Autor Tema: Veliki brat u SAD-u počinje sa sve većom agresivom...  (Posjeta: 9224 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 5157
 • Karma: +4/-3
 • Spol: Muški
 • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Veliki brat u SAD-u počinje sa sve većom agresivom...
« : Srpanj 03, 2013, 11:10:04 prijepodne »
http://izbor-news.com/u-sad-u-zapocelo-potpuno-preuzimanje-kontrole-nad-hranom-i-doslovno-svim-resursima/

U SAD-u započelo potpuno preuzimanje kontrole nad hranom i doslovno svim resursima

Još u ožujku 2012. godine predsjednik Barack Obama potpisao je izvršni zakon ‘Nacionalna obrana – resursi pripravnosti’ koji uza sve ostalo, daje federalnoj vladi autoritet nad bilo kojim resursom ili infrastrukturnim elementom u SAD-u, te da ona kao takva ima mogućnost posjedovanja svih resursa i njihove direktne kontrole.

Prema novom nalogu, u budućnosti će najveće američke agencije imati sposobnost da iskoriste, zaplijene ili re-namijene resurse, materijale, usluge i sadržaje koje smatraju potrebnim – što znači da će imati pristup zalihama vode, velikim farmama, skladištima energije, ali i bilo kojem drugom resursu od nacionalne važnosti – pa čak do privatnog vlasništva i svega što ono uključuje.

Agencije preuzimaju potpunu kontrolu

Je li mogućnost oduzimanja nečijeg privatnog vlasništva u bilo kojem trenutku zapravo potvrda doktrine kojom se bavi Obamina administracija? Postoji li mogućnost da zbog ovakvog načina djelovanja američkih agencija građani napokon progledaju i priznaju si da su žrtve totalitarne politike koja postaje sve izravnija?

Još u ožujku 2012. godine predsjednik Barack Obama potpisao je izvršni zakon ‘Nacionalna obrana – resursi pripravnosti’ koji uza sve ostalo, daje federalnoj vladi autoritet nad bilo kojim resursom ili infrastrukturnim elementom u SAD-u, te da ona kao takva ima mogućnost posjedovanja svih resursa i njihove direktne kontrole. Ovaj izvršni zakon daje potpunu kontrolu nad resursima u SAD-u ovim agencijama: Ministarstvu domovinske sigurnosti (Department of Homeland Security), Ministarstvu obrane (Department of Defense), Odjelu za poljoprivredu (Department of Agriculture), Odjelu za rad (Department of Labor), itd. Prema trenutno važećem zakonu, svaka od ovih agencija ima pravo regulirati količinu hrane i svih zaliha koje se nalaze u posjedu građana.

‘Vraćanje javnog reda’

Na koji način je moguće oduzeti građanima njihove zalihe hrane i ostalih potrepština? Američki radijski voditelj Alex Jones ističe kako je moguće primijeniti tehniku ‘vraćanja javnog reda’. U ime ‘vraćanja javnog reda’ predsjednik države može poslati vojsku na ulice koja će na taj način regulirati količinu hrane i ostalih zaliha jer djelovanje pri ovakvoj akciji nema ograničenje. Još 1950. godine u Aktu nacionalne i ratne obrane donesena je odredba koja govori kako nagomilavanje bilo čega može biti zabranjeno.

Pasus 2072

‘Kako bi se spriječilo nagomilavanje, ni jedna osoba ne smije akumulirati više nego što premašuje razumne zahtjeve poslovne, osobne ili domaće potrošnje ili u svrhu preprodaje po cijenama većim od tržišnih cijena, materijala koji su imenovani od strane predsjednika, kao rijetki materijali ili materijali za struju koji bi bili ugroženi ovakvim akumulacijama…’

Prema ovom zakonu, predsjednik Obama može narediti koje materijale (sirovine – hrana, voda, itd.) je zabranjeno nagomilavati u svom domu, osobno ili poslovno. Na taj način, Predsjednik jednostavno može narediti količinu tjedne zalihe hrane (i drugih potrepština na listi), a sve što je iznad te zalihe ‘prelazi razumne zahtjeve osobne potrošnje’ i poslati vojsku kako bi zaplijenila.

FEMA kampovi se slažu u priču

Legalno otimanje onoga što pripada građanima dobiva smisao, ako ga povežemo sa svrhom FEMA kampova. Ovi posebno osmišljeni kampovi za krizne situacije imaju primarni cilj zaštiti civilno stanovništo od potresa, požara, uragana, poplava, virusnih pandemija, terorističkih napada… Isto tako, Savezna agencija za upravljanje hitnim slučajevima (FEMA) može u bilo kojem trenutku kriznog stanja zaplijeniti privatnu imovinu, mobilizirati i rukovoditi vojnim i policijskim strukturama, rukovoditi evakuacijama i smještajem civila. Neki od ovih kampova koji se nalaze diljem SAD-a mogu primiti od nekoliko desetaka tisuća ljudi pa do nekoliko milijuna – a sve u svrhu zaštite ljudi. Koliko je moguće vjerovati u ispravnost ovakvoga djela kraj zabrane i oduzimanja vlastite zalihe hrane i vode, baš kao i činjenicu da se FEMA kampovi, osim u SAD-u i drugim dijelovima svijeta nalaze i u susjednoj nam BIH?
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Opčinar

 • Učim se pisati
 • **
 • Postova: 37
 • Karma: +0/-0
 • Opčinski Nadzornik
Odg: Veliki brat u SAD-u počinje sa sve većom agresivom...
« Odgovori #1 : Veljača 11, 2018, 08:34:09 poslijepodne »
Uskoro će i kod nas biti slična situacija.

Ta evo neki nam dan "naša" vlada, koja inače bi trebala biti u služni naroda a ne stranih agentura-izglasali za ulazak GMO hrane: uvoza a i proizvodnje GMO u Hrvatskoj - http://itv.sabor.hr/video/Glasovanje.aspx?ID=8873  :o :o :o