Svakidašnje teme > Sport

Šljakeri (nogometni topic)

<< < (2/18) > >>

Točkica:

Ljudi, fakat ste pretjerali. Oprosti, Sledge, ne želim ti se miješati u posao, ali što je previše - previše je. Ovo više ne vodi ničemu. Toliku količini vrijeđanja i niskih udaraca odavno nisam vidjela.

 :(

Iskreno se nadam da su svi forumaši koji se na ovakav način izražavaju svjesni toga da njihov rječnik najviše i najslikovitije  govori o njima samima.

shaka zulu:


http://sd-polet.hr

Sledgehammer:
Newbie - opomena zbog vrijeđanja!!


--- Citat: Točkica - Rujan 07, 2010, 08:44:49 poslijepodne ---
Ljudi, fakat ste pretjerali. Oprosti, Sledge, ne želim ti se miješati u posao, ali što je previše - previše je. Ovo više ne vodi ničemu. Toliku količini vrijeđanja i niskih udaraca odavno nisam vidjela.

Iskreno se nadam da su svi forumaši koji se na ovakav način izražavaju svjesni toga da njihov rječnik najviše i najslikovitije  govori o njima samima.
--- Kraj citata ---

Točno, Točkice, uz malu digresiju:

1. ja ne spavam na forumu da znam kada se je što desilo - dapače, cijelo popodne i noć sam na poslu, tako da sam ovo sada slučajno vidio. Zato kao mod nisam sam, i

2. i Ti si ta koja je mogla to obrisati i udijeliti opomenu, jer je to i Tvoja dužnost i posao, isto kao i moj I zato mi se ne miješaš u posao, već ne radiš SVOJ...). Imamo iste ovlasti, i ima nas više - baš zato jer jedan ne može stići sve sam.

Pretjeruju, i zato je post obrisan, a Newbie dobio opomenu.

Joža, rekoh ti već za situaciju - nemoj letiti pred rudu bezveze.

Newbie:
A ovo da ih predvodi mladez HDZ-a za to netreba opomena, ha? Pa nek nabroji koja je to mladez kad zna da je to mladez HDZ-a, nek nabroji imenom i prezimenom!

wiseman:
zasto bi trebao dobit opomenu radi HDZ-ove mladezi?

a da imena napisem dobio bi opomenu sigurno.... :P zato cu samo inicijale.. :)

s lijeva na desno prvi red.. J.M. , H.M. ,I.V., M.Š., H.M...
evo jos jedna slika di se vidi da jedan od njih pali pirotehniku... a nazalost ocito hrv zakoni ne vrijede na nasem stadionu.. :(

slike su preuzete sa facebook stranice od Šljakera!
http://www.facebook.com/photo.php?id=4234327&fbid=400237699010&op=1&o=global&view=global&subj=1028948956&id=715174010

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju