Osoblje > O forumgorica.com stranici

Ignoriranje

<< < (2/13) > >>

Newbie:
ma nije to mislil, nego di vidi jeli ga ko ignoriral, to odes u svoj profil, izbornik ljevo, skroz dolje.

plemenitashica:

--- Citat: Sledgehammer - Siječanj 06, 2010, 09:33:03 poslijepodne ---Jer ak mene nitko nije do sada ignoriral, onda ne znam koga je... baš me zanima!!   ;)

--- Kraj citata ---

Pa mene, velim vam.

Ali sad vidim da i vi imate znamenku 1.
Do maloprije, kad sam ono pisala niste imali.  :)

Dodatak:

U profilu: Ignore user options i onda u većem pravokutniku pored, imate mogućnost postaviti nickove koje ćete vi staviti u ignore, odnosno ispod piše: These are the members currently ignoring you - i naveden je nick koji je vas stavio u ignore.


Edit: dodatak[/i]

Newbie:
to sam ja treniral na njemu:)

Sledgehammer:
Eto, neki masturbator nickom "probator", čuveni član sa nula postova u četiri mjeseca članstva, očito ne simpatizira moje stavove da takve kao on treba otpremiti jednom skripterskom fusnotom... pa je uložio trud i umjesto u postanje nečeg pametnog (to mu, očito, ne ide), uložio trud u ignore mene... neka, neka, zato sada i ne vidi dok ovo pišem, pa čak nalazim i pozitivnih elemenata u ovoj opciji... a njegov postupak mi samo govori da sam u pravu!!

Stjepan:
Nisi u pravu. A sve i da jesi ova tvoja poruka je neželjeno ponašanje jer vrijeđaš članove foruma.

Da si malo pogledao vidio bi da je probator član koji ima redni broj 2. To je testni korisnički račun koji služi administratorima i moderatorima (svi oni znaju njegove pristupne podatke) da testiraju mogućnosti i funkcionalnosti foruma. Nije dozvoljeno pod tim nickom postanje bilo kakvih poruka ili učestvovanje u diskusijama.

Npr. kad neki korisnik prijavi da ima problem s forumom administratori i moderatori možda neće imati taj problem jer se njihova prava razlikuju. Tada se oni mogu prijaviti s tim korisničkim računom i vidjeti da li se navedeni problem javlja kod običnih korisnika. On je već poslužio nekoliko puta za detekciju i rješavanje problema.

U tvojem slučaju je probator isprobao da li radi ignore funkcija (administratori i moderatori ne mogu nikoga ignorirati).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju