Svakidašnje teme > Politika

DiEM25 – Democracy in Europe Movement 2025

(1/1)

kuntakinte:
DiEM25 – Democracy in Europe Movement 2025
If you live in Europe there's now a fully democratic & socialist pan-European political party available to join either as a contributing or non-contributing member. Founded by @YanisVaroufakis it represents a chance for Europe-wide solidarity.

Jel iza ovoga Janez "Finger" Vatufakis ili Steve Bannon, "Trumpov križar, bivši ekstremistički savjetnik D. Trumpa, američki provokator koji kruži Europom i okuplja populiste"...?

Sledgehammer:
Ja ne smatram desnicu populistima, dapače je to leftard i libtard bratija puno prije, samo lažu i prodaju dvoličnost, osobito u Americi, ali i kod nas, istina i argumenti ih nisu nikada zanimali, samo tjeranje ideologije i na silu nametanje njihove "tolerancije" (ili mi ili nitko) i "širokih nazora"... bolesnici.

kuntakinte:
Italija: populistički kamp za obuku
Jedan bivši samostan u Italiji se pretvara u obrazovni centar za desne populiste. I bivši savjetnik američkog predsjednika Donalda Trumpa Steve Bannon bi ovdje trebao biti docent. Za mnoge Talijane je ovo skandal, a u susjednom apeninskom selu Collepardo se već formira otpor ovoj ideji.
https://www.dw.com/hr/italija-populistički-kamp-za-obuku/av-48387112

Bannon protiv Sorosa
 27.07.2018
Soroseve zaklade uskoro bi u Europi mogle dobiti oštru konkurenciju. Po uzoru na njih, svoju zakladu u Bruxellesu želi osnovati i Steve Bannon, ali s potpuno drugačijim ciljem.
https://www.dw.com/hr/bannon-protiv-sorosa/a-44836298

Steve Bannon & his allies have leased a monastery in the Italian countryside for 19 years, where they plan to build a school for budding populists and "modern gladiators." But it's ignited protest from locals, who want Bannon to take his right-wing populist agenda elsewhere.
https://twitter.com/OARichardEngel/status/1118265764417503234

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju