Autor Tema: Polet pred stečajem  (Posjeta: 1594 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

shaka zulu

  • Gost
Polet pred stečajem
« : Veljača 24, 2010, 05:13:00 poslijepodne »
06.00 - 19.02.2010 
 Sljedeća pripremna utakmica 24.2.2010.
U srijedu, 24.2.2010. u 18 sati, Polet će na pomoćnom terenu na SRC Zvrnik odmjeriti snage sa NK Frankopan. 
http://sd-polet.hr/default/

Jel taj Polet više v stečaju il ni?Polet pred stečajem
17.02.2010. Aktualno 
Nakon 75 godina kontinuiranog rada, Sportsko društvo Polet iz Buševca je pred stečajem. Potvrdio je to i predsjednik kluba Nenad Črnko u kratkom telefonskom razgovoru. Razlozi stečaju su, kako ističe Črnko, nelikvidnost društva, ono ne posjeduje više nikakvu  imovinu ni novčana sredstva, a omču oko vrata steže im i sudski postupak koji je protiv društva pokrenut prije petnaest godina. Sa sudskim se tužbama ovo predsjedništvo suočava dugi niz godina, a sudske tužbe koje datiraju još iz 1992. i 1995. godine vežu se uz tada odgovorne osobe na čelu društva. – Moram napomenuti da ova sadašnja uprava koja je na čelu Poleta već deset godina nema upliva u taj dio niti smo mi u tome sudjelovali -  kaže Črnko.
Po tužbi Zlatka Detelića iz Buševca, podsjećamo, 2009. izvršena je blokada žiro računa, a unatoč naporima sadašnjeg Upravnog odbora da se dogovori nagodba Detelić ju je uporno ignorirao. -Naše molbe i razgovor naišle su na zid i nerazumijevanje, iako je ZlatkoDetelić znao da nitko od sadašnjeg saziva društva nema veze s postupkom - kaže Črnko kojemu kao predsjedniku sada jedina zakonska mogućnost ostaje stečaj. Odluku o pokretanju stečajnog postupka trebala bi donijeti Skupština u subotu, a Črnko napominje kako će se tako, na žalost, uništiti dugogodišnja sportska tradicija mjesta. Nogometni i šahovski klub Polet koji su djelovali dugi niz godina u sklopu SD Poleta, dodajmo, prije nekoliko su godina izašli iz društva i djeluju kao samostalni klubovi.
http://www.rvg.hr/index.php?id=2567

Offline Stjepan

  • Administrator
  • Jezerača
  • *****
  • Postova: 1898
  • Karma: +8/-2
  • Spol: Muški
Odg: Polet pred stečajem
« Odgovori #1 : Veljača 24, 2010, 08:42:59 poslijepodne »
Jel taj Polet više v stečaju il ni?

Nogometni i šahovski klub Polet koji su djelovali dugi niz godina u sklopu SD Poleta, dodajmo, prije nekoliko su godina izašli iz društva i djeluju kao samostalni klubovi.


Pa lijepo ti piše da su NK i ŠK izašli iz SD Poleta.

shaka zulu

  • Gost
Odg: Polet pred stečajem
« Odgovori #2 : Veljača 24, 2010, 11:23:44 poslijepodne »
Piše "Hund" al piše i "Mile";  ;)
...sudski postupak koji je protiv društva pokrenut prije petnaest godina. Sa sudskim se tužbama ovo predsjedništvo suočava dugi niz godina, a sudske tužbe koje datiraju još iz 1992. i 1995. godine vežu se uz tada odgovorne osobe na čelu društva.
...
Kak su se "rašarafili" ak je klub pod tužbum?
Kaj je onda ostalo/bilo v Poletu?
Imaju nogomet i šah a to ni v Društvu...