Svakidašnje teme > Odgoj i obrazovanje

Odgoj

(1/2) > >>

koko-vg:
http://www.jutarnji.hr/uhicen-zdravko-mamic/1091061/

Naravno, ovo spada u odgoj a i u obrazovanje. Je li tako ?  Naučimo našu djecu, na  koga da se ugledaju. Što će im razne škole i gramatike, matematike zdravstveni odgoji kad ima dosta primjera da se i bez toga može lijepo živjeti ... 

... gnjusno, žalosno, bolesno, pokvareno, da ne velim još što ružnije.   

@Franjo@:
e sad , taj balkanski djijkos, kojem je po ispadima jos samo ravan sadasnji i novi zagrebacki gradonacelnik , kojije u  duetu trebao biti u remetincu vec prije par godina, a dodatni  staz sluziti zajedno u lepoglavi.

danasnjim ispadom izvrsni  direktor svetinje u biti nije rekao nista krivo, svezi ministra prosvjete i sporta, i najveca steta sto i taj njegov pandan nije sjedio istom u policijskom automobili..

da cujemo, da li je ta seljacina koja vlada svetinjoim  ista gora od ministra prosvjete koja naziva kardinala lazovom.

ista ta policija nije uhapsila Stanimirovica , koji se grozio u slucaju slucaja vukovaru ce ciniti isto kao i 91-e.

Sledgehammer:
Policija je dio izvršne vlasti, znači postupa prema onima koje ne štiti imunitet, koji na žalost štiti JOvanoviće, MIlanoviće, i slične antihrvatske elemente... hoće li Milanović odgovarati za iskrivljavanje istine o Domovinskom ratu - isti je, naime, upravo izjavio kako je Domovinski rat bio "GRAĐANSKI" rat, znači da se slaže sa Miloševićem i njegovim idejno-svjetonazorskim agresorskim nasljednicima... i takva spodoba vlada ovom zemljom??

Dok je kretenas koji će glasati za takve, ne treba se nadati da će Hrvatska stati na svoje noge...

BobRock:

--- Citat: koko-vg - Ožujak 15, 2013, 07:11:14 poslijepodne ---http://www.jutarnji.hr/uhicen-zdravko-mamic/1091061/

--- Kraj citata ---
Čitajući komentare ispod te vijesti očito je da ih je puno koji podržavaju tu sirovinu od Mamića, umjesto da se vesele kaj je napokon neko tom primitivcu stao na put. I kaj je "napokon proradila naša pravna država", kak je neko tam komentiral.

Ne znam kaj da mislim, kao da ih se jako puno njih može identificirati sa Mamićem, samo dal je to zbog slične mržnje prema Jovanoviću, ili zbog sličnog primitivnog načina razmišljanja kao kao Mamića?

Niti jedan od ta dva odgovora mi se osobno ne sviđa, jer bi to značilo da smo ili puni mržnje, ili da još uvijek primitivno razmišljamo.

Sledgehammer:
Mi razmišljamo primitivno zato jer nam je forma važnija od sadržaja. Zato smo primitivci (mislim, ne svi, ali ekipa koja podržava sadašnju ili bivšu vlast to svakako je). Mamićev problem, kao i svih nas, je što je istinu reći veliki grijeh u ovoj zemlji, a posebnost je vrhunski dvolično ponašanje naroda koji je najpsovačkiji na svijetu, a zgraža se nad nekime tko to javno veli ili tko ne bira riječi. A siguran sam da je na način kako je to Mamić rekao sve jasno puno većem broju ljudi nego da se zamarao sa nekakvim diplomatskim finjacima i frazama.

Mamić se možda sirovo izražava, ali svakako je vrlo pametan lik, i nadasve sposoban, nešto napraviti i stvoriti, pa i faktor jala ne treba skroz isključiti.

MI smo primitivci jer dozvoljavamo da nas ovakvi vode:

http://tinolovka-news.com/vijesti-hrvatska/43383-je-li-ovo-izdaja-o-kakvom-gradanskom-ratu-trkelja-premijer-milanovic

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju