Osoblje > O forumgorica.com stranici

Statistika

<< < (2/7) > >>

Točkica:

Kad vidim ove statistike imam jednu neodoljivu potrebu:

našem dragom Gradonačelniku šaljem veeeeeliku pusu    i jedan srdačni "bok"    uz iskrenu zahvalu što nam je, ukinuvši onaj stari, omogućio da pokrenemo ovaj novi, stvarno slobodni forum.

Vjerujem da je već primijetio da ovaj forum iz dana u dan ima sve više članova nabrušenih pera i ornih za kvalitetne rasprave, u kojima se i on i njegovi potezi kritiziraju jopš žešće i još nemilosrdnije nego prije. Kad nekome na silu pokušaš začepiti usta, dobit ćeš dvostruko natrag!

Evo ovako:

Naravoučenije svima onima koji slobodnima pokušavaju začepiti usta: "Tko sa vragom (forumom) tikve sadi, o glavu mu se razbijaju!"  

Tur:
Čestitke na odličnim statistikama!  ;)

Vegi:
polefke deca ,polefke, saka čast robotima al zasad meni forum zgledi kak brbljaonica bez suprotstavljenih mišljenja navek  s jednim te istim geslom, a to je svi za jednog jedan za sve z malo trzavica al ne preveć da se nebi ko kome zameril jer ipak se većina zna i si su prijateli ( ak ne stvarni onda virtualni), nekak onak u stilu trla baba lan, pa sad ak je to zadovoljavajuće vama trenutno aktivnima ok, al ja inspiraciju za nekakve ozbiljnije rasprave, jednostavno nemam.Trenutno forum ima jednu jedinu težinu , a to je razmjena informacija med jenom užom cyber grupom građana, ali komentari u smislu pohvala , pokuda i mišljenja građana , barem za sad još uvijek nemaju težinu ko na starom forumu pa makar ovi dripci kaj su ga ukinuli i čitaju se ovo, al ni to to, ak me hoćete razmeti kaj sem štel reći , bute razmeli. Ni ovo nekakva pokuda pokretačima foruma-njima saka pohvala, neg ovo je čisto prezentacija mog trenutnog osjećaja, pak radi toga najte zameriti. Na kraju, moram reći,nažalost, da  imam i osjećaj da i oni časni profi ljudi , koji bi s nami običnim,  običnim moram naglasiti, građanima , mortik i komunicirali ili jesu komunicirali na bivšem forumu,, o koječemu kaj nas muči uz grad,  a vezani su zaposlenjem uz gradske firme, ne javljaju se  ovdje na ovaj forum, mortik i čitaju ( al egzistencija je jedno, a zajebancija s forumom drugo...si mi to razmemo) i se to skupa nekak mi ne daje motiva i inspiracije za pisanje, osim možda eto ovog posta kojim sam im svima skupa želio zahvaliti na trudu i "bivšem (ciber) druženju. Nadam se da će jednog dana i trenutna  ( HDZ) vlast shvatiti da ukidanje  (slobodne) komunikacije i uvođenje iste strogo kontrolirane ( na gradskom portalu) ne vodi ničem dobrom nego aternativnoj ciber komunikaciji koja im dugoročno , s obzirom na čitanost ovog foruma, ma koliko ga službeno ignorirali , ne donosi ništa dobro.

Ak aktualnoj vlasti išta znaći  IP adresa s koje se javljam, bilježe li je mortik?, analiziraju? li promet ili kaj već tak ( bez udbaških fora) onda će shvatiti da sam službeni gradski portal posjetio jedino u svrhu da provjerim jel kaj riješeno sa službenim gradskim forumom , a se one dobre vijesti , kak i za vladavine črlenih tak i sad jednostavno me ne impresioniraju. Bi se reklo se očekivano i po programu...zavisi ko vlada.
@HDZ
I eto na na krajnjem kraju bum rekel da je  smisao mog postojanja na službenom gradskom forumu bio, med sim mojim kasno-satnim bedastoćama i di koji "pametni" post usmjerenja da znate kak vam obični birači dišu i što očekuju,  a sad je ( s ukidanjem službenog foruma) se to otišlo u niži razred, pak ak vam je to tak lepo sad uživajte i budite sami sebi samodostojni, al najte se čuditi ak sem mortik ja ,samo mali ciber pismeni glasač , nekaj napisal, a ak posle ispadne da moje mišljenje djeli i velika većina ciber nepismenih. Hebiga dečki, posljedice bute snosili sami ( i nažalost svi mi građani) , i ak niš drugo bute se veselili kaj ste nas obične glasače ipak v nečemu zadovoljili, al to samo, ak i kada uspijete dovršiti obećanu autocestu, a i onda bu v pitanju jeste li nas stvarno zadovoljili i zato počnite razmišljati z gornjom glavom jer ak smo mi vaši glasači ov put noge raširili , samo zato kaj drugog izbora ni bilo , to ne znaći da bu tak zanavek. Na osnovu svega, primite se pravog obećanog posla uz što manje ovakvih medijskih zajebancija i u njima prisutnih likova. Eto bi vam ja to onak u svom stilu preporučil prek ovog foruma kojeg ionak ne čitate.

fitt:
Ja sam optimista. Mislim da forum bude ponovno dobio na težini i da bude opet važan faktor (zbog čega je uostalom i ukinut). Ovo je malo dijete, treba ga hraniti, oblačiti i odgajati. Ništa nije izraslo u kratkom vremenu pa nebude ni ovaj forum. Ova mala zajednica raste svakim danom i trenutno se nedostatak "suprostavljenih strana" ni ne primjeti. Kak je GBR našel ovdje interes bude bogme i Ante, pa makar i prije izbora..

Točkica:

A gdi jesu oni koji drugačije misle? Mi smo jasno rekli na početku da je novi forum otvoren svima, bez obzirana različitost mišljenja, i da će tek kada se takvi okupe na njemu biti doista argumentirane rasprave.

A oni se sakrili u mišju rupu...  Kaj ih je strah?    Koga? Nas?    ili se ipak boje "svojih"?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju