Autor Tema: SDP u VG  (Posjeta: 102210 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mojca

 • Skoro pa pravi član
 • ***
 • Postova: 213
 • Karma: +0/-0
Odg: SDP u VG
« Odgovori #45 : Travanj 24, 2010, 09:05:14 prijepodne »
Ako ste acer tako stručna i kompetentna osoba za ocjenjivanje ili blačenje drugih,znat čete da je Beus jedini zastupnik iz Turopolja kojeg se čuje u saboru.Kad ste kojeg drugog čuli.Kontaktirajte sugrađane ,neznaju ni jednoga drugoga,a kad im ih spomenete čudom se čude kaj su to zastupnici.Vjerujem da možete ispitati teren,možda ste to već i napravili,a ovdje samo trkeljate jer ne podnosite Beusa,jer ima svoje ja i ne okreče se ni s  vjetrom,ni s burom.

Offline Muha

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 1284
 • Karma: +0/-0
Odg: SDP u VG
« Odgovori #46 : Travanj 24, 2010, 10:30:04 prijepodne »
Citat:
Jer ovakvo vrijeđanje i omalovažavnje čovjeka sa invaliditetom, normalan čovjek ne može izgovoriti

A gdje to piše????...Kao prvo, da pojasnim, zašto uglavnom pišem nadrkane tekstove i zašto sam takav karakter - baš i nisam, tekstovi su isfrustrirani jer poriv za pisanjem dobijem uglavnom kad vidim nepravdu, a onda sam ogorčen razočaran ili ljut. Posebice tome doprinose aktivnosti vezane za SDP-e. Zašto?...Zato kaj sam svojevremeno smatrao ili bolje reći bio uvjeren da je SDP-e jedina svjetla alternativa koja može doprinjeti nekakvom društvenom boljitku. No, beskraj licemjerja ukorjenjeno u tu stranku ispada friška figa, niš od toga. Stoga moja sretnija izdanja baš i ne poznaješ. Mislim da je bolje tako, nego da idem van piti, razbijati i iskaljivati se na dječjim ljuljačkama i kantama za smeće kao tvoji pajdaši. Pišem tako jer živim u nezdravoj sredini koja postaje sve nezdravija i besmislenija, a pogotovo nerealnija i licemjernija... I sad sam tu. Tu sam na mjestu koje je savršena podloga za kontradiktornost, odumiranje mozga u svrhu ozdravljenja, a u cilju provociranja onih koji žive tuđim životom.

acer1

 • Gost
Odg: SDP u VG
« Odgovori #47 : Travanj 24, 2010, 10:30:56 prijepodne »
Ako ste acer tako stručna i kompetentna osoba za ocjenjivanje ili blačenje drugih,znat čete da je Beus jedini zastupnik iz Turopolja kojeg se čuje u saboru.Kad ste kojeg drugog čuli.Kontaktirajte sugrađane ,neznaju ni jednoga drugoga,a kad im ih spomenete čudom se čude kaj su to zastupnici.Vjerujem da možete ispitati teren,možda ste to već i napravili,a ovdje samo trkeljate jer ne podnosite Beusa,jer ima svoje ja i ne okreče se ni s  vjetrom,ni s burom.

Čulo se i za Tonina Piculu puno prije nego za Beusa, čulo se i za Šukera puno prije nego za Beusa.
Beusa je jedino proslavila izjava iz stare narodne pjesme "HARAČ RAJO HARAČ" u pravo vrijeme na pravom mjestu.
Nitko nigdje nije rekao da se Beusa ne podnosi, nego je gospođa Plemenitašica rekla da će pitati Beusa za mišljenje o SDP-ovcima. Čudi me to što se hvali da ih viđa po kavama a odjednom nikog ne pozna. Baš zato što smo ispitali ispalo je da je HNS koji je sveden na jednog čovjeka dobio kao da ih ima 5 ljudi u stranci koji suvislo pričaju.
Jednom sam iznio svoj mišljenje što mislim o tome da HNS ima mjesto predsjednika Gradskog vijeća, to je prije svega poraz SDP-a i sramotan čin za demokratska pravila jer stranka koja 2005 ne bi prešla izborni prag sad ima vodeću ulogu u zakonodavnom dijelu vlasti u gradu.
Istina je i ono što sam napisao da ovog trenutka HNS ima najčistiji rezultat od svih stranaka u GV jer je jedini samostalno izašao na izbore, za razliku od velikih stranaka.
Što se tiče trkeljanja i mlaćenja prazne slame tu daaaaleeeeko prednjači Plemenitašica svojim nesuvislim izjavana koje su ne samo kontradiktorne nego i bi se moglo reći da idu u sferu medicine.

plemenitashica

 • Gost
Odg: SDP u VG
« Odgovori #48 : Travanj 24, 2010, 12:13:14 poslijepodne »
.........Kao prvo, da pojasnim, zašto uglavnom pišem nadrkane tekstove i zašto sam takav karakter - baš i nisam, tekstovi su isfrustrirani jer poriv za pisanjem dobijem uglavnom kad vidim nepravdu, a onda sam ogorčen razočaran ili ljut. Posebice tome doprinose aktivnosti vezane za SDP-e. Zašto?...Zato kaj sam svojevremeno smatrao ili bolje reći bio uvjeren da je SDP-e jedina svjetla alternativa koja može doprinjeti nekakvom društvenom boljitku. No, beskraj licemjerja ukorjenjeno u tu stranku ispada friška figa, niš od toga. Stoga moja sretnija izdanja baš i ne poznaješ. .........

Ako zanemarim onaj prošli post - ovo je izvrsno napisano.
Muha, slažem se, potpisujem.
Dobro viđena situacija.  :)
Međutim, nikada niste opovrgnuli, pa zaključujem da je točno da, kao bivši član, ne bi smjeli toliko omalovažavati i prezirati bivše kolege koji još imaju živaca i nade da je SDP upravo to što ste napisali da je bio za vas. Jer do prekjučer ste s njima bili skoro pa za stolom, a sad oni baš ništa ne vrijede. Tu je problem koji ja vidim gledajući sa strane.
Naravno da treba kritizirati i vi kao biviši član, i ja kao ne-član, ali civilizirano i ljudski.

Ponašate se kao kad se žena i muž rastaju nakon puno godina braka pa onda jedan na drugoga skaču kao ose i iznose prljavi veš, a zaboravljaju da su za sve te godine zajedništva vodili ljubav i rodili djecu. Dakle, nisu civilizirani, ne znaju se ponašati.
Po meni, to je vaša najveća pogreška ovdje na forumu u smislu prezira prema SDP-u.

plemenitashica

 • Gost
Odg: SDP u VG
« Odgovori #49 : Travanj 24, 2010, 12:20:03 poslijepodne »
........Čudi me to što se hvali da ih viđa po kavama a odjednom nikog ne pozna.

Napisala sam da mi navedena imena gospode iz SDP kao najsposobnije za voditi grad ništa ne govore, (osim VFK) i da nikad za njih nisam čula.

Nigdje nisam napisala da ne poznajem nikoga iz  goričkog SDP.
Poznajem osobno i gospodina Piculu (razgovarala sa s njim nekoliko puta)  i jako mi imponira to što njega i njih nekoliko SDP-ovaca poznajem, neke još iz mladosti, a neke sam upoznala u zrelijoj dobi.
I družim se s njima, pijemo skupa kave (iako ja ne pijem kavu) i naravno razgovaramo. Ali ne o ustrojstvu vaše stranke niti bilo koje druge, jer se u to ne razumijem.


Što se tiče trkeljanja i mlaćenja prazne slame tu daaaaleeeeko prednjači Plemenitašica svojim nesuvislim izjavana koje su ne samo kontradiktorne nego i bi se moglo reći da idu u sferu medicine.

Moje nesuvisle izjave su itekako točne, samo vi ne želite prihvatiti istinu. Razlog - ili vam je netko krivo objasnio tko je plemenitašica pa se toga držite ko pijan za plot ili  ste zaista sirovina (meni je ovo drugo prihvatljivije), upravo zato jer sad više ne morate nagađati, imate moje tekstove koji govore sve suprotno od onoga kaj vi o meni „znadete“.

No, da se primjetiti da sam vam inspiracija - samo naprijed, spominjite me u svim odgovorima, i tamo gdje se pozivate na moje rečenice i tamo gdje odgovarate drugim forumašima  koji nisu niti mislili na mene kad su komentirali vaše rečenice. :P :P :P :P

Offline Muha

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 1284
 • Karma: +0/-0
Odg: SDP u VG
« Odgovori #50 : Travanj 24, 2010, 02:49:03 poslijepodne »
Citat:
ne bi smjeli toliko omalovažavati i prezirati bivše kolege koji još imaju živaca

Naravno, u tome se slažem, to je ok, ako nikako onda naspram onih koji su unutra i bore se za opstojnost vrijednosti koje čini SDP-e prepoznatljivim..to bi tak u normalnim okolnostima trebalo biti....no kaj ako više toga i takvih nema?????...naime svjedoci smo da su iz SDP-a unatrag godinu dana posmicani svi oni koji su kritizirali krivu politiku vodstva SDP-a...u svakoj iole demokratskoj stranci nakon izbora predaju se izvješća ili bolje rečeno polažu računi....u SDP-u nije tako, naime isto je izostalo na način da su se gubitnici pobrinuli da prikažu poraz kao pobjedu raznim nepopularnim, nedemokratskim metodama...dokaz je sama konvencija SDP-a...kako suvislo objasniti 38 istovjetna listića????..kako opravdati da niti u jedno tijelo nisu ušli oni koji su godinama stvarali SDP-e, oni koji se sredinom 90 nisu libili isticati socijaldemokraciju kao svoje opredjeljenje ?????...kako objasniti raspuštanje 2 ogranka SDP-a????....kako objasniti suspenziju Zorana Žica, jedinog protukandidata VFK na unutar stranačkim izborima za predsjednika?????.....nikako nego jedino tako da to nisu čista posla.....u drugo me fakat nitko nemre uvjeriti....Kako bi bilo da pokušam ja vas preobratiti, ponekad i silom. Isto tako – probajte pri tom reći štogod kontra krive politike koju provodim.... bit ćete izdajnik , bit ćete prikazani kao nezahvalni... koliko čovjek mora biti naivan i glup, koliko mora biti nesamostalan u razmišljanju dok prihvaća servirano, dok bezuvjetno vjeruje velikim govornicima koji su oružje u rukama elite željne osobnog bogaćenja? ????....???

JosipJoža

 • Gost
Odg: SDP u VG
« Odgovori #51 : Travanj 24, 2010, 07:47:49 poslijepodne »
muha, ako je to sve tako kako pišete, neznam i ne želim tvrditi za bilo što ako neznam, predpostavka da je to sve tako, onda je greška napustiti stranku, nego po meni upravo suprotno, ostati unutra i boriti se protiv toga, mijenjati takvu praksu.
To bi po meni trebao biti Vaš zadatak a ne pobjeći od toga, ništa ne činiti unutar da se sredi situacija, znam da je to ponekad i teško ali treba ostati dosljedan i ustrajan do kraja u borbi za pravedno društvo pa i pravedne političke stranke.

Vi ste upravo svojim postupcima i odlaskom olakšali situaciju i omogućili daljnje provođenje takve politike, onima o kojima ovdje pišete, opet kažem pod predpostavkom da je to sve tako. A to Vi znate sigurno bolje od mene.

Offline Muha

 • Jezerača
 • ******
 • Postova: 1284
 • Karma: +0/-0
Odg: SDP u VG
« Odgovori #52 : Travanj 24, 2010, 10:44:21 poslijepodne »
Citat:
onda je greška napustiti stranku, nego po meni upravo suprotno, ostati unutra i boriti se protiv toga

Pa dobro, jel ja pričam Kineski????...stoga da pojasnim još jednom na primjeru....kak da Žic sad ostane u SDP-u i bori se iznutra kad je suspendiran?????..

Offline brzi

 • Učim se pisati
 • **
 • Postova: 92
 • Karma: +0/-0
Odg: SDP u VG
« Odgovori #53 : Travanj 24, 2010, 10:48:44 poslijepodne »
Brzi želiš reći da se na konvenciji foruma mladih  glasalo kao na saboru HDZ-a odnosno na njihovoj konvenciji kad cijela dvorana "demokratski " digne ruku u zrak zato jer im je on jedina opcija?

Ne, na HDZ-ovoj sjednici nije bilo dizanja ruku!!!

Offline brzi

 • Učim se pisati
 • **
 • Postova: 92
 • Karma: +0/-0
Odg: SDP u VG
« Odgovori #54 : Travanj 24, 2010, 10:53:24 poslijepodne »
Naravno, sve ste unaprijed pripremili, no priznaj, ipak vam se u jednom trenutku schupak stiso kod spoznaje da na nemate ful nadzor ...stoga ste i zvali baku...he...he..navodno je i ona glasala....???? ....to kaj se ogriješila o statut nema veze...ionako je to kod vas normalno....vidim i malog Ozrena ste zglasali u uže vodstvo...he..isti ima trokolicu pa vam treba da vam vozi plakate koje bute ljepili unaokolo dok tata Marin učlanjuje nove poslušnike...sve bi to bilo u neku ruku simpa i smiješno da taj igrokaz nije na žalost istinit.....


Od koga se ima kome shupak stisnuti? Od tebe možda? Pa u SDP-u može svatko govoriti i promišljati što želi, pa tako i kandidirati se, a za to nije potrebno amenovanje ni mame, ni bake, ni tete, ni strine. Laži i gluposti.

A ove primitivne komentare o nečijoj invalidnosti ne želim ni komentirati.

Offline brzi

 • Učim se pisati
 • **
 • Postova: 92
 • Karma: +0/-0
Odg: SDP u VG
« Odgovori #55 : Travanj 24, 2010, 10:58:08 poslijepodne »
dok niste vi i ostatak vaše stranke počeli spominjati imena ljudi.


Opet vi trpate ljude di ne treba... ccc... to vam je bilo davno, davno iza sedam mora i iza sedam gora! A možda ipak samo jedan davno nedosanjani san! ;)

Offline brzi

 • Učim se pisati
 • **
 • Postova: 92
 • Karma: +0/-0
Odg: SDP u VG
« Odgovori #56 : Travanj 24, 2010, 11:01:23 poslijepodne »
Zar vi i u stranci tako razgovarate, ili doma ili na radnom mjestu?

Možda je SDP-ovcima dosta vaše nedokazanosti i tvrdoglavosti pa su vas na ovoj konvenciji odlučili marginalizirati. Ništa čudno.


Evo opet....

Možda...ali to više nije problem! ;)

Offline brzi

 • Učim se pisati
 • **
 • Postova: 92
 • Karma: +0/-0
Odg: SDP u VG
« Odgovori #57 : Travanj 24, 2010, 11:07:30 poslijepodne »
Citat:
Jer ovakvo vrijeđanje i omalovažavnje čovjeka sa invaliditetom, normalan čovjek ne može izgovoriti

A gdje to piše????...Kao prvo, da pojasnim, zašto uglavnom pišem nadrkane tekstove i zašto sam takav karakter - baš i nisam, tekstovi su isfrustrirani jer poriv za pisanjem dobijem uglavnom kad vidim nepravdu, a onda sam ogorčen razočaran ili ljut.

No, beskraj licemjerja ukorjenjeno u tu stranku ispada friška figa, niš od toga.

A ribica, pravi Robin Hood!

Pa ako ti SDP ne paše, aj ti odfakaj od njega, kog si se jarca objesio za njega, viš da te nitko ne šmirgla pol posto.

Uopće ti tekstovi nisu nadrkani i ne vidim nikakav posebno izražen karakter, ali da si nekulturan, to vidim!

Offline brzi

 • Učim se pisati
 • **
 • Postova: 92
 • Karma: +0/-0
Odg: SDP u VG
« Odgovori #58 : Travanj 24, 2010, 11:08:45 poslijepodne »
Citat:
onda je greška napustiti stranku, nego po meni upravo suprotno, ostati unutra i boriti se protiv toga

Pa dobro, jel ja pričam Kineski????...stoga da pojasnim još jednom na primjeru....kak da Žic sad ostane u SDP-u i bori se iznutra kad je suspendiran?????..

Svakom po zaslugama!

Nemreš ofce i nofce! ;D
« Zadnja izmjena: Travanj 24, 2010, 11:36:29 poslijepodne brzi »

JosipJoža

 • Gost
Odg: SDP u VG
« Odgovori #59 : Travanj 24, 2010, 11:21:53 poslijepodne »
Citat:
onda je greška napustiti stranku, nego po meni upravo suprotno, ostati unutra i boriti se protiv toga

Pa dobro, jel ja pričam Kineski????...stoga da pojasnim još jednom na primjeru....kak da Žic sad ostane u SDP-u i bori se iznutra kad je suspendiran?????..

Pa kaj je Žic, levo krilo ili desno muha?
Mene se čini da suspenzija ne znači isključenje, moš griješim, postoje valjda neka tijela koja o tome odlučuju, al je kriv ili ne?
Kolko sam čital i ovdje po forumu, Žic je rješavao probleme skup s Vama po bertijama i na ulici, to se tak ne radi, imate stranku i tam se to rješava, il ste Vi Žica savjetovali, pa je otišao pod suspenziju, Vi ste muhice baš neki pehista, organizirate Bandiću kampanju, čovjek izgubi izbore, podržavate Žica, čovjeka suspendiraju, pitam se što je sljedeće? Mislim da će Vas se sada  i Draž kloniti, kolko opasnosti nosite, da čovjek ne završi v zatvoru. ;D ^-^