Domaće teme > Lokalna politika

LABURISTI

<< < (3/10) > >>

plemenitashica:
Jako jako volim Laburiste. No, čini se da je ta moja ljubav izvan granica Turopolja.
Kako puno premalo znam (i primjećujem) "naše" laburiste nemam razloga ne vjerovati Stjepanu koji je član IO pa je najbolje upućen u razvoj situacije.
Da, i ja zamjeram onih 4 godine umjesto dvije. I to jako.

Na državnoj razini Laburisti su jedno, ali na lokalnoj sasvim drugo. Dozvolite mi ovaj moj stav, jer jednostavno su  i sve druge stranke (izuzev zna se već kojih) vrlo različite ili ako hoćete pristupačne i nepristupačne na lokalnoj odnosno državnoj razini.
S tom razlikom što se ne podudaraju.

Drago mi je da  Laburisti ostaju "stara cura" ali bi svejedno trebali i morali razgovarati sa ostalim strankama (govorim o lokalnom nivou) odnosno pojavljivati se na događanjima kao gosti. Znam da vas ponekad zovu, ali znam i da vas ne vidim.
A možda sam i u krivu jer zaista ne znam tko čini tih 100 članova, hoću reći ne poznajem ljude.

No, želim svu sreću i uspjeh Laburistima u Turopolju na slijedećim izborima.

PS valjda se sad ne bu našao netko pa napisao "zna se u čiji rog pušeš".  :P

Muha:

--- Citat: ---Ono što ti sada radiš je da širiš FUD (http://en.wikipedia.org/wiki/Fear,_uncertainty_and_doubt). Svima koji i malo razmišljaju i znaju zbrojiti 2 i 2 će jasno zaključiti zašto to radiš i za čiji račun.
--- Kraj citata ---

Stjepane, nije mi cilj širiti FUD, moja radoznalost nije satkana urotama i zavjerama niti je plod nekoga i nečije mašte, budimo realni Laburisti su poznati po Lesaru, starom sindikalnom liscu koji koristi neznanje vladajućih, nezadovoljstvo građana i to artikulira njima na prihvatljiv način,  mene interesira nešto drugo, naime tko su vaši članovi i da li oni mogu sutra preuzeti odgovornost u vlasti?..jesu li dovoljno stručni? imaju li znanja??...meni se nekako čini a i čujem po kuluarima da ste deficitarni u navedenom što je u konačnici vrlo opasno...Stjepane ne prijeti Laburistima opasnost od Turopoljke i njihove nezavisne liste već od strane HNS-a i SDP-a ... Oni su vam neprijatelji, uzimate njihovo biračko tijelo, HDZ-u se hebe, još će vam priteći u pomoć...

kuntakinte:
Do bu z HNSa il SDPa glasal za Žica!? ??? Dej si mira...
Nekaj si baš mislim do bu glasal za Turopolku... Črleni buju za črlene, plavi za plave, jedino su ostali ovi neodlučni (oni, navodno, redovito glasaju protiv vlasti a nezna se za koga buju), ovi "od svetlo sive do tamno črne" i Laburisti.
Nekak mi se čini da se HOP vidi v laburističke 5% (il kulko več vrede na izbore)... Ni bez veze ovo pismo leglo na Turopolku.
Jesu se funkcije rešene v HOPu? Nemreju političari bez politike. Nekam se ovi bivši SDP/Laburisti budu prišmajhlali.

--- Citat: plemenitashica - Veljača 16, 2013, 03:46:57 poslijepodne ---PS valjda se sad ne bu našao netko pa napisao "zna se u čiji rog pušeš".  :P
--- Kraj citata ---
Žena? Kak te ni sram tak pred drobnum decum pisati? XĐ

Muha:


--- Citat: ---kuntakinte
Do bu z HNSa il SDPa glasal za Žica!?  Dej si mira...
--- Kraj citata ---

Kunta, zakaj si tak destruktivan?...prijavi se nan natječaj, pokaži kak bi ti bil društveno koristan...

http://www.facebook.com/Hrvatskiobrtniciipoduzetnici

Jaguar:

--- Citat: Stjepan - Veljača 16, 2013, 02:07:15 poslijepodne ---

Laburisti će radije odabrati ulogu 'stare cure' zbog koje će samozvane ženike zaboljeti glava

--- Kraj citata ---

Stjepane hipotetičko pitanje, ukoliko se eventualno dogodi da Vijećnici Laburista budu presudni za formiranje većine u gradskom Vijeću, za neku stranu će te se trebati (morati) odlučiti, koji kriteriji i što je to presudno kod Laburista za takvu odluku?

Na koncu i "stare cure" imaju pravo na udaju, što se vrlo često i dogodi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju