Slobodno > Birtija

Dom po mom

(1/1)

shaka zulu:
http://lilazilla.crozilla.com/
Novi portal za uređenje Vašeg životnog prostora
pokaži svoj dom na lilazilla.com

http://uredidom.com/
Portal za kulturu prostora

http://www.missdecor.blogspot.com/
Dobrodošli na moju stranicu,
želim vam ugodne trenutke u druženju samnom. Zovem se Kristina Duran i stojim iza imena Miss decor. Obožavam teme o interijerima i umjetnosti, radim kao savjetnica za dekoriranje doma i urednica sam u časopisu moja4zida. Ako volite lijepe interijere i tražite malo inspiracije, provedite neko vrijeme u mojem društvu, bit će mi čast i zadovoljstvo dijeliti ideje s vama.

Alen:
http://www.home-designing.com/ ima dosta zgodnih sličica sa idejama za dizajn interijera.

Mlačanin:
http://em.com.hr/moja_kupaonica/naslovna mislim da u ovu temu ulazi i ovaj dio jer se lijepo nadopunjavaju.

shaka zulu:
Walltattoo - neodoljiva tetovaža na vašem zidu
Već dulje vrijeme tražite naljepnicu za zid u svome domu, no one koje pronalazite ne nude dovoljno individualnosti? Iz tog razloga nastao je www.walltattoo.hr, online shop u kojem možete odabrati naljepnice za interijere u mnoštvu motiva, različitim dimenzijama, i što je najbolje - možete birati boje naljepnice, kako bi se ona savršeno uklopila na vaš zid i u željenu prostoriju.

Izbor naljepnica podijeljen je po tematskim skupinama, od arta i prirode pa sve do dječjih i geometrijskih motiva, a za one rječite tu su zanimljive tekstualne poruke. Poklonici naljepnica na zidu osobe su svih generacija, tako da će se u Walltattoo ponudi pronaći ponešto za svakoga.

Dostava je na kućnu adresu, a naljepnice se isporučuju zajedno s lopaticom za montažu koja je jednostavna i traje svega nekoliko minuta.
http://www.walltattoo.hr/

sanjicaa:
Što se tiče uređenje interijera znam da Mirjana Mikulec jako lijepo vodi In dizajn, volim pogledati njene emisije https://www.youtube.com/watch?v=YMhDcBC8FGA&list=PL1lVd48on62vW0x39vcUdxWflliaD8u2H Tražila  sam neku inspiraciju kad sam uređivala kupaonicu pa sam uglavnom dosta savjeta, na kraju i majstora našla na https://www.emajstor.hr/magazin  Ima još dosta portala koji se bave uređenjem interijera i arhitekturom, osobno mi je to super zanimljiva tema jer uvijek nađeš neke nove ideje i savjete kako urediti ili malo osvježiti dom. A opet i to su savjeti stručnjaka što se tiče i kombinacije boja, materijala, svjetla... što osobno sama i ne bih znala tako da stvarno se može naučiti svašta, da ne plaćaš nekog dizajnera. 

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju