Domaće teme > Lokalna politika

Beusova tvornica laži

(1/70) > >>

ulysses:
Za pola sata počinje sjednica Gradskog vijeća i još uvijek se ne zna da li će Barbara Grđan Odrčić biti imenovana za ravnateljicu Pučkog otvorenog učilišta.

Naime, ekipa gradonačelnika Barišića je kompletno zaboravila i upravo je shvatila da Barbara Grđan Odrčić kao gradska vijećnica mora u roku od 8 dana od imenovanja podnijeti ostavku na vijećničko mjesto zbog nespojivosti dužnosti.

Njenom ostavkom otvara se prostor za ulazak Ivana Šukera u Gradsko vijeće koji još uvijek ima većinu u predsjedništvu Gradskog odbora HDZ-a i vrlo je izvjesno da će ga izabrati kao zamjenskog vijećnika koji bi na sjednici 13. srpnja mogao položiti prisegu.

http://www.hns-vg.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=319:rat-u-kui-panika-kod-bariia-panika-kod-ukera&catid=1:latest-news

Šuker se naravno nije vratio u Gradsko vijeće... Bitno da je laž plasirana.

Stjepan:
Ovo nije laž, ovo je kriva pretpostavka od strane HNS-a koji su pogrešno procijenili potez političkog protivnika.

Piše vrlo je izvjesno...

Laž bi bila da se nešto izričito tvrdi. Pretpostavljam da je vama jasna razlika, ali koristite ovo kao povratnu paljbu zbog slučaja Snježana Popović Milić i služba GV.

ulysses:

--- Citat: Stjepan - Srpanj 26, 2011, 08:15:15 poslijepodne ---Ovo nije laž, ovo je kriva pretpostavka od strane HNS-a koji su pogrešno procijenili potez političkog protivnika.

Piše vrlo je izvjesno...

Laž bi bila da se nešto izričito tvrdi. Pretpostavljam da je vama jasna razlika, ali koristite ovo kao povratnu paljbu zbog slučaja Snježana Popović Milić i služba GV.

--- Kraj citata ---

Kao što je tebi jasno da je Beus svjesno lagao i manipulirao, ali imaš potrebu braniti neobranjivo i još jednom dokazati političku "neovisnost" svog foruma.

Kao što si Sledga uklonio sa mjesta moderatora nakon njegove paljbe po Vesni Pusić i Radimiru Čačiću. 

Stjepan:
Ako netko ovdje laže onda si to ti jer Sledge uopće nije maknut zbog razloga kojega ti navodiš.

Po tebi bi forum bio neovisan kad bi puhao u rog u kojega i ti pušeš? Ovdje svaka politička opcija može iznijeti svoje mišljenje, što baš i nije slučaj sa svim gradskim medijima. Ovdje piše i Beus, pišeš i ti i pišu ostali. I nijedna politička opcija ne diktira moderiranje. Ali nema smisla da tebi to govorim jer ti odrađuješ svoju zadaću. :-)

Od svih lokalnih političkih stranaka HNS objavljuje najviše vijesti o događajima na domaćoj sceni. Pri tome su te vijesti žestoko obojene stranačkom bojom i često su u kategoriji toga da predviđaju ono što bi oni htjeli da se dogodi, a ne ono što je realno da se dogodi.

Oni su prvi pisali o sukobu unutar lokalnog HDZ-a što se par mjeseci kasnije pokazalo istinitim i što je tek kasnije izašlo u drugim medijima.

Ne bih se začudio da su i vijest koju si naveo bazirali na svojim željama, ali možda i pokusnom balonu kojeg im je gurnuo netko s HDZ-ove strane (jer su i vijest o sukobu sigurno dobili na sličan način).

Kao što rekoh, ti znaš da to nije laž već loše predviđanje ali zadatak ti je da napadaš i onda po onoj staroj da puno puta ponovljena laž postaje istina i dalje drviš po svojem.

Jaguar:
Vrlo dobro obrazloženo i složio bi se  sa svim.
Činjenica je da su webstranice HNS uredno ažurirane, pune uvijek novih vijesti i događanja, a ni oni nisu idealni ili bezgrešni da koji put i ne pogriješe u svojim predviđanjima i procjenama.

Ali nazvati to "Beusova tvornica laži"  je potpuno smiješno i neozbiljno, u konačnici građani koji prate portale će procijeniti sami a koliko sam imal prilike čuti i vidjeti ta webstranica je vrlo živa i praćena. To govori dovoljno o ozbiljnosti tema koje se na njoj pojavljuju, iako to nekima jako smeta ali na njihovu žalost je ipak tako.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju