Svakidašnje teme > Gospodarstvo

Nerealna očekivanja - problem svega?

<< < (2/2)

Mlačanin:
A SDP je super?


Sve gluposti kojima smo zasipani od vrlih mudrih glavica,koje deru kožu s naroda je dobar izbor?


Vlada Zokija je predivna, jel da, Od njegove čvrste ruke stradala je jedino Mirela Holi, koja je imala svoj stav. Nije se pokazala kao dobar uvlakać, pa je morala odjedriti iz stranke i vlade. Ti to nudiš kao alternativu istom ( Jednakom) HDZ-u?


Oni su jednak,i isti, briga za osobni probitak, a tko brine za narod. Davno sam rekao ovdje (prije godinu ili dvije) još nam ostaje samo voda, a sada će i to mudre glavice prodati.


Nema tu nerealnih očekivanja, samo ima nerealnih i gramzivih političara.


Ni sa HDZ-om i na SDP-om mi ne možemo nikud osim u propast,a to je tu, počelo je.
Ja drugo ne vidim, na žalost,koliko god pokušavam ne misliti na to.


Oprosti kvarim ti temu, ne bum više, vidim da je navala.

koko-vg:
Mlačanin, da je došel bilo tko na vlast a ne SDP, nema šanse da vrati sve ono što su nam pokrali  oni koje podržavate vi i crkva. (ZNA SE koga)Očito vam to ne ide u glavu. Nemojte opet krivo tumačiti. Pun mi je kufer i politike, stranaka, crkve a i svih onih koji ližu pete popovima a i političarima.

Sledgehammer:
A ponajviše izgubljenih likova koji samo traže krivce za vlastitu mlitavost i neznanje formirano dnevnim tiskom... koji puše gluposti o nekakvim izmišljenim slobodama, vrijednostima i ljudskim pravima i što je to demokracija... isto govno i SDP i HDZ i svi oni koji ih prate i podupiru, obje verzije su jednako loše i jednako pogubne za Hrvatsku, jer nitko normalan nije valjda očekivao da će ga jedna barba Luka ili Jaca, kao i ini glumci kumrovečke škole, učiti što je demokracije, tržišno gospodarstvo, sloboda ili nešto deseto protiv čega su se 50 godina borili, i zahvaljujuću kojoj borbi i dan-danas imaju sve...

koko-vg:
... kao u jednoj baladi: "... prvo su došli popovi, pa topovi, pa lopovi i čitav svet se izobličio, ispuzali su grabljivci, pa lažljivci i snalažljivci..."

Sledgehammer:
i na kraju je nastao koko, lik koji je sva ta svojstva ujedinio u jednom krhkom tijelu (pardon, telu...)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju