Tehnika narodu > Sam svoj majstor

Gdje kupiti skafander?

(1/1)

Stjepan:
Prvi Hrvat u svemiru je odlučio nabaviti skafander. Na što ste morate misliti kad kupujete skafander, na što paziti i kako da vas ne nasanjkaju?!


--- Citat: ---A onda se odjednom pojavio cijeli skafander tipa sokol. Prodavač tvrdi, u dobrom stanju. Smola, ne odgovara mi veličina. Osim toga, iz 1975. godine je. Prodavač je iz Moskve, a pravilo na stranici kaže da nezadovoljnim kupcima ne vraća novac. Stari kupci (troznamenkasti brojevi — toliko je stvari prodao?) daju mu po pet zvjezdica: da roba odgovara opisu, isto toliko za komunikativnost i brzinu isporuke. Sa četiri i pol ocijenili su mu isporuku: plaća je kupac.

Nazovimo ga Bing. Pitam ga u kojem je stanju. Brzo shvaća da nisam Amerikanac (i odakle pišem) pa me odmah pita što će mi. Za let, priznajem. Ne kupuj na eBayu, odgovora Bing. To su rabljene i otpisane stvari u kojima više nema smisla ni trenirati u bazenu. Ni sam ne razumije zašto su ludi Ameri za tu kramu sposobni ispaliti po 50.000 dolara, ali ga i ne zanima. Pitaj direktno u Zvijezdi, savjetuje Bing i ušuti.
--- Kraj citata ---

http://blog.vecernji.hr/miroslav-ambrus-kis/2010/01/27/kupovanje-oprave/

Preporučujem odličan blog Miroslava Ambruša Kiša.

http://blog.vecernji.hr/miroslav-ambrus-kis/

P.S. Nije zajebancija, čovjek stvarno leti u svemir. Na par minuta, ali i to je više nego ništa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju