Osoblje > O forumgorica.com stranici

6,7,8,9...

(1/14) > >>

Stjepan:
Sve najbolje u Novoj 2010. godini.

Možda se pitate što znače brojke u naslovu?
One pokazuju kako se povećavao broj jedinstvenih posjetitelja na ovom forumu. Od 6623 u rujnu do 9160 u prosincu.

Svim posjetiteljima želim što više kvalitetnih i konstruktivnih rasprava i što manje trollova. :-)

JosipJoža:
Lijepo Stjepan,

dakle forum se diže na razinu onog starog po broju posjeta i sudionika, za kojeg su gospon gradonačelnik i GT kazali da je to bila samo skupina "maturbatora", kao obrazloženje ukidanja starog foruma, približavamo se brojki 10000, znači li to da su veliki dio velikogoričana "masturbatori"?
Mislim da je i ovim podatkom potvrđena opravdanost pokretanja novog foruma, kao i neopravdanost ukidanja starog foruma od strane gradonačelnika.
Ali na sreću se gradonačelnik  i njegov team pak ima gdje informirati, svakodnevnim posjetama ovom novom forumu.

Hvala najljepše od srca Timu koji je pokrenuo ovaj novi forum na sveopće zadovoljstvo velikog broja velikogoričana i sretna Vam Nova 2010, to je možda, ako ne najbolje i najljepše što nam se dogodilo u Velikoj Gorici protekle godine, zasigurno nešto među najboljim što se dogodilo.

Sledgehammer:
To je lijepi broj, samo se pitam - gdje su ti ljudi? Obzirom mi tu uvijek pričamo unutar iste desetina (ak nas ima i toliko...)...

Stjepan:

--- Citat: Sledgehammer - Siječanj 01, 2010, 07:26:24 poslijepodne ---To je lijepi broj, samo se pitam - gdje su ti ljudi? Obzirom mi tu uvijek pričamo unutar iste desetina (ak nas ima i toliko...)...

--- Kraj citata ---

Većina njih samo čita, to su voajeri različite motivacije.

Trećinu dnevnih posjetitelja donese Google. To su obično posjetitelji koji posjete samo stranicu koja se pojavila kao rezultat pretraživanja.

80% posjetitelja se vraća, a tek 20% ih dođe samo jednom. Prosječno vrijeme koje posjetitelj provede na forumu je 9 minuta 23 sekunde što znači da su to živi ljudi, a ne roboti ili slučajni namjernici.

shaka zulu:

Kaj je ovo!?
Nekakova navala il se negdo za***ava?

Sleđ,onda ispada da smo mi ONI,kaj dikteraju javno mišlejne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju