Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
Svijet / Odg: Treći Svjetski Rat
« Zadnji post kuntakinte Svibanj 21, 2018, 12:06:10 prijepodne »
...Tvrtka "Nord Stream 2 AG" počela je u zaljevu Greifswald pripremne radove za postavljanje cijevi na morskoj dionici plinovoda "Sjeverni tok-2".

...Osim Njemačke, i Finska je izdala sve neophodne dozvole za izgradnju i eksploataciju plinovoda. Pripremni radovi na morskoj dionici "Sjevernog toka-2" u ovoj zemlji već su započeti.

Postupak za dobijanje dozvola u drugim zemljama kroz koje prolazi plinovod, a to su Rusija, Švedska i Danska, odvija se po planu. Kako se očekuje, "Sjeverni tok-2" će u narednim mjesecima dobiti preostale dozvole. Gradnja plinovoda po planu treba početi ove godine.
https://hr.rbth.com/economics/81479-u-njemačkoj-počeli-pripremni-radovi-na-morskoj-dionici-sjevernog-toka-2

-

-US Gives Germany an Ultimatum: Drop Russian Gas Pipeline or Trade War Begins
#politics #europe #germany #tradewar

-Washington forbids Germany from the Nord Stream 2 pipeline with Russia, threatening a trade war. But as a dying empire goes into contortions, Europe is learning to push back.-A plan by the European Union to make direct oil payments to Iran after the US re-imposes sanctions against the country is seen to risk the start of a trade war between Europe and the United States.

-Europe reassures Iran of commitment to nuclear deal without US. The 28-nation EU, once the biggest importer of Iranian oil, hope to boost trade with Iran.

-The big test is whether Europe can devise a viable means of protecting European firms from US sanctions if they trade with Iran, especially with the Central Bank of Iran.  Many EU firms already deterred by existing US sanctions.

-#France is floating European financing tools to bypass U.S. sanction on #Iran (including ideas to use the European Investment Bank, the European Central Bank or ad-hoc instruments to trade)


A, Hrvoje?
Hrvoje je premenil ime v Yowo i premišla si o promene spola, il roda. Rod je očito več premenil.
Il izrod...
Nekaj...

A na Zapadu... se nastoji sprečiti simbioza ruske jeftine radne snage i energentov i evropske tehnike i tehnologije. Rat zmed EU i Rusije bi bil super ali su šah i judo malo zaj* stvari.
Se je više delikventov v razredu.
2
Lokalna politika / Odg: Beusova tvornica laži
« Zadnji post Sledgehammer Svibanj 20, 2018, 11:32:31 prijepodne »
Muljaža na hrvatski način. Čovjek promijenio ime i glasao sam za sebe i ušao u Sabor sa jednim glasom !

Sada je dopresjednik stranke GLAS , koja je ušla u koaliciju sa IDS-om i strankom Pametno (čiji je donator i kriminalna ministrica iz afere Borg - Dalićka)
Prvo mijenja ime i prezime, a onda i nacionalnost... što je sljedeće? Spol?

Na velikogoričkom području 2011. bilo je 109 registriranih Nijemaca, ali za prošle izbore za predstavnike njemačke manjine upisana su samo dva kandidata. A na izborima su dobili - jedan glas! Naime, Goran Beus Richembergh glasao je u Velikoj Gorici i izabrao sam sebe – rekao je koordinator za nacionalne manjine Grada Zagreba Imbro Berkeš!

To u ovoj situaciji znači da je on izabran za predstavnika Nijemaca. Njegova ambicije nisu jasne, poglavito jer njegova prošlost ničime ne dokazuje da je on Nijemac. Njegovo rođeno ime je Emir Tahirović, a otac mu se zove Edhem Tahirovć iz Goražda.

Raspitujući se za Richembergha s predstavnicima Narodnog saveza Nijemaca u RH, koji s Goranom Beusom imaju ne baš dobra iskustva: godinama ih je opsjedao pismima u kojima ih je pokušavao uvjeriti da je potomak stare austrijske grofovske obitelji, no oni su i u razgovoru s Beusovom majkom zaključili da je riječ o sinovim fikcijama. Svojedobno se uključio i u rad Židovske općine Zagreb, no njegov stvarni identitet i tamo je bio vrlo brzo otkriven.

Mediji saborskog zastupnika Beusa prozivaju za protuhrvatsko djelovanje još od srednjoškolskih dana, kada je kod majke živio u Splitu. Tada je prijavio dvije djevojke da su gledale operu “Nikola Šubić Zrinski”!! Optužio ih je za ustaštvo! Inače, taj Tahirović je bio i istaknuti špijun UDBE pod kodnim imenom "Odisej", o čemu postoje neoborivi dokazi i preslike njegovih izvješća i dossiera kod UDBE.

U veljači 2008., kad je već postao saborski zastupnik, lokalni mediji u Velikoj Gorici otkrili su još jednu zanimljivost iz Beusove biografije: lažno predstavljanje. Naime, u stranačkim dokumentima HNS-a on je za sebe napisao da ima VSS, no provjerom na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu utvrđeno je da to nije točno: Beus je studij politologije upisao 1985., no već dvadesetak godina ondje se vodi - kao apsolvent.

Bivši HNS-ovac i dugogodišnji saborski zastupnik Goran Beus Richembergh rođen je 31. srpnja 1965. u Splitu kao Emir Tito. Rođen je u obitelji oca Tiro Edhema i majke Marije Beus. Kao dijete dobiva majčino prezime, a s napunjenih 20 godina dodaje si (izmišlja) njemačko prezime Richembergh.

3
Svijet / Odg: Treći Svjetski Rat
« Zadnji post kuntakinte Svibanj 20, 2018, 12:44:38 prijepodne »
Izrael se ponaša v "svem dvorišču" kak "mad dog", negdo s kem se ne splati tuči.
Hezbolah. Pojave se od nikud i nestanu posle napada, židovi nemaju pojma kaj jem se dogodilo. Da napadnu nijovu bazu, punkt ili sl. si moraju biti vubiti. Ak je negdo preživel dokrajči ga se v bolnice, ak nekoga do tu spada ni bilo i bil je npr. doma, dojde mu se domom i reši ga se doma... Bes pardona z jene i druge strane. Ali oni imaju sasma nekakvu drugu filozofiju života i smrti...

IDF soldier executes wounded Palestinian stabbing attack...
https://youtu.be/tvBH671uoDE

Veli doktor, ovaj još živ, pucajte mu u glavu.

Sat,.. imamo i drugu felu židovov kaj su protiv cionističke politike i države Izrael jel vele da je Bog rekel da židovi nigdar više nesmeju imati svoju državu, da je to protiv Božjega zakona, vole , ili reči.
4
Svijet / Odg: Treći Svjetski Rat
« Zadnji post Sledgehammer Svibanj 19, 2018, 01:19:02 poslijepodne »
Evo ti malo i o Židovima, Hitler je za njih mala beba.

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/1480-ubojstva-goyima-nezidova-su-sasvim-opravdana-tvrdi-izraelski-rabin-autor-najcitanije-knjige-u-kojoj-pise-da-je-u-redu-ubijati-i-nezidovsku-djecu

 'Ubojstva goyima (nežidova) su sasvim opravdana', tvrdi izraelski rabin autor najčitanije knjige u kojoj piše da je u redu ubijati i nežidovsku djecu!

'Ako oni (Palestinci) ne stanu nakon što mi ubijemo 100 njihovih ljudi, tada moramo ubiti 1.000. Ako oni ne stanu nakon što mi ubijemo 1.000 tada moramo ubiti 10.000., pa čak i milijun Palestinaca. Koliko god ih treba ubiti, da bismo ih zaustavili.''

Svakoga dana nalazimo na sve više dokaza o ponerizaciji društva (utjecaju psihopata na društvo), iako medijski oligopol koji kontrolira 95% medijskog prostora i te kako pazi da nam se ne serviraju negativne vijesti iz države Izrael, osim ako su za takvo što krivi Palestinci.

Na svjetlo dana izašla je i knjiga 'Kraljevska Tora' koju je napisao rabin Yitzhak Shapira. Njegova knjiga vrvi opravdavanjima ubojstava 'goyima' nežidova. On piše kako takvo što uopće nije kažnjivo jer stari rabinski izvori i Tora koju je napisao sam bog Židova objašnjavaju kako se Židovi trebaju braniti te trebaju uništiti sve one koji nisu njihove vjere, čak i djecu jer takva djeca uopće nisu nevina, nisu Židovi i ne priznaju židovske zakone i vjeru. Knjiga je nedugo nakon publikacije postala hit i najčitanija knjiga u državi Izrael. Između ostalog Shapira je napisao u svojoj knjizi:

''Ako ubijemo goyima (nevjernika) koji je griješio ili koji je prekršio bilo koju od sedam Noinih zapovijedi, a nama je stalo do božjih zapovijedi – tu nema ništa loše s ubojstvom''.

Nakon što su se neke organizacije za obranu ljudskih sloboda i civilnog prava pobunile protiv Shapirinog pisanja on je izjavio: 'Ubojstva goyima su sasvim opravdana od strane Tore i Talmuda.' (op.a. od Talmuda da, ali od Tore zasigurno ne). Nedugo nakon objave ove knjige u Jeruzalemu su se skupili svi najvažniji izraelski rabini kako bi ga obranili smatrajući da je Shapirova knjiga odraz pravednosti iz Tore, te da bi Izraelci trebali pratiti ono što im Tora govori.

Iako su se protiv Shapira podigle liberalne osobe u Izraelu, činjenica je kako mnogi rabini dijele njegova stanovišta. Branili su ga i rabini poput Yitzhak Ginsburga i Ya’akov Yosefa, a branio ga je i glavni izraelski rabin Mordecahi Elyahu koji je apelirao na izraelske vojnike nakon ofanzive u Gazi da ne oklijevaju u ubijanju neprijateljske djece ako će to spasiti same vojnike. Rekao je:

''Ako oni (Palestinci) ne stanu nakon što mi ubijemo 100 njihovih ljudi, tada moramo ubiti 1.000. Ako oni ne stanu nakon što mi ubijemo 1.000 tada moramo ubiti 10.000., pa čak i milijun Palestinaca. Koliko god ih treba ubiti, da bismo ih zaustavili.''

Stoga uopće ne čudi da je 2006. Rabinski savjet židovskih naselja na Zapadnoj obali tražio od izraelske vojske: 'Ignoriranje kršćanskog morala krivice od ubijanja neprijatelja, te da unište neprijatelje u sjevernom Libanonu i Gazi'. Ne tako davne 2011. Shapira je izjavio medijima kako se uopće ne kaje za pisanje takve knjige jer je ona 'bila prijeko potrebna':

''Ne kajem se što sam napisao ovu knjigu, ne kajem se što je kreirao svemogući Bog i ne kajem se što je ona objavljena. Vjerujem da je upravo zbog toga ona tako široko prihvaćena i da je zbog toga dobila tako veliku publiku''.

Treba li bilo što dodati?

'Ovo je još jedan dokaz da je cionistički Izrael glavni izvor zla i sa Amerikom (Deep State) prijetnja susjedima i cijelom svijetu. To vidimo i ovih dana nakon hladnokrvnih likvidacija palestinskih protestanata u kojima su ubili: 61 osobu, a ranili 2771 osobu, od toga 203 djece, 78 žena i 12 novinara. Nažalost ''naši'' multi-kulti klimavci, sa zanimanjem političari, tzv. hrvatski predsjednici ili premijeri, odlaze u isti taj Izrael klanjati se ocu cionizma, Theodoru Herzlu.

Izvor: Ljubica Šaran / Matrix World
5
Gospodarstvo / Odg: Kaufland i preuređivanje trgovine u VG
« Zadnji post Sledgehammer Svibanj 18, 2018, 10:51:26 prijepodne »
Pa ako već rade u vrijeme preuređivanja, mogli bi barem postaviti sigurnosne znakove. Da nekom nešto ne padne na glavu. Kao nekom dedi kojem je skoro opala kutija špageta na glavu.  ::)

Pa ako je deda glup, ili nesposoban., neka ni ne ide u dućan, što bi sada trebalo ga nositi na rukama kroz dućan, ne kužim... u dio dućana koji se preuređuje sigurno ne možeš ući, jer je ograđeno, pa ne znam o kakvim sigurnosnim oznakama pričaš... smrdi da na silu izmišljaš razloge...

Eh, sad neznam gdje je veći izrabljivački raj kod nas ili tam na zapadu. I tom bi se dale pisati balade..

Pa kod nas je neusporedivo veći izrabljivački raj, jer se tamo jako dobro zna radno vrijeme, prava, obaveze i to se i plati... i tamo su vrlo brzio vidjeli da se to ne isplati, i zato u niti jendoj normalnoj zemlji trgovine ne rade od max. podneva u subotu do 08.00 ujutro u ponedjeljak. MI smo odrasli u sustavu u Jugi kada su dućani radili još manje, znam da se petkom kupovao kruh za tri dana, pa nitko nije krepao od nas, a danas bi se iskompleksiranoj raji i fukari trebalo dati ne znam što, za nikakvu protuvrijednost...

Ako i naši ljudi nemaju novaca, tko im brani da samo šetaju po trgovini nedjeljom? Ja eto primjetim da se nedjeljom dobro roba prodaje

Pa problem je što od tog šetanja nema koristi ni trgovina, a ni obitelj tog "šetača". Neka odvede obitelj u park, u prirodu, na Sljeme, na izlet, a ne da baulja po shopping centru bezveze, niti koristi, niti novaca, niti prirode, ni zraka, ni sunca... shopping nedjeljom je samo bahato preseravanje, ništa drugo.

Pitanje je koliko bi se dobro prodavala ta roba da se poštuje zakon, ili da ga se i pošteno postavi... vani je sva roba koja se prodaje izvan redovnog radnog vremena od 08 - 17 sati osjetno skuplja, jer svoj nemar i "zaboravnost" što nisi sve kupio na vrijeme treba platiti nekome tko je tamo zbog takovih u vrijeme kada bi se lijepo mogao odmarati i družiti sa obitelji.

Baš bi me zanimalo koliko bi kupaca došlo šopingirati u Lidl, Konzum ili Kaufland da je sva roba nedjeljom 20% skuplja, i da je satnica radnika tada 30-50% skuplja za poslodavca?? I to - BTW - nije ništa izmišljeno, u državnoj službi svatko tko tako radi ima plaćenu veću satnicu subotu 20%, nedjelju 30%, prekorad 50% - zato jer tako nalaže ZAKON u RH. Što samo znači da poslodavci u trgovini to ne jebu pol posto, več izrabljuju ljude maksimalno za minimalne plaće. Ako je to tebi u redu, onda...
6
Svijet / Odg: Treći Svjetski Rat
« Zadnji post Sledgehammer Svibanj 18, 2018, 10:39:23 prijepodne »
Nisam naslagao svašta, neo ono što je, a sad - možeš li ti to sve shvatiti i povezati ili ne, u to ne ulazim.

Ovo da je islam poseban jer je način života je lupetanje bezveze, jer islam nije po tome apsolutno ništa drugačiji od bilo koje druge religije, jasno - ako se iste držiš i poštuješ. I židovstvo, i kršćanstvo, i budizam, i hindu, i sve ostale su svojevrsni načini života - sve ovisi o tome koliko ti sebe želiš dati, koliko se odričeš svojeg života da bi ga poklonio Bogu i živio po postavkama vjere, a ne bilo čega drugog.

Usporedba islama sa kulturom smrti kroz legalizaciju abortusa je bezvezna. Probaj shvatiti da ne možeš povlačiti paralele kako se tebi sviđa, jer treba shvaćati veličinu jednog pojma i onda mu usporedno postaviti usporediv pojam, a ne neusporedive stvari. Ne možeš negativnosti općenitog, nereligijskog tipa uspoređivati sa religijom. Zapad podupire ubijanje nerođene djece, jer su određeni liberalni pokreti to nametnuli kao nekakvu vrstu "slobode žena da odlučuju o svojem tijelu"... to je zlo, no liberali ionako nemaju nikakav izgrađen sustav vrijednosti, tradicija i svetosti u životu, okreću se kako vjetar puše i prodali bi rođenu mater ako bi im netko rekao da su zbog toga "moderni" ili "napredni", ili im za to platio. Ti isti danas etiketiraju sve one kloji drže do nečega kao "nazadnim, rigidnim, desničarima iz srednjeg vijeka", jer u njihovom sustavu vrijediš jedino ako se slažeš sa njima, a tolerancija koje su im pune čvalje kada se radi o njima ne postoji kada se radi o nekom drugom...

Ne ulazim u to kako ti tumačiš neke stvari, ja sam direktan i ne podnosim kojekakva shvaćanja i tumačenja koja nisam implicitno rekao (jer što mislim i velim, to i napišem, bez dodatnih "tumačenja"). Tako ja nisam ni mislio, a kamoli spomenuo da će islam biti okidač WW3, pa nemam pojma ni otkuda tebi takvo tumačenje... iako, realno, sigurno neće biti direkan uzrok - ali da bi mogao imati jaku ulogu u pozadini priče - to je vrlo izvjesno. Ako zbog ničeg drugog, zbog tih liberala koji se služe njime da bi pokrenuli mnoge loše stvari sa ciljem vlastite koristi.
7
Gospodarstvo / Odg: Kaufland i preuređivanje trgovine u VG
« Zadnji post Opčinar Svibanj 17, 2018, 09:49:48 poslijepodne »
Netočno, vani trgovine rade bez problema i kada se preuređuju, parcijalno zatvore neki odjel i sve ostalo šljaka, malo stisnu stalaže ili palete, no sve radi... znao sam biti i u Metrou u Grazu kada zatvore po dva reda polica, uredno šljaka sve.

Problem je, međutim, što tamo od podneva u subotu do ponedjeljka u 08.00 ne radi ništa, dok je kod nas sve otprto kao kod babe p*zda, iako oni imaju realno 5x veću kupovnu moć, i Beč ima duplo manje kvadrata shopping-centara po stanovniku, pa im ne manjka ništa ako vikendom nije sve otvoreno, nitko nije crko jer ne može kupovati špeceraj u nedjelju u 5 popodne... jedino u iskompleksiranom, izrabljivačkom raju kakav je kiflastan sve može, sve ide, sve mora raditi da bi bokčija mogla nedjeljom satima šetati po shopping-centrima, iako nema love ni za dve runde kave... zna se ipak tko je gazda u državi...


Pa ako već rade u vrijeme preuređivanja, mogli bi barem postaviti sigurnosne znakove. Da nekom nešto ne padne na glavu. Kao nekom dedi kojem je skoro opala kutija špageta na glavu.  ::)

Eh, sad neznam gdje je veći izrabljivački raj kod nas ili tam na zapadu. I tom bi se dale pisati balade..

Ako i naši ljudi nemaju novaca, tko im brani da samo šetaju po trgovini nedjeljom? Ja eto primjetim da se nedjeljom dobro roba prodaje. Barem kod nas u VG.  ;D
8
Svijet / Odg: Treći Svjetski Rat
« Zadnji post Opčinar Svibanj 17, 2018, 09:44:34 poslijepodne »
Uh, svašta si ovdje "naslagao".

No, za vidjet je da se ne razmeš u Islam. Islam nije samo religija već način života, i opće uređenje u drugačijim okvirima od ovih kakih mi imamo na zapadu.
I zašto bi to Islam bio zloćudi kult? A što recimo to ubijanje dječice u utrobi matere, bijela kuga ne. Nitko se zapravo, doslovno ne udupire toj pošasti. Znači da zapad na neki način podržava ubijanje djece.  ::) Kult ubijanja dječice. kako to grozno zvuči!

Nego, zašto smo se dotakli Islama? Ispada kao da će Islam biti okidač III sv. rata. Naime, ja u te priče ne vjerujem.
9
Svijet / Odg: Treći Svjetski Rat
« Zadnji post Sledgehammer Svibanj 17, 2018, 12:55:13 poslijepodne »
Po meni, tzv. "religija" islam i nije religija, već zloćudni kult, jer nikakva religija (osobito ne ona koja jedina i sama sebe zove "religijom mira") ne može legalizirati ubijanje, smrt i progon svih koji nisu ultimativno kao i ti, i to imati programatski zadano u svojoj "svetoj" knjizi. To je kult seksualne dominacije nad ženama i iskorištavanja svih ostalih da rade za njih, islam je prije politički sustav i ne bavi se svetim idejama, nego se bavi uređenjem ovozemaljskog života, to čini velika većina odrednica islama sadržanih u Kuranu. Svete ideje, principi i filozofije su dodane kako se njegove (u biti političke) postavke ne bi smjelo preispitivati, sve u islamu je dogmatski zadano, znači jedina istina je onakva kako je to netko zamislio prije 16 stoljeća i to treba biti jedini putokaz i ideologija koja treba vladati i današnjim svijetom i napretkom (zato islamski svijet nema nikakav znanstveni i industrijski napredak, jer je ideološki u petom stoljeću). Islam je prvenstveno politički sustav, a ne vjera, i sve zemlje u kojima su muslimani ostvarili većinu - odmah su i postajale islamske zemlje po Ustavu i zakonima, za sada ih u svijetu ima 46.

Jasno je da se u svetost ne dira, zato je islam pokupio glavne odrednice i smjernice praktičnih i ideoloških postavki iz židovstva i kršćanstva (puno starijih religija u čijem svijetu je Muhamed i odrastao - bio je sin kršćanskog svećenika, tada se kršćanstvo živjelo vrlo tradicionalno i strogo, što je malom Muhamedu nije baš dalo, pa je "doživio objave" da bi nametao svoj sustav vrijednosti i stvorio svijet po svojem "ćeifu"). Jasno - u određenim stvarima tog trena ono što je tom Muhamedu više pasalo, to je i uvrstio u Kuran, a ako nije našao gotovo rješenje u Bibliji ili Tori (koja je u biti samo prvi dio Starog zavjeta, iliti "Mojsijevo Petoknjižje", jer Židovi new priznaju Novi Zavjet, Isusa i bilo što osim samo opisa stradavanja židovskog naroda na kojim temeljima grade cijelu politiku da su oni uvijek i stalno "žrtve") - osmislio je Muhamed svoje vlastito rješenje, onako kako mu je pasalo i u skladu sa osobnim sklonostima (ne voli svinjetinu, pa ju je zabranio; voli žene i pedofil je, pa ih je imao 11 - uglavnom curice po 12 i 14 godina - dok u ime "jednakosti" ostali muslimani mogu imati "samo" 4 žene - trube na sva vrata kako su žene ravnopravne u islamu, a na to stvarno ne treba trošiti riječi, sve je poznato, samo ih pitajte zašto žene ne mogu imati 4 muža, nego ju i jedan vlastiti ima pravo nekažnjeno ubiti ako sramoti islam i obiteljski muslimanski "imidž".... u islamu žena se od muža ne može rastati, mu može od žene već i ako joj pošalje SMS... to je za islamske vlasti pravovaljano...).

Kako se i židovstvo uvelike bavi uređenjem zemaljskog života i ima jako puno tih stvari koje "moraš", veći dio tradicija islama potječe iz židovstva. Tako njima sada Židovi i jesu veći neprijatelji, obzirom islam želi ideološki poništiti dojam da je nekoga kopirao u ičemu, a zemaljska kategorija sukoba je u teritoriji i blokadi širenja islama na određenim stavkama. Uglavnom, islam je ideološki i praktično vrlo ultimativno posložen, nema rasprava o ničemu, nema dovođenja u sumnju, nema ni crtanja Muhameda i njegove obitelji, nema prikaza Boga čak ni ideološki i umjetnički nego se samo slovima i stihovima opisuje njegova veličina, nema pjesama o Bogu osim pjevanja stihova Kurana, niti jedna riječ se ne smije dovoditi u sumnju, modernizirati, ići u korak sa vremenom i prilagođavati se vremenu, na život u 21. stoljeću se mora gledati kroz naočale iz petog stoljeća...

Unatoč svemu tome, a moguće i baš zato, islam je proklet unutar sebe, rascijepljen, šijiti i suniti su dvije struje koje se svade - i to na smrt - oko bezveznih stvari jer jedni smatraju da je najvažniji lik jedan, dok drugi smatraju da je netko drugi (umjesto da slave Boga kao što kršćani slave jednog Boga, jednog Isusa - bez obzira bili rimokatolici, grkokatolici, pravoslavci, protestanti...). U toj prepirci koga prioritetno slaviti - oni masakriraju jedni druge, islam ima malu milijardu tumačenja koja daje za pravo svakome i ne negira nikoga međusobno, dok "divlji muslimani" koji kolju i sijeku glave i vrše terorizam odrađuju prljav posao za one "umjerene i miroljubive" - glume drugačije, iako im je programatska knjiga ista, i zove se "Kuran (Časni)". Ti "miroljubivi" se posvade sa divljima samo ako su divlji napravili štetu tim "miroljubivima", no ideološki se ne poništavaju i ne osporavaju - oboje smatraju da islam mora vladati svijetom zajedno sa političkim sustavom šerijata i da se to mora ostvariti pod svaku cijenu. U praksi - još niste vidjeli da su jedni demantirali druge ili ih proglasili nemuslimanima zbog svojih postupaka i načina ostvarivanja zajedničkog cilja...

Za tumačenje židovstva i njihova dvoličnog, pohlepnog i bahatog ponašanja dovoljno je pročitati Talmud (jedna od svetih knjiga koja doslovno uređuje židovsku programatsku i stvarnu intenciju vladanja svijetom i svima koji nisu Židovi, i koja doslovno i propisuje postupke i ponašanje prema svim nežidovima - jasno je otkuda takove genocidne ideje i muslimanima). Ukoliko nekoga zanima, nije problem da postavim glavne stvari i citate iz tog Talmuda, pa onda kada shvatite određene detalje - možda na neke "genocidne likove" iz novije povijesti baš i nećete gledati ultimativno židovski, ako ih uopće već i sad tako gledati ili ikada jeste...
10
Svijet / Odg: Treći Svjetski Rat
« Zadnji post kuntakinte Svibanj 17, 2018, 01:23:24 prijepodne »
Izbori Libanon i Irak.

#IraqElections2018
#IraqiElections

...Prime Minister Haider al-Abadi congratulates Muqtada al-Sadr on his victory in the elections.

...Firebrand cleric Sadr on course to win Iraq election, Amiri in Second Place, Abaadi third - This is the simple logic of America's policy in Iraq, which was to cast Sunnis from the top to the bottom of society and promote Shiites from the bottom to the top.

...Sunni (including Kurds) in #Iraq will be Kingmakers and they will top up the balance towards the biggest Shia coalition. Moqtada, Abadi and Ameri need the Sunni now more than ever. So their vote counts a lot in choosing the new #Iraqi Prime Minister.

...#Iraq: Haidar al-Abadi, Hadi al-Ameri and Sayyed Ammar al-Hakim had a long important meeting yesterday. These together, if united, have until today 109 seats (if they unite). Who would want to be under the mercy of Moqtada? Let us see #SaudiArabia favourite candidate in Iraq.

...Parliamentary Election in #Iraq after Defeat of ISIS. According to supreme commission of election of Iraq, near seven thousand candidates are competing for 328 seats in Iraq’s Parliament and eligible voters are 24 million and 349 thousand and 357 persons.

Most important parties are as follows

Shiite alliances: 1.Nasr alliance led by Haidar Abadi 2.Fath alliance led by Hadi Amiri 3.Dawlat alQanun alliance led by Nouri Maliki 4.Saerun Nahv alIslah alliance led by Sadr&Communist party 5.National Movement of Hikmat led by Ammar Hakim

Sunni alliances: 1. Al Watanieh alliance led by Ayad Allawi 2. Al Qarar al Iraqi alliance led by Osama al Nujaifi

Kurdish alliances: 1. Kurdistan Democratic Party led by Nechirvan Barezani 2. Patriotic Union of Kurdistan (after Jalal Talabani death it has no leader yet.) 3. Kurdistan Islamic Group
4. Kurdistan Islamic Union 5. Al Taqiir 6. Kurdish forces alliance in Kirkuk under title Watan led by Yusuf Mohamed 7. Alliance for democracy and justice led by Barham Salih

Unofficial Result of Parliamentary Election in #Iraq in 10 Provinces

...Anti-US Alliance Of Iraqi Shia Cleric Muqtada Al-Sadr Is About To Win Parliamentary Election

...If the #USA manages to bring all Sunni together in one party (impossible) they are still 30% of the population and Shia are 65%. Inevitably the larger groups will be Shia. That is a fact in #Iraq.

-

Joint alliance of #Hezbollah and #Amal Movement under the title Al Amal & al Wafa (hope & loyalty) with 31 seats (14 seats for Hezbollah and 17 seats for Amal Movement)of 128 seats successfully form the biggest fraction of #Lebanon Parliament
#LebanonElections #lebanonelections2018

Final Results of Election in Lebanon; #Hezbollah the Winner of the Big Election.
#LebaneseElections2018 #Lebanon #LebanonElections #lebanonelections2018

-

Hezbollah Leader: Missile Attack At Israeli Forces In Golan Heights Marked Start of “Completely New Stage”

Hezbollah chief says Syrian military fired 55 missiles into occupied Golan Heights
 According to Hezbollah's Secretary-General Sayyed Hassan Nasrallah, Syria fired 55 missiles into the occupied Golan Heights, not the 20 that was previously claimed

-

#Hizbullah S.G. Sayyed Hassan #Nasrullah: Enemy’s government (#Israel) has been informed by an international mediator that if #Zionist entity dared to cross the red lines, the retaliation will be in the heart of occupied #Palestine. (14 May 2018)

EXCLUSIVE SOURCE: Missile forces of Lebanese Resistance (#Hizbullah) in southern #Lebanon in complete readiness to demolish #Israel|i positions in depth if necessary.
 Str: [1] 2 3 ... 10