Svakidašnje teme > Politika

Znanstvenici tvrde: Hrvatska se za nekoga NAMJERNO PRAZNI...

(1/1)

Opčinar:
Hrvatska se prazni, da bi se napunila strancima (Novi Izrael) . Istim onakvim koji nam sjede u Vladi.
Sve Židov do Židova...
Ja mislim da ovaj puta se neće pjevati "Još Hrvatska ni propala, dok mi živimo... "


http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/znanstvenici-tvrde-hrvatska-se-za-nekoga-namjerno-prazni-uskoro-krece-zamjena-stanovnistva-1158193/

Sledgehammer:
Sve je to maslo ljevičarskih fašista, likova bez sustava vrijednosti, kumrovečkih đaka sa jugoslavenstvom i partijom u pokvarenim mislima, a budale i ovce šute, bulje, gledaju i čekaju da dođu pod nož ili da dobiju nogom u guzicu... birajte opet crvenu, plavu i naranđastu partiju, onda barem nećete biti u nedoumici što vam slijedi. Za raju i fukaru bolje i nije.

Opčinar:
Sve smo to mi sami krivi, što smo dopustili da se Zmija uvuće u sve najvažnije organe države.


Narkoman o vladajućim narkomanima i vampirima: http://www.dnevno.hr/magazin/v-i-p-studio/goran-bare-o-kokainu-u-saboru-zaprepastio-sam-se-i-pomislio-majko-mila-i-takvi-ljudi-vode-ovaj-grad-1158387/

kuntakinte:
Zakaj i kam ljudi ideju - tam de je ugodno živeti.
Nismo (ko, mi) stvorili državu ugodnu za život.

Si zakoni/odluke su donešeni v korist kapitala a protiv naroda/društva i negdo se čudi kaj narod ide..? Ide na bole uvete i plače. Ovde su degraderali se uvete, o plačami da opče ne povedam. Država je odavno prepala samo to još nigdo ni službeno povedal.
Od 20 mil. Rumunjov neslužbeno je je 8 mil. emigreralo.
1 mil. Polakov je otišlo v V. Britaniju, drugi službeni jezik v Londonu je polski. Prošli tjeden je nekakva vekša grupa ludi v Britanije napala, kak bi se to pederski korektno reklo, osobu tera govori polski, sigurno z polskem naglaskom. Polaka, ne.
Da bi UKrajina dobila nekavi kredit od belosvecke kamatarov morali su prijeti 150 000 izbeglic.

Kubik vode 31 kuna, v Sahare bi ju našel jeftineše. Se cene na očigled puziju gore.
Porezi, parafiskalni nameti (zamp, tv pretplata (nit imam tv nit sem se pretplatil)...)
"Polaganje" za otrove, za motorke, "legalizacija", porez na nekretnine, ...
Iživlavanje na narodu.
Asfaltna baza (takoreči) na vodocrpilištu.
Centralizerani sustav grejenja (zakaj je opče centralizeran!? i još ni decentralizeran?) skup tak da ti uvaliju spalionicu otpada z menje otpora ili bez otpora. (Akcija za Turopole se sad zalaže za spalionicu (!!?) il su sad Mostarci?)
HEP dve lete mejna banderu, tek posle intervencije ze Zagreba su ju premenili, trebali su premeniti i kabel i dva put su ga merili ali ga v pet let nisu premenili.
Položiš majstorski ispit za deficitarno zanimanje (to nam kakti treba, moreš si misliti...), država veli da ti bu vrnula del penez ak jem  dostaviš dokumentaciju. Rok za odgovor 10 dan, za isplatu 14 dan. Posle mesec i pol dobiš odgovor da moraš otpreti žiro račun jel oni ne vračaju penezi na tekući račun, za razliku od Porezne. I odbiju ti zahtev, ali ti savetuju (pak) da otpreš žiro jel natečaj traja još mesec i pol i da pak pošeleš papere. I otpreš žiro teri ti ni trebal, teri ti ne treba niti ti bu ikada trebal... I, pogađaš - ne samo da ti ne vrneju peneze, nek ti više ni ne odgovoriju.
Pravosudna mafija, i drugi "partneri" u "projektu", tera je več od slučaja izvlaštenja uspela napraviti komediju...
Zakonodavna mafija, izvršna mafija... Druge mafije... ... ...

Jel bi ti ostal v takve tvorevine..?
Negda sem bil protiv iselavanja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju