Autor Tema: Beusova tvornica laži  (Posjeta: 168254 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 2881
 • Karma: +0/-0
 • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #285 : Kolovoz 19, 2011, 08:39:16 poslijepodne »
glavonjić jesi (tak sam veliš) ali te očito nisu dovoljno navlekli za vuha kad si vil mali ... mislim da bi se onda pristojnije ponašal, balavac jedan !
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Mlačanin

 • Global Moderator
 • Jezerača
 • *****
 • Postova: 3550
 • Karma: +3/-1
 • Spol: Muški
 • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #286 : Kolovoz 19, 2011, 08:41:56 poslijepodne »

[/quote]

Ne izvlači se sad! Konstantno svojim vrijeđanjem omalovažavaš sve forumaše ovdje na forumu! i prestani već jednom, ideš u offff!!!! 
[/quote]

Dali je ovo tvrdnja ili .....?

Ovo bi trebalo i dokazati. Spomeni barem nekoga koga sam uvrijedio, ili možda tebe. Ako je off, neka Stjepan premjesti.

Ali ti ne možeš samo tako i dalje biti bezobrazan.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Mile car

 • Veteran
 • *****
 • Postova: 544
 • Karma: +0/-0
 • Spol: Muški
 • NEBITAN SI
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #287 : Kolovoz 19, 2011, 10:57:38 poslijepodne »

Onda to nije samo pitanje, kužiš? U tom pitanju je implicitnja tvrdnja, da je GBR inkasiral novce putem odbora. Tako da se u toj rečenici ne pita, da li se jesu ili nisu "inkasirali" novci, nego se od te tvrdnje polazi sa pitanjem "koliko?". Znači pitanje je koliko se inkasiralo, a ne da li jesu ili nisu inkasirali. Muha je siguran da je tako bilo, i to sad putem tog pitanja i tvrdi.

Ajde recimo da ti to nisi odma skužil pa čemo ti to oprostiti. Inače bi izgledalo da se samo praviš mutav i pokušavaš zajebavati ljude na forumu, kaj je spamanje. I (po mojem) kažnjivo.

Ta ista logika vrijedi i za druga pitanja sa implicitnom tvrdnjom:
“…koliko ste novca ostavili za hranu u MON AMYU?...zašto tvoj niti jedan račun za mobitel nije prelazio 1.000,00 kn koliki je bio dozvoljen limit nego su rn-i uvijek iznosili 998,65 kn?

Zato bih molio i ostale forumaše da ne pokušavaju implicitnim tvrdnjama širiti neke takozvane "činjenice" jer su to mogući pokušaji klevetanja i širenja laži, a to se ne bu toleriralo, čak i ako je to obučeno u pitanje.

Hvala.

Lupiš i ostaneš živ. To bi mogao biti ukratko opis tvog pisanja po forumu.
Implicitna tvrdnja pa još u formi pitanja. Moram priznati da je ovo vrlo maštovito.
I uostalom tko si ti da se pozivaš na spamanje i disciplinske mjere?
Ako ti ne paše, ti fino preskoči i ne komentiraj, ako ti paše ti se uključi u raspravu. Ima ovdje tko brine o spamu i ostalim nepodopštinama.
I nisu "takozvane činjenice", jer sama riječ "činjenica" označava nešto stvarno postojano i realno, te samo po sebi nemože biti "takozvano". Lupetat i prosipat se ko kanta sa vodom zaslužuje samo podsmijeh i ništa drugo.
Činjenica je činjenica i ona zaslužuje objašnjenje, a pitanje je pitanje i ono zaslužuje odgovor.
Moram ti priznati da si pokalo počeo uveseljavati forum sa svojim "suvislim" postovima.
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

Offline koko-vg

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 2881
 • Karma: +0/-0
 • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #288 : Kolovoz 20, 2011, 07:48:36 prijepodne »
Bunika se bere, vele, tam negdje u 5 i 6 mjesecu ... ne znam koga su ovi na vlasti imenovali da bude shaman za Veliku Goricu, ali bunika dela svoje ... samo treba čitati na forumu kaj pišu ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline mglavovic

 • Skoro pa pravi član
 • ***
 • Postova: 198
 • Karma: +0/-0
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #289 : Kolovoz 20, 2011, 12:56:10 poslijepodne »
tekst o Beusu koji bi mogao pomoći onima koji prate forum. Izvor je portal politika.hr

Ovo je zanimljiv tekst koji otvara mnoga pitanja tko je zapravo Goran Beus


GORAN(EDHEM)BEUS, NAŽALOST SABORSKI ZASTUPNIK LAŽE I CENZORIRA LOKALNI TISAK U VELIKOJ GORICI

24 Sata je u svibnju objavio da je Ante Kotromanović (SDP) jedini student koji grije saborske klupe. Međutim, otkrili smo još jednog studenta, no iz redova HNS-a, koji još od 1985. godine studira na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a do danas nije došao ni do statusa apsolventa. Riječ je o Goranu Beusu (43 g.). Zanimljivo je da je isti taj Beus, inače dogradonačelnik Velike Gorice, medijima 2004. godine tvrdio da ima visoku stručnu spremu. Nakon što je 2005. godine HDZ u Velikoj Gorici sišao s vlasti, a vlast u Gradu preuzela Koalicija SDP-HNS-HSS-HSLS-HSP, Beus se sam 'degradirao' u apsolventa, da bi ulaskom u Sabor nakon parlamentarnih izbora lani u studenom, priznao da ima tek SSS. No, i sa srednjom strućnom spremom, Beus se deklarira kao, ni više ni manje nego 'suradnik u kulturno-znanstvenim institucijama'. 24 Sata, objavio je inače da je Beus bivši agent UDBE, što on nikada nije zanijekao, ali ni potvrdio. Velikom Goricom dakle drma čovjek sumnjive prošlosti, čovjek koji je sredinom 80-ih godina u Splitu u vrijeme pohađanja Brodograđevne škole prokazivao učenice za hrvatski nacionalizam, te ustaštvo(za što posjedujemo faksimil izjave jedne od učenica), pod mentorskom palicom Ognjena Ignjatovića, budućeg glasnogovornika SAO Krajine. Ne samo što Beus laže o svom formalnom obrazovanju, već govori neistine i o svom podrijetlu, te je, kako vidimo protuhrvatski nastrojen. U vrijeme dok je pohađao spomenutu Brodograđevnu školu u Splitu, deklarirao se kao Srbin. Kasnije si je prezimenu dodao i prefiks Richembergh, ne bi li se pokazao kao pripadnik njemačke nacionalne manjine. No, prema izviješću PP Velika Gorica, ime oca mu je Edhem, što svakako nije njemačko ime, složit ćete se. Dakle, ne samo što u Saboru sjedi zastupnik koji je tajio svoje formalno obrazovanje, moguću suradnju s UDBOM, nego i čovjek koji ni sam ne zna kojem narodu pripada. Nije Ante Kotromanović jedini student u Saboru. Vidimo, ima ih još. I to vrlo zanimljivih. A tek klika oko njega! U goričkom HNS-u ima deklariranih Jugoslavena(Mile Grubišić, član Gradskog vijeća, inače prije dolaska na vlast Piculine klike, radnik u videoteci koji je znao preporučiti mušterijama gay filmove), te shizofreničara (potpredsjednik velikogoričkoh HNS-a, Zdravko Lučić, notorni alkohololičar) i batinaša(Zvonko Knežević, po zanimanju zaštitar).
BEUSOVA CENZURA LOKALNOG TISKA
Goran Beus, sin Edhemov, dotepel se u Veliku Goricu prije nešto više od 10.g. Nakon što su komunisti preuzeli vlast u Gorici, Beus je pokazao svoje pravo lice. Po birtijama koje drže bivše pariške dame, javno govori kako neki Goričani dok je on na vlasti nikada neće dobiti posao. No, naš je Goran i predsjednik Turističke zajednice Velike Gorice, te je nedavno ucijenio urednika jednog lokalnog glasila, da ukoliko se protiv njega napiše bilo kakav tekst(a takvih je bilo u spomenutom listu), love od strane Turističke zajednice više neće biti, u smislu oglašavanja i izdavanja knjiga. Beusov bezobrazluk nije mogla otrpjeti ni dugogodišnja direktorica Muzeja Turopolja, jer joj je dotični smrad kazao kako se treba izdati knjiga o 10 godina rada TZVG-a. S obzirom da TZVG djeluje od 1966. godine, nije jasno kako netko može imati hrabrosti reči da Turistička zajednica u Gorici djeluje tek desetek godina? Sredinom svibnja u 73.-oj godini u Zagrebu je preminuo prvi tajnik tadašnjeg Turističkog saveza opčine Velika Gorica, Anđelko Pehnec. Iako je velik dio svog radnog vijeka proveo na mjestima šefa propagande u Francku, te na tadašnjoj RTV Zagreb, Anđelko je ostavio dubokog traga i na području Velike Gorice. Završivši Učiteljsku školu u Zagrebu, početkom 50-ih godina počeo je raditi kao učitelj u Lekeničkom Cerju. U vrijeme osnivanja Turističkog saveza opčine Velike Gorice 1966. godine, kojeg je osnovao zajedno sa Željkom Horvatom, imenovan je njegovim prvim tajnikom. Kao tajnik Turističog saveza, Anđelko Pehnec je predano radio na svemu što može unaprijediti i povećati turističku potražnju Turopolja i Pokuplja. Inicirao je i radio na urbanizacijama vikend-naselja na Kupi, a najviše će ostati zapamćen po tome što je zaštitio najznačajniji spomenik kulture ovoga kraja-Lukavec-grad, izbacivši tadašnju zadrugu iz Lukavca. Njegov rad svakako će ostati upamćen i po poticanju rada kulturno-umjetničkih društava sa područja Turopolja. Anđelko Pehnec osobito je bio agilan pri organiziranju Fašnika, tako da je zahvaljujući upravo njemu Fašnik u Gorici dobio novi zamah. Iako je posljednjih 14 godina bio u mirovini, pratio je sva kulturna zbivanja na području Grada. Kritički i sa samo njemu svojstevnom lucidnošću pratio je kulturne događaje na našem području. Posebne zamjerke imao je na članove Upravnog vijeća Turističke zajednice, kao i na samog predsjednika TZ-a Gorana Beusa, kojeg je smatrao nekompetentnim, nepismenim i nestručnim. U jednom od posljednjih razgovora s njim, kazao mi je-'kak si Gorica može dozvoliti ovakvu ravnateljicu POU-a (Senka Bulić) i ovakvog predsjednika Turističke zajednice?' Jezik mu je bio oštar i šteta što nije dočekao da u četiri oka porazgovara s Goranom Beusom, predsjednikom TZ-a. A spremao se na to, no nažalost smrt ga je omela u tome. Dokle seže UDBAŠKA ruka? No, čujem da se UDBI polako režu krakovi..............A 'svaka rit dojde na šekret'.
I JA SAM ANTE GOTOVINA I MLADEN MARKAČ! branim svoje.

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7436
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #290 : Kolovoz 20, 2011, 01:27:50 poslijepodne »
Dej datum i link.
Ovo mi ima duvu po naftalinu...
wwwg tablice

Offline Stjepan

 • Administrator
 • Jezerača
 • *****
 • Postova: 1909
 • Karma: +8/-2
 • Spol: Muški
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #291 : Kolovoz 20, 2011, 02:20:43 poslijepodne »
@kuntakinte: a možda je iz vlastite arhive, a ne s weba? :-)

Link je: http://pollitika.com/goran-beus-cenzurira-lokalni-tisak
Datum: 16/07/2008

GBR je odgovorio u komentaru:
Citat:
Izvjesni Zvonko Radiković, koji u slobodno vrijeme koristi nickove s imenima generala američke južnjačke vojske, već je toliko notoran autor najogavnijih laži, šovinističkih uvreda i izmišljenih fantastičnih priča na forumu gradskoga portala u Velikoj Gorici da stvarno nemam ni vremena ni volje komentirati baš svaku bljuvotinu koju već mjesecima izriče na moj račun kako tamo tako i na drugim portalima. To je osobna fiksacija koja se ne javlja kod uljuđena svijeta. Sve ono što je, uz putne naloge koje je naplaćivao od HDZ-a, plasirao u lokalnim medijima pa na koncu nedavno i u Nacionalu tuženo je. Na stranu to što proživljavam zbog te njegove opsjednutosti ja (jer je meni to i u "opisu posla") ali koliko god to zvuči otrcano, moja obitelj, a osobito djeca, zbog njega i njegovih laži ozbiljno trpe prijezir, šikanu glasinama pa i uvrede, ispisivanje poruga i kukastih križeva na zvonu. Kad je moje dijete prvi put došlo iz škole s pitanjem "je li istina da si ti progonitelj i zločinac?" rekao sam: a sad je stvarno dosta. Idemo na sud.
Poznat je i meni slučaj iz Vukovara. Nikad nisam nikoga tužio zbog toga što je o meni pisao ili govorio ali ono što čine Radiković i mjesni gaulajter Šimunović je bolesna, patološka fiksacija.
Takve izmišljotine koje on plasira svojedobno su ljude mogle (a na žalost neke i jesu, recimo Uglješu i Gojka Bulovića) koštati života ili zdravlja. Hvala Bogu da danas više nije takvo vrijeme ali neki ljudi koji informacije primaju u kuloarima ili kavanskim komentarima i pričama doista misle da je to što taj čovjek u četrdesetima, bez dana radnoga staža, govori možda i istina. On znade da svi moji demantiji i reakcije (od kojih se neki protuzakonito cenzuriraju i ispušta se 60% najvažnijega sadržaja, kao u Nacionalu) ne mogu polučiti jednaku recepciju javnosti kao njegove pomno planirane i dirigirano plasirane gadosti.
To je dno dna.
Naravno da me takvi tipovi ne mogu ni zastrašiti niti zaustaviti. Njima je najgora kazna to što sam izabran za zastupnika u Hrvatskome saboru i što tamo ne sjedim zašivenih usta, unatoč trima otvorenim prijetnjama Ivana Šukera da će uništiti i mene i moju obitelj ako ne "začepim". Njih prepuštam svome odvjetniku a ja nastavljam kako najbolje znadem i umijem, svjestan da i ja katkad griješim ali posve otvoren svakome tko me je voljan podučiti da budem bolji.
Goran Beus Richembergh

Od istog autora ima još nekoliko postova: http://pollitika.com/blog/jeb-stuart

Autor uspoređuje Senku Bulić i Josepha Goebbelsa, tako da vam je jasno o kako objektivnim i nepristranim člancima se radi.

Članovi Pollitika foruma (http://ivan-hrvacic.iz.hr/, Željko Peratović http://45lines.blogspot.com/) su tražili i brisanje njegovog članka zbog nenavođenja izvora i dokumenata za članak http://pollitika.com/pohvala-ludosti . Članovi Pollitike su taj članak ocijenili kao srozavanje i neprimjeren članak za stranicu na kojoj se nalazi. Tako da tvrdnja da je izvor pollitika.hr malo na klimavim nogama jer svi mogu objavljivati na tom portalu.

Zanimljivo je i to tempiranje napada na Beusa, dva dana prije izbora (2007.): http://pollitika.com/slucaj-za-eticko-povjerenstvo

Izgleda da HDZ i jataci nemaju pojma da svojim napadima na Beusa postižu kontra učinak. Čak i oni koji mu inače ne bi dali glas bi se mogli predomisliti kad vide ofanzivu od strane HDZ-a na njega. :-) Po onoj staroj narodnoj da je neprijatelj mojeg neprijetelja moj prijatelj.

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7436
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #292 : Kolovoz 20, 2011, 03:38:45 poslijepodne »
Fala,Števa,tak sem si nekaj mislil...Vic z bradum.
Čini se da je ekipa z moja tv gorica našla novo mesto za čvenk.
wwwg tablice

Offline Mile car

 • Veteran
 • *****
 • Postova: 544
 • Karma: +0/-0
 • Spol: Muški
 • NEBITAN SI
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #293 : Kolovoz 20, 2011, 08:33:15 poslijepodne »
Štević, ovo se zove objektivnost
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

Offline koko-vg

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 2881
 • Karma: +0/-0
 • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #294 : Kolovoz 20, 2011, 08:45:39 poslijepodne »
O čijoj "objekivnosti" govoriš ?  Radikovićevoj ili Beusovoj ? S jedne strane pljuješ po Lučiću kao pijancu a s druge ... Radiković je mala beba ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Mile car

 • Veteran
 • *****
 • Postova: 544
 • Karma: +0/-0
 • Spol: Muški
 • NEBITAN SI
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #295 : Kolovoz 20, 2011, 11:33:24 poslijepodne »
Znam da je nekom lakše "uterat" metar u guzicu nego centimetar u glavu, ali da ćeš to baš biti ti, nisam znao.
Pročitaj kome sam rekao da je objektivan. Obratio sam se Stjepanu.
Što se tiče objektivnosti Beusa ili Radikovića, moram priznati da sam ipak na Radikovićevoj strani.
Svaka mu čast imao je petlju i nazvao stvari pravim imenom i prezimenom.
Kakve veze Lučić sad ima sa ovim postovima?
Gospodin Lučić pljuje sam po sebi svojim djelima u alkoholiziranom stanju.
Gorički lik, čije ime izaziva podsmijeh i asocijaciju na pivo ili na cijelu lepezu proizvoda renomirane tvrtke BADEL.
Nadam se da će se cijela ova garnitura kojekakvih likova na političkoj sceni uskoro promjeniti, a i ti sa njima.
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7436
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #296 : Kolovoz 21, 2011, 11:15:06 prijepodne »
Števa je dal link i datum a i odelal posel mesto Glave da ne mora saki tekst posebno koperati;sad su si na istem mestu.Za lubitele lika i dela,jenoga i drugoga.
Kaj se pak petle dotikavle,bilo bi zanimlivo videti kak bi prešel da je "petlal" po Šukeru...  8)
wwwg tablice

Offline Mile car

 • Veteran
 • *****
 • Postova: 544
 • Karma: +0/-0
 • Spol: Muški
 • NEBITAN SI
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #297 : Kolovoz 21, 2011, 06:46:05 poslijepodne »
To misliš na Radikovića ili na Števu?
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

Offline koko-vg

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 2881
 • Karma: +0/-0
 • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #298 : Kolovoz 21, 2011, 07:58:25 poslijepodne »
To kaj ti voliš da ti se porine metar, ostavi za nekog drugog, ne moramo svi slušati tvoje seksualne fantazije ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline kuntakinte

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 7436
 • Karma: +0/-0
 • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Beusova tvornica laži
« Odgovori #299 : Kolovoz 21, 2011, 08:56:11 poslijepodne »
To misliš na Radikovića ili na Števu?
Ak mene pitaš,na Radikoviča i Beusa.
To se više nezna do se skem spomina,dejte se ludi malo zorganizerajte; citat,link,@ i tak to.Kak i sindikalne,vatrogasne i druge veselice;najprije se si skupa spominaju pak 4 i 4,onda 2 i 2,da bi se na kraju saki sam spominal.  :D
wwwg tablice