Domaće teme > Lokalna politika

SDP u VG

(1/79) > >>

plemenitashica:

--- Citat: brzi - Ožujak 24, 2010, 08:15:28 poslijepodne ---
Što se tiče novosti, sve aktualno i planirano vezano uz SDP VG možete ovih dana pratiti na internet stranici SDP-a Velika Gorica, na www.sdpvg.org  ! (napomena: stranica još nije kompletirana sa nekim fotografijama i tekstovima ali uskoro će se i to riješiti)

Sve će novosti biti na vrijeme objavljene kako bi se zainteresirani mogli uključiti ili prisustvovati događanjima u gradu.

--- Kraj citata ---

Fala Alahu ovaj SDP Velike Gorice. Konačno i to dočekasmo.
Još jednom: www.sdpvg.org
Nadam se da će biti "punjena" unaprijed i bez zakašnjenja.

Vidim na ovim sličicama neke ljude koje, bi se reklo, jako dobro poznajem godinama, a pojma nemam da smoste/su na "istoj valnoj" dužini.
Baš mi je drago. Pozdrav SDP-ovcima.  :) :) :) ;) :) :)

JosipJoža:
Falim te Bože, uslišio si naše molbe i pisanja. ;) ;)
Sve veća konkurencija RVG grupnjaku, to je to, a Turopoljci mahom sve pismeni i internetski povezani građani.
Alati malo tupe al biće dobro za Grad. ;) ^-^

shaka zulu:
To te ja pitam!  O0

Muha:
Bivša tajnica poglavarstva LJubinka Šebetovski koja je poslušno provodila ritoljublje i "odrađivala" posao za Vesnu Fabijančić-Križanić, te nesposobnog Tonina Piculu, zatekao je Zakon po kojem se ukinulo gradsko poglavarstvo.
Shodno tome ostala je bez radnog mjesta. Jadna, više ne spava na sjednicama gradskog vijeće i za to prima  plaću od 13.482,00 kuna.
http://www.rvg.hr/index.php?id=1064
No vrak ne spava, kako je ostala bez prihoda njena drugarica VFK zaposlila ju je po "liniji" u Grad Jastrebarsko, kog mladog gradonačelnika Mihaela Zmajlovića. Po receptu sličnom onom kad su Tonino i VFK zaposlili Borisa Mahača.

Alen:
Meni se nekak čini da je taj tekst nastao najprije zato jer jadna Elizabeta sa svojom srednjom stručnom spremom unatoč visokoj poziciji u uredu gradonačelnika nije dobila povišicu. ;D Kad je kolektivni ugovor potpisivan, onda ga se nisu sjetili analizirati i kritizirati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju