Osoblje > O forumgorica.com stranici

Da li je vama stalo do ovog foruma?

(1/10) > >>

Stjepan:
Vidim da me se opet proziva za nerad, pa vam upućujem jedno jednostavno pitanje:

Da li vam je stalo da ovaj forum i dalje postoji?

Odvajam za ovaj forum maksimalno vremena koliko mogu. Ne mogu pročitati sve poruke, niti živim u iluziji da mogu moderirati objektivno i bez greške. Ali ono što znam da u svojem radu nemam nikakve skrivene namjere niti favoriziram ikoga niti ikoju političku opciju.

Neki i dalje pile po starom i udaraju u jednu te istu pjesmu. Iskreno, meni se više ne da ponavljati neke stvari jer neki lupaju i nadaju se da će sto puta izgovorena laž postati istina.

I dosta mi je, ako se ne možemo razgovarati kao ljudi, uvažavajući sugovornike, a ne ponižavajući ih, onda stvarno ovaj forum više nema smisla.

Jednostavno ću napraviti backup baze i ostalog materijala, obrisati sve privatne poruke i podatke i staviti to na raspolaganje svima da mogu pokrenuti forum sa istim sadržajem bilo gdje žele. Pa tko voli nek izvoli.

Mlačanin:
Da, izgleda da bi to moglo nekome i odgovarati? Ali  ako neskromno pogledam jedan dio truda koji sam osobno uložio u ovaj forum, priznajem da mi nije baš dragi tvoj prijedlog. Naravno ne zanemarujem ni ostale vrijedne forumaše , koji su dio svojeg truda i rada također uložili na ovom forumu. Evidentno je da mnogi svojim glupostima i svađama proizvode sasvim krivu sliku, a vjerojatno to rade sa namjerom, jer to je i najlakše.
Napisati nekoliko provokacija na par tema i evo rata, sasvim prozirno i cilj je ostvaren. A uvjeren sam da su svi također prisutni i na drugim forumima, gdje vjerojatno poštuju pravila i ponašaju se pristojno.

Znam da tebe osobno, upravo to njihovo iživljavanje najviše košta, jer nema baš puno besplatnih stvari za održavanje foruma, ovako ispada da se ti brineš o održavanju i financijama, a oni se lijepo za……..!

Sledgehammer:
Stjepane, očito je da dolazimo do toga da nisi u pravu u mnogim stavovima, jer ti se događa ono kaj sam ja i rekao da će se događati. Čudno je i da do sada nisi mogao naći, od toliko članova, apsolutno nikoga tko bi ti odgovarao kao mod ili admin, jer ne možeš postaviti čovjeka koji onda nema nikakve ovlasti ili ne smije niš delati - a to je tvoja vizija ovog foruma. Vrhunac takvog apsurda je bio kada ja kao mod nisam mogao uređivati niti svoje postove - što je manje negoli da sam bio običan član foruma!

Meni je žao ako foruma nebi bilo, i smatram da je tvoja prijetnja kukavički potez, jer je najlakše okrenuti glavu ili ju zariti u pijesak. Moglo je biti dobro, no pritom moraš znati i da se ne smiješ svrstavati niti na jednu stranu, a ti si to radio - podilazio grupici bukača kojima nije pasalo što im se stalo na rep i što više nisu mogli koristiti ovaj forum kao stranački ili kao reklamni plakat za svoje političke ljubimce. I ja sam uložio puno vremena i truda da unesem u njega puno materijala, od viceva pa nadalje, i uređivanja i slaganja postova. No ako je to tvoj odabir - mi tu ne možemo ništa, pokazalo se da je ovakav forum loš odabir ako je u privatnim rukama, a loš je još i više ako je u rukama političara. Olito ovaj narod ne zna dalje od noisa i ne zna ništa napraviti kakio treba, već se unatoč kuknjavi uvijek priklanja onome tko ga tlači, i vlada mentalitet manjeg zla, što je direktan putokaz u propast. Na žalost, ispada da je i obično sudjelovanje u forumu isto takva stvar.

Problem je, međutim, najveći u nekonzistentnom pristupu. Za stvari za koje sam ja bio prozivan - drugi ih najnormalnije prodaju. I onda, umjesto da se - kada ih već vidiš - pozabaviš upravo tim prodanim stvarima, ti ideš baviti se posljedicom, a ne uzrokom. Iako logika govori da ako imaš vremena za jednog - svakako moraš imati i za drugog.

No svejedno, nađi si još jednog za moderiranje i plivaj dalje. Kada te budu otpeljali u Remetinec, budemo ti kupili naranče i išli redovito u posjetu, svakog travnja... ima tamo dobre i nadasve interesantne ekipe, a kako je kod nas trend da ako nisi bio u buksi nisi nikakav faktor za biti bilo što krupnoga u političkom životu Hrvatske, to ti je odlična odskočna daska za berićetnu budućnost... pusti nas da laprdamo, to je najlakši put da dođeš do najelitnijeg zagrebačkog kvarta potpuno besplatno...  O0 O0 O0

BTW, kako da si promijenim natpis ispod avatara?

BobRock:
Evo, da se i ja javim.

Meni je stalo do ovog foruma. Smatram da dobro moderiraš. Sleđu dosta toga dozvoljavaš, ali ponekad ga i kazniš skroz bezveze, ko ovo zadnji put. Nije da nije zaslužio, ja bi ga sigurno češće kažnjavao na tvom mjestu, ali ako neko pogriješi, onda moraju uzrok i kazna biti u direktnoj vezi, i vremenski jedno blizu drugoga. Ali banati ga samo iz razloga jer je po običaju drzak...

No dobro, neću ga previše braniti, da si ne umisli da ga simpatiziram.   ;)

Ja osobno cijenim tvoj trud i htio bih da tako i nastaviš.

A kritičara će uvijek biti, tak da - kaj moreš. Analiziraj kritiku, stavi na vagu, i ak ti se čini bezveze, onda zaboravi. Ak smatraš da kritika ima osnove, onda nauči lekciju i to je to.

Nemoj sad od muhe delati slona.   :)

amarkulin:
Ovaj forum je prilično izgubio na kvaliteti nakon što se pasivizirala većina njegovih pokretača: Alen, Neo, plemenitašica, idelac, točkica... Nemam namjeru s bilo kime polemizirati zašto su se pasivizirali - ali činjenica je da se sve manje može pročitati korisnih tema, i nema više kvalitetnih rasprava. Sve se svodi na podmetanja i prepucavanja oko gluposti. A takav forum stvarno nikome ne treba.

Bilo bi šteta da se ne nastave dobre teme o kućnim majstorima, povijesti, vicevima i još par njih - ali toliko smo toga već nepovratno izgubili na ranijim forumima, da bismo i ovo preživjeli. Stoga je Stjepanova ponuda da ove arhivira iznimno korektna. Tako rade pravi profesionalci, za razliku od prethodnih administratora koji to nisu htjeli, smjeli ili uspjeli napraviti.

Ja sam sudjelovao vrlo aktivno na svim dosadašnjim forumima, napisao daleko najviše postova, ali u zadnje vrijeme stvarno nemam volje ni o čemu pisati - jer će se sve pretvoriti u raspravu o onome TKO piše, a ne o onome ŠTO piše. A to nije smisao nijedne rasprave (osim ako se ne otvori posebna tema o nekom forumašu).

Meni OVAKAV forum neće faliti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju