Tehnika narodu > Internet i računala

"Objavite svima"

<< < (2/4) > >>

Sledgehammer:
Pa i to je kaj veliš - i ja sam znal popizditi x puta... ionako su imali skladište u podrumu, a taj podrum je trebao biti po Građevinskoj dozvoli parking za kupce, jer da nije bio ne bi ni dobili Građevinsku... no poslije su odmah zatvorili taj dio, i dućan koji može primiti stotine kupaca imao je deset parkirnih mjesta za potrebe kupaca... inspekcije, naravno, nikada i niotkuda... a skurili su se i kada su otprli dućan - cijene su odmah otišle od najpovoljnijih u gradi na maltene najskuplje...

Alen:
Jedno sam pokušao kupiti tamo disk. Rekli su da ga ima, prepeglali mi karticu i ostavili me dva sata da čekam poput majmuna da bi na kraju utvrdili da diska ipak nemaju na lageru i još su mi umjesto storna transakcije isplatili keš. Mogao sam se natezati s njima za taj storno, ali mi se gadilo i disk mi je hitno trebao pa sam otišao u Vemil. S tim peglanjem kartice i vraćanjem keša otkrili su mi se kao obični perači love za pravog vlasnika. Ja jednostavno ne vjerujem da je par klinaca poput Prpića zaista podiglu jednu šupu u kojoj su slagali loše kompjutere u lanac dućana. Bojim se da im je netko jednog dana došao s koferom sumnjive love i preko njih je legalizirao.

Mlačanin:
Šteta je ipak, da kod nas zaista sve ode kvragu. Zar zaista ništa ne možemo imati svoje? Imao sam i ja problema sa njima ,kao i svi ostali,ali ipak pomalo žalim jer te se stvari stalno trebaju i trebat će i dalje.

Sledgehammer:

--- Citat: Alen - Studeni 04, 2009, 04:54:55 poslijepodne ---Jedno sam pokušao kupiti tamo disk. Rekli su da ga ima, prepeglali mi karticu i ostavili me dva sata da čekam poput majmuna da bi na kraju utvrdili da diska ipak nemaju na lageru i još su mi umjesto storna transakcije isplatili keš. Mogao sam se natezati s njima za taj storno, ali mi se gadilo i disk mi je hitno trebao pa sam otišao u Vemil. S tim peglanjem kartice i vraćanjem keša otkrili su mi se kao obični perači love za pravog vlasnika. Ja jednostavno ne vjerujem da je par klinaca poput Prpića zaista podiglu jednu šupu u kojoj su slagali loše kompjutere u lanac dućana. Bojim se da im je netko jednog dana došao s koferom sumnjive love i preko njih je legalizirao.
--- Kraj citata ---

Imamo full identična iskustva.

Stjepan:

--- Citat: Sledgehammer - Studeni 04, 2009, 10:04:37 poslijepodne ---
--- Citat: Alen - Studeni 04, 2009, 04:54:55 poslijepodne ---Jedno sam pokušao kupiti tamo disk. Rekli su da ga ima, prepeglali mi karticu i ostavili me dva sata da čekam poput majmuna da bi na kraju utvrdili da diska ipak nemaju na lageru i još su mi umjesto storna transakcije isplatili keš.
--- Kraj citata ---
Imamo full identična iskustva.

--- Kraj citata ---

Piši još jednog.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju