Svakidašnje teme > Čušpajz

Parafiskalne organizacije

<< < (5/5)

Sledgehammer:
Nedavno sam čitao da neka europska zemlja sada ulaže ogromnu lovu kako bi sve te štete, koje su se godinama radile i koristile nazivom "reguliranje vodotokova", konačno vrate u prvobitno stanje, jer je jasno da šačica lopovskih jalnuša i gladuša nisu pametniji od Majke Prirode, kolikogod oni mislili da je centralni komitet iznad svih...

kuntakinte:
Ko je jamio jamio.
I pak bu, jel je podoben za takovu rabotu. Do sad su podobni "regulirali vodotokove" a posle budu most "deregulirali vodotokove". Na brdovitomu Balkanu... Niš novo.

'Reformirajte Hrvatske vode i novac dajte proračunu!'
http://www.forumgorica.com/cuspajz/parafiskalne-organizacije/msg37328/#msg37328

Znači s*kaju 4,1 milijardu kune (službeno) a naprave više štete nek da nisu niš delali. Ali kaj bi onda z 4,1 milijardu kune/ po letu...
Kulko je ono šteta od poplave ovo leto..?
A lani..?

Ujo vuk magare, po zakonu.

O ovem "treći i četvrti red kanala su u ingerenciji županija i jedinica lokalne samouprave" i zapiranju obadva oka + dva slepa, i "onoga sivoga zmed dva slepa oka", (znači 4) bi se puno toga dalo napisati, i još o "partnerstvu", "projektima",..

Brisel, vi hev a problem!
Naime... Zagreb na Savi treba plovni kanal "Sava-Odra", teroga treba još bole "regulirati" a ak ga "regulamo" voda niks v Turopolski Lug nek pravac drito v Sava river. A onda ga * i Brisel i direktiva.
Rekli su na predstavlanju "nekteroga Plana VG", to više ni vrag nezna kaj sako leto drkaju z temi plani, nekaj v kontekstu da je Zagreb na Savi v ozbilne faze.
Ja verujem da buju naši "politički lučonoše" našli način da se direktiva i zakon spoštivaju a da se napravi kontra iste.
Kak i navek.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju