Kako će znati? Time što banirani nema mogućnost uvida u inbox?
Ak neko iskopća da mu se šalje privatna poruka preko emaila, a poslije se čudi da mu email nije došel, onda nek se upiše na početnički tečaj PCja. Ili nek mu neka djeca objasne zakaj mu nije došel email.
A pošto svatko može čitati forumske postove, dovoljno je da si opet pročita par svojih zadnjih pa bu svaki bar prosječno inteligentan čovjek skopčal zakaj se to dogodilo.
Ak ni tada nebu skužil kaj je pogriješil, jer smatra da je sve u najboljem redu, onda očito ima poteškoća sa shvaćanjem, ali najkasnije kad mu završi sankcija i kad se opet ulogira i pročita svoje poruke na forumu vidjet će zbog čega je sankcioniran. Eto, na kraju ipak sve bude jasno.
Ovo sam sad iznimno na ovoj temi objasnil jer je to dobro znati i za druge forumaše. Svaka daljnja diskusija se
briše.
Dečki, bojite li se demokracije, glasa javnosti??
Kao prvo mi nismo zmislil ta pravila foruma. Ona su tu bila davno prije nas, tak da to nema nikakve veze sa nama, to su opće poznata pravila.
Kao drugo ta, ili slična pravila postoje na
svakom forumu.
I kao treće, ima dobrih razloga zakaj na nijednom forumu javna diskusija o radu moderatora nije dozvoljena. Onaj koji nema problema sa shvaćanjem može si dobro predočiti kaj bi bilo da to nije tak.
I sad se ti praviš bedast i pitaš o demokraciji i glasu javnosti? Na forumu?
Pročitaj si bolje ono kaj si sam pisal o demokraciji na forumu dok si ti bil moderator. A možeš i koju PP koju si meni poslal u to vrijeme.