nemačke Države. Jen viđeniji član Breške nogometne konfederacije bi rekel: katastrofa! Jel bila prejaka anticiklona il mere globalnoga zatoplejna, preveč vitaminov v moje pive, kemija unutar strukture, neprolaznost krize, privatizacija droge, preveč kiše, premalo snega, nestašica suše, predrobna tuča il to kaj je kuruza potirala kak spalena z bedzgove puške rešila bu Komisija za istraživajne droge i sukoba interesa.
... Bil sem tam ali neznam kaj je rešeno; kvantna filozofija. Broj 17 je četiri put zvlačen i tri put vračan f škrlak, Bok čuvaj `brani.
Mokri ti se sir z vrjnem i češnakom za žlicu prijel! Ovo letos je noro da noreše nemre biti, kam nas to bu otpelalo f MP3. Breška transferzala zmed Kojzače i Novoga Brda je friško našudrana, bankine su pokošene, terasa, ak se to more zvati terasum, je pak preširena za par kvadrati; vidi se da su koreni gliboko puščeni na Opčine. Kusa Lajka slobono luta po igrališču a bome žila se čavapof kaj se most ni v životu. Veli Tomekov brat Franc, Tomek je moral za poslom na Branovinu v Gruntovnu pak je malo kesnil, da je čul da bu popevala popularna i poznata pevačica Stela Martinis. Reko, nigdar čul, mene je se van VIS Peri Deri, Čestitarov, Sjene, Maestrala, Psihomodo Popa i Majke kak v megle. veli, je, je, pun je je ju-bi-tu, se hit do hita. Reko, dej reci onda bar 11 pesmi. A, ghmmm, a, hmmm, a, hmmm, nemre se mam baš sat setiti napamet. Reko, dooobro. Okej. A, malaaa... ima i glas i stas, složena kak žepna Venera; pri Pefcu samo najbole. Baš dok se Franc premišlal o širokem repertoaru estradne umetnice na teren je zišla služba tehničkoga održavajna v svem žuja kombajnu. VAR, dostava. Kam da denemo? A, reko, dej, nekam, nekaj, most bi bilo najbole v komenatatorsku kabinu ili VIP ložu. I oni su ga tam zavarili. Onda je Kumek na svem banzeku dopelal se raspoložive nuke. Več se onda videlo da navijačov ne falelo. Scenarij je napisan, glumci su tu, još samo da se to zrežera i kvalitetno snimi i spektakl je tu. Nekaj z muzikum ni štimalo, negdo je počel zaudarati po pokojnemu Mike Đeksonu i Disku 80. Kak da bi goričko staro semišče gledel v 10. epizode "Zvezdane steze". Onda su se posle skoncentrerali i počeli udarati v maratonsko kolo, da boli glava. Ali, baš, ono, da boli glava. Gjalski je bil zadužen za meso. Normalno, do ti bu spekel dobre čevose nek Zagorec. Of put bez kruva nek vu lepinje, ili kojzačkomu somunu.
 Šika je došla i prije od mene, otprli su šank i čekali kak da pre* sudbinu. Ilovača šele samo prethodnicu ali i ona kesni na otpirajne šanka, kaj v nastavku ni poremetilo odnos snage i promilov. Posle dolaziju šprajceri Šike i formeraju na hračkomet od šanka "Šilakovečko korner". Šika bi se zagrijavala ali su je ovi "Manekeni spod metra" potirali sekirami od gola. Kaj v konačnice ni rezultaralo neželenami posledicami po rezultat. A nesmaš jem niš, ni reči, jel neznaš do jem je otec, deda i de se to korejne završava. Da nebi bilo da je negdo otišel pustiti pefcu krf `šumu a više se ni vrnul jel su ga pri obavlajnu toga posla prekinuli medvedi kaj su ga oglobali do kosti. I zatukli sekirami. Ilovača se nikak nemre skoncentrerati, ni Tajsona i Kikija. Štefek prije Urlauba ni prešel čez proces reintegracije i integracije, Šeki kaj got da napravi ni dobro napravil, a, navodno, ga i zajdne dvajs` let * i telepatija, odnosno, slabo mu ide, da ne velim da mu nejde, nikak nemre skužiti kaj ovi drugi misliju, Čič je prelud, * ga srčani tlak i očno zapalenje, igra za jenoga v napadu a za dva v obrane, i nejde, da ga *, a nesme niš reči jel kaj got da veli bu upotrebleno protiv nega. Jedino je Beli uspel zasjati zvezadanem sjajem kaj je dal gol skoro z centra, z 125 metri, šumske mere. "Istrča je, zablista i više ga nije bilo za vidit." Čak je i Žac uspel zakesneti, na pol lige, kaj je uspel kvalitativno i kvantitativno nadoknaditi nadluckemi napori i upirajnem na šankovskem planu. Bil je na koncertu Vitni Hjuston. Po američkem vremenu. Kumi Kiki, Riki, Miki, Moj, Dado, Mrki, Kuki, Koki,.. nemaju milosti za nenapačenu Ilovaču. Mika je samo pital svoju obranu, jel vi kaj štrajkate, jel do osim mene igra ovu utakmicu?
 Neznam kakvu je ova utakmica imala težinu da je napravlena dodatna mobilizacija da bi se izvojevala pobeda i pobolšal status na tablice. Obadi su pripravili i rezervu drugoga poziva, pokupili po selu se dezertere i povratnike z mora, nametali v aute navijačov i za boli i vekši derbi. Z obzirom da je sobota i Šinovi su se lepo potkožili, i z jene i z druge strane crte. Golman w.d. Utakmica v konkurencije za Miss kola. Još da je Marko došel, de bi tomu bil kraj.
 I vuz se nadlucke, nehumane i natprosečne trude, da su skoro ostali trudni, Bebači su se uspeli skupiti za mini-mi. Potrošna na šanku bi statistički kazala drugu sliku ali statistika je žena lakoga morala. Ni morala ali je se tak štelo. Limuni su se još malo potkožili, videli su kaj moreju Bebe protiv Švabof. Dober je straf komu ga je Bok dal, i Ne diraj lava dok spava. Vuz dužno uvažavajne protivnika, utakmica je kanalizerana prema očekivanju nazočne kibicov ali Bebe ne padaju bez počasnoga rafala. Kulko su (se) Limuni spucali na šanku most ni Manekeni neznaju.
 Rekel, i napisal, i za* se. Trebala je to biti, ono, statistička utakmica, predgrupa ili sparing za Kravarsku i Lučelnicu. Ali i jeni i drugi su zagrizli kak deda stari kruv. Posle Markuševca Glumcom se malo kvorum osipal ali još navek dereju večinu Lige z kvantitetum i disciplinum v dres kodu. Tigriči su ostali verni kvalitete, bi oni i kvantitetu, i Vesnu Zmijanac, ali nejde. Sina je malo zabil dojti na utakmicu ali ni zabil rešiti tekuča pitajna. Za razliku od Dube kaj je branil kak za plaču.
 Do bi se nadal, kobiliga kazo. Borba za špicu a takova razlika. Tesari (prekmnogo)brojni, znaju da tu svora puca. Leptiri dopelali kaj je ostalo f selu i pol hampera žuči. Draš je mam počel z Žujum, veli, Pramen mu nejde vuz flizuru, čelstonku. Da se utakmica važe mlajšem hitaju osigurači ali Števa i Mika smirivaju situvaciju jel od ogna se retki pomoreju. A da je ogna bilo, bilo je, bilo bi posla i za mejni kanader. Kak su Leptiriči došli domom bumo denes videli. I čuli.
 Da dojde trener mam ekipa klapa drugač. Kruno šarafi znutra a Bekem zvana. Pek(em) dava sugestije i jenomu i drugomu, putem zaštičene telepacke veze. Legija za nepoznati, dva golmani (premalo), igračef njet. Tu je Hrc, ali... napravil je kaj je sam mogel. Tomo raskrvaril kolena dok je branil svega golmana kaj je branil gol od slaloma Štršanov. Na druge strane bracke veze i nepotizam delaju čudesa. Da zakaže to, Šeki ponori i hiti v višu brzinu. Da padne Šeki štafetu zima Davor. Da Davora demonteraju uskačeju pijoniri maleni. I tak pol vure. Do konačne pobede.
 Pefca jedva našli za slikajne, zgubil se v labirintu publike i pijače. na početku su si si dobri sucem a posle,.. skoro kak na Udarniku v dobra stara vremena da je sudilo nekakvi Rade ili Mile ili... kaj su ga navek ili stukli Kurilovcu ili je bežal prek Zadružnoga prema Vukovine. Ak je dišalo na barut na poluvremenu si je il sam il mu je do od jatakov donesel torbu do ostupne stanice a posle zajdnega fučkajna dejdaliga vudri pravac po oranice v slobodu. A za njem čopor. Robijaši v solidnem sastavu, i ni malo pod dojmom gostovanja, ipak su to profesionalci. Pružaju solidni otpor a bome i pretiju z podmukle kontranapadov. Nesmeš se z njemi opustiti ni momenta. Gjalski brani a Zajec samo gledi, veli, da nejde onda sem dober a sat niti pive. Posle diskutabilnoga starta sudačka jednojajčana komisija seda za VAR i čez Pramen, da se bole i dale vidi, dešifrera situvaciju, tera je poražavajuča za Manekene. Publika spod metra je ponorela, brusiju se sekire, nosiju se štriki, iščeju se lanci. Na su sreču rezultat je još pozitiven tak da netreba zvati miliciju. Onda pak problemi, Robijaši imaju dva penale kaj Gjalski v društvu gospodične Fortune rešava kak bambuču Žuje. Kojzača je spluderala kak Etna, Pefcu je suza skliznula z oka i prek lica se otkopitala f pivu.
 Švabi skoro maksimalni, celu popoldnevku Mamič se fali okolo do got prejde z slikami z Ruševca, novinari ga pelaju na šank da jem dava intervjue kak je opče preživel takve nadlucke napore i jel bi štel napisati knigu "Kako sam branio () Ruševec". Gabi je postal tak grub igrač da to ni za verovati, igrači oko nega samo padaju kak snopi. Žnem sigurno nedu dobili nagradu za fair play. Tuta je nekažneno mogel izvoditi svoje... kontranapade zaklonjen gđum. Kmicum. Mišem je došel pomoči moj Rođni ali ovo večeres je bilo preveč i za bolu ekipu. "Bela noč" Gorne Opatije. I crne slike. Rekel je v prolazu otec od jenoga boksača z Bune dok je v prolazu pogledal ekran, jel ti tu kaj vidiš. Reko, slike - crne kocke, video - crna kocka. Nix.
Najte kaj zameriti. Do se od istine pomogel dok pije kolu. I piše gluposti.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 04, 2019, 11:26:50 poslijepodne
15. KOLO se igra : Pokupsko   4. kolovoza 2019. 15:30 -
Gornja Opatija - Velika Buna 3:2
Markuševec - Opatija 1:3*
Kravarsko - Gladovec 9:1
Lučelnica - Gornji Hruševec 2:1
Cerovski Vrh - Hotnja 6:3
Donji Hruševec - Šiljakovina 1:1
Pokupsko - Dubranec 0:5
Novo Brdo - Strezojevo 3:2
Kozjača ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 06, 2019, 08:50:23 prijepodne
Gornja Opatija - Velika Buna, MNLVG16., 2019.08.04., Pokupsko
https://rutube.ru/video/ee34962c626d0676bb442b4cce24bcd2/

Lučelnica - Gornji Hruševec, MNLVG16., 2019.08.04., Pokupsko
https://rutube.ru/video/1a7ca601775a358f6b49253d6098f446/

Donji Hruševec - Šiljakovina, MNLVG16., 2019.08.04., Pokupsko
https://rutube.ru/video/9b16204431d20941438d4585bfa02659/

Pokupsko - Dubranec, MNLVG16., 2019.08.04., Pokupsko
https://rutube.ru/video/80a9e3bfdbd2ce567b53eafbea62b4c9/

Novo Brdo - Strezojevo, MNLVG16., 2019.08.04., Pokupsko
https://rutube.ru/video/307dd506550feadae7a4a6dddeec1938/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 07, 2019, 11:33:26 poslijepodne
Rani dani Mlečnoga puta
 Čuden dan v čudnem tjednu v čudnem mesecu. Kak je cesta prije bila puna Čehov i Polakov prema Lučelnice, Polaki navalili na Strmi reber kak da je zabadof, tak su jugošvabi okuperali cestu prema Pokoskomu. A mrle li ga mrle. * te i Audi Q7 i 40 na vuru, te *, da te *. I * te autopilot. Na Krušaku pešadija gazi vuz cestu kak da je na Plitvica, posle 2T križajna Pustike-Podvornica mator zletel z ceste, visoka inteligencija parkerala aute v jenu traku a v druge diže mator. Bez trokuta. Prilika za nepriliku. Na Grmulice dva se auti demonterali, matoristi osiguravaju promet i mečeju trokute, saka čast. I onda tak nenormalen dojdeš na Pokosko. A na plaže Švabi glediju kak bi se zagrijavali, dok nekteri šacaju kam bi oralno stovarili tri pive i dvajs` pet bambusov kaj je žuliju od čera. Veliju, Figa, che roba... Mamič šeče gemišt po plaže i zagleda jel bi de bila kakva v ranu dobu raspamečena devica kaj bi mu ga prijela dok ne odleje. Gemišt. Prijela gemišt. Bune ni, jel bi se mogli bez metka zapisati tri bodi. Teško da od tulke Buncov ne baš nigdo došel. Šank linija dela prijevremeno, ladnača jednak, pijača; oče ti se duša smrsti. Kravarska se nacrtala na Kupe još ob pol jedenajst. Trebiju se picajzlini i kujeju se plani. Kojzača je došla oko četvorke, v Smartu. Z gepeka se vadi nekakva siva kutija v tere se nekaj hiče, nekteri veliju da je to frižider, a Šebo iza ekipe hodi z hrđavum sekirum od dve kile omotanum z crnum širokum izolirkum. Veliju neimenovani da je nočni turnir trajal do dve vur. Oko trojke na ulazu v Pokosko tri auti, dva civilni z rotirkami, ili po modernem, z blinkeri, i još nekakvi. Poseli nekakvoga na cestu zmed ove dve z rotirkami; valda je hitil čik ili žvakaču na cestu pak je išče. Zmed "Plaže" i plaže vatrogasci imaju intervenciju. Zmed Pokoskoga i Vojniča samo dva kombiji kaj voziju izbeglice.
 Glumci dolaziju v malo čudnem ali još zadovolavajučem sastavu, težek je den. Ne samo njem. Švabi se končaju jel je bu dost a onda v kralevske limuzine dolazi i spašava stvar preagresivni Gabi kaj svojemi MMA/FC manirami ruša igrače kak prazne flaše. Škojcu ostal novi dres na matoru, valda bu on sad igral. Moral je posegnuti za starum kolekcijum "jesen/zima `70 i neke". Kaj ga ni sprečilo da dregne jenoga. Ali je Crni inputeral tri kaj matematiku vrača na stran Švabof. Mamič stoji, gledi i gušta. A, onda je skužil da mu po jene utakmice ni dost jen gemišt. To je shvačanje rezulteralo izvanrednem posetom šanku kaj je pak rezulteralo z odlaskom dobroga glasa. Otišla pevalica kak od klime. Kak je to da zgubiš dober glas još se bu videlo.
 Limuni su se još pojačali po pitajnu navijačkoga kadra; dober glas dalko se čuje. Pogotovo da se vidiju slike, kaj govoriju kak jezero reči, kak se navija. Ali se zato po pitajnu igračkoga kadra vlečeju kak nastrelani cucek na tri noge. Dobro kaj je Kruz došel k sebe, inače... Moral bi Joža zajti nutre v lov na svoj jubilarni drugi gol. Veliju, više se nebi šteli zvati Kauboji... Nebi ni ja Vesnu Zmijanac ali do mene kaj pita, a i ona je vekša zvezda nek ja. Tigričem se konačno kapitalizeralo pojačajne z ravnoga Kurilovca. Još je jenoga navrgel i Šaki i to je to. Duba malo porival, drugi potšprajcali i voz je prešel čez guduru. A da se ni prevrnul. Kobilica se ni zato žila sena ali je pive.
 Kravarščani su se jedva odnesli od Kupe, stanje je redovno, atmosfera radna. Barbaričani su došli pogledati svoje pulene. I Gladovec je došel pogledati utakmicu. Gladovec desetkovani. Navodno se nekakva igrala. Moral se glavni štab infiltrerati v igračke vode da bi to k nečemu bilo i da bi opče mogli dojti v prigodu za prigodu. Kak se to v i ne tak davne prošlosti pisalo za utakmice ovoga tipa; utakmica je odigrana.
 Tesari su došli naplatiti od nekoga dug z Kojzače a Obadi su se igrum slučaja našli na druge strane batine. Tesari brojni i napaleni, a Obadi kontra. V drugem talu Obadi delaju rošade, Kovač na gol a golman v napad. Stručni stožer tesarov nabrijan a žifci tenki kak žileti. Jako neurozna utakmica.
 Veli Legija, ovo nam bu leži trening. Njem fali jen, Bebam fali jen, brojno stajne taman. Na paperu. Našle bi Bebe još igračev kaj se motaju oko šanka ali ni Kekeca i negve dobre vole. Pavel je negde grezel, i Vinca, i Trpa; više je ni nek je je. Miha je skupil svoj Vod smrti i podelil zadužejna. Još jem se posle pridružil lajnski golman, kaj je fulal Neretvu ali je pogodil most, kaj se negde moralo videti. Da imaš Brigadu "Lako čemo" to obično rezultera z tremi komadi v mreže. Dale su Bebe svoj rekord ali se Legija isprsila z duplo više tak da su se posle mogle slušati pripovesti "Čao, đaci", "Bok, žurim" i "Više sreče iduči put..."
 Več se prije znalo da je ova, denes, biti ili ne biti. Kak je i bila ona čera. Novine kuvaju atmosferu i si su pod dojmom. Nekteri i pod parum. Šika letos, čini se, niš ne prepušča slučaju. Mobilizacija je stalna i brojna a zamene se iščeju nesmilenum žestinum. Most drugi put dojde i Modrič jel mu je baka od Bukovičev. Šinovi su prezenterali novoga staroga golmana, taj letos još ni, ali bu. Pomalo, se v svoje vreme. Sponzor ruli ruke, ne pita za cenu, šou mora biti, Šika mora pasti. Buša slaže figure kak na šahovske ploče, Mrki i Joža bi ali nemreju dojti do reči, gužva je v šesnajstercu i eteru. Kak je predlani Ruševcu, Obadom, selo Turopole tak je Šike sel Ruševec. Prije bi prešla deva čez iglena vuva nek kaj bi zavlekel loptu iza Pavuška. Ali i to se more. Nemre segdo, samo ludi kaj su bili v Maraske na odmoru. Pive su se otprle, štoplini su sfrcali, davaju se dodatne upute do, kaj i de. Još se ni dobro otpilo a Rain Man, čovek kaj je poznat po tem kaj voli posaftane terene, vrača istum merum. Neznaš jel ti selo il ti je preselo. Sat se otpiraju pive na druge strane, ak moreju oni moremo i mi. Traja divovska borba prek terena, z vajnske strane, zmed Sponzora i Buše, obadva na visine zadatka, kak Serena Vilijamka i Martina Higinsova. Letiju serve, pucaju reketi. Nedaju naši, ne popuščaju nijovi. Si se više glediju na suce, z jenem okom na suce, z drugem na šanku. Jel predužil, jel skratil, jel bil faul, jel me lani isto on za dres vlekel a nisi sudil i jel bil gol ili oblečen...
 Ja neznam kulko ti godišni po Nemačke trajaju, Štefek je još tu. Trebal bi i ja, i mi, otijti v Nemačku na godišni. Ovde ti je i godišni radni. I rođendan. *š takov rođendan. Samo kaj se više nikak ne razmeju. In dizen lebenslauf zi musen kenen kroatiš šprehen. Da neznaš jezik normalno da niš ne štima; si kesniju na loptu, ne kužiju kaj on misli itd. Ali, ak jem se trefi il telepatija prebije alkoholne pare onda dobro razigravaš ekipu, z petum, čez noge, nariktaš večinu golov da nebi z levem jajcem fulal i sl. Of neviđeni spektakl su fulali i kum Zeko i Grga ali je zato trejti ešalon Ilovače došel na svoje. Kak i pilar Kiki kaj je bodril svega imenjaka i čas nosil prenosni USB zvučnik, malo ga * opsluživajne ali mlad je, nafčil bu, ak se ne premeni tehnologija, čas klupu, za domom. 17 kol - 17 klupi. Posle moreš doma kino otpreti. Posle žene, deca, šogori, u Kupi me pokupi ak ne poskupi i tak to.
 Novo Brdo suvereno na početku, da je utakmica trajala pet minut dule most bi je ovi stigli. Slavek je skužil da vekši doprinos more dati zvana nek znutra. Pablo Eskobar je sigurno prije utakmice podelil ekipe nekaj od svoje specijalitetov dočem ovi moreju bežati pol vure kak navinuti a da jem opče ne pada, krvni tlak. I Miši su ovu utakmicu svatili ozbilno tak da su se još dodatno pojačali. Pouka "Markuševec v Gladovcu" je dalko dospela. Tam se i Gorna Opatija počela digati da je Crni počel davati gole rafalno. Buduči da utakmica traja tulko kulko traja rezultat je takov kakov je. Ak Miši odlučiju formerati veteransku ekipu obavezno nutre deti Maloga Bucu; po prikazanem još mu voleji ideju "ko vodu piti". I to z levum.
Najte kaj zameriti. Do se još po istine pomogel. Da pijem kolu pišem gluposti.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 07, 2019, 11:35:37 poslijepodne
Buena rakija, kameradi

SUB 10 Lovro dakon; Lovorka
NED 11 19. KROZ GOD. Sv. Kara; Jasna; Suzana


16. KOLO se igra : Cerovski Vrh   10. kolovoza 2019. 15:30 -

Hotnja - Lučelnica
Bože mili, čuda da se dese

Gladovec - Pokupsko
Previše ali, ako i ili. Z obzirom na trend; Štršani.

Strezojevo - Cerovski Vrh
Zavisi do sme a do nesme, koga ima i koga nema. Robijaši, na kredit.

Šiljakovina - Kravarsko
Samo dober nogomet i zabavancija, nam. A oni nek se žifceraju.

Kozjača - Markuševec
Kak i prošle tri. Limunom treba ak očeju završiti, igrački, sezonu v Boriščaku. Za ovo drugo, navijački, o`če ne sumlam. Ak su mogli predlani hodočastiti v Kuče...

Dubranec - Gornja Opatija
Ko je ošo, ko je došo, jel do Gabiju stal na žul da ga of patosera i sl. Kulko su Maminjo i kum Medo, i tata Želko, kadri svoje karme prenesti na ekipu.

Opatija - Donji Hruševec
Rekla bi jena bivša tv starleta; e, sat se *ete. Kulko trebaju imati motiva 8. i 11. na tablice da se ideju kvalitetno nad*? Ak utakmica krene krivem tokom, ili zajde v krivu, rupu, sega bi moglo biti.

Velika Buna - Novo Brdo
A, zajdna. Po glave sija sunce, oblaki oko pasa a po nogami pada kiša. Nekada... Ali sad... A, možda se si iznenadimo.

Gornji Hruševec --- skuplajne kvoruma, za neke druge stvari.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 10, 2019, 10:55:02 poslijepodne
16. KOLO se igra : Cerovski Vrh   10. kolovoza 2019. 15:30 -
Hotnja - Lučelnica 0:5
Gladovec - Pokupsko 2:3
Strezojevo - Cerovski Vrh 8:1
Šiljakovina - Kravarsko 4:2
Kozjača - Markuševec 1:2
Dubranec - Gornja Opatija 3:1
Opatija - Donji Hruševec 2:1
Velika Buna - Novo Brdo 0:3
Gornji Hruševec ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 11, 2019, 01:56:43 poslijepodne
Strezojevo - Cerovski Vrh, MNLVG16., 2019.08.10., Cerovski Vrh
https://rutube.ru/video/307b4109e558c223f31a9937b8e9e32b/

Šiljakovina - Kravarsko, MNLVG16., 2019.08.10., Cerovski Vrh
https://rutube.ru/video/290b052f64550695e83cbd641214eeb0/

Dubranec - Gornja Opatija, MNLVG16., 2019.08.10., Cerovski Vrh
https://rutube.ru/video/bd9e002df5eaa61fc6b2533038450b97/

Opatija - Donji Hruševec, MNLVG16., 2019.08.10., Cerovski Vrh
https://rutube.ru/video/f17f2306a39423572c65fb3516bdba95/

Velika Buna - Novo Brdo, MNLVG16., 2019.08.10., Cerovski Vrh
https://rutube.ru/video/c7edb37c39bdc4a659afa25996b5e8ac/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 11, 2019, 01:57:46 poslijepodne
Đigi bau

ČET 15 VELIKA GOSPA

17. KOLO se igra : Dubranec   15. kolovoza 2019. 15:30 -

Gornja Opatija - Gladovec
Ak se jenem i/li drugem nekaj ne potrga i pomota trebala bi biti jednosmerna. Osim ak Ivica pak ne odluči da bu po Velike meše pral dres...

Cerovski Vrh - Velika Buna
Kaj je negda bilo više nebu. Dve totalne opreke. Ak Legija (ne) hiti pušku v živicu a gače na klin, jednosmerna.

Pokupsko - Šiljakovina
Veli, mi nemamo kaj zgubiti. Veli, mi imamo kaj zgubiti. To su te plemenske veze kaj moreju rešiti utakmicu, i tekuča pitajna na šankiju.

Novo Brdo - Dubranec
Gorni Ruševec - Dubranec, još za NDH, pri "Potočiču malenomu". Ona je bila zajdna, ova ni. Nebuš *el...

Lučelnica - Strezojevo
Ak Eskobarov klan ponori, od praška za pecivo i jačmenoga slada, mogel bi negdo nekoga na * nositi po igrališču. Most je se rešeno ali Robijaši igraju dok lanc ni več tak poderan da se više neda brusiti.

Donji Hruševec - Kozjača
Naj me * !!! Kaj pak!? Am smo to i lani gledeli. Do bu to pak sudil? Kolina i Morina?

Kravarsko - Opatija
Kak se to veli v mem selu, most smo si mi dobri ali si naše ekipe nisu. Kulko je žarafke ostalo vu tem ognu bumo videli.

Gornji Hruševec - Hotnja
Dostojna zapirajna Lige. Mogli bi oni nju ruknuti v komadu...

Markuševec --- na šanku, kulko se ja razmem v medicinu i ak se mene pita.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 11, 2019, 01:59:20 poslijepodne
Citat:
" Stari rimljani su govorili “sve su brda,samo je jedan Vrh” "

Jebomeje!
 Imamo i dokaze i nepopitne činjenice; rekel Gaj Julije Cezar a snimal sin Brut, bil naslov `novina. Istina, Gaj je to malo drugač okrenul ali to je negov problem; " samo jen je Vrh, se su drugo Brda ".

Markuševec - Cerovski Vrh, MNLVG14., 2017.06.24., Novo Brdo (https://rutube.ru/video/1777f0cefb365a3241d9215e396e8ecf/)
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 12, 2019, 03:25:46 poslijepodne
Ogledanomu kojnu ni kaj zubi ogledati
 Kak je des lep i sunčan dan v MP3. Pogotovo `Očiče. Domačini ruliju ruke, veliju, pijača ide kak luda. Najprije su na šanku ordinerale specijalne jedinice konobarov a da su oni dobro šlagerali nazočite posel su preuzele konobarice. Glediš kaj bi, kam bi... Lučelnica počela grupisnje. Veli neminovna statistika da su do pol kola zrustali osem gajbi, osem gajbi(!), pive. Nad tem bi se i Markuševec mogel zamisliti. Kokošar veli, praf zapraf, negov radnik ga je prepovedal, da je dva put skrenul v krivu. Jedva našel Cerovski, a ni prvi put vevo. Obišel Jeberič, Opatiju, skoro postavil štand pri Sv. Roku na Cvetkovičevomu bregu... Spod centralnoga suncobrana, tere domačini veliju da imaju na hitajne, čak su jenoga i v škole otprli, sediju Barber i Iva Spod Brega. To je društvo, z velikum karmum, zame! veli Barber, onak z okola, nam saki put Vincu potiraju van, on je jaki, onda se z lakti... Reko, ak je jaki i onda se z lakti, to su dva pari kobasov da * * *. Veli, a, kulko ti imaš let? Ajd po cigaretline i pivu! I donesem ja tak cigaretline i pivu... Veli, a, kaj si mi cigaretline donesel, am ja ne pušim. Veli mu Iva Spod Brega, po kaj si čoveka poslal to ti je čovek i donesel, kaj sat očeš. A, kaj bum ja sat žnemi, nikak se z škatulum ni mogel pomiriti Barber. Reko,.. gledi,.. tu ti na šaktule z debelemi slovi piše da nemreš ostati truden ak pušiš. Ja sem ti na godišnemu, sigurno ni Iva nema vuvu dobu drugoga posla... A-a, veli Iva a nezna kam bu i kak bu to zišlo. Pak ti potpali a mi bumo dva tjedne sprobavali jel istina to kaj piše na škatule. Veli, a, kaj bi mogli, kaj si? Reko, si, nek kaj, nemo te sat, da ti je najgorje, samoga ostavili. Mi smo humani. Kakvi? Kaj ti to dojde? Reko, da ponami očeju glive rasti... Veli, a, ovo kaj ti snimaš, ak bi ja to mogel videti, da ja baš vidim. Da ja vidim,.. nam saki put Vincu potiraju van, on je jaki, onda se z lakti... Reko, jako teško,.. jel imaš ogna? To ti je više, ovak, kak bi ti ja to, ko tebe, povedal, kak da bi zbaleral, išel raskopati bale a onda išel, pak, te bale na ruke balerat. Veli Iva, am vidiš kuliki je to posel, to su veliki posli, to ni za samo jenoga čoveka, imaš kaj za pripovedati a kamo li za delati.., i nastavi. Nek, mene nekaj drugo *, nemam ja žifcof zato, da vidim... Da nam Vincu potiraju van,.. Kak bilo da bilo, selo još navek stoji ali je tradicija otišla v MP3 krasne. Došle nove lopte, a se su još navek na broju i kaj je još navek najgorje, nijedna ni preluknana. I gacije su zgubile svoju moč i oštrinu. Došli neimenovani izvori i mam da su podigli nos v zrak pitaju; kaj ima za jesti. Reko, da sem ja došel rezali su merlin. Merlin!? Am nismo zajci, kaj bumo stem..? Ide negdo z brega, šepa, sav zamotan v forbante, samo mu nos štrči van. Isti Herman, ali drukčiji. Veliju, kaj je bilo? Ma, čera smo išli z "Dva Jarana", najprije se vu nas zaletel zavoj, onda nas je najprvo trknula bandera pak šuma. BMW slaščikan kak kojnski * posle saobračajke. Pak. Si dolaziju do kioska de inače stojiju novine ali novin niks. Pak de su novine? Če smo si dobri, velimo da su novine na lajne(, kakve lajne pak ni to cucek da je na lajne), a ak nismo velimo da je je odnesel onaj drugi z terem si jednak tak nismo dobri.
 Dok su se Tesari tesali za of odlučujuči meč, kaj odlučiva o mnogočemu i ničemu, Ojtna se spuščala na radnu temperaturu v plitkem ladu brojne suncobranov i samo tu i tam zdigla vuvo da čuje kaj puknuta ekipa spod centralnoga suncobrana trebi. Osim bažula. A bažula je bilo i za izvoz. I bažulinja za pušiti. Kulko je popularen nogomet i Liga na Ojtne govori i sam podatek da su morali odbijati se redom golmane da bi pak na gol malo pustili predlajnskoga golmana Alena. V ovakve konstelacije stvari v kontekst očitoga se postavla mogučnost da pod Cumbulom malo (za)brani i Ilija. V nogometnem defileu i retrospektive. Z druge pak strane stvari Lučelnica ni pustila da se nijovi brojni navableni navijači vrneju domom razočarani, žedni i trezni.
 Gruntovčani su se posložili da jem se pak nebi trfil sindrom Kravarska na Pokoskomu i da je nebi negdo * da su namerno pustili utakmicu. Kak to i tradicija nalaže, zagrijavanje je počelo z pivami. Da nebi trpel kvorum morala se trsiti zvezda jenoga drugoga sela kaj je dopelala najvekšu zvezdu v glevnem sazvežđu naučne fantastike. Štršani su ignorerali saznanje da se Gladovec opasno zagrijava na pivami ali su da se vidi "do je do" počeli dan, i zagrijavanje, z gajbum. Nemreš živeti, zvezda peče, oče te vubiti. I oni su počeli koristiti taktiku "najprije ja a posle mene ti". Sigurno ne radi funkcionalnosti nek se tak more bole popiti. A na druge strane Mata je moral sam popiti tri komade za razliku od Štršanov kaj su ove svoje podelili po pol. Ne bracki nek po pol.
 Rekel je Barber, sad, sad, sad ovi naši igraju. A, "ovi naši" su se jedva skupili, nema do tri pive popiti. Još da tu odbiješ ove jazavčare kaj budu po šume iskali lopte statistika je gorja od Plenkovičeve. Ali ni se tak loše kak se čini. More i gorje. Na kraju prvoga tala je napušča, ne zanavek, jena od najdugovečnije gastarbajterske zvezde na nogometnem polu cerovskoga nogometnoga čuda, ili "kak je Tomo za* i statistiku i propozicije i cug i šefa stanice i čistačicu i dva i pol kilometre štreke". Se se zvezde sele na druge zastave, ostale su samo šahovnice, srpi i čekiči, i zvezda kaj prži se v 16, iako je bliže bilo 17. Neimenovana je zvezda dela v jutro vodu topit za koprive popariti za napoj a onda je otišel `Očiče i zabil za prvotnu akciju. Na pol se utakmice setil za svijne i skoro ga je v kolene odseklo. Dobro ak je del na drva, bu se gaslo, ali ak je na plinu, most ni lonca više ni v komadu. Il mu čovek nebi rekel da je to bil lonec. Na negovo mesto mam povlačiju privatnoga lugara z Jeberiča kaj je baš negde vu tu dobu išel šumum kak Grigor Vitez i zagledal tere bi bukve večeres mogle noge dobiti. Na druge strane stoji kartel Pabla Eskobara z belemi brki i mokremi čubami i koše pene. Predator v semi nastavki je goli * zavo. Oni nemaju kaj zgubiti. Lost case. Kak dvanajst žigosane, samo je ni 12 i nisu žigosani. Nekakvi su drugi, i drugački. A utakmica? Barber je popušil se kaj se moglo popušiti. Samo su još ostali suncobran i leva štumfa ali mu je nestalo novin, da to smota. Legija je puknula jenoga počasnoga, v regularnem talu, se drugo su spucali Robijaši. I pucalo se do dugo v noč.
 Kaj povedati za derbi dana? Kravarska je most malo prekesno došla. Da su došli ob pol jedenajst i da su sobum zeli meter i pol krmenatlinov most bi z te mele i bilo kruva. Ovak su se nasukali na preveč "minute" i "faulov". Šika, posle se ispostavilo, ni bila osakačena za Tonu, čak "yes, little duck". Draš je do pol oglobal škrlak, več je mislil prejti i na tenesice. Kumi načimaju Leptire ali se ovi vračaju i tu se utakmica, nekaj zmed stabilizera i trga. Najvekši je problem bil za Fičeka, on nikak ni nafčen braniti celu (jen hit, starem prepoznat a mladem nepoznat; ja sam devojka sa sela stavi mi ga cela). Il negdo nega il on nekoga, mora, na utakmice. Još ni probal sam sebe, tehnički, iako ni taj zaplet situvacije ni neizgleden. Kumi imaju penalizacije pun kufer ali je golman Leptirov za taj vid posla i tu felu mušterije zaprl "radnju". Ak more z igre - ok, ak nemre - zdravo, doviđenja. A, moglo je.
 Pefci negde bežiju počasni krug. Gjalski se spravla za selačku bunu. Maže cipele `špekom i brusi rogle. Bile su velike šemse da tri Šebeki okitiju Tomekovu ledinu, za silu i četiri. Most i pet. Ali je veliki izbornik rekel ne. Zec je pak zvezda peterca. Tata Brajko je Kumeku otprl pivu, veli, jel buš dale znal i mogel sam. De si ti bil dok sem ja.., mislil si je Kumek ali mu je samo rekel, bum. Veliki Bozanič je skoristil priliku da se ze semi pozdravi, do got je naišel dobro je naišel. Za tu dobu Indijanci z Markuševca su sprobavali eno-ponudu. Kvantiteta zadovolava, kalibar haubica 155, dve litre žive vage. Sad je samo malo problem kak baždariti litru i pol vode na dve vina. Ja verujem da su i to uspeli do zajdne utakmice dok mesec i suze sv. Lovre nisu osvetile teren. A i v nogometu su uspeli. Jedino su, za razliku od, denešnega protivnika a prijašnega domačina, Kojzače seli malo dalko od muzike da jem se gudi na flašu. Ali ni to ni nerešiv problem za pleme kaj se se mejne bavi z nogometajnem a se više z ognenum vodum. Ak neče Muharem k Brdu oče Vrh k Muhamedu.
 Štefeka ni, ali tu je kum Zeko. I Tajson, kaj se spozdravlal z Kokošarom kak da su `54 skupa bili vojske. I Šekiji, cela familija. I Krizni štab. Kikija ni bilo ali treba je pogledati vodostaj na moru pak ak se podigel moglo bi biti da je tam. Il mi oko fleksa. Mamič se samo povlačil po pozadine, veli, * bu mene negdo brojil kulko sem ja popil. Odkad su se Švabi vrnuli z mora nemreju se poloviti kak ni rakova deca. A da je Kiki bil, (do veli da ni?) rastopil bi se na pol kak Snegulica i sedem Kon-Tikijev da je videl kaj i kak  ovi Šekiji delaju i deluju protiv Švabov. Rekel bi Mamič, glavno da je pijača mrzla.
 Ovi Tigriči baš se nedaju na poludomačem terenu * sekomu. Došlo pol sela, dva izborniki, dva autobusi izvanrednoga prevoza komadov. Kakove očeš, moreš birati, bole ti nje nek oni tebe. Ili najprije ti nje a posle oni tebe. Pavušek je pobral pozitivne kritike po selu, si su gledeli prek satelita kak je municijozno branil pak se ni mogel zgovoriti da pak nebi stal na gol. Još nekteri ne veruju da je to bil on. V publike bi skupil još jenu kombineranu ekipu Sinov ali ovo je Velike 6. Na druge strane Dube em ima em ima sreče. I ak te ide ide te.
 Rekli su Robijaši, osim kaj su glumili stupe i rasvetna tela (* bi oni glumili da nisu pobedili) , da se za ovakve terene, da več ne počima Liga raneše, pripraviju dva kompleti lajbekov. Jenem crveni, jenem žuti. Na glave jem deti naglavne lampe, iza poziciju i trokut, naprovo maglenke, na pleče telečak z baterijami i dejdali vudri ga Blaš. Da vidiš nogometa. Pak smo imali situvaciju "Gorni Ruševec - Novo Brdo na Novem Brdu" de si iščeju pravicu a nigdo nevidi ni prst pred nosom. Navodno su Miši pobedili i navodno su Glumci zgubili. Ni jeni ni drugi još neznaju kaj jem se trefilo.
Najte kaj zameriti. Da pijem kolu pišem gluposti. Do se još po istine pomogel.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 16, 2019, 04:21:28 poslijepodne
17. KOLO se igra : Dubranec   15. kolovoza 2019. 15:30 -
Gornja Opatija - Gladovec 5:0
Cerovski Vrh - Velika Buna 3:1
Pokupsko - Šiljakovina 1:6
Novo Brdo - Dubranec 0:1
Lučelnica - Strezojevo 2:0
Donji Hruševec - Kozjača 4:1
Kravarsko - Opatija 5:2
Gornji Hruševec - Hotnja 12:1
Markuševec ---
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 16, 2019, 10:00:24 poslijepodne
Cerovski Vrh - Velika Buna, MNLVG16., 2019.08.15., Dubranec
https://rutube.ru/video/3110c6011fe960112bffd0776362cedd/

Pokupsko - Šiljakovina, MNLVG16., 2019.08.15., Dubranec
https://rutube.ru/video/49b964064dfbba1be30aa21562739cba/

Novo Brdo - Dubranec, MNLVG16., 2019.08.15., Dubranec
https://rutube.ru/video/20b065da9b9a22a8accdce7255471372/

Kravarsko - Opatija, MNLVG16., 2019.08.15., Dubranec
https://rutube.ru/video/83fdab94d0a37562d98d63fc2579b4ff/

Gornji Hruševec - Hotnja, MNLVG16., 2019.08.15., Dubranec
https://rutube.ru/video/6aa22c8eb79e36b85e0835dbcc3d8059/
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 18, 2019, 08:08:47 prijepodne
Proglašenje pobjednika 1 (https://rutube.ru/video/425ec20a393028ada4bd80f31f517f31/)

Proglašenje pobjednika 2 (https://rutube.ru/video/b78aca674e3b1ae6d8cfa4ade4752c8e/)

Isti *, drugo pakovanje, kak milde sorte i king size.
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 18, 2019, 10:27:29 prijepodne
Ovo nete gledeli na televizije 3 (https://rutube.ru/video/e986725c34595a4e59d0720cec608d77/)

Ak neznate kaj bi z vurum svega života, eto rešejna...
Naslov: Odg: 16. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORIC 2019. – MNLVG 16.
Autor: kuntakinte - Kolovoz 20, 2019, 01:44:15 prijepodne
Šumska mera
 A? Nis te razmel... Kulko? 96... Kulko? Nis te čul. 96. Pak se niš nečuje. Dej ponovi. 96! Kaj me *? Kaj me očeš osramotiti? Ja ti radi toga nem mastil ražna i trošil vreme. Najprije 107, pak 115, da nam je ražen pukel, pa 126 i sad si mi dopelal ovo od 96 kil kaj ti zoveš pečenec i očeš da ti to spečem? Si ti točen? Vozi to kam got očeš z dvorišča. Valda te ni do videl da si k mene skrenul. Naj me z tem sramotiti i *. Ak nemaš prave robe... I morali su oni to otpelati na drugi kraj sela v drugu firmu kaj ne pita nek samo dela. Pokosko se letos bu zaobišlo na osnovu višegodišnega osobnoga i kolektivnoga iskustva. To je bila prilika da se poriktaju plani za Vukovinu i Dubranec. Vukovina, meša ob 11, veliju ludi da ima više sveta nek lani, veli kuma da je i na večer bilo svetine, šoping pri Sarage i pomalo domomek pripravlat se za najvekši sporcki događaj dana. Najgorje ti je da imaš dosta časa i ideš se spravlat kak mladenka za venčanje a onda te nekaj obriše z repinum. Taman da buš pošel da za dobe dojdeš i zdriblaš malo Tajsona a onda moraš po selu glumiti socijalnu radnicu i raniti cucke. Ali, ima Boga! Da kesnim ja, kesni i Liga. Veliju na glavnem šanku da suci još nisu ni došli. I oni kesniju 10 minut!? Šta je ovo, kru` te*? Na drugem šanku, "Žacovo korner", vizure, osečaji i činjenično stajne se drastično mejnaju. Suci su na terenu, ali još traja zagrijavajne. Na šanku se se spomrdalo; i Žac i Tajson su zamenili strane, saki stoji z krive strane šanka. Žac posluživa Tajsona a of samo gospocki pomalo škili i nagible. Na terenu još distopije, suci su "halal". Veli, niti kapi alkohola des. Kladili su se po pivu da nedu popili pivu. Dosta, ovak, za* situvacija. Pogotovo da se si počneju z punemi rukami osmikavati vužne. Ali oni su ostali karakter do kraja. Veliju špileri i španeri da bu kletu Grat moral od ove jene štenženice na igrališču napraviti dve da bi si mogli oditi i igrati Pod Cumbulom. Hrvacki je jako za* jezik a i sreča je premeniva forma. Pogotovo da očeš napraviti atmosferu z pokličem; ko je najbolji!? Dok Kravarščani i drugi vičeju kra-va-r-s-ka, ši-la-ko-vi-na, ko-j-za-ča, lu-če-l-ni-ca več se 4 put čulo "BUNA!". I dok got ovi z bine navalivaju na "najbole" ovi odozdola vračaju z BUNUM! Došel Pevec i gledi brek, veli, vidi se da Števe ni doma. Kaj to nisu pokosili, kaj taj grat dela, da su samo ogradili i pustili nutre pure več bi popasle of stolisnik i ove mlade koprive, i zasrale igrališče. Još se nigdar ni trefilo da trajvan ni mogel prejti prek Trga Selačke bune, a bome i čez celo selo, dok traja Preglašejne pobednikof. Do sat. E, "dalje nečeš moči!" Zgleda da su ceste oprane v vruče vode pak su se malo skočile. Veli, bum zval miliciju. Zovi i Svemirske marince i zimsku službu i Zagreb parking i Pentagon... Ak te ovi si uspeju pretirati čez selo prije 6 `jutro imate si pivu. Jenu. Halal. Znalo se trefiti da se ludi sake sedem minut potučeju, milicija još ni došla ni do Sv. Kate a več se moraju vračati v novu epizodu, kaj je samo digalo promet na šanku dok su se mirili, ali toga ima sake iže a kak nebi bilo vane, i prinami. De je blaga tu je i kvara. Znalo se trefiti da negdo mam z kombija flapi na glavu na cestu kaj je samo malo pomutilo bonacu na asfaltu i uzburkalo cestu ali niš prestrašno. Ali toga ima saki dan a danov ima više nek kobasov. Ali da trajvan grezne... To je več v klase "da ražen pukne".
 Dok je Oberkomando Švabof rešaval gumi defekte po šume nogometni stroj je lovil radnu temperaturu. Dok je nogometni stroj lovil radnu temperaturu nekteri su postali tal povesti v momentu da je voda prešla prek nijove zubi. Ti momenti, na žalost, nisu ovekovečeni, a most i jesu. Te materije bu trebala podrobneša analiza v labaratorije. Gruntovčanom več kronično fali krvi i fala * kaj je sezona gotova. Kaj je most i v uzročno-posledične veze ali nis dost pameten za podrobneše analize. Te materije bu trebala podrobneša analiza v labaratorije. Dok pol ekipe Švabov rešava porođajne muke dobro je kaj su se morske nemani vrnule v prvobitni habitus. Kaj se utakmice dotikavle sukladno očekivajnu pri prvem pogledu na teren utakmica je završila očekivano. Ali posle dolaziju problemi z teremi bi se sami Konzilij kaj piše Prepozicije trebal zabaviti do početka iduče Lige, do žif do mrtef. Veli, ak igraš prvu utakmicu, a nisi došel zdoma, išel si pašum i još si se nadelal dilem putem, a nedelaju dučani i prva je pričest oko desete vure na večer, da se pripravi kakov mrzli buffet, nekaj normalno za pojesti ili nekaj za narezati da ludi nedu pomrli ili zamrli od malo pijače. Onda veli kak je pijan. Kak neš pijan da te se * a nemreš si pomoči. Piti ima, jesti nema. Bu ali nema. Jedino moreš pri kokošaru kupiti kuruze za zobajne, ručke od kišobrana za lizati i kisele gliste za jesti. Da nato se vudriš pivu, ili nedaj Bože takovoga greja, gemišt duša ti bu na rit zišla van i potrošil buš dve bale papera, minimalno. Ak opče uspeš dojti k sebe. Ako! I ak celi dan uspeš zijti z živice van. Ako!
 Veli bivša Nula, Tomo oblači se, ni nas dost. Veli Tomo, kulko nas je? Četiri. Z menum? Pet. A, do brani, ja? A-a, Marko. Onda, kulko nas je? Šest. Z menum? Pet. Odi ti lepo u krasan *, i ta tva matematika. Kaj se bum preslačil, dober sem ovak. Kaj igram? Dvojku. Kaj Črnomerec? A-a, Erodrom. Kakov Erodrom, * te drevo bukovo, ovu pijaču treba pod hitno zabraniti... Glumci su dan, v Dubrancu, počeli z gajbum. Vujča je malo niskolebdeči. Slavi se se v 16, veliju, neznamo jesmo pijani il trezni il taman. Morali su se več pomalo narivavati z Robijaši, Gruntovčani i Kravarščani kaj su opasno pretenderali na nijovo mesto v ladu dečjega igrališča, raj za sakoga pedofila. V takove konkurencije matorku i lopatu bi mogel ostaviti ali načetu gajbu pive niti pod "r". Kam oni tam i gajba, pravac igrališče. Čak je na Preglašejnu i gajba vredneša prazna nek puna. Utakmica jem baš nekaj ni sela ali ona je trajala samo pol vure a slavle i prije i posle i još posle i prek četiri županije na mađarske granice, most još navek. Legija je počela pratiti svecke trende, ne svete nek svecke. ( https://twitter.com/Footy_WAGs , nisu naše ali bi mogle biti) Počeli su naručevati i ženske drese z čudnemi broji i registracijami ali... Veli, milo, ak očeš dres moraš i delati. I tak su ju oni poslali na binu da pomota ove supijane elemente breške nogometne kulture, kaj je je delomično i uspelo, ali... Tak su i Štefanki na zajdnem slali žene na Preglašejne pak pogleč de su sat. Veliju, ne puščaj žene na brot. Ta tva lajdica mala kaj pušča na se strane. Da nebi bilo da više ne pušča zato kaj je bluč-bluč.
 Visoko izaslanstvo z plemenitoga Plesa vodilo je delagaciju Štršanov kaj je, čini se, imala velike plane ne za svoj plasman nek za pomotati Šikinoga. Pek je zarolal tajni plan napada da nebi do videl. Kruno znutra sprobava borbenu gotovost novoga Bekemovoga (po)stroja. Repeteraju se tajna oružja zabrajnena po semi nogometnemi konvencijami. Veliju poznavaoci demografske trendov i populacijske politike da su des na Šike ostali samo nepokretni i vatrogasci, zlu ne trebalo. Si su drugi otišli biti talom povesti pri cirkve Majke Božje Snežne mam spod Trga Selačke bune kbr. 1573. Veliju da su čudesa sveta hiže ciganske, veliju da su čudesa sveta reke turopolske, veliju da su čudesa sveta breške nogo*darije ali ni jeno čudo ni bilo ravno onomu da su Joža, Mrki i Buša uparkerali Šiku v sami vr` tablice Bergen Ligen. Se je još otprto, se je halal. Tajni plan je upalil i Štršani držiju za jajca indisponerane Šilakovce ali... Onda prostor nadleče Orbiter z sastava Vatrogasne zajebnice Šilakovske i šele sliku v realnem vremenu nadolazečemu bombarderu B-92 kaj z najvekše visine na granice svemira preciznemi udari z Piraticami i bengalkami remeti koncentraciju, red i ustroj Štršanov, šest put, i postavla Šiku na vodeče mesto breške tablice. Posle utakmice front su nastavili zasipati z istemi i zemalski dalekometni sustavi, haubice, VBRi i druga topnička oružja i oruđa.
 Nemreš ti biti koncentreran na utakmicu ak si celu noč po selu od iže do iže nosil nakolenoga pečenca na drugu i iskal do ga bu. Spekel, ne *. Tak se trefilo Šekijem a da su zišli na teren več su tak omegleli od sunca da su počeli napadati svoj gol a braniti onaj od Novoga Brda. Na domačem terenu obično ni problem za kvorum, am nismo pri Futače, ali je drugi problem v tak važne utakmice (pri)pustiti se kandidate v obor na utakmicu. Miši još navek nisu preboleli kaj jem je kaštiguvan Bruno. Nigdo nezna kaj se tam v kmice događalo. Veliju, most ni bil on, to su nelegitimni uveti, most je negdo drugi slučajno oblekel negov dres, popil jedenajs` pivi i delal rajčulu. Jedva jedvice dregnuli jenoga v cele utakmice, i još bole zakomplicerali stvari. Kak bi se to povedalo, Bože pomozi, srečo uskoči i Zeko potegni.
 Da su Robijaši napustili teška srca i prek * ladovinu prek puta igrališča z brega su se kak medvedi spustili, ili zarolali, Tesari. Da bi si malo zahaklali košaricu. Iako su svesni da su favoriti i da su svoj status na tablice rešili niš se ne prepušča slučaju. Videli su na Cerovskem kaj znači da kartel Pabla Eskobara nadiši krf a svoj pobednički status nemaju nameru rasprodavati samo tak. Kak političari. Utakmica je sudeči po rezultatu završila mirnodopski a saki od protivnikov se zaputil v svoj frtal na okrepu. Tesarom niti gajba ni bila dost za "jenu per kapita" a Robijaši se nisu mogli zdočkati i da je došla "roba" odgrizli su štopline kak `renofke.
 Pavušek je doma ostavil su zidariju, zamešan vandlin žbuke i mešalicu morta da bi se mogel nacrtati na golu Šinov. Brojni šprajceri i lokalpatriocki nastrojeni Ruševlani su skoristili priliku da bi mogli nazočiti ovem velebnem događaju. Niti jednak nastrojeni Kojzačani nisu zaostajali brojem, htijenjem i volum. Najvekše face v jenem i drugem selu su zasele na VIP klup, z tere su prije toga potirale VIP (vrlo interesantne) i JAO (jako angažerane) osobe i kucnuli se z flašami. Ni bilo potrebe da svoja čista lica kališaju z još jenum epizodum suđenja na Lige, iako je to, veliju lani, bole nek voziti kruf po dučane. To je bil znak sucom Halal 1 i Halal 2 da pustiju v pogon breške zveri i beštije kaj su na centru čekale i kosale pene. Od čerašne pive. Iako su si zacrtali da nema odstupanja od crte Panižiči - Gromiči jako je brzo postalo jasno da ima nekaj v one stare latinske da je napad najbola obrana. Zvone se to dopalo kak malomu detetu, upraf me straf kaj bi jem delal da je žmeknula kiša ili zakrkal sneg, a negova nastojanja su pratili i Kalendar i Matej vuz tek jenu nuklearnu bombicu ot Pefca st. Of još, naj, stareši je vt (ko veteran ili mt ko matori). Veliki flek na inače čistu pobedu Sinov meče činjenica da ni suđeno 46 faulov v napadu i 11 v obrane kaj su dekoncentrerani i dehidrerani suci prevideli suditi. A i morali su se paziti i braniti od stalne provokacije kuražne, prifčene i prisilne konobarov kaj su nosili pijaču kak na "ispratnicu u Svetozarevo". Ali, uzalud vam trud j*!
 Kravarska je po običaju na početku Palmotičeve napravila "kravarsko korner" i postavila gajbu i najnu znak "Dalje nečeš moči! Odkad je Armija uzorala drum svi oče da teraju preko našu njivu. Ali nema teranje preko naše oranje!" Malo je problem kaj imaju porođajne muke i zlatni rez tak da su si morali prejti prek nekakve kure za detoksikaciju i onda pak spočetka na porođajne muke i zlatni rez. Na kuru. I detoksikaciju. Dok ni nestalo Detoksikacije. Ostala je samo kura. A, dobra je i ona da ni ničega drugoga. Kak je i medved biral ruške... A utakmica, kaj da se pripoveda, teže a slađe. Mali je probal pomoči Šike ali ni bilo dost kure. Da je bar Đuka tu negde da mu pomore z kurum. Ali Đuka v Latvije pakera danske ribe v danske konzerve. Na jene strane najboli igrač, i to nekaj znači, a na druge najboli golman i najboli strelec; nemreš, teorecki, zabiti a of te bu zdregal, statistički. A ni Detoksikacije. Ostala je samo kura. Stanoviti je Špajo anuleral sa nastojanja ("Bum! Bomba! Pocaj! Sat! Bam!) od Maloga i tu su još zabijale nekakve epizodne uloge ali Tata ni, iako su ga falili da je drugi igrač utakmice (samo prvi se pamte, colonia). Veli, ja jes. Sat nem. I bum. Imam dokaze, ko vas *. I onda su si oni si posle zvadili svoja "Uverenja o ispijanju" od Zagrebačke pivovare i zaputili se nesigurnem krivudavem korakom vuz brek prema iduče postaje križnoga puta zvane "Slažem piramidu".
 Obadi su skoristili priliku da mirno i dostojanstveno pobereju bengalku v glavu... Ne, kaj sem štel povedati, završiju letošnu Ligu. Otpirajne na Ruševcu i zapirajne z Ruševcom, i otpirajne na Ojtne i zapirajne z Ojtnum, čista romantika, apsolutno romantično, fatamorgana. Bebe su rekle, am nismo mi perilki da hitamo pušku v živicu, a i penezi, ekvivalent dve gajbe pive, se daju puno kreativnije skoristiti. Idemo reči, z tulkem kapitalom si glavni Šanki Manijak na šanku. Imaš velike i čudne poduzetničke ideje i projekte tere nigdo ne razme, zato kaj pripovedaš na pijanem jeziku. I moreš dojti domom čez četrtu dimenziju; doma si a neznaš kak si došel. Čez prelo v vremenu. Si te voliju, sem si interesanten, čekaju v redu da te upoznaju, najlepši komadi bežiju od tebe prema fukodromu, trebaš je samo stiči, i pobosti zastavicu. Za samo čarobnu reč "pet glavi". Obadi su se počastili tucetom, da ne velim, pregrštom golov a da nijova muzika nebi trajala do kraja potrudil se DJ Gajdo kaj je rekel da bole da je nekakov miks. Ili da se vudri za kraj jen Ojtnanski drmeš od teroga pucaju grudnaki i gače curiju same. Onda su konačno suci mogli prestati biti halal i postati takbir!, ovaj, take a beer. I oni su si teknuli biru. I neznam kulko su je teknuli i kak su dugo natikavali.
Najte kaj zameriti. Da pijem kolu pišem gluposti. Do se još od istine pomogel.